εγο εχο απαντισι περι ορθο και πιο παλια και σιμερα παλι ,αλα βαριεμε να απαντο ολο τα ιδιαεμενα θρουλη μου δεν με νοιαζει καθολου και ξερω τι παιζει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
χαχαχαχαχχαχαχαχχα!!!!κι αμα μεινουν απο κηροζινη?
κριμα δεν βγηκανε καλα οι φωτο με τις κοπελες να σας τις ποσταρα να δειτε!!!
ητανε πολυ καλες!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εγο εχο απαντισι περι ορθο και πιο παλια και σιμερα παλι ,αλα βαριεμε να απαντο ολο τα ιδια
Επισκέπτης
δε μ αρεσουν τα μπουζουκια,εχουν γινει πολυ χαζα πια...
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Λιγο ασχετο αλλα θα απαντησω σε μερικους.
Ουτε μαγκια πουλαω αμα εχω κοπελα....σιγα το κατορθωμα
ουτε ομως θα πω κουβεντα για οποιον γουσταρει να πληρωνει...γουστο του καπελο του αφου ετσι γουσταρει να την βρησκει. Στο τελος μαγκια του.
Αυτο που λεω ειναι οτι καποιος μου εκανε παραπονο οτι δεν συμβαλω στο φορουμ.
και του απαντησα μεχρι που μπορω να συμβαλω.....
Για να τελειωνουμε με εμενα. εμενα αυτη ειναι η οπτικη μου για τις γυναικες γενικα και ετσι μου αρεσει. (προσωπικο γουστο δεν το επιβαλω σε κανενα) αμα δεν συμφωνουμε δεν συμενει οτι πρεπει να μαλωνυμε κιολας.
Μια χαρα ειναι και οι ελεεινηδες και να σας πω κατι .....αμα την ακουσουνε κιολας με τον γκομενο τους μια χαρα ....για ολους.
Δεν νομιζω οτι υπαρχουν διαφορετικες γυναικες (αλλη συνομοταξια ) πιο διαφορετικες απο οσο ειμαστε εμεις οι αντρες.....
Αντε μαλακες (και εγω μεσα) τα εχουμε βαλει ολα σε ενα σακι και τα εχουμε κανει ισωμα
ουτε ομως θα πω κουβεντα για οποιον γουσταρει να πληρωνει...γουστο του καπελο του αφου ετσι γουσταρει να την βρησκει. Στο τελος μαγκια του.
Για να τελειωνουμε με εμενα. εμενα αυτη ειναι η οπτικη μου για τις γυναικες γενικα και ετσι μου αρεσει. (προσωπικο γουστο δεν το επιβαλω σε κανενα) αμα δεν συμφωνουμε δεν συμενει οτι πρεπει να μαλωνυμε κιολας.
Μια χαρα ειναι και οι ελεεινηδες και να σας πω κατι .....αμα την ακουσουνε κιολας με τον γκομενο τους μια χαρα ....για ολους.
Δεν νομιζω οτι υπαρχουν διαφορετικες γυναικες (αλλη συνομοταξια ) πιο διαφορετικες απο οσο ειμαστε εμεις οι αντρες.....
Αντε μαλακες (και εγω μεσα) τα εχουμε βαλει ολα σε ενα σακι και τα εχουμε κανει ισωμα
συμφωνω ,αλλα αυτο το εχουν συνδυασει με θεατρικο,χορευτικα,τραγουδι,δε μ αρεσουν τα μπουζουκια,εχουν γινει πολυ χαζα πια...
μια μπαντα απο θεσσαλονικη και καποια στιγμη παιζει dj σβηνουν τα φωτα ο κοσμος σηκωνεται χορευει,
λες κ εισαι σε κλαμπ!!!!
πρωτοτυπο μου φανηκε το ολο στησιμο!!!
εμενα μου αρεσε και δεν βαρεθηκα καθολου....
Επισκέπτης
να σου πω εγω προτιμω κατι χωμενα μπαρακια σε περιεργα μερη ετσι φτιαχνομαι...τα μπουζουκια και τα κλαμπ κτλ δεν ειναι για μενα...συμφωνω ,αλλα αυτο το εχουν συνδυασει με θεατρικο,χορευτικα,τραγουδι,
μια μπαντα απο θεσσαλονικη και καποια στιγμη παιζει dj σβηνουν τα φωτα ο κοσμος σηκωνεται χορευει,
λες κ εισαι σε κλαμπ!!!!
πρωτοτυπο μου φανηκε το ολο στησιμο!!!
εμενα μου αρεσε και δεν βαρεθηκα καθολου....
εγω ειμαι απο τα ατομα που ακουω και διασκεδαζω σχεδον με τα παντα!!!!να σου πω εγω προτιμω κατι χωμενα μπαρακια σε περιεργα μερη ετσι φτιαχνομαι...τα μπουζουκια και τα κλαμπ κτλ δεν ειναι για μενα...
αναλογα βεβαια και με την παρεα.....
Επισκέπτης
ποια παρεα,στις περισσοτερες που βλεπω εγω προσπαθει ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου!εγω ειμαι απο τα ατομα που ακουω και διασκεδαζω σχεδον με τα παντα!!!!
αναλογα βεβαια και με την παρεα.....
εγω ευτυχως δοξα το θεο ειμαι πολυ τυχερη!!!ποια παρεα,στις περισσοτερες που βλεπω εγω προσπαθει ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου!
εχω φιλους πραγματικους και αγαπημενους!!!!
περασαμε κατα καιρους δυσκολα με προσωπικες
και οικογενειακες καταστασεις ο καθενας μας και το
αποτελεσμα ειναι να εχουμε δεθει περισσοτερο!!!
Επισκέπτης
πολυ καλο αυτο ,ευγε!εγω ευτυχως δοξα το θεο ειμαι πολυ τυχερη!!!
παιδακια σας αφηνω...πολυ καλο αυτο ,ευγε!
εχω να ετοιμασω τραπεζι ,σε καμμια ωριτσα θα ερθει η παρεα να με γιορτασει!!
να περασετε ομορφα σημερα οτι και να κανετε!!!!
σας φιλωωωωωωωω!!!!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
σαν να το εγραψα εγω!!!!!!!!!!!!!εγω ευτυχως δοξα το θεο ειμαι πολυ τυχερη!!!
Επισκέπτης
Λιγο ασχετο αλλα θα απαντησω σε μερικους.
η καταλαβαινεις οτι θελεις η τα καταλαβαινεις ολα αλλα τα γραφεις οπως σε συμφερουν.Κ στις 2 περιπτωσεις εισαι βλακας.Ναι απο σενα περιμεναμε να κανεις ενημερωσεις .Κ για ποιο λογο πιστευεις οτι δεν εχω κοπελα ελλεινιδα?επειδη γραφω σαυτο το φορουμ?ανοιξε τα γκαβα σου κ αποχωρησου την κομπλα σου επιτελους
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
η καταλαβαινεις οτι θελεις η τα καταλαβαινεις ολα αλλα τα γραφεις οπως σε συμφερουν.Κ στις 2 περιπτωσεις εισαι βλακας.Ναι απο σενα περιμεναμε να κανεις ενημερωσεις Jerking Off.Κ για ποιο λογο πιστευεις οτι δεν εχω κοπελα ελλεινιδα?επειδη γραφω σαυτο το φορουμ?ανοιξε τα γκαβα σου κ αποχωρησου την κομπλα σου επιτελους
δεν θα ασχοληθω παραπανω εισαι κουραστικος
Επισκέπτης
δεν θα ασχοληθω παραπανω εισαι κουραστικος
η δεν εχεις τι να πεις κ αυτα που γραφεις στα ποστς σου ειναι αλλα αντι αλλων
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Μια χαρα ειναι οι ξεκωλιαρες οι Ελληνιδες. Αν περασεις τον αρχικο σκοπελο και τις γαμησεις σωστα, σου κανουν παππαδες...
Casual_Style_
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε ολοι "ντερτυ" σημερα! δεν ακουω ουτε εγω σκυλαδικα αλλα σκανε κατι τσουλακια εκει...
και οι πληροφοριες μου λενε οτι θα ειναι εκει σημερα!
και οι πληροφοριες μου λενε οτι θα ειναι εκει σημερα!
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Aπο τις 912 σελιδες που εχει φθασει τωρα αυτο το θρεντ,
το πολυ οι 50 περιεχουν πραγματα που εχουν να κανουν με αυτο.
Το χετε γαμησει οσο δεν παει αλλο.