celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.189
- Πόντοι
- 6.056
Καμια βασικη εκδοση κι αυτο σε τιποτα μικρατο ξερω δεν παιρνω τπτ με αυτα τα χρηματα αλλα δεν παει το χερι μου να δωσω και αλλα,εννοειται ντουκου.
Καμια βασικη εκδοση κι αυτο σε τιποτα μικρατο ξερω δεν παιρνω τπτ με αυτα τα χρηματα αλλα δεν παει το χερι μου να δωσω και αλλα,εννοειται ντουκου.
Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας...Καμια βασικη εκδοση κι αυτο σε τιποτα μικρα
οχι ντατσια ρε,ειναι εντελως σαπιο.Δες το Duster, το είχα στο βουνό.
Πολύ καλό.
Πωωω ρε φιλεο τυπας ηταν μελλοντικος πιλοτος του πολεμικου ναυτικου,εκει στην ποεριοχη ειναι η βαση εκπαιδευσης και ολα τα κοριτσια θελουν να τυλιξουν πιλοτο,ο τυπος παραιτηται απο την αχολη και παει της κανει προταση γαμου αυτη ξενερωνει γιατι ηθελε πιλοτο και του αρνειται την προταση με ασχημο τροπο,αυτος παει σε μοτελ και αυτοκτονει με την ζωνη του.
Σε υβριδικα εννοω πανω απο 20,σε βενζινη πετρελαιο αλλαζειΕξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας...
Παρε κανενα νιβα τριανταετιας και οταν βγεις συνταξη το συζηταμεοχι ντατσια ρε,ειναι εντελως σαπιο.
Υπάρχουν, νομίζω το swift είναι σε αυτή τη κατηγορία.Σε υβριδικα εννοω πανω απο 20,σε βενζινη πετρελαιο αλλαζει
το ξεκινημα της ταινιας ειναι με παρτουζα πατερα-γιου δωρο γεννεθλιων για τα 18 γεννεθλια,καπου στην ιαπωνια στρατιωτικος του αμερικανικου στρατου.Πωωω ρε φιλε
Τι εκανε ο τυπος για μια γκομενα
...σορυ καριολα ηθελα να πω
Θα κατεβασω να δω την ταινια
με ιντριγκαρες τυπε μου...τρομερο σεναριο...
Παιζουν και ηθοποιαρες
Το είχα 1,5 χρόνο στην δουλεια. Είναι σκύλος.οχι ντατσια ρε,ειναι εντελως σαπιο.
και το κονα παιρνω ρε οταν λεω 20 βαζω 1-2 παραπανω αλλα μεχρι εκει.Υπάρχουν, νομίζω το swift είναι σε αυτή τη κατηγορία.
Σε τι είδη ταινιών κάνεις ανάλυση;το ξεκινημα της ταινιας ειναι με παρτουζα πατερα-γιου δωρο γεννεθλιων για τα 18 γεννεθλια,καπου στην ιαπωνια στρατιωτικος του αμερικανικου στρατου.
αυριο αν θες σου κανω επεξηγηση και για την ταινια κοκτειλ με κρουζ να γαμαει μεσα στη λιμνη.
υπαρχουν δυο εδω στη γειτονια αλλα δεν λενε φτωχα μεσα και δεν παυει να ειναι ντατσια και ας ειναι ρενο μηχανικα.Το είχα 1,5 χρόνο στην δουλεια. Είναι σκύλος.
Εσύ ξέρεις...και το κονα παιρνω ρε οταν λεω 20 βαζω 1-2 παραπανω αλλα μεχρι εκει.
εσενα θα σου αναλυσω το κλασσικη περιπτωση βλαβης.Σε τι είδη ταινιών κάνεις ανάλυση;
Σωστο,τωρα το ειδα,η εκδοση με τα 80+ αλογα,αυτη με τα 130 γυρω στο 20ρικοΥπάρχουν, νομίζω το swift είναι σε αυτή τη κατηγορία.
Κοίτα, αν είναι να δώσεις 20 με 22 τι εσωτερικό θέλεις; Από μερσεντές;υπαρχουν δυο εδω στη γειτονια αλλα δεν λενε φτωχα μεσα και δεν παυει να ειναι ντατσια και ας ειναι ρενο μηχανικα.
θελω κοκπιτ με οθοναρα ψηφιακα οργανα και ολα τα συστηματα ασφαλειας.Κοίτα, αν είναι να δώσεις 20 με 22 τι εσωτερικό θέλεις; Από μερσεντές;
Περιμένω με αγωνία...εσενα θα σου αναλυσω το κλασσικη περιπτωση βλαβης.
Πάρε Α3..θελω κοκπιτ με οθοναρα ψηφιακα οργανα και ολα τα συστηματα ασφαλειας.
πρεπει να κατσω να δω κοκτειλ γιατι αν με ρωτησει αυριο δεν θα ξερω να του απαντησω.Περιμένω με αγωνία...
φωτοτυπια?Πάρε Α3..
φωτοτυπια?