Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Θέλει και τύχη.Αν πας ξερω γω σε μια δουλειά και τύχει να δουλεύει μαζί σου καμια καλή που είναι και ελεύθερη,αυτό είναι τύχη.Ακριβώς γιατί...ποτέ δεν είναι ελεύθερες.

Δυστυχώς στην Ελλάδα ο άντρας πρέπει να'χει και κωλοφαρδία για να γνωρίσει γυναίκα.Εκεί έχουμε φτάσει...
θέλει και δόση τύχης,ισχύει..αλλά την τύχη την κυνηγάς

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.057
Πόντοι
1.056
αν είναι με παιδί ας το ξεχάσουμε..θα έκανες κάτι σοβαρό με χωρισμένη με παιδί;;χωρίς οκ,μπόμπα

θέλει και δόση τύχης,ισχύει..αλλά την τύχη την κυνηγάς

πρέπει να πετύχεις και το κατάλληλο timing

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.005
Πόντοι
3.656
Θυμάμαι ένα φίλο μου κάποτε που του την είχε πέσει γκόμενα κι έκανε σχέση,να λέει συνέχεια τί κωλόφαρδος ήταν που του την έπεσε.Το παιδί απ'ότι έλεγε έζησε μ'αυτήν την καλύτερη φάση της ζωής του.Κι όταν χώρισε,πάλι έμεινε μπακούρι χρόνια.Θέλω να πω δηλαδή ότι και η τύχη σε βρίσκει από μόνη της αν θέλει.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
συνεχεια βαζετε βαθμολογιες στις γυναικες. βαλτε εδω φωτογραφια μια που ειναι 5 πχ. βαλτε και μια που ειναι 7 πχ. γιατι μπορει για σενα μια να ειναι 5 αρι , αλλα για μενα να ειναι 7αρι πχ...

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
οι μάγκες τις καπάρωσαν.είναι όπως τα εμπορεύματα.στο πρώτο ράφι φεύγουν νωρίς.στα πάνω ράφια μένει το stock.λόγω ηλικίας(δε ξέρω πόσο είσαι,πρέπει να μαστε κοντά),αν πάρουμε,θα πάρουμε stock και όχι βιτρίνα
Φίλε έχεις πολυ δίκιο, δεν υπάρχει γυναίκα άπω 5αρι και πανω που να είναι μόνη, όλες έχουνε σχέση..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θυμάμαι ένα φίλο μου κάποτε που του την είχε πέσει γκόμενα κι έκανε σχέση,να λέει συνέχεια τί κωλόφαρδος ήταν που του την έπεσε.Το παιδί απ'ότι έλεγε έζησε μ'αυτήν την καλύτερη φάση της ζωής του.Κι όταν χώρισε,πάλι έμεινε μπακούρι χρόνια.Θέλω να πω δηλαδή ότι και η τύχη σε βρίσκει από μόνη της αν θέλει.
αν η αξια σου σαν άντρας και η ευτυχία σου κρέμεται απο μια γυναίκα οποια και να ειναι αυτη,τη γαμησες..

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ποιοι τις πηραν? Οι έξυπνοι που ξέρουν από γυναίκες ενώ εμείς είμαστε οι χαζοί? Εγώ θα λεγα οτι οι "καλές" (Βάζω και το λίγο πουτανιτσες μέσα) μάλλον έχουν καβατζωσει τους "καλους" από νωρίς.. (Καλός δηλαδή καλή δουλειά, καλο παιδι, ήσυχος, ήρεμος)... Τελών παντων ξέρουν αυτές ποιος κάνει για γάμο και ποιος όχι
Έλα μωρέ αφού τις βλέπεις στο ταξί τα ωραία μουνακι όλες με γκομενο είναι.. Ζωαρα κάνεις στην Ελλάδα άμα είσαι από 5αρο γκομενα και πανω.. Αφού για ένα μουνι πέφτουνε 50ψωλαραδες επάνω.. Η γυναίκα έχει τη ζήτηση.. Φαντάσου εσύ στο ταξί σου να περνάς από μια στάση λεωφορείου και να βλέπεις 50χερια να σε παρακαλάνε πάω Γλυφάδα εγώ πάω Ηλιούπολη.. Έτσι είναι οι γκόμενές.. Ενώ ο άντρας ξέρεις τι είναι? Να περνάς με το ταξί 3 η ώρα ξημερώματα από στάση και αντε να έχει κανέναν μεθυσμένο στη στάση και να βρίσκεις πελάτη με τίποτα λέμε!!???

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.816
Πόντοι
3.656
Τα έχεις μπερδέψει.

Εγώ ένθερμα πιστεύω στην ισότητα των δύο φύλων,ούτε σε πατριαρχίες ούτε σε μητριαρχίες..

Ο φεμινισμός καλώς ή κακώς εστιάζει στα θέματα που αφορούν τη γυναίκα και τη θέση της στην κοινωνία,όχι στα του άνδρα.

Τώρα,εγώ έχω πει ότι δεν υπάρχει μίσος προς τους άνδρες αλλά αντίθεση προς την τοξική αρρενωπότητα πχ επιβλητικότητα,επιθετικότητα,δηλαδή στερεότυπα που μαθαίνουν αρκετά αγόρια από τους πατεράδες τους.

Όσον αφορά τους μετανάστες,είμαι υπέρ της απέλασης όσων έχουν βαρύ ποινικό μητρώο στις πατρίδες τους,όσοι διατίθενται να επιβάλουν τα ήθη και τα έθιμά τους με διάφορα μέσα και όσοι φυσικά εμπλέκονται και συμμετέχουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις και επιθέσεις.
Ποιο φύλο ΜΙΣΕΙ το άλλο είναι ΣΑΦΕΣ

Μισώ τους Άντρες​

Συγγραφέας: Pauline Harmange

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έλα μωρέ αφού τις βλέπεις στο ταξί τα ωραία μουνακι όλες με γκομενο είναι.. Ζωαρα κάνεις στην Ελλάδα άμα είσαι από 5αρο γκομενα και πανω.. Αφού για ένα μουνι πέφτουνε 50ψωλαραδες επάνω.. Η γυναίκα έχει τη ζήτηση.. Φαντάσου εσύ στο ταξί σου να περνάς από μια στάση λεωφορείου και να βλέπεις 50χερια να σε παρακαλάνε πάω Γλυφάδα εγώ πάω Ηλιούπολη.. Έτσι είναι οι γκόμενές.. Ενώ ο άντρας ξέρεις τι είναι? Να περνάς με το ταξί 3 η ώρα ξημερώματα από στάση και αντε να έχει κανέναν μεθυσμένο στη στάση και να βρίσκεις πελάτη με τίποτα λέμε!!???
ακριβώς επειδη βλέπω με τι τυπάδες ειναι τα 9ρια και 10ρια το λεω αυτο..αλλα και γνωστούς που ξερω που εχουν καπαρωθεί με καλα κομμάτια μη νομίζεις οτι ειναι και κατι το ιδιαιτερο αυτοι...ζήτημα ειναι να εχουν παει με 5-6 γυνάικες στη ζωη τους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.816
Πόντοι
3.656
Τα έχεις μπερδέψει.

Εγώ ένθερμα πιστεύω στην ισότητα των δύο φύλων,ούτε σε πατριαρχίες ούτε σε μητριαρχίες..

Ο φεμινισμός καλώς ή κακώς εστιάζει στα θέματα που αφορούν τη γυναίκα και τη θέση της στην κοινωνία,όχι στα του άνδρα.

Τώρα,εγώ έχω πει ότι δεν υπάρχει μίσος προς τους άνδρες αλλά αντίθεση προς την τοξική αρρενωπότητα πχ επιβλητικότητα,επιθετικότητα,δηλαδή στερεότυπα που μαθαίνουν αρκετά αγόρια από τους πατεράδες τους.

Όσον αφορά τους μετανάστες,είμαι υπέρ της απέλασης όσων έχουν βαρύ ποινικό μητρώο στις πατρίδες τους,όσοι διατίθενται να επιβάλουν τα ήθη και τα έθιμά τους με διάφορα μέσα και όσοι φυσικά εμπλέκονται και συμμετέχουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις και επιθέσεις.
All sex, even consensual sex between a married couple, is an act of violence perpetrated against a woman.” (Catherine MacKinnon)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.816
Πόντοι
3.656
Τα έχεις μπερδέψει.

Η γλυκύτατη κυρία Jenny McDermott προτείνει να σκοτώνουν τους άντρες είτε με εκτρώσεις όταν είναι έμβρυα, είτε μέσα στο δρόμο, όταν μας βλέπουν. Και κυκλοφοράει ελεύθερη και ωραία, δεν είναι πίσω από τα σίδερα. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν κάποιος άντρας έκανε παρόμοιο βίντεο στο οποίο να ζήταγε να γίνονται εκτρώσεις στα θυληκά έμβρυα και να δολοφονούμε τις γυναίκες που βλέπουμε. Σε μισή ώρα θα χτύπαγε την πόρτα του το ηλεκτρονικό έγκλημα και θα ήταν πίσω από τα σίδερα για παρότρυνση για βία μέσω του διαδικτύου και έτσι θα έπρεπε. Πλην όμως αυτό δεν ισχύει για την οποιαδήποτε φανατικιά μίσανδρη

Αρκούν, ή να συνεχίσω;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.250
Πόντοι
9.297
συνεχεια βαζετε βαθμολογιες στις γυναικες. βαλτε εδω φωτογραφια μια που ειναι 5 πχ. βαλτε και μια που ειναι 7 πχ. γιατι μπορει για σενα μια να ειναι 5 αρι , αλλα για μενα να ειναι 7αρι πχ...
Για αυτό θεωρώ ηλιθιότητα την βαθμολογία...την είδατε όλοι κριτική επιτροπή σε καλλιστεία ;

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.833
Πόντοι
1.446
Σωστό... Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και στο οποιοδήποτε site γνωριμιών, της πλάκας... Θείτσες του μετρίου και κάτω και τους γράφουν 1000 υποψήφιοι γαμπροί - γαμιάδες, σε μια ώρα... Είναι η φύση του άντρα και της γυναίκας τέτοια, σχεδόν από καταβολής κόσμου...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.005
Πόντοι
3.656
αν η αξια σου σαν άντρας και η ευτυχία σου κρέμεται απο μια γυναίκα οποια και να ειναι αυτη,τη γαμησες..

Ναι ρε φίλε,αλλά πες μου εσύ άλλα πράγματα που να ανεβάζουν έναν άντρα όσο η γκόμενα.Ακόμα και τα λεφτά για τις γκόμενες τα θες.Τί να κάνεις,να βγαίνεις μόνος;Να βγαίνεις με ψωλαρία;Να πηγαίνεις διακοπές μόνος;Να σε βλέπουν οι γύρω σου μπακούρι και να νομίζουν ότι έγινες gay;

Δεν είμαστε και γυναίκες που έχουμε 100 στην ουρά και απλά διαλέγουμε.Για πολλούς άντρες είναι δυσεύρετο το μουνί,ανοίγεις σοσιαλ,τίντερ βλέπεις αγαμία,βγαίνεις έξω παντού μπακουροπαρέες,όταν έχεις πήξει απ΄την πουτσίλα μόνο η γυναίκα σε σώζει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.250
Πόντοι
9.297
Αυτή η γκόμενα είναι μία στις 15.000 τουλάχιστον με αρκετή τεστοστερόνη ,εμπειρία και ακομπλεξαριστη...σαν εμάς σε θηλυκή έκδοση...σκέτο λαχείο.Ιαση μέσα στις κομπλεξαρες της μάζας.Μαλλον ήταν και οικονομικά άνετη ώστε απλά και μόνο να γουστάρει αυτό που είδε και όχι τσέπη.Μπραβο στο κορίτσι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μεγαλος λούζερ ο φιλος σου. Για να βρει γκομενα, επρεπε να του την πεσει εκεινη. Και με το που του την επεσε, εκανε σχεση μαζι της, μην χασει το λαχειο. Κουτση, στραβη, αφου μας εκανε την τιμη και μας την επεσε, πρεπει να ευλογουμε την τυχη μας. Και μετα "εμεινε μπακουρι" για χρονια. Σωπα καλε.
Το ποσο τραγικος εισαι, φαινεται απο το οτι θεωρεις "τεραστια τυχη" να σου την πεσει μια γυναικα. Την τυχη μας, καημενε μου, την φτιαχνουμε μονοι μας. Αν το καταλαβεις ποτέ, εχει καλώς. Διαφορετικα θα περιμενεις πότε θα ερθει να σου την πεσει καμια. Κι εμενα μου την επεσε μια πριν λιγες εβδομαδες. Δεν μου αρεσε καθολου ομως. Αρα χεστηκα. Επρεπε να ευλογησω την τυχη μου?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι ρε φίλε,αλλά πες μου εσύ άλλα πράγματα που να ανεβάζουν έναν άντρα όσο η γκόμενα.Ακόμα και τα λεφτά για τις γκόμενες τα θες.Τί να κάνεις,να βγαίνεις μόνος;Να βγαίνεις με ψωλαρία;Να πηγαίνεις διακοπές μόνος;Να σε βλέπουν οι γύρω σου μπακούρι και να νομίζουν ότι έγινες gay;

Δεν είμαστε και γυναίκες που έχουμε 100 στην ουρά και απλά διαλέγουμε.Για πολλούς άντρες είναι δυσεύρετο το μουνί,ανοίγεις σοσιαλ,τίντερ βλέπεις αγαμία,βγαίνεις έξω παντού μπακουροπαρέεες,όταν έχεις πήξει απ΄την πουτσίλα μόνο η γυναίκα σε σώζει
πρώτα απολα το τι λένε οι αλλοι για μένα με αφήνει παγερά αδιαφορο,υστερα εγω πάντα περνουσα καλα και μόνος,οταν ειμαι μόνος δε νιώθω μονος και φυσικα οτι λεφτα βγάζω δε τα τρωω στις γυνάικες,κανω ενα σορο αλλα πράγματα στη ζωη μου..φυσικα δεν ειπα οτι μια ωραια γυνάικα δε θα σου δωσει μια εξτρα φρεσκάδα στη καθημερινοτητα σου αλλα καλο ειναι να μη στηρίζεις την ευτυχια εξολοκληρου στους αλλους...και ειδικά στις γυναίκες,οι γυναικες πανε.ερχονται,σημερα ειναι με σενα αυριο με αλλον..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
πρώτα απολα το τι λένε οι αλλοι για μένα με αφήνει παγερά αδιαφορο,υστερα εγω πάντα περνουσα καλα και μόνος,οταν ειμαι μόνος δε νιώθω μονος και φυσικα οτι λεφτα βγάζω δε τα τρωω στις γυνάικες,κανω ενα σορο αλλα πράγματα στη ζωη μου..φυσικα δεν ειπα οτι μια ωραια γυνάικα δε θα σου δωσει μια εξτρα φρεσκάδα στη καθημερινοτητα σου αλλα καλο ειναι να μη στηρίζεις την ευτυχια εξολοκληρου στους αλλους...και ειδικά στις γυναίκες,οι γυναικες πανε.ερχονται,σημερα ειναι με σενα αυριο με αλλον..
Μην κουραζεσαι. Απο την αγαμία εχει παθει θλαση ο εγκεφαλος του, και το μονο που σκεφτεται ειναι πώς θα τα φερει η τυχη (οχι ο ιδιος) να αποκτησει γκομενα.
Το οτι η ευτυχια πηγαζει απο μεσα μας και οχι απο εξωτερικους παραγοντες, δεν θα το αντιληφθει ποτέ. Οτι η "γκομενα" θα ερθει γιατι θα εκπεμψεις σιγουρια, επιτυχια, ανεση, ασφαλεια, δεν το καταλαβαινει. Περιμενει να ΕΡΘΕΙ η γκομενα για να τα εκπεμψει αυτα. Ολα λαθος δηλαδη. Καμια σωτηρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom