Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Μηνύματα
- 71.515
- Like
- 75.631
- Πόντοι
- 12.756
Πουτσα μας , και πουτσα της και της Περόνιperoni δν εχω πιει
που να την πιεις εσυ , δεν εχει σε σουβλατζιδικα που πας
Πουτσα μας , και πουτσα της και της Περόνιperoni δν εχω πιει
Ιταλική ελαφριά lager , πιο πικρή από corona και sol όχι όμως σαν την κάιζερ...peroni δν εχω πιει
έτοιμος για μπαν εισαι , ΕΤΟΙΜΟΣΙταλική ελαφριά lager , πιο πικρή από corona και sol όχι όμως σαν την κάιζερ...
τσακω βαιςΠουτσα μας , και πουτσα της και της Περόνι
που να την πιεις εσυ , δεν εχει σε σουβλατζιδικα που πας
Είναι οι πρωινές μου...Τις 2 τελευταιες τουλαχιτον μην τις ξαναπαρεις , μονο γκομενες και αδελφες τις πινουν ...
ανηκεις σε αυτες τις κατηγορίες ?
Ολλανδική δεν είναι η εταιρία ;Δεν ξερω. Ο Αθηναιος το εγραψε. Αλλα η Αμστελ παραγεται απο 100% ελληνικό κριθάρι. Πινει ελληνική μπύρα αν εξαιρεσουμε το ιδιοκτησιακό.
επειδη δεν ξερω αν θες με αφρο , παρε να εχειςτσακω βαις
Το χειμώνα πίνω πιο σκληρές...έτοιμος για μπαν εισαι , ΕΤΟΙΜΟΣ
τσακω χωρις,οχι χτυπημενα αλλα ανακατεμενα σαν μαρτινιεπειδη δεν ξερω αν θες με αφρο , παρε να εχεις
Μερικές φορές στην παραλία και daιquirι frozen φράουλα...έτοιμος για μπαν εισαι , ΕΤΟΙΜΟΣ
μωρη λουλου με το παρεό θα είσαιΜερικές φορές στην παραλία και daιquirι frozen φράουλα...
Tελευταια χτυπαω στο σουπερ κατι Henninger που ηταν της μοδας παλια 80s κ ετσι,καλουτσικη. Τοτε επαιζε και η Lowenbrau πολυ αλλα δεν τη βρισκω
Όχι γιαυτό. Η Αθηναϊκή πάντα leader ήταν στο χώρο. Δεν μπορούσε να βρει παραγωγή από ποικιλίες κατάλληλες για ζυθοποίηση. Γιαυτό συνεργάστηκε με γεωπονικά ΑΕΙ και έφτιαξε λίστα με τις ποικιλίες που ταιριάζουν στον τόπο. Καλύτερη ποιότητα για την ίδια, μεγαλύτερες παραγωγές για τον αγρότη. Κι ο παραγωγός αφού υπογράψει τη σύμβαση παίρνει υποχρεωτικά το σπόρο αυτών των ποικιλιών. Χωρίς να καταβάλει μετρητά και άτοκα. Την τιμή την κλείνουν όταν φορτώσει το κριθάρι στο σιλό. Και μετά συμψηφίζουν και το κόστος του σπόρου. Και τα λεφτά άμεσα στο βιβλιάριο. Ούτε μα.... ούτε μου.....χαλια μπυρα,γαμαγε χρονια τις ελληνικες παραγωγες,ελληνικο κριθαρι εβαλε γιατι οι πωλησεις επεφταν διαρκως και εκανε αυτο για να ανεβει..θετικο μεν,πουστια δε
καποια δεν τα ηξερα που εγραψες..ενδιαφεροντα πολυ...εκει που γαμιοταν η αμστελ ηταν στο οτι απαγορευε να πουλας αλλες μπυρες οπως εκανε και η κκα κολα..αμφοτερες τον ηπιαν στα δικαστηρια και βλεπεις τωρα πως ξεπηδανε ελληνικες ετικετες και προιονταΌχι γιαυτό. Η Αθηναϊκή πάντα leader ήταν στο χώρο. Δεν μπορούσε να βρει παραγωγή από ποικιλίες κατάλληλες για ζυθοποίηση. Γιαυτό συνεργάστηκε με γεωπονικά ΑΕΙ και έφτιαξε λίστα με τις ποικιλίες που ταιριάζουν στον τόπο. Καλύτερη ποιότητα για την ίδια, μεγαλύτερες παραγωγές για τον αγρότη. Κι ο παραγωγός αφού υπογράψει τη σύμβαση παίρνει υποχρεωτικά το σπόρο αυτών των ποικιλιών. Χωρίς να καταβάλει μετρητά και άτοκα. Την τιμή την κλείνουν όταν φορτώσει το κριθάρι στο σιλό. Και μετά συμψηφίζουν και το κόστος του σπόρου. Και τα λεφτά άμεσα στο βιβλιάριο. Ούτε μα.... ούτε μου.....
Και η μαγκιά της ότι πλέον έχει και ποιοτική ελληνική βύνη την οποία εξάγει σε άλλες ζυθοποιίες. Το ίδιο κάνει και η Βεργίνα. Το ίδιο κάνουν όλοι βασικά. Εγώ το θεωρώ μεγάλη μαγκιά τους. Οι ελληνικές μπύρες είναι καθαρά τοπικά προϊόντα. Τα άλευρα όχι. Υπάρχει μεγάλο πέρα δώθε. Η lidl πχ παράγει τα Combino στη ΜΑΚΒΕΛ και κάνει εξαγωγή σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Κι η ΜΑΚΒΕΛ πάει τραίνο. Κοντράρει και τη Μέλισσα που ειναι ο Leader. Τα κορυφαία ελληνικά σκληρά φεύγουν για Ιταλία, για παραγωγή ζυμαρικών. Αλλά κι αυτά που μένουν εδώ μια χαρά ζυμαρικά δίνουν.
Εγώ την Αμστελ τη θεωρώ μια απλή, καθημερινή, αξιοπρεπή μπύρα. Aπευθύνεται σε μαζικό κοινό και δε σου πουλάει εκλεπτυσμένη γεύση. Εξαιρετικά ειλικρινής ως προς τι πουλάει. Μπύρα παρέας.
Μερικές φορές στην παραλία και daιquirι frozen φράουλα...
Η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί, το πιλοφόρι, το μυστρί.....Καθαρα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ μπυρα ,πρωτη προτιμηση των Αλβανων πρωτης γενιας στις σκαλωσιες των οικοδομων στα μεσα 90ς.
μαργαριτες ωραιες τις γαμαω....τωρα θα το διαβασει ο Διγραμμος και θα μας γαμησειΝταξ κατάλαβα, θα το γυρίσω σε μαργαρίτα λεμόνι...