loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
για τις ελληνιδες/ελλεηνιδες...ποια γνωμη ακριβως γιατι με μπερδεψες
για τις ελληνιδες/ελλεηνιδες...ποια γνωμη ακριβως γιατι με μπερδεψες
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους-ες !!!!!καλα Χριστουγεννα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!υγεια κ ευτυχια παντου!!!χρονια πολλα σε οσους/ες γιορταζουν κ ξεχωριστα χρονια πολλα κ ενα φιλακι στηηηηηην......ΚΡΙΣΤΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!! ;)
ε τι ακριβως,παλι δε σε πιανωγια τις ελληνιδες/ελλεηνιδες...
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους-ες !!!!!
Καλησπεραααααααααααα!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σου πληρωνει βενζινα τουλαχιστο?
ελεος ρε σκοτεινουλα thats pathetic
βρε καλο μου...αναρωτιεμαι απλως αν εδω μεσα 25000μελη λενε οτι οι ελληνιδες ειναι οτι χειροτερο υπαρχει τοτε ποιοι ειναι αυτοι που εκτος νετ τρεχουν απο πισω τους η απλα εχουν σχεση μαζι τους;!αυτο...μηπως καποια πραγματα λεγονται μονο για να λεγονται?ε τι ακριβως,παλι δε σε πιανω
ελα μωρε πλακα εχουν αυτα.αρκει να μη σε κοροιδευει γενικως...Σοβαρά τώρα,δεν του το χω ζητήσει ποτέ..
εξάλλου δεν καίει κ πολλά το παπί,
μ βάζει όμως όποτε τύχει κ δεν έχω ψιλά ας πούμε
2-3 φορές το χρόνο..
Γιατί καλέ?
Βεβαιως και η κακη ενοια γιατι μερικες παρεξηγιουνται με το παραμικρο και μαςγτ εχει και κακη εννοια;;;;!!!χρονια πολλα κ σε σενα κ σε ολους μας!!!!!!!!!!
Αναλογα...για μενα πολλες μερες ειναι χαρουμενες και ομορφες...τι καλά χριστούγεννα, ρε ντάξει μια μέρα είναι σα τις άλλες ξεκολλάτε ;)
καλα εσυ δινεις βαση στο τι λεγεται εδω δηλαδη?φυσικα και λεγονται μονο για να λεγονται,πως αλλιως θα δικαιολογησουν μερικοι τη βλακεια που τους δερνει???βρε καλο μου...αναρωτιεμαι απλως αν εδω μεσα 25000μελη λενε οτι οι ελληνιδες ειναι οτι χειροτερο υπαρχει τοτε ποιοι ειναι αυτοι που εκτος νετ τρεχουν απο πισω τους η απλα εχουν σχεση μαζι τους;!αυτο...μηπως καποια πραγματα λεγονται μονο για να λεγονται?
Αναλογα...για μενα πολλες μερες ειναι χαρουμενες και ομορφες...
σαν χαζοχαρουμενο και αισιοδοξο κοριτσακι που ειμαι!!!!
Απλα σε αυτες στις συγκεκριμενες γιορτες χαιρομαι παραπανωωωωωωωω!!!!
Εξαλλου γιορταζω κιολας!!!! ;) :-*
μετα τσακαλακο κανε μετααν εχει υψηλη αυτοεκτιμηση κα θαυμαζει καποιον ιδιον μ αυτον ,
που εχει "ανεβασμενο ηθικο" ειναι looser?
Γινεται καποιος looser να εχει υψηλη αυτοεκτιμηση?
Φερτε ενα παραδειγμα....
εγο αγαπο πολι ολα τα γινεκακια και ιδικα τα ελινακια
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!!ωωω α ναι! ε χρόνια πολλά λοιπόν!
ωωω α ναι! ε χρόνια πολλά λοιπόν!
θα σου πω γιατι ''δινω βαση''!!γιατι οι αντρες που συναναστρεφομαι τοσα χρονια οι κολλητοι μου κ ο φιλος μου δηλαδη εχουν αλλες αποψεις..κ οταν διαβασα τι γινετε εδω απορησα...φυσικα κ δε λεω οτι δεν υπαρχει και το ειδος που περιγραφετε!!!αλλα....κ με ενδιαφερε να δω πως σκεφτεστε κ γτ σκεφτεστε ετσι...αλλα μαλλον οντως 9 στα 10 λεγονται μονο γ να λεγονται..γ την βλακεια που λες δε μπορω να εκφερω αποψη..δε γνωριζω κανεναν προσωπικα...καλα εσυ δινεις βαση στο τι λεγεται εδω δηλαδη?φυσικα και λεγονται μονο για να λεγονται,πως αλλιως θα δικαιολογησουν μερικοι τη βλακεια που τους δερνει???
εγο αγαπο πολι ολα τα γινεκακια και ιδικα τα ελινακια