Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Λικνισου φιδι μου,χελι!!!!!
θελις μια αλισιδιτσα;;;;;;Τωρα με ποδοπατειs.....βρηκεs το ευαισθητον......το σημειον G το δικο μου......παντα αντιστεκομαι βρε......αν μ εχουνε αλυσοδεμενο
θελις μια αλισιδιτσα;;;;;;
με πασ απο δο με πασ απο κι αγκιρασ θελις''''''Θα με κρατησει λεs???? Ξερω γω.....αλυσιδιτσα......Νατανε τουλαχιστον η αλυσιδα τηs αγκυραs ... ναχουμε ησυχο το κεφαλι μαs δλδ.....
προλαβα εγω και εστειλα ταπερακι με μουσακα!!!με πασ απο δο με πασ απο κι αγκιρασ θελις''''''
δεν εχις δοκιμασι φαγιτο απο εκι . μια φορα να φασ μουσακα
εγινες πελατισ του ιδριματος κ του βιτσιου
με πασ απο δο με πασ απο κι αγκιρασ θελις''''''
δεν εχις δοκιμασι φαγιτο απο εκι . μια φορα να φασ μουσακα
εγινες πελατισ του ιδριματος κ του βιτσιου
πιγεσ μοναχουλις χορισ εμενα;;;;;;;;;Α τα καλυτερα εχω να πω.....Ημουνα μικρο και αμαλιαγο και τωρα βρηκα τον σκοπο μου.....Ειδα φωs....
προλαβα εγω και εστειλα ταπερακι με μουσακα!!!
Life σου κανει κατι τετοιο?Τι λες θα σε κρατησει?
http://[URL unfurl="true"]www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/759500/2/istockphoto_759500_big_chain.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτο μαλιστα!!!!!!!!!!!!! εχει μια σιγουρια !!!!!!!!!!
Εμ ....να το κρυψωμεν αλλωστε????? Αυτο το..."αγκυραs"....ειναι στα γουστα μου???? εννοω εχει....τζατζικι??? ξερειs τωρα....πιγεσ μοναχουλις χορισ εμενα;;;;;;;;;
Ναι αλλα.....με αλλο τροπο το μαγιρευουν ...πιο υγιεινα....Δεν βαζουν λαδι στιs...πατατεs....ειναι συνταγη απ εξω
εχο πεθανη στο γελιο κολιτε.........Ναι αλλα.....με αλλο τροπο το μαγιρευουν ...πιο υγιεινα....Δεν βαζουν λαδι στιs...πατατεs....ειναι συνταγη απ εξω
Πανταααααααα......
Ειδες βρε ?!?!?!
Φροντιζουν για την υγεια σου οι "μαγειρισες"!!! ;) ;)
Κριμα...δεν εχει εμοτικον με υποκλιση!!!!Ετσι πρεπει.....Υγιεινο φαγητο με ...πικαντικη γευση.....Ετσι μαs αρεσει.....Αντε βρε θα σε γραψω τελικα στην...ομοσπονδια
εχο πεθανη στο γελιο κολιτε.........
Κριμα...δεν εχει εμοτικον με υποκλιση!!!!
:-* :-*
ξεχασες το λαχανακι βριξελον
λες να το ξανασκεφτωΧμμμμμ.....υποκλιση σε αρσενικο??? το ...σκεφτηκεs καλα???? Εισαι προετοιμασμενη για τα επακολουθα????