Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Μάλλον για εκεί πάμε....άκουγα προχθές κοριτσάκια να απευθύνονται το ένα στο άλλο λέγοντας συνέχεια "φίλε"και "φίλε"...έλλειψη θηλυκότητας.Καγκουρες που χρησιμοποιούν σερβιετες....τρατζικ.:jerking::jerking2::shit::zombie::uglystupid:
τα κοριτσακια λενε το ενα το αλλο μαλακα οταν μιλανε μεταξυ τους και πολλες φορες εχω ακουσει 15χρονα κοριτσακια οταν θελουν να φωναξουν καποια αλλη να της λενε μωρη πουτανα!!απο εκει να καταλαβεις τι πουτσους τρωνε οι ελεεινιδες για να λεεν το πουτανα σαν κατι καλο!!!

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
εδω ειναι χορος Τσερκεζων απο το Καυκασο-ευδιακριτο το ποιον του λαου (?)
ωραιες γκομενες παντως τυπε και βλεπω τι γαμανε κατι τουρκογενεις μαυροτσουκαλοι..καλα τα λεει ο σαντ αν πηγαιναμε εμεις εκει πολυ πιθανονα ημσασταν κελεπουρια,αν ερχονταν οι αζερονταγκεστανοι στην ελλαδα το πιο πιθανο να επαιρνν τα αρχιδια τους απο τις ελεεινιδες..ειναι πολυ τυχεροι που ζουνε εκει και εχουν τετοιες γυναικες..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.458
Πόντοι
3.936
Η γυναικα το εσκασε απο το σπιτι λογο πασοκισμου,παπανδρεισμου,αριστεριλας,δυτικοποιησης,κωστοπουλος και σια.Στην ανατολικη ευρωπη ιδιως πολωνια,ουγγαρια κλπ ο θεσμος της οικογενειας ειναι δυνατος.Στην λατινικη αμερικη επισης σε πολλα κρατη που ο καθολικισμος παιζει μεγαλο ρολο.Στην Σερβια και στα βαλκανια επισης και σε καποια ορθοδοξα κρατη που δεν μασησαν το παραμυθι του νεοφιλελευθερισμου και της αριστεροστροφης φεμινιστικης δυτικης κορεκτιλας.Φατε τωρα προοδευτισμο και δειτε το δημογραφικο σας να πεφτει στα ταρταρα.Αφου δεν γουσταρετε οικογενεια,παιδια κλπ θα κανουν τα μελαχρινα αγορια του ισλαμ για παρτι σας.Πιπα κωλο θα σας πανε στην Ευρωπη τα μουσλιμια.Σε ολες τις χωρες της δυσης το δημογραφικο αλλαζει.Και το γυφτελλαδισταν δεν γλιτωνει με τιποτα

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
τυπε οι ελληναρες νομιζουν οτι για το οτι οι ελλεινιδες γουσταρουν να καλοπερνανε να σκυλοπηδιονυνται με τον εναν και με τον αλλο,και δε γουσταρουν να κανουν οικογενεια οτι φταινε οι αριστεροι,το ισλαμ,οι εβραιοι,οι τουρκοι..δεν τους περναει απο το μυαλο οτι ο μονος που φταιει ειναι οι ελεεινιδες που γενιουνται τανες..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.458
Πόντοι
3.936
Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα σεβασμο ως προς τους Ρωσους.
Αν δεν υπηρχαν οι ρωσοι, σημερα θα μιλουσες γερμανικα και θα εγλυφες τις μποτες του καλου γερμανου στο εργοστασιο κατω απο καταναγκαστικη εργασια. Οσο για τις ρωσιδες αν δεν εσπαγε το π.α.μπλοκ νιμου θα εβλεπαν αρκετοι μονο σε βαπτιση.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.458
Πόντοι
3.936
τυπε οι ελληναρες νομιζουν οτι για το οτι οι ελλεινιδες γουσταρουν να καλοπερνανε να σκυλοπηδιονυνται με τον εναν και με τον αλλο,και δε γουσταρουν να κανουν οικογενεια οτι φταινε οι αριστεροι,το ισλαμ,οι εβραιοι,οι τουρκοι..δεν τους περναει απο το μυαλο οτι ο μονος που φταιει ειναι οι ελεεινιδες που γενιουνται τανες..
Το συστημα φταιει που τις χαιδευει και τις κανει να ονειροβατουν σε ενα προστατευμενο ροζ συννεφακι παραλληλου συμπαντος. Δεν θελει να τις κανει γατες οπως ειναι οι ισραηλιτισσες πχ. που ειναι μεσα σε ολα..

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.891
Πόντοι
456
Αν δεν υπηρχαν οι ρωσοι, σημερα θα μιλουσες γερμανικα και θα εγλυφες τις μποτες του καλου γερμανου στο εργοστασιο κατω απο καταναγκαστικη εργασια. Οσο για τις ρωσιδες αν δεν εσπαγε το π.α.μπλοκ νιμου θα εβλεπαν αρκετοι μονο σε βαπτιση.
Είναι και κάποιες Ρωσίδες πουτάνες και τσατσάδες που ρίχνουν κόκκινη κάρτα σε ναυάγια και προτιμούν πακιστανούς για πελάτες.
Τα ξέρεις καλά έτσι δεν είναι τυπάκο ???

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
ωραιες γκομενες παντως τυπε και βλεπω τι γαμανε κατι τουρκογενεις μαυροτσουκαλοι..καλα τα λεει ο σαντ αν πηγαιναμε εμεις εκει πολυ πιθανονα ημσασταν κελεπουρια,αν ερχονταν οι αζερονταγκεστανοι στην ελλαδα το πιο πιθανο να επαιρνν τα αρχιδια τους απο τις ελεεινιδες..ειναι πολυ τυχεροι που ζουνε εκει και εχουν τετοιες γυναικες..

Ωραίες και προπαντώς ΘΗΛΥΚΕΣ.Σύγκρινε τες τώρα με τις νταλικέρισες εδώ :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656

Όλες κάνουν οικογένεια στο τέλος,απλά επειδή στις γυναίκες όλα προσφέρονται εύκολα και γρήγορα,μέχρι τα 30 μπορεί να'χουν χορτάσει από πούτσα και γενικά να'χουν ζήσει πολύ πιο γεμάτη ζωή από μας.Ενώ πολλοί άντρες έχουν απωθημένα και μετά τα 30

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Οπως είδες, επισύναψα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βιβλία, βίντεο, δηλώσεις, άρθρα σε Εφημερίδες ηγετιδών του Φεμινιστικού Κινήματος. Αφού ΔΗΛΩΝΕΙΣ πως αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό, ποστάρησε αντίστοιχα τα οποία να ανασκευάζουν τα παραπάνω. Δώσε τα στοιχεία σου, όπως έδωσα κι εγώ τα δικά μου. Και μην νομίζεις ότι δεν έχω άλλα, περιμένω τα δικά σου
https://ampa.lifo.gr/apantiseis/a-mpa-classics-eimai-feministria-alla-den-antecho-to-patronarisma/

νομίζω πως το συγκεκριμενο site ειναι απο τα προπυργια του ελληνικου φεμινισμου :think:
Ενω ειμαι υπερ του φεμινισμου και πιστευω οτι ειμαστε ακομη μακρια απο την ισοτητα των δυο φυλων, τον τελευταίο καιρό πεφτω ολοενα και πιο συχνα πανω σε αρθρα ή σε βιντεακια στο ιντερνετ τα οποια με βρισκουν αντιθετη και τα οποια ευαγγελιζονται το φεμινισμο (κατα τα λεγομενα των δημιουργων τους) πχ. Μπαζφιντ, 36 ερωτησεις γυναικων σε αντρες, η πρωτη ερωτηση ηταν “Πώς αισθανεσαι που ανηκεις στο ιδιο φυλο με τον Ντόναλντ τραμπ; ” σοβαρα τωρα. Αυτη ηταν η ερωτηση. Έχουμε τοσα προβληματα να αντιμετωπισουμε, εχουμε και τις μπουρδες με τις οποιες ασχολειται το μπαζφιντ. Οπως ισχυει σε ολες τις ιδεολογιες και τα κινηματα, ετσι και στον φεμινισμο χρειαζεται φιλτραρισμα. Εχω βαρεθει οποτε δηλωνω οτι ειμαι υπερ του φεμινισμου και της ισοτητας να με κοιτανε σα να λεω οτι σκοτωνω νεογνα και κανω μπανιο στο αιμα τους. Εχω βαρεθει επισης να ερχομαι αντιμετωπη με ατομα τα οποια μου παραθετουν παραδειγματα παπαρολογων του ίντερνετ (οι οποιοι δηλωνουν φεμινιστες) και με βαζουν σε θεση να απολογουμαι για το τι ειπαν και τι εννοουσαν κλπ.

Ανθρωποι ειμαστε κανουνε και λαθη. Κατανοητο και σεβαστο. Δεν αντεχω καθολου ομως το πατρωναρισμα που κανουν οι λεγομενοι “φεμινιστες” στο ίντερνετ και οι οποιοι εχουν ολο το πακετακι του φανατισμενου οπαδου. το περισπουδαστο υφακι, η οξεια ξερολιαση, το κλασσικο “check your privileges before you speak” και ενα σωρο αλλες προκατ πατρωναριστικες απαντησεις καθε φορα που καποιος κανει μια ερωτηση ή απανταει σε κατι που του φαινεται ακραιο με σκεπτικισμο. (σε ενα φορουμ τις προαλλες μια μητερα απο ΗΠΑ, ειχε γραψει οτι στο σχολειο του γιου της η δασκαλα εβαλε τα αγορια να ζητησουν συγνωμη στα κοριτσια για ολα τα δεινα που προκαλεσε η πατριαρχια στις γυναικες τα περασμενα χρονια, αν δεν ειναι αυτο πατρωναρισμα χειριστου ειδους τοτε δεν ξερω τι ειναι ) ολες αυτες οι ακροτητες ταιζουν τον καθε βλακα τυπου “boy or girl destroys feminism” σε 5 λεπτα βιντεακια στο γιουτιουμπ. :rockon: :tooth:
Κατι αλλο επίσης που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως καταδικαζουν τον δυτικο σεξισμο σε ολες τις εκφάνσεις του (και εννοειται σε αυτο ειμαι συμφωνη 100%) αλλα οσων αφορα τον ακραιο μισογυνισμο σε ισλαμικες χωρες τηρουν σιγην ιχθύος. κανεις δε λεει τιποτα. Γιατι; δεν ειναι υποκρισια αυτο; και μη μου πειτε παλι για την πολιτισμικη διαφορα. Νομιζα οτι τα ανθρωπινα δικαιωματα ηταν η πρωτη προτεραιοτητα μας και οτι ηταν πανω απο οποιαδήποτε κουλτουρα (αλλωστε και η κουλτουρα, κοινωνικη κατασκευή δεν ειναι;) πριν πεταχτει οποιοσδηποτε να πει να τσεκαρω τα προνομια μου, να σημειωσω οτι εγω η ιδια ζω εδω και δυο χρονια σε μουσουλμανικη χωρα ε, και οπως και να χει, εχω βιωσει καποιες καταστασεις στο πετσι μου. Εχω συζητησει και με ντοπιους και με ντοπιες και μου χει σηκωθει λιγο η τριχα μ αυτα που ακουω. Και μια ερωτηση . Εχεις δει το red pill; ποια η γνωμη σου; ειμαι λιγο προβληματισμενη που η δημιουργός δηλωνει “πρωην φεμινιστρια” και παρουσιαζει τα αντρικα προβληματα ως αλυτα και ταμπου.
Ο φεμινισμός ζητάει την ισότητα. Ό,τι λέει και ό,τι κάνει ο οποιοσδήποτε στο όνομα αυτού ή ενάντια σε αυτό, είναι ζήτημα αυτού που το λέει και το κάνει, και δεν μπορεί να αλλάξει το δεδομένο, την ανάγκη για αλλαγή, ότι ο φεμινισμός ζητάει ισότητα, και ισότητα δεν υπάρχει. Ξανά, όλα αυτά τα βιντεάκια στο youtube εγώ δεν τα βλέπω, ούτε τους φανατισμένους βλέπω στο ίντερνετ, απλώς ξέρω ότι υπάρχουν. Τα επιχειρήματά τους τα ξέρω, τα έχω ακούσει εκατοντάδες φορές, προ πολλού ξέρω πλέον ποιες είναι οι απαντήσεις, δεν χρειάζεται άλλη τριβή μαζί τους. Δεν κερδίζεις κάτι παρακολουθώντας όλα αυτά, αντιθέτως, καταφέρνεις να νομίζεις ότι αυτά είναι η πλειοψηφία. Μπορεί και να είναι, αλλά τι κερδίζεις; Τον ίδιο χρόνο μπορείς να καταναλώσεις με θετικό τρόπο, διαβάζοντας κι άλλο, καταλαβαίνοντας περισσότερα, και όσο κάνεις αυτό, τόσο πιο κατανοητά σου φαίνονται τα προηγούμενα. Δεν μας λείπουν οι αγανακτισμένοι, οι φανατικοί, οι μισαλλόδοξοι, οι παραπληροφορημένοι ή οι σεξιστές, οι μορφωμένοι και οι ενημερωμένοι μας λείπουν, οπότε ας προσπαθήσουμε να γίνουμε από αυτούς.

Δεν ισχύει ότι «κανείς δεν λέει τίποτα» για τον ακραίο μισογυνισμό στις ισλαμικές χώρες. Θα δεις ότι υπάρχουν πολλοί και πολλές που μιλάνε, αλλά αν άνθρωποι σαν κι εσένα δεν τους αναζητήσουν και δεν τους βάλουν αυτοί στο δικό τους facebook για να τους προωθήσουν, τότε θα συνεχίσουμε να λέμε ότι «κανείς δε μιλάει» και να διαβάζουμε τον καθένα και την καθεμία που λέει την εμπρηστική μπούρδα για να γεμίσει ο τόπος κλικ και λάικ.

Δεν μιλάει κανείς; Μίλα εσύ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Ενώ οι Αμερικανοί δεν βοήθησαν στην Νορμανδία ε?

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Ενω η δεξια τι εβγαζε.. τετοιες οπως η παρακατω;
Οι απλυτες βρωμιαρες που κάνουν μάθημα στα σχολεία δεν σε ενοχλούν... Σε ενοχλούν οι θεουσες αναρχομπαχαλακια προοδευτικουλη. Τώρα κατσε στα 4 από τους λαθρο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Το ξέρω ότι εσάς τους απλυτους αριστερουληδες σας πονάει η σκληρή αλήθεια περί οικογένειας. Δεν πειράζει ξυδακι. Το ότι η μέση ελληνική οικογένεια είναι αριστερών πεποιθήσεων μπορείς να το αντιληφθείς από το τι ψηφίζουν από την μεταπολιτευση μέχρι και σήμερα. Ρίξε μια ματιά στο ελληνικό κοινοβούλιο και βγάλε συμπέρασμα για το αριστερισταν...

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Πάντως τους ρωσους τους γλύφουν/γουστάρουν δύο ειδών διποδα. Αριστεροί σοβιετικοι νοσταλγοί του Σταλιν. Η άλλη κατηγορία ψεκασμενοι ρωσολαγνοι που νομίζουν ότι θα τους δώσει την πολη ο ξανθός μογγολος και θα κάνει ντα την κακια Τουρκία.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όλες κάνουν οικογένεια στο τέλος,απλά επειδή στις γυναίκες όλα προσφέρονται εύκολα και γρήγορα,μέχρι τα 30 μπορεί να'χουν χορτάσει από πούτσα και γενικά να'χουν ζήσει πολύ πιο γεμάτη ζωή από μας.Ενώ πολλοί άντρες έχουν απωθημένα και μετά τα 30
ναι σε γενικές γραμμες ετσι ειναι με μια διαφορά πως απαξ και τη χωρίσει καποιος την ελλεηνίδα στα 30-32 μετα τρέχει και δε φτάνει να βρει γαμπρό. ετσι εγινε και με ενα φίλο τη χωρισε στα 35 (αφου του λεγε μου έφαγες ολα τα χρόνια) και του χάραξε το αμάξι 2 φορές μαλιστα ολο γυρω γυρω.

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι οι Ρώσοι τους Γεωργιανούς τους αποκαλούν "μαύρους"....
Για τους ξανθους μογγολους(ρωσους) όλοι οι λαοί του Καυκάσου(γεωργιανοι, Αρμένιοι, αζεροι) αλλά και οι μεσογειακοι λαοί του νότου η και των Βαλκανίων είναι μαυριδεροι σκατοχρωμηδες. Φυσικά τους πονάει που οι γυναίκες τους, μάνες και αδελφές τους έρχονται σε αυτές τις χώρες για ένα κομμάτι ψωμί καταλήγοντας πουτανες και κωλομπαρουδες. Οι ρωσιδες είναι πουτανες και οι ρωσοι αλκοολικοί αυτά είναι τα στερεότυπα στην δύση και εδώ που τα λέμε δεν είναι και ψέμα.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Το ξέρω ότι εσάς τους απλυτους αριστερουληδες σας πονάει η σκληρή αλήθεια περί οικογένειας. Δεν πειράζει ξυδακι. Το ότι η μέση ελληνική οικογένεια είναι αριστερών πεποιθήσεων μπορείς να το αντιληφθείς από το τι ψηφίζουν από την μεταπολιτευση μέχρι και σήμερα. Ρίξε μια ματιά στο ελληνικό κοινοβούλιο και βγάλε συμπέρασμα για το αριστερισταν...
42 τα εκατό πήρε η νέα Δημοκρατία, ο κόσμος γουστάρει στραπον από κουλη, εδώ τους έχει γαμησε ασαλιοτα 2 χρόνια κια δεν έχει ανοίξει μύτη τι μα ςλες τλγια αριστερές και πράσινα άλογα, παραδέξου ότι μόνο οι ελεεινιδες φταίνε για την κατάντια της κοινωνίας και κανένας άλλος..

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Για τους ξανθους μογγολους(ρωσους) όλοι οι λαοί του Καυκάσου(γεωργιανοι, Αρμένιοι, αζεροι) αλλά και οι μεσογειακοι λαοί του νότου η και των Βαλκανίων είναι μαυριδεροι σκατοχρωμηδες. Φυσικά τους πονάει που οι γυναίκες τους, μάνες και αδελφές τους έρχονται σε αυτές τις χώρες για ένα κομμάτι ψωμί καταλήγοντας πουτανες και κωλομπαρουδες. Οι ρωσιδες είναι πουτανες και οι ρωσοι αλκοολικοί αυτά είναι τα στερεότυπα στην δύση και εδώ που τα λέμε δεν είναι και ψέμα.
Ε αφού μαυροτσσουκαλοι είναι οι αζεροι και οι Αρμένιοι τι να κάνουμε τώρα.. Τουλάχιστον οι Ρωσίδες κάτι παίρνουνε.. Οι ελεεινιδες πάλι που το δίνουνε τζάμπα στον ένα κια στον άλλο δεν παιρ ουνε τιποτα???

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
42 τα εκατό πήρε η νέα Δημοκρατία, ο κόσμος γουστάρει στραπον από κουλη, εδώ τους έχει γαμησε ασαλιοτα 2 χρόνια κια δεν έχει ανοίξει μύτη τι μα ςλες τλγια αριστερές και πράσινα άλογα, παραδέξου ότι μόνο οι ελεεινιδες φταίνε για την κατάντια της κοινωνίας και κανένας άλλος..
Καλα εντάξει. Εγώ βλέπω ότι μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο έχει 4 αριστερά κόμματα λεγε εσύ τώρα τα δικά σου. Από την μεταπολιτευση και μετά η κέντροαριστερα(ΠΑΣΟΚ) κυβερνούσε το Ελλαδισταν. Οι Ελληνίδες οι 8/10 είναι αριστερές φεμινιστριες που αντιπαθούν το ανδρικό φύλο και το υποτιμούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom