alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Σε ενδιαφερουν και τετοιες λεπτομερειες?χέσατε και παρεα? κρατωντας ο ενας το χερι του άλλου ?
Σε ενδιαφερουν και τετοιες λεπτομερειες?χέσατε και παρεα? κρατωντας ο ενας το χερι του άλλου ?
τωρα βεβαια τι να παθεις εσυ ρε γαμημενε με αυτα που εχεις φαει λεω και εγω κατι μαλακιες ωρες ωρες..νσ προτιμας τα στρογγυλα παγακια τα τετραγωνα ειναι υπουλα χτυπουν το εντερακι σου.
κατσε εχουμε κενο φαγανε 3 λιτρο παγωτο καφε τελικα δεν φτιαξανε?παντως τα νευρα της ροζυς περασανε με το 3λιτρο παγωτο.χέσατε και παρεα? κρατωντας ο ενας το χερι του άλλου ?
Στρογγυλά παγακια γαμανενσ προτιμας τα στρογγυλα παγακια τα τετραγωνα ειναι υπουλα χτυπουν το εντερακι σου.
τωρα βεβαια τι να παθεις εσυ ρε γαμημενε με αυτα που εχεις φαει λεω και εγω κατι μαλακιες ωρες ωρες..
Ειπα εγω καπου οτι ειχε νευρα?κατσε εχουμε κενο φαγανε 3 λιτρο παγωτο καφε τελικα δεν φτιαξανε?παντως τα νευρα της ροζυς περασανε με το 3λιτρο παγωτο.
ηδη εχει κουκλακι με φωτο σου και το νικ σου σε καρφιτσωνει με ατσαλοπροκες και ψελνει ψαλμους απο Σαντεριαπόσες κατάρες θα μου έχει ρίξει?
νομιζα οτι ειδε ακαταλληλα πμ,σορρυ λαθος μου.Ειπα εγω καπου οτι ειχε νευρα?
τιποτα περιμενεις να περασει..λιγο απλα νιωθεις το κεφαλι βαρυΓια τον πονοκέφαλο μετά, τι κάνεις;
Εντελως ακαταλληλα.νομιζα οτι ειδε ακαταλληλα πμ,σορρυ λαθος μου.
οπως εισαι παρε τον ασφαλιστη σου και πες του να σε παει στην ανωτατη κλιμακα ασφαλισης , ΑΝΩΤΑΤΗπόσες κατάρες θα μου έχει ρίξει?
οπως εισαι παρε τον ασφαλιστη σου και πες του να σε παει στην ανωτατη κλιμακα ασφαλισης , ΑΝΩΤΑΤΗ
φορα και ενα κολιε με δόντια απο ρωσσικα ρακουν και μετα φυγε και αγορασε το παρακατω κιτ
και μολις διαβασε τι λεγατε ησυχασεΕντελως ακαταλληλα.
Αλλά γνωριζε την υπαρξη της προηγουμενης, δεν της το ειχα κρυψει.
Απλως ειχε περιεργεια να δει τι λεγαμε.
Η Ροζυ δεν ειχε να ανησυχησει σε τιποτα απο καμιακαι μολις διαβασε τι λεγατε ησυχασε
ξερεις ρε αλεξ ολες οι γυναικες γουσταρουν ενα 3λιτρο αυτοκινητο και η ροζυ σου ενα 3λιτρο παγωτο,με ξεπερναει.Η Ροζυ δεν ειχε να ανησυχησει σε τιποτα απο καμια
Η απολυτη θεάρα, σιγα μην εκανε και ζηλιες
Μονο ενα σχολιο εκανε "σε αγαπουσε τελικα ε?"
Τι την περασες την Ροζυ ρε τύπε, κανενα γυναικακι να ψαχνει τριλιτρα αυτοκινητα?ξερεις ρε αλεξ ολες οι γυναικες γουσταρουν ενα 3λιτρο αυτοκινητο και η ροζυ σου ενα 3λιτρο παγωτο,με ξεπερναει.
Τα καλα ουισκια θα τα συνοδευεις με καπνιστο σολωμο ή με μαυρη σοκολατα και φουντουκια ,δεν μαθατε τιποτα απο τον Σαβ?ελεος ΕΛΕΟΣ2 φορες την βδομαδα ΜΟΝΟ τα τρωω οταν πινω τις ποταρες μου γιατι τα ξηροκαρπια με πειραζουν δυστυχως αυτα ΟΧΙ
και τι εψαχνε δάσκαλε ?Τι την περασες την Ροζυ ρε τύπε, κανενα γυναικακι να ψαχνει τριλιτρα αυτοκινητα?
τωρα τα λες σε εναν που με λαγκαβουλιν για μεζε τρωει ρεγγαΤα καλα ουισκια θα τα συνοδευεις με καπνιστο σολωμο ή με μαυρη σοκολατα και φουντουκια ,δεν μαθατε τιποτα απο τον Σαβ?ελεος ΕΛΕΟΣ
Εγω παλι θυμαμαι οταν επινε σπιτι κανενα ουισκακι ο πατερας μου, η μανα μου του εφτιαχνε καναπεδακια με ροκφορ και λουκανικοπιτακια ολα ψημενα στο φουρνοΤα καλα ουισκια θα τα συνοδευεις με καπνιστο σολωμο ή με μαυρη σοκολατα και φουντουκια ,δεν μαθατε τιποτα απο τον Σαβ?ελεος ΕΛΕΟΣ
Εμένακαι τι εψαχνε δάσκαλε ?