alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πεθερος εχει χαιρετισει απο δεκαετιεςΜε τα πεθερικά τι σχέση είχες/έχεις?
Πεθερα εκεινη νομιζει οτι εχουμε καλη
Πεθερος εχει χαιρετισει απο δεκαετιεςΜε τα πεθερικά τι σχέση είχες/έχεις?
Μήπως μπερδεύτηκες ότι φώναζε άλλον ?Απλως απεφευγα την οποιαδηποτε προσφωνηση δημοσιως
Κι εκεινη το ιδιο, ζητημα να μου απευθυνθηκε δυο φορες με το ονομα μου στα δυο χρονια. Αφου καποια στιγμη που με φωναξε με το ονομα μου, σοκαριστηκα, γιατι για πρωτη φορα αντιληφθηκα πως ακουγεται απο το στομα της
Μηχανορραφείς συστηματικά εναντίον της ρε δολοπλόκε?Πεθερος εχει χαιρετισει απο δεκαετιες
που να αντεξει αυτο που εβλεπε , λυτρωθηκεΠεθερος εχει χαιρετισει απο δεκαετιες
Θα μπερδεύτηκε που την έτρεχες για εμβόλιο ΑΖΠεθερος εχει χαιρετισει απο δεκαετιες
μετα τον γαμο ταξιδεψε ο πεθερος,βεβαιωθηκε οτι αφηνει σε καλα χερια την κορη.Πεθερος εχει χαιρετισει απο δεκαετιες
Ειχαμε τσακωθει και την ειχα αφησει μονη στο δωματιο.Μήπως μπερδεύτηκες ότι φώναζε άλλον ?
Πριν καν την γνωρισωμετα τον γαμο ταξιδεψε ο πεθερος,βεβαιωθηκε οτι αφηνει σε καλα χερια την κορη.
ποδια δεν ειχε να βγει απο εκει μεσα ή την ειχες κλειδωσει βρε σαρδαναπαλε ?Ειχαμε τσακωθει και την ειχα αφησει μονη στο δωματιο.
Δεν ξερω τι σκεφθηκε, αγχωθηκε μαλλον?
Και ξαφνικα την ακουω "Αλεξανδρε φοβαμαι".
Ελιωσα εννοειται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πριν καν την γνωρισω
Πώς σου περασε τετοια ιδεα απο το μυαλοΜηχανορραφείς συστηματικά εναντίον της ρε δολοπλόκε?
Είχες κλειδώσει αλήτη ... ήξερες την αδυναμία της ... είπε το όνομα σου ... καυλωσες και μπήκες μέσα σαν το σούπερμαν και την διέλυσες στο γαμήσιΕιχαμε τσακωθει και την ειχα αφησει μονη στο δωματιο.
Δεν ξερω τι σκεφθηκε, αγχωθηκε μαλλον?
Και ξαφνικα την ακουω "Αλεξανδρε φοβαμαι".
Ελιωσα εννοειται
ειναι ψιλομαζοχακος και ανωμαλιαρης ο αλεξανδρος ερωτικο φετιχ ειναι τις κλειδωνει στη ντουλαπα.ποδια δεν ειχε να βγει απο εκει μεσα ή την ειχες κλειδωσει βρε σαρδαναπαλε ?
8 φορες μεχρι να ξεκλειδωσει , απο την αγωνία τουΕίχες κλειδώσει αλήτη ... ήξερες την αδυναμία της ... είπε το όνομα σου ... καυλωσες και μπήκες μέσα σαν το σούπερμαν και την διέλυσες στο γαμήσι
Εκείνη η φορά ήταν το ρεκόρ 8 φορές ?
Σιγα μην την αλυσοδεσα κιολας ρε φιλεποδια δεν ειχε να βγει απο εκει μεσα ή την ειχες κλειδωσει βρε σαρδαναπαλε ?
εχω περασει θα σε γαμησω με ανοσιανα πας αυριο να κανεις το εμβολιο για τις μαγουλάδες τυπε
Προτού πάω στη Βαλχάλα,ξέρεις πόσοι ήθελαν να με ξεπαστρέψουν ρε μλκ?Πώς σου περασε τετοια ιδεα απο το μυαλο
Το λαδι τυχαια χυθηκε στις σκαλες
Είχε πάρει ιδέες από τον άλλον που κατουριόταν η γκόμενα και της έλεγε κρατήσουειναι ψιλομαζοχακος και ανωμαλιαρης ο αλεξανδρος ερωτικο φετιχ ειναι τις κλειδωνει στη ντουλαπα.
τι κρατουσες μαζι σου πατατακια η μπισκοτα?Σιγα μην την αλυσοδεσα κιολας ρε φιλε
Φοβηθηκε μην την χτυπησω? μην της φωναξω? ποιος ξερει, δεν γνωριζομασταν ακομη καλα τότε. Ετρεξα ομως και την καθησυχασα.
ο αλεξανδρος τις ταιζει και δεν τις αφηνει να χεσουν.Είχε πάρει ιδέες από τον άλλον που κατουριόταν η γκόμενα και της έλεγε κρατήσου
Την αγαπη που της ειχατι κρατουσες μαζι σου πατατακια η μπισκοτα?
Προκαταβολικές συγγνώμες μου μυρίζονταιΣιγα μην την αλυσοδεσα κιολας ρε φιλε
Φοβηθηκε μην την χτυπησω? μην της φωναξω? ποιος ξερει, δεν γνωριζομασταν ακομη καλα τότε. Ετρεξα ομως και την καθησυχασα.