dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εισαι απο αλλο ανεκδοτο που λεμε?
ακριβώς..!!
πετυχημένο αυτό π πες..
εισαι απο αλλο ανεκδοτο που λεμε?
ναι αλλα τον πειραζε η αποτριχωση και το γυρισε....Κυριοι ειναι αληθεια οτι ο Θρουλης ηταν κοσμομποη?
ποιο απ ολα,λεω πολλαακριβώς..!!
πετυχημένο αυτό π πες..
Τι γυρισε ψαχνω να τον βρω για να τον βαλω στο σωστο δρομο.ναι αλλα τον πειραζε η αποτριχωση και το γυρισε....
εγινε μπουρδελομποι τωρα ....Τι γυρισε ψαχνω να τον βρω για να τον βαλω στο σωστο δρομο.
Ειναι πολυ αγαθο παιδι αλλα νομιζει οτι ειναι γνωστης και ξερολας και δε σεβεται τους γνωστες.εγινε μπουρδελομποι τωρα ....
δουλεμα πεφτει ρε ξεκολλατεΕιναι πολυ αγαθο παιδι αλλα νομιζει οτι ειναι γνωστης και ξερολας και δε σεβεται τους γνωστες.
Ειναι πολυ χαμηλου νοητικου επιπεδου γι αυτο.δουλεμα πεφτει ρε ξεκολλατε
εγω προσωπικα περιμενω να αρχισει το ρωσικο σηριαλ που βλεπω
channel9 καθε βραδυ στις 12,ο βοθρος ειναι ενας ανορθογραφος με στιγμες χιουμορ που δουλευει τον κοσμο του σαιτ
σας επιασα...
Μουνιτσα μου καλες γιορτες :-*πιανω πουλια στον αερα κετς?
Ναι αυτος...πιο παλικαρι ντοκτορ?αυτος που εγραφε για την ρουφιανα πορνοσταρ κ τους killers γαμιαδες?χαχαχα τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα
Να σου πω εγω θα την περνουσα ενα χερι σιγουρα και θα την φωναζα μπαιτ μουνιτσα γκαντι και δεν συμαζευεται
Φιλε, προσφορα και ζητηση ειναι και αυτα σε μεγαλο βαθμο...Κακα τα ψεματα οι Ελληνιδες εχετε καβαλησει παρα πολυ το καλαμι,δεν ξερω τι φταιει και ουτε θα μπω στο τριπακι να κατσω να το ανακαλυψω.
Απλα αναρωτηθητε τι θελετε απο την ζωη σας και απο εναν αντρα και αφηστε τους εγωισμους και την ντιβα που κουβαλατε ολες μεσα σας και ολα θα γινουν καλυτερα πιστευω...