Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 91 3,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.029
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.397
Κριτικές
4
Like
2.436
Πόντοι
456
Δεν ξερω. Ο Αθηναιος το εγραψε. Αλλα η Αμστελ παραγεται απο 100% ελληνικό κριθάρι. Πινει ελληνική μπύρα αν εξαιρεσουμε το ιδιοκτησιακό.
Ολλανδική δεν είναι η εταιρία ;
 

ΑΡΧΕΜΟΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Μηνύματα
241
Like
383
Πόντοι
21
παλια ειχα πιασει πατο.Επινα κατι μπυρες Γαλαξιας τις Καπτεν που ηταν σαν κατουρο απο αυτιστικη χελωνα (μπορει κ να ηταν βεβαια).πιο χαμηλα δεν εχω πεσει στην ζωη μου.
 

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Μηνύματα
35.000
Like
6.979
Πόντοι
1.406
Tελευταια χτυπαω στο σουπερ κατι Henninger που ηταν της μοδας παλια 80s κ ετσι,καλουτσικη. Τοτε επαιζε και η Lowenbrau πολυ αλλα δεν τη βρισκω
produkte-export-05.png



OIP.w8IfjWopeE8CI8MAL11XCwAAAA
 
Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Μηνύματα
134
Like
426
Πόντοι
21
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
χαλια μπυρα,γαμαγε χρονια τις ελληνικες παραγωγες,ελληνικο κριθαρι εβαλε γιατι οι πωλησεις επεφταν διαρκως και εκανε αυτο για να ανεβει..θετικο μεν,πουστια δε
Όχι γιαυτό. Η Αθηναϊκή πάντα leader ήταν στο χώρο. Δεν μπορούσε να βρει παραγωγή από ποικιλίες κατάλληλες για ζυθοποίηση. Γιαυτό συνεργάστηκε με γεωπονικά ΑΕΙ και έφτιαξε λίστα με τις ποικιλίες που ταιριάζουν στον τόπο. Καλύτερη ποιότητα για την ίδια, μεγαλύτερες παραγωγές για τον αγρότη. Κι ο παραγωγός αφού υπογράψει τη σύμβαση παίρνει υποχρεωτικά το σπόρο αυτών των ποικιλιών. Χωρίς να καταβάλει μετρητά και άτοκα. Την τιμή την κλείνουν όταν φορτώσει το κριθάρι στο σιλό. Και μετά συμψηφίζουν και το κόστος του σπόρου. Και τα λεφτά άμεσα στο βιβλιάριο. Ούτε μα.... ούτε μου.....
Και η μαγκιά της ότι πλέον έχει και ποιοτική ελληνική βύνη την οποία εξάγει σε άλλες ζυθοποιίες. Το ίδιο κάνει και η Βεργίνα. Το ίδιο κάνουν όλοι βασικά. Εγώ το θεωρώ μεγάλη μαγκιά τους. Οι ελληνικές μπύρες είναι καθαρά τοπικά προϊόντα. Τα άλευρα όχι. Υπάρχει μεγάλο πέρα δώθε. Η lidl πχ παράγει τα Combino στη ΜΑΚΒΕΛ και κάνει εξαγωγή σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Κι η ΜΑΚΒΕΛ πάει τραίνο. Κοντράρει και τη Μέλισσα που ειναι ο Leader. Τα κορυφαία ελληνικά σκληρά φεύγουν για Ιταλία, για παραγωγή ζυμαρικών. Αλλά κι αυτά που μένουν εδώ μια χαρά ζυμαρικά δίνουν.
Εγώ την Αμστελ τη θεωρώ μια απλή, καθημερινή, αξιοπρεπή μπύρα. Aπευθύνεται σε μαζικό κοινό και δε σου πουλάει εκλεπτυσμένη γεύση. Εξαιρετικά ειλικρινής ως προς τι πουλάει. Μπύρα παρέας.
 

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
53.060
Like
52.919
Πόντοι
12.756
Όχι γιαυτό. Η Αθηναϊκή πάντα leader ήταν στο χώρο. Δεν μπορούσε να βρει παραγωγή από ποικιλίες κατάλληλες για ζυθοποίηση. Γιαυτό συνεργάστηκε με γεωπονικά ΑΕΙ και έφτιαξε λίστα με τις ποικιλίες που ταιριάζουν στον τόπο. Καλύτερη ποιότητα για την ίδια, μεγαλύτερες παραγωγές για τον αγρότη. Κι ο παραγωγός αφού υπογράψει τη σύμβαση παίρνει υποχρεωτικά το σπόρο αυτών των ποικιλιών. Χωρίς να καταβάλει μετρητά και άτοκα. Την τιμή την κλείνουν όταν φορτώσει το κριθάρι στο σιλό. Και μετά συμψηφίζουν και το κόστος του σπόρου. Και τα λεφτά άμεσα στο βιβλιάριο. Ούτε μα.... ούτε μου.....
Και η μαγκιά της ότι πλέον έχει και ποιοτική ελληνική βύνη την οποία εξάγει σε άλλες ζυθοποιίες. Το ίδιο κάνει και η Βεργίνα. Το ίδιο κάνουν όλοι βασικά. Εγώ το θεωρώ μεγάλη μαγκιά τους. Οι ελληνικές μπύρες είναι καθαρά τοπικά προϊόντα. Τα άλευρα όχι. Υπάρχει μεγάλο πέρα δώθε. Η lidl πχ παράγει τα Combino στη ΜΑΚΒΕΛ και κάνει εξαγωγή σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Κι η ΜΑΚΒΕΛ πάει τραίνο. Κοντράρει και τη Μέλισσα που ειναι ο Leader. Τα κορυφαία ελληνικά σκληρά φεύγουν για Ιταλία, για παραγωγή ζυμαρικών. Αλλά κι αυτά που μένουν εδώ μια χαρά ζυμαρικά δίνουν.
Εγώ την Αμστελ τη θεωρώ μια απλή, καθημερινή, αξιοπρεπή μπύρα. Aπευθύνεται σε μαζικό κοινό και δε σου πουλάει εκλεπτυσμένη γεύση. Εξαιρετικά ειλικρινής ως προς τι πουλάει. Μπύρα παρέας.
καποια δεν τα ηξερα που εγραψες..ενδιαφεροντα πολυ...εκει που γαμιοταν η αμστελ ηταν στο οτι απαγορευε να πουλας αλλες μπυρες οπως εκανε και η κκα κολα..αμφοτερες τον ηπιαν στα δικαστηρια και βλεπεις τωρα πως ξεπηδανε ελληνικες ετικετες και προιοντα
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Καθαρα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ μπυρα ,πρωτη προτιμηση των Αλβανων πρωτης γενιας στις σκαλωσιες των οικοδομων στα μεσα 90ς.
Η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί, το πιλοφόρι, το μυστρί.....
Ε, και μια παγωμένη Αμστελ μετά τη δουλειά.... :tooth:
 

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
53.060
Like
52.919
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom