Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Πόσο πιθανό θεωρεί κάνεις το πέσιμο σε ταμία στα τζάμπο πχ.. Υπάρχουν ελπίδες?? Η μήπως φωνάξουν τίποτα μπάτσους και έχουμε τρεχάματα? Έστω με το ανάλογο δωράκι στην ομορρφουλα πωλήτρια.το λέω γιατί μ αρέσει μια πωλήτρια στα τζάμπο, πω κάθε 3 μέρες και αγοράζω διάφορες μαλακιες που πουλάνε εκεί μπας και γίνει φάση.??. Αλλά τι να πεις? Δώσε μου τηλέφωνο να σου κάνω 100 ευρώ δώρο?? Μας βλέπω για μπαταρία και δικαστήρια.. Αλλά πως αλλιώς να βρεις γκομενα?
Τελευταία συνηθίζεται πολύ και το παρακάλι για πήδημα επί (υπέρογκη) πληρωμή τύπεΡε φίλε αλήθεια αν είσαι μέχρι 25 χρονών, οκ κανένα πρόβλημα, αλλά κοίτα να διορθωθείς σύντομα...
Αν είσαι όμως μεγαλύτερος έχεις μεγάλο πρόβλημα και σίγουρα τα 100 θα έπρεπε να τα δώσεις σε κάποιον ειδικό για να σε κανει καλά....
Ειναι δυνατόν να προσφέρεις 100 ευρώ μόνο και μόνο για να αρπάξεις τηλεφωνo;;;;
να μαι παλι εδω...και αυτη τη φορά δε θα μου γλιτώσεις θα σου βάλω το μανουρι που αγορασα στο ποποΑΦΟΥ ΠΑΣ ΤΑΚΤΙΚΑ- να της πεταξεις καμια ατακα του τυπου "να 'μαι παλι εδω , θαμωνας κατηντησα μωρε ,σε λιγο θα σε αποκαλω συναδελφισσα"
Μα κι εκεί θα προτείνεις να βρεθείτε εκτός υπηρεσίας.Αν σε γουστάρει ας πει ΟΚ .Το οτι την πλησιάζεις δεν σημαίνει ότι την θέλεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Ας σου αφιερώσει μερικά δευτερόλεπτα και αν πει "Ναι" όλα γίνονται.καμάκι σε σερβιτόρες,πωλήτριες(supermarket ή άλλο) σε ώρα δουλειάς κι όλας, σίγουρη αποτυχία..πιο καλά το street καμάκι.πιο πολλές πιθανότητες έχεις..
φιλε μιλάμε παντα για μια που σου εχει δώσει και ενα Α δικαίωμα..Ρε ανάπηρε νομίζεις ότι το κάθε εργαζόμενο κοριτσάκι έχει όρεξη για τις μαλακίες σου?
Ότι μια κοπέλα που έχει επιλέξει να ξεπατώνεται για 600 κατοστάρικα, γιατί αυτο θεωρεί αξιοπρέπεια, είναι αναγκασμένη να της συμπεριφέρεσαι εσυ σαν σκουπίδι?
Ρε βλήμα και οι περισσότερες εκδιδόμενες, που εχουν πάρει - δικαίωμά τους - τις δικές τους αποφάσεις, σε μια τέτοια συμπεριφορά στο δρόμο θα σε μπινελίκωναν.
Σύνηλθε πια, γίνε ανθρωπος...
Κανένα δικαίωμα δεν δίνει ποτέ....ακόμα και να μουσκεψουν όταν σε βλέπουν σιγά μην δώσουν σήμα οι κομπλεξαρες.Εδω είναι Ελλάδα...ελαχιστοτατες θα κάνουν την διαφορά και τυχερός οποίος τις βρει.φιλε μιλάμε παντα για μια που σου εχει δώσει και ενα Α δικαίωμα..
ε δεν ειναι ολες ετσι..Κανένα δικαίωμα δεν δίνει ποτέ....ακόμα και να μουσκεψουν όταν σε βλέπουν σιγά μην δώσουν σήμα οι κομπλεξαρες.Εδω είναι Ελλάδα...ελαχιστοτατες θα κάνουν την διαφορά και τυχερός οποίος τις βρει.
Θέλω ξεκάθαρο μήνυμα.Το να τινάζει τα μαλλιά όταν με κοιτάζει δεν είναι κάτι ξεκάθαρο...ε δεν ειναι ολες ετσι..
Με όλο τον σεβασμό φίλε μου, αν και το έχουν πει και άλλοι πριν από εμένα, όσο είμαστε λιγούρια αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει, προφανώς καταλαβαίνεις οτι έιναι στο χέρι μας και εμείς είμαστε σε πλεονεκτική θέσηγια να καταλαβουμε σε τι πλεονεκτικη θεση ειναι οι ελεεινιδες σε σχεση με τους ελληνες,διπλα μου μενει μια οικογενεια μπαμπας μαμα γιος και κορη..ο γιος ψωλαρια και μοναξια μια ζωη αντε να πηγαινει καμια βολτα γυρναει..η κορη ειναι 22..σπουδαζε επαρχια,αρα εχει τα χιλιμετρα της..τωρσ το σεπτεμβρη γυρισε στο πατρικο..μαντεψτε,βρηκε αμεσσως γκομενο και εφυγε την αλλη μερα,μενει πλεον με το γκομενο,ενω ο αδελφος της ψωλαρια μοναξια,αναγκασμενος να κοιμαται απο τις 9 ηωρα,γιατι ο πατερας του ξυπναιε απο τςι 3 τα ξημερωματα γιατι εχουνε φουρνο,και πρεπει αυτος να κανει ησυχια!!ον βλεπω και τον λυπαμαι!!τι μελλον εχει ο αδελφος??τιποτα..η μικρη αδελφουλα ομως ετρωγε ψωλες 4 χρονια στην επαρχια που σπουδαζε,και στο καπακι βρισκει γκομενου στην αθηνα με του που ηρθε,και εχει και τζαμπα σπιτι απο το γκομενο!!ισοτητα σου λενε μετα..
μια χαρα ξεκάθαρο ειναιΘέλω ξεκάθαρο μήνυμα.Το να τινάζει τα μαλλιά όταν με κοιτάζει δεν είναι κάτι ξεκάθαρο...
Λες;μια χαρα ξεκάθαρο ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ξεκαθαρότατο μαλιστα..
ναι...φυσικά και ειναι και μαλιστα ενα απο τα πιο δυνατά σηματαΛες;
Δεν το είπα τυχαία...το είδα σε μια που είναι παντρεμένη.Θα ορμηξω με την πρώτη ευκαιρία.Οχι τίποτα άλλο...να δω αν πιάνει το σημάδι με το μαλλί!
Δεν είμαστε Λιγουρία...ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!Δεν είμαστε παθητικοί σαν γκόμενες.Οι παθητικοί αντί για όργανα έχουν πληκτρολόγιο όπως έχω ξαναπεί.Οι ενεργητικοί διεκδικούν αυτό που γουστάρουν.Με όλο τον σεβασμό φίλε μου, αν και το έχουν πει και άλλοι πριν από εμένα, όσο είμαστε λιγούρια αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει, προφανώς καταλαβαίνεις οτι έιναι στο χέρι μας και εμείς είμαστε σε πλεονεκτική θέση
Νομίζω οτι κατάλαβες τι εννοώ...Δεν είμαστε Λιγουρία...ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!Δεν είμαστε παθητικοί σαν γκόμενες.Οι παθητικοί αντί για όργανα έχουν πληκτρολόγιο όπως έχω ξαναπεί.Οι ενεργητικοί διεκδικούν αυτό που γουστάρουν.
Βοηθα με είμαι λίγο ξανθός....Νομίζω οτι κατάλαβες τι εννοώ...
Πόσο πιθανό θεωρεί κάνεις το πέσιμο σε ταμία στα τζάμπο πχ.. Υπάρχουν ελπίδες?? Η μήπως φωνάξουν τίποτα μπάτσους και έχουμε τρεχάματα? Έστω με το ανάλογο δωράκι στην ομορρφουλα πωλήτρια.το λέω γιατί μ αρέσει μια πωλήτρια στα τζάμπο, πω κάθε 3 μέρες και αγοράζω διάφορες μαλακιες που πουλάνε εκεί μπας και γίνει φάση.??. Αλλά τι να πεις?
στο μηνυμα που απάντησες στο τυπο επειδη δεν το βρίσκω θα το γράψω εδω..πρωτα απολα αυτος ο πιτσιρικάς που περιγράφει ειναι στο χέρι του να αλλάξει τη μοιρα του,οπως και γω κάποτε έμενα με τους δικους μου και το άλλαξα,και δευτερον το "λιγουρι" που κολάει?Με όλο τον σεβασμό φίλε μου, αν και το έχουν πει και άλλοι πριν από εμένα, όσο είμαστε λιγούρια αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει, προφανώς καταλαβαίνεις οτι έιναι στο χέρι μας και εμείς είμαστε σε πλεονεκτική θέση
να μαι παλι εδω...και αυτη τη φορά δε θα μου γλιτώσεις θα σου βάλω το μανουρι που αγορασα στο ποπο