Θα πω ιστορία που είναι απίστευτη αλλά αληθινή.έγινε χτες βράδυ.
βγαίνω με παλιά συνάδερφο (33) ποτέ δεν υπήρξε φλερτ μεταξύ μας. Αρκετή απόσταση μεταξύ των δυο σπιτιών μας. Δικιά της παρότρυνση να βγούμε να της πω τα νέα της παλιας δουλειάς κλπ.
μου πετάει τη νύχτα πριν (προχτές) αν πάει αργά και χάσω το τραινο να μείνω μαζί σου; Και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να της πω σε πάω με το αυτοκίνητο μην αγχεσαι. Μετά ,μιας και τα μηνύματα στάλθηκαν βράδυ και εγώ είχα κατεβάσει κάτι μπυρες,σκέφτηκα ,ρε μαλακα σου την πέφτει αυτή( αμπαλος ξέρω,αλλά όπως είπα είχαμε τρομερά τυπικές σχέσεις και δε πήγε το μυαλό μου).
Τεσπα βγαίνουμε ,εγώ ντυμένος σαν λετσος ,αυτή με ένα τσουλε φόρεμα ,βυζια ,πόδια έξω.
και ξεκινάει τις ιστορίες ,αντί να φλερτάρει να λέει δεν έχω ξεπεράσει τον πρώην μου, θέλω μια σχέση να τον ξεπεράσω, εγώ στο σεξ δεν κάνω τίποτα ,τους φιλάω και πολύ είναι ,μου αξίζουν πολλά και γενικά όλα τα ψωνίστικα που μπορεί να φανταστεί κανεις.ο άντρας πρέπει να πληρώνει ,κοκ. Αν κάποιος με φιλήσει έστω και μετά δε μου γράφει κάθε μέρα θέλω να πεθάνει κλπ.
αν και προσπαθώ να εστιάσω στα βυζια σκέφτομαι ρε μαλακα έπρεπε να μείνεις σπίτι να δεις το κάζα ντε παπελ.εν τω μεταξύ ήθελα και να χεσω.
Επειδή δε θέλω μπλεξίματα ,της λέω ξεκάθαρα. Δεν είμαι σε φάση για σχέση ,αλλά θέλω να κάνω σεξ μαζί σου και τίποτα άλλο. Τα ψιλό παίρνει και λέει σε νόμιζα για καλό παιδι τελικά είσαι γουρούνι ,έχασα το τραινο πήγαινε με σπίτι.
δεν πλήρωσε γτ ειχε πρόβλημα με το αππ της ρεβολουτ αλλά είπε θα μου πληρώσει τη βενζίνη (έπρεπε να βάλω).
σταματάμε σε σταθμό στην εθνική(απόσταση με αυτοκίνητο περίπου μισή ώρα μέσω εθνικής) βάζω βενζίνη πάλι δε δουλεύει το αππ της ρεβολουτ και προφανώς δεν ειχε ούτε λεφτά ούτε κάρτα μαζί της( δε ξέρω καν αν δουλεύει ποτέ αυτό το αππ η με έπιασε μαλακα)
τσατίζομαι ,πληρώνω ,και αρχίζω και λέω όλη νύχτα είσαι μικρή πριγκίπισσα και πρηχτρα, και έχεις απαιτήσεις ενώ δε προσφέρεις τίποτα.
το πρόβλημα των σημερινών κοινωνιών είναι ότι είστε σκατο εγωίστριες ,καταλήγετε χυσοδοχεια και ακόμα και κάποιους καλούς άντρες που βρίσκετε τους κάνετε δυστυχισμένους,κοιτάξου στο καθρέφτη να καταλάβεις γτ είσαι ελεύθερη.
ενώ τα λέμε αυτά είμαστε εν κινήσει να μπούμε ξανά στην εθνική ,αρχίζει να ουρλιάζει,Νίκο σταματα να κατέβω πως μιλάς έτσι ,της λέω που να σταματήσω μπαίνουμε εθνική ανοίγει την πόρτα από το αμάξι ενώ οδηγάω ,φρενάρω απότομα αφηνιάζει βγαίνει έξω αφού σταματήσω και κοπανάει πόρτα από το καημένο το σταρλετακι μου
προφανώς εγώ συνεχίζω και γυρνάω από παράδρομους πισω και την παίρνω τηλέφωνο ,της λέω οκ τσατίστηκες έλα να σε παω σπίτι ,αρχίζει της μαλακιες πάλι ,έκλεισε το κινητό ,λέω μαλακα δες αν έχει κάμερες γύρω θα την βιάσουν και θα τα ρίξουν σε σένα ,και θα χάσεις και τα 30 ευρώ που σου χρωστάει.
Με τα πολλά αφού έμεινα στο σταθμό κανα σαράντα λεπτό έφυγα,έμαθα από γνωστό ότι κάπως γύρισε σπίτι της.
εφτασα σπίτι μου ,είδα κάζα ντε παπελ από τις 2 μέχρι τις 5 και είπα να το ποστάρω .
πριν κοιμηθώ της εστειλα ΙΒΑΝ και BIC για καληνύχτα/καλημέρα