Επισκέπτης
...γιατί η λαγνεία πολλαπλασιάζεται ...Αυτή είναι πολύ όμορφη! Χωρίς πλάκα!
Αλλά πως και βάλατε τόσο ντυμένη βρε?
[move]Χρόνια πολλά σε όλους![/move]
...Αυτό το βλέμμα
...γιατί η λαγνεία πολλαπλασιάζεται ...Αυτή είναι πολύ όμορφη! Χωρίς πλάκα!
Αλλά πως και βάλατε τόσο ντυμένη βρε?
[move]Χρόνια πολλά σε όλους![/move]
οντως κουκλαρα!!!!!!!!!οι αλλες ειναι....
Δεν ανοίγει το videάκι ...
κρασιβαγια ντεβουσκα δηλαδη ....για πανιμαγιου ταβαριτς,για πανιμαγιου...Δεν ανοίγει το videάκι ...
...ανοίγει , όμως , το δεύτερο , με μιά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εκτέλεση του ΟΤΣΙ ΤΣΟΡΝΙΕ !
Αξίζει να το ακούσετε . Έχει και την μετάφραση στα Αγγλικά ...
Α ρε drummerboy ... ζημιά που μας έκανες ...
Ούτε να τό'ξερες !
...και της μοιάζει πολύ , η ρουφιάνα ...
Ενα μεγαλο ποσοστο πληθυσμου των αντρων οντως κολλανε με τετοιου ειδους γυναικες και δινουν μεγαλυτερη προσοχη και αξια απο οτι θα επρεπε...ΑΛΛΑ επισης και ενα μεγαλο μερος γυναικων εχουν ξεχασει τη λεξη θηλυκοτητα και ερωτισμος.Οι περισσοτερες εχουν αφεθει και νομιζουν οτι το γυμναστηριο και ο αισθητικος ειναι το πλησιεστερο σουβλατζιδικο.Αν χαλαρωσουν λιγο ολοι μας τα πραγματικα θα ειναι καλυτερα.
Να και μια ξεβρακωκεφαλη που λεει τα πραγματα με το ονομα τους
Οι περισσοτερες ελεινιδες εχουν καταντησει σαν μπουλντοζες με ποδια απλως να μην πουμε και τις τραβελοφατσες τους καθως και την αντιθηλυκη συμπεριφορα τους που θυμιζει βλαχαδερο .Ντρεπεσαι να τις κυκλοφορησεις και στον δρομο τις περισσοτερες...
Ακους λιλλιαν η παλι πιτογυρα τρως?
Κάνω την μυξοπαρθένα στον μπαμπά και μετά την βασίλισσα του οριεντάλ...
Και είναι Λίλλυ, χωρίς αν... Δεν μ' αρέσουν οι υποθέσεις γύρω απ' το όνομα μου...
Κάνω την μυξοπαρθένα στον μπαμπά και μετά την βασίλισσα του οριεντάλ...
Και είναι Λίλλυ, χωρίς αν... Δεν μ' αρέσουν οι υποθέσεις γύρω απ' το όνομα μου...
Καλά δεν τις λες χάπατα απλά περιμένεις να δείξουν το "wow" και αρκούνται στο μέτριο (αρκεί να είναι εισαγωγής πάντα)!
Δεν είναι κακό! ;) :-* :-* :-*
Σύντροφε , μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο , σε μελαχροινή έκδοση ???
...Να σου πω μιά αλήθεια , συντροφάκο ??? Τόσο καλοπροαίρετες κοπέλλες , αληθινά ευγενικές και αριστοκρατικές ( με την Αρχαιοελληνική έννοια του όρου ) και στην συντριπτική πλειοψηφία τους ΟΜΟΡΦΕΣ , αν και ξανθές οι περισσότερες , όπως στην Τσεχία , δεν βρήκα κατα τας περιηγήσεις μου εις τας Ανατολικάς Ευρώπας !
...ΟΧΙ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ στις χώρες της πρώην C.C.C.P. :'( , ΔΕΝ έχω πάει ( ... ακόμη ... ) ...
Αν και fan των γηγενών κορασίδων , η ομορφιά τους είναι αξιομνημόνευτη ... και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ !!!
Πωπω τι ωραιο.......αγαλμα !!!!!! Κι αυτο ολο με πιτογυρα εγινε???
Ο μπαμπας σου τι λεει για τα πιτογυρα και τις μπυρες που πλακωνεις? "Σαν να εχω 10 γιους καρδια μου!!!"???
ναι δεν τα παω καλα με αυτα τα ψευτοκαλλιτεχνικα παρατσουκλια