Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οντως κουκλαρα!!!!!!!!!οι αλλες ειναι....

Καλά δεν τις λες χάπατα απλά περιμένεις να δείξουν το "wow" και αρκούνται στο μέτριο (αρκεί να είναι εισαγωγής πάντα)!  :P :P :P

:rolleyes:Δεν είναι κακό!  ;)  :-* :-* :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ναι  να να δειξουνε και το wow να δειξανε και το αλλο ...ολα να τα δειξουνε ...ολα στη φορα....διαφανεια παντου....

Επισκέπτης
Δεν ανοίγει το videάκι ...
...ανοίγει , όμως , το δεύτερο , με μιά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εκτέλεση του ΟΤΣΙ ΤΣΟΡΝΙΕ !
Αξίζει να το ακούσετε . Έχει και την μετάφραση στα Αγγλικά ...
Α ρε drummerboy ... ζημιά που μας έκανες ...
Ούτε να τό'ξερες !
...και της μοιάζει πολύ , η ρουφιάνα ... :headbang: :headbang: :headbang:  

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Συγνώμη έλειπα πολλά χρόνια έξω...αυτές οι ελεεινίδες πως περνάνε απόψε το βράδυ? μυξοπαρθένες στο μπαμπά και μετά μασκαρεύονται και τρέχουν στα μπουζουκομαγαζα να κάνουν τις θεές του οριεντάλ και στο τέλος κάτι κάνουν κατά πάρκινγκ μεριά (άλλωστε δε θυμούνται- ρε γαμότο ειχαν πιεί πολύ)?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυτα τα ....Ιταλικα  πωs με φτιαχνουνε.........Α ρε βαζει ο Ντουτσε την στολη του  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν ανοίγει το videάκι ...
...ανοίγει , όμως , το δεύτερο , με μιά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εκτέλεση του ΟΤΣΙ ΤΣΟΡΝΙΕ !
Αξίζει να το ακούσετε . Έχει και την μετάφραση στα Αγγλικά ...
Α ρε drummerboy ... ζημιά που μας έκανες ...
Ούτε να τό'ξερες !
...και της μοιάζει πολύ , η ρουφιάνα ... :headbang: :headbang: :headbang:  
κρασιβαγια ντεβουσκα δηλαδη ....για πανιμαγιου ταβαριτς,για πανιμαγιου...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κε μπελα σενιοριτα.........κουνια μπελα....μπελισιμα......νον τι πρεοκουπαρε....ιο βολιο περ του
αν κελε υ .....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
....μεχρι μαθηματα Ιταλικων θα παραδιδω για χαρη τηs....Ο πορκα μιζερια....αφαρλαμορε κομιτσετου

Επισκέπτης
Ενα μεγαλο ποσοστο πληθυσμου των αντρων οντως κολλανε με τετοιου ειδους γυναικες και δινουν μεγαλυτερη προσοχη και αξια απο οτι θα επρεπε...ΑΛΛΑ επισης και ενα μεγαλο μερος γυναικων εχουν ξεχασει τη λεξη θηλυκοτητα και ερωτισμος.Οι περισσοτερες εχουν αφεθει και νομιζουν οτι το γυμναστηριο και ο αισθητικος ειναι το πλησιεστερο σουβλατζιδικο.Αν χαλαρωσουν λιγο ολοι μας τα πραγματικα θα ειναι καλυτερα.

Να και μια ξεβρακωκεφαλη που λεει τα πραγματα με το ονομα τους :boobies: :boobies: :boobies:
Οι περισσοτερες ελεινιδες εχουν καταντησει σαν μπουλντοζες με ποδια απλως :dunno: να μην πουμε και τις τραβελοφατσες τους καθως και την αντιθηλυκη συμπεριφορα τους που θυμιζει βλαχαδερο .Ντρεπεσαι να τις κυκλοφορησεις και στον δρομο τις περισσοτερες...

Ακους λιλλιαν η παλι πιτογυρα τρως? :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να παψουνε οι σουβλατζηδεs να βαζουνε παραπλανητικεs ταμπελεs ....."το σουβλακι του Κωστα δεν παχαινει, μονο ομορφαινει"......τσ τσ τσ ....Αυτο βλεπουνε τα κοριτσια και το πιστευουνε.... :2funny: :2funny: :2funny:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Να και μια ξεβρακωκεφαλη που λεει τα πραγματα με το ονομα τους :boobies: :boobies: :boobies:
Οι περισσοτερες ελεινιδες εχουν καταντησει σαν μπουλντοζες με ποδια απλως :dunno: να μην πουμε και τις τραβελοφατσες τους καθως και την αντιθηλυκη συμπεριφορα τους που θυμιζει βλαχαδερο .Ντρεπεσαι να τις κυκλοφορησεις και στον δρομο τις περισσοτερες...

Ακους λιλλιαν η παλι πιτογυρα τρως? :2funny: :2funny: :2funny:

Κάνω την μυξοπαρθένα στον μπαμπά και μετά την βασίλισσα του οριεντάλ... :2funny: :2funny:

Και είναι Λίλλυ, χωρίς αν... Δεν μ' αρέσουν οι υποθέσεις γύρω απ' το όνομα μου...  :P :P

Επισκέπτης
Κάνω την μυξοπαρθένα στον μπαμπά και μετά την βασίλισσα του οριεντάλ... :2funny: :2funny:

Ο μπαμπας σου τι λεει για τα πιτογυρα και τις μπυρες που πλακωνεις? "Σαν να εχω 10 γιους καρδια μου!!!"???
:2funny: :2funny: :2funny:

Και είναι Λίλλυ, χωρίς αν... Δεν μ' αρέσουν οι υποθέσεις γύρω απ' το όνομα μου...  :P :P

ναι δεν τα παω καλα με αυτα τα ψευτοκαλλιτεχνικα παρατσουκλια :uglystupid:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Νατα νατα.....ομολογησε κυριεs και κυριοι.....Αποδεχθηκε το ποσοστο τηs ευθυνηs τηs....Στην πυρα στην πυρα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σιγα βρε ανθρωπε... μπορει ετσι να τη λενε τη κοπελα που το ξερεις?? η μπορει να ειναι επιθετο(οπως της ιωαννας λιλλη) χαχα! ;)

Επισκέπτης
Καλά δεν τις λες χάπατα απλά περιμένεις να δείξουν το "wow" και αρκούνται στο μέτριο (αρκεί να είναι εισαγωγής πάντα)!  :P :P :P

:rolleyes:Δεν είναι κακό!  ;)  :-* :-* :-*

Κορίτσια πηγαίντε στο θρεντ

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.msg849892#msg849892]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.msg849892#msg849892[/url]

να κάνετε πολλά wow..

Σύντροφε , μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο , σε μελαχροινή έκδοση ???
...Να σου πω μιά αλήθεια , συντροφάκο ??? Τόσο καλοπροαίρετες κοπέλλες , αληθινά ευγενικές και αριστοκρατικές ( με την Αρχαιοελληνική έννοια του όρου ) και στην συντριπτική πλειοψηφία τους ΟΜΟΡΦΕΣ , αν και ξανθές  οι περισσότερες , όπως στην Τσεχία , δεν βρήκα κατα τας περιηγήσεις μου εις τας Ανατολικάς Ευρώπας !
...ΟΧΙ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ στις χώρες της πρώην C.C.C.P. :'( , ΔΕΝ έχω πάει ( ... ακόμη ... )   ...
Αν και fan των γηγενών κορασίδων , η ομορφιά τους είναι αξιομνημόνευτη ... και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ !!! :)

Ευκαιρία να πας συντροφε να δεις τα αστέρια και εκεί όπως η Ζένια απ το σήριαλ είναι και μελαχρινή.. ;)

Συνημμένα

• 363.jpg
    363.jpg
    74,2 KB · Εμφανίσεις: 26

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πωπω  τι ωραιο.......αγαλμα !!!!!!  Κι αυτο ολο  με πιτογυρα εγινε???

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ο μπαμπας σου τι λεει για τα πιτογυρα και τις μπυρες που πλακωνεις? "Σαν να εχω 10 γιους καρδια μου!!!"???
:2funny: :2funny: :2funny:

ναι δεν τα παω καλα με αυτα τα ψευτοκαλλιτεχνικα παρατσουκλια :uglystupid:

Αχ! Δεν τολμάει κανείς να είναι ειλικρινής εδώ μέσα και τον αποπαίρνετε!  :P

Ο μπαμπάς δεν ξέρει τι κάνω!  :2funny: :2funny: :2funny:

καλά αν σε βολεύει το λιλιαν (ιου) λέγε με έτσι! Τώρα αν δεν σου απαντήσω μην μου θυμώσεις!  :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom