Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Οχι μονο τα ξεκωλα σωρτσακια της σερβιτωρας!
Σε τι καφετέριες πάτε και πετυχενετε σερβιτόρες με σωρτσάκια; Εγώ γιατί όπου πάω είναι με τζιν ή κολάν; (Τα δεύτερα δε με χαλάνε btw)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Σε τι καφετέριες πάτε και πετυχενετε σερβιτόρες με σωρτσάκια; Εγώ γιατί όπου πάω είναι με τζιν ή κολάν; (Τα δεύτερα δε με χαλάνε btw)
Μαύρο κολάν σκέτη καύλα λεμε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
αν πας με ατην στολη του αβαταρ η αλβανεζα γκαρσονα θα φωναξει τους βαρυποινιτες φιλους της και θα σε καθαρισουν με καλασνικοφ στο πεζοδρομιο δεν θα προλαβεις να κατσεις σε καρεκλα
ειμαι μοντελακι στο ντυσιμο ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ. :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
αμ το βλεπω δεν το βλεπω; :confused:
εχθες οπως επιστρεφαμε πηραμε απο μπρεντ φακτορυ τα γλυκα που ανεφερα,η νουγκατινα μουφα αλλα η σοκολατινα η αμερικαν κεικ οπως το λεει γαμαει. :sunglasses:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Μπαρος τρωει μονο Βαρουλκο,κοι για κινεζικες γκουμεδιες και γενικα ειναι λατρης της καλης και ποιοτικης κουζινας..που και που βεβαια μασαμπουκιαζει και απο τα λιντλ τυροπιτακια καρντις,μιλμπονα τυρια και σαλαμια σαπια βερολινου
πλάκα πλάκα κάτι ιταλικά σαλάμια αέρος και Prosciutto από ΑΒ Νεγκρόνι κλπ γαμάνε ε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
εχθες οπως επιστρεφαμε πηραμε απο μπρεντ φακτορυ τα γλυκα που ανεφερα,η νουγκατινα μουφα αλλα η σοκολατινα η αμερικαν κεικ οπως το λεει γαμαει. :sunglasses:
τρωω τουρτα παγωτο με καραμελα :wanker:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Στην Πειραιώς στο Μοσχάτο;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Εγώ πάντως το έχω απορία ρε γαμώτο.Οι γυναίκες νιώθουν ποτέ μοναξιά όταν είναι μόνες ή μόνο εμεις οι άντρες νιώθουμε;

Υπάρχουν γυναίκες που τους λείπουν καθόλου η αγκαλιά,τα φιλιά,τα χαιδέματα κλπ;Ή μόνο σε μας λείπουνε όταν δεν τα έχουμε;

Τα'χουν υποκαταστατήσει πια όλα με το κινητό;Φιλάνε,αγκαλιάζουν,χαιδεύουν το κινητό κι αυτό τις γεμίζει;Εγώ αυτό βλέπω ρε πούστη μου.Ούτε κοιτάνε κανέναν,ούτε τίποτα.Εκεί,όλες στο κινητό.Και όχι μόνο οι πιτσιρίκες,αλλά και 30αρες και βάλε.Ο Μπραντ Πιτ να κάτσει δίπλα τους,δε θα σηκώσουν κεφάλι
οι γυναικες λογο οτι εχουν ουρα απο αντρες , οσο μονες και να μεινουν δε νιωθουν. μονο και μονο οτι ξερουν οτι εχουν διαθεσιμο αντρικο κορμι ανα πασα στιγμη, μια χαρα ειναι. και μεις αν ειχαμε 50 ωραιες γυναικες να μας θελουν, και οτι ωρα και να τους πουμε για να βρεθουμε, να ερχοντουσαν, θα την βλεπαμε αλλιως τη φαση, καμια σχεση με τωρα

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Θεσσαλονικιες είναι μουναρες Σάββατο βράδυ. Ναι ντύνονται καλα, βάφονται και στολίζονται μουναρες. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι μέτριες σε εμφάνιση. Σίγουρα πιο ωραίες από τις μάνες τους τα ναυαγια αλλά ας μην υπερβάλουμε ότι εχουμε να κάνουμε με τίποτα Σλαβες ανατολικό ευρωπαϊες.Από κει και πέρα τα πράγματα έχουν ως εξής. Οι πιτσιρίκες είναι δεκτικες και γαμιουνται για χαβαλέ αν παίξεις σωστή μπάλα και είσαι λίγο εμφανίσιμος. Οι πιο μεγάλες ψάχνουν σχέση και κάνα μάλακα αγαπούλη, έχουν ψηλό βαρεθεί πουτσα από δω και από κει και το γυρνάνε στο πολύ ερωτικό. Μετά έχει και πουτανιδια τσιμπουκλουδες που έχουν πάρε δώσε με νύχτα κλπ που τις γαμανε αφεντικά, μπάρμανια, υποδοχές, μπραβοι κλπ όπου εκεί απλά δεν μπλέκεις. Έχω γνωστο αγαθιαρη φλώρο από ανατολική Θεσσαλονίκη που τα είχε με μια μπαργούμαν πόσα χρόνια και πήγαιναν και για αρραβώνα. Αυτή μετα τον κερατώνε με έναν λεφτά θείο 50 φεύγα ετών που τις τα ακουμπάγε. Γενικότερα μακριά από κλαρίνογκομενες που δουλεύουν νύχτα και έχουν πάρε δώσε με τα σκουπίδια του συγκεκριμένου χώρου.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.394
Πόντοι
14.936
1627424323458.png
1627424358696.png
1627424375260.png

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως το έχω απορία ρε γαμώτο.Οι γυναίκες νιώθουν ποτέ μοναξιά όταν είναι μόνες ή μόνο εμεις οι άντρες νιώθουμε;

Υπάρχουν γυναίκες που τους λείπουν καθόλου η αγκαλιά,τα φιλιά,τα χαιδέματα κλπ;Ή μόνο σε μας λείπουνε όταν δεν τα έχουμε;

Τα'χουν υποκαταστατήσει πια όλα με το κινητό;Φιλάνε,αγκαλιάζουν,χαιδεύουν το κινητό κι αυτό τις γεμίζει;Εγώ αυτό βλέπω ρε πούστη μου.Ούτε κοιτάνε κανέναν,ούτε τίποτα.Εκεί,όλες στο κινητό.Και όχι μόνο οι πιτσιρίκες,αλλά και 30αρες και βάλε.Ο Μπραντ Πιτ να κάτσει δίπλα τους,δε θα σηκώσουν κεφάλι
Ρε μίρλα, πως γίνεται να μην έχεις στον περίγυρό σου ούτε μία γνωστή,φίλη,ξαδέλφη,
που να μην έχει παρουσιάσει ποτέ γκόμενο κι ας είναι 30+
για το λόγο ότι πολύ απλά,δεν σταύρωσε ποτέ στη ζωή της ούτε έναν.
Που το πιο κοντινό σε γαμήσι,είναι καμιά ξεπέτα που της έκανε κανάς ήρωας μεθυσμένος ή μπαζογαμιάς.

Όσοι έχετε βγάλει κάποια σχολή,δεν είχατε στη σχολή παρέες από μπάζα ή χοντρές,
που δεν τις γαμούσε ΚΑΝΕΙΣ και βγάλανε 4,5 χρόνια κάνοντας παρέα μόνο μεταξύ τους;

Σε ποια μπουρδέλα για γυναίκες να πάνε όλες αυτές να γαμηθούν;

Kαι σε ποιο παράλληλο σύμπαν έχει το κάθε μπάζο στρατιά αντρών που τις παρακαλάει;

Και αν αναπωλείς τόσο την ηλικία των 15,αφιέρωσε τον χρόνο που μας σπας εδώ τα αρχίδια με την κλάψα σου,
να εφεύρεις καμιά χρονομηχανή να πας πίσω,να ησυχάσουμε...

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Στοκαδούρας ηρεμη δυναμη και εγγυηση σοβαρων ποσταρισματων
Σαν αυτα οτι οι Ελληνες στην Αμερικη και στον Καναδα αντιμετωπιζοταν οπως οι αρουραιοι
Κριμα Αλεξ, θλιβομαι για εσενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom