baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
εχω να φαω ενα γαμησι αυριο,φτιαξιμο κηπου. αντε γαμα μετα εσυ.Ζήλεψες λίγο ή μου φαίνεται??
εχω να φαω ενα γαμησι αυριο,φτιαξιμο κηπου. αντε γαμα μετα εσυ.Ζήλεψες λίγο ή μου φαίνεται??
Αυτο στο οποιο ημουν τυχερος ηταν οτι εβρισκα παντοτε κοριτσια τα οποια ειχαν ολη την καλη διαθεση να περασουμε καλα και οι δυο. Αν υπαρχει αυτο, ολα ειναι ενταξει. Δεν ειχα ας πουμε ποτέ καμια η οποια να ξαπλωνε σαν το κομοδινο και να ελεγε "πηδα με", και "επειδη ειμαι ομορφη πρεπει να σου σηκωνεται και μονο που με βλεπεις". Εκει ναι, προφανως δεν θα μπορουσα πολλες φορες.τύπε ηταν καθαρο ενενηνταλεπτο η έπαιξε και παράταση;
Τι θα φτιάξεις, σε ποιον κήπο?εχω να φαω ενα γαμησι αυριο,φτιαξιμο κηπου. αντε γαμα μετα εσυ.
μονο εσυ με νιωθεις που δεν μπορεις 5 φορες.δικαιολογειται ο γλυκουλης
κουραζομαι και εγω για αυτο..μονο εμεις οι 2 Μπαρουλη ειμαστε καταπτυστοι και παριες στο Μπου που γαμαμε αραια και πουμονο εσυ με νιωθεις που δεν μπορεις 5 φορες.
φτυαρι και τσαπι.Τι θα φτιάξεις, σε ποιον κήπο?
οταν θα πιασουν οι επενδυσεις μου και γινω νιπλ θα προσλαβω κηπουρο να μου συμπληρωνει την πενταδα.κουραζομαι και εγω για αυτο..μονο εμεις οι 2 Μπαρουλη ειμαστε καταπτυστοι και παριες στο Μπου που γαμαμε αραια και που
κουραζομαι και εγω για αυτο..μονο εμεις οι 2 Μπαρουλη ειμαστε καταπτυστοι και παριες στο Μπου που γαμαμε αραια και που
τωρα θα το νοικιαζω σαν μερος ηρεμιας,η νεα μοδα εναλλακτικου τουρισμου δεν θα ειναι κουφονησια αλλα μυκονος.Τώρα που άδειασε το νησί, να σου δώσει τα κλειδιά να πας να ξεκουραστείς...
τωρα θα το νοικιαζω σαν μερος ηρεμιας,η νεα μοδα εναλλακτικου τουρισμου δεν θα ειναι κουφονησια αλλα μυκονος.
μηπως θες να σου φρεσκοφουρνιζω και να σου φτιαχνω καφεδες και φρεσκοστιμενους χυμους.30€ την βραδιά και πρωινό
μηπως θες να σου φρεσκοφουρνιζω και να σου φτιαχνω καφεδες και φρεσκοστιμενους χυμους.
Μια φορα πηγα με μια πρωην μου 6 φορες σε ενα βραδυ πριν 10 χρονια και αλλη μια με την τωρινη, πριν 5 χρονια.
Οκ, ειλικρινα δεν εγινε και τιποτα. Ειχαμε απλως να το λεμε "θυμασαι τοτε τι καναμε". Αλλού κρινεται μια σχεση. Μην το αναγουμε και σε μειζον ζητημα. Δηλαδη αν πηγαινεις μια φορα την ημερα ή σου λεω και μερα παρα μερα, πού ειναι το προβλημα?
Ναι, ναι, καλα ενταξει
Ναι, ναι, καλα ενταξει
Η πολλες τσοντες βλαπτουν....Ρε μαλακες, ο αλλος πιστευει οτι οι νεες γυναικες θελουν να γαμιουνται 5 φορες τη μερα, στοιχηματιζω οτι αυτος ο ανθρωπος δεν εχει καν μιλησει με γυναικα ποτέ για να ξερει τι και πως σκεφτονται και τι θελουν. Καπου εφτιαξε το κλισεδακι στο μυαλο του, το αναπαρηγαγε και το πιστεψε. Καμία σωτηρια.
τυπε ειναι καποιοι είδους τεστΗ πολλες τσοντες βλαπτουν....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι πολλες τσοντες βλαπτουν...
Θα ηταν αγαμητος κανα χρονο για να το κανει αυτο.Ετσι ειναι φυσιολογικο...στο 8ωρο βαρια ανθυγειινα δλδ παμε παλι 1 φορα ανα 1,33333333333 βγαζουμε τα ποσταρισματα σου συν τις πιτσουλες που ειχες παραγγειλει και τα σουβλακια,κανενα πατατακι απο το ντουλαπι και μια πορτοκολαδα νερομενη,ε κανενα ντουζακι δεν θα επαιξε ριχνεις πολλη τον μεσο ορο αλεξ ουτε 30 δευτερα δεν κρατησες.
και λίγο λες... βαλε κανα 2 ακόμαΘα ηταν αγαμητος κανα χρονο για να το κανει αυτο.Ετσι ειναι φυσιολογικο...
Αν πιασει δουλεια η μικρη να δουμε αν θα ορεξη μετα...