Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Φαντάσου να ναι βάζελος η πεθεράειναι χιλιομετρα μακρια
Φαντάσου να ναι βάζελος η πεθεράειναι χιλιομετρα μακρια
για να τα έχεις καλά με τον λάκη πρέπει να έχειςασε ρε λακη που θα μου φλεξαρεις εμενα οτι και καλα εχεις λεφτα..στα αρχιδια μου..επειδη εισαι κομπλεξας και δεν με παρακολουθεις νομιζεις πως μου την λές ρε;εχω πει και που εμενα,οτι ειμαι μισθωτος και οτι μενω Γλυφαδα 2 χρονια..παιξε με αλλους τωρα γιατι κομπλεξισμους δεν γουσταρω...
εγω ειμαι βαζελος αυτη ειναι αεκΦαντάσου να ναι βάζελος η πεθερά
Είπα εγώ ότι έχω λεφτά ;;;ασε ρε λακη που θα μου φλεξαρεις εμενα οτι και καλα εχεις λεφτα..στα αρχιδια μου..επειδη εισαι κομπλεξας και δεν με παρακολουθεις νομιζεις πως μου την λές ρε;εχω πει και που εμενα,οτι ειμαι μισθωτος και οτι μενω Γλυφαδα 2 χρονια..παιξε με αλλους τωρα γιατι κομπλεξισμους δεν γουσταρω...
δεν βλέπω να τοποθετείτε κανείς στο συγκεκριμένο.Γνώμη ; Δεν έχω γνώμη !
Για όσους έχουν ... εμπειρία και γεγονότα λέω !
ρε Πριγκηψ εχει μανια καταδιωξης...πιστευει οτι ολοι τον μισουν.οτι ζηλευουμε που εχει λεφτα-αν εχει,πιστευει οτι εχω θεμα που ειμαι μισθωτος και οτι ειναι ντροπη για μενα η ΜΑΒΙΛΗ.για να τα έχεις καλά με τον λάκη πρέπει να έχεις
1. αψιμαχίες με όσους τον έχουν σοδομίσει
2. χοντρά δάχτυλα
3. πολύ χοντρά δάχτυλα
δεν εισαι με μπλοκάκι ρε μουνι ?ρε Πριγκηψ εχει μανια καταδιωξης...πιστευει οτι ολοι τον μισουν.οτι ζηλευουμε που εχει λεφτα-αν εχει,πιστευει οτι εχω θεμα που ειμαι μισθωτος και οτι ειναι ντροπη για μενα η ΜΑΒΙΛΗ.
εχεις χαζεψει;μου γραφεις πραγματα που δεν εχω καμμια σχεση...βασικα εχεις πει πως εχεις λεφτα και οταν ο μπαροκ εβγαλε τα μασουρια εσυ δεν εβγαλες..Είπα εγώ ότι έχω λεφτά ;;;
Άλλοι τα λένε αυτά . Δεν με ενδιαφέρει τι έχει ο καθένας και που μένει !
Λεφτάδες το παίζουν .... όσοι λένε ότι έχουν πεθερό με πισίνα ... και αμαξάρα του 2003, που ήρθε μεταχειρισμένη ελλάδα το 2009 , με λίγα σαπίσματα από τις αλατιέρες !
Και έχουν λυσσάξει μαζί μου !!!
Ρε μαλάκες .... αν έχετε άντερα .... βρείτε τρόπο να μετρηθούν ποιός έχει γίνει περισσότερα quote εδώ μέσα έβερ !
Έχω 10000000000000000000000000% παραπάνω από το δεύτερο !
Μου επιτρέπετε να σας διατηρήσω γραμμένους τώρα, εκεί που σας είχα πάντα ;;;;
Θα σκεφτώ τι μπουκαλάκι να ανοίξω !!!!!
Για να έχετε ... υλικό και νόημα στη ζωή σας .... δεν θα είναι πέλφε !!!!!!!!!!
οχι ρε...για να παω με μπλοκακι τωρα μονο αρπαχτες η κατι με πολυ καλυτερα λεφταδεν εισαι με μπλοκάκι ρε μουνι ?
εβγαλε ο μπαροκ μασουρια ?εχεις χαζεψει;μου γραφεις πραγματα που δεν εχω καμμια σχεση...βασικα εχεις πει πως εχεις λεφτα και οταν ο μπαροκ εβγαλε τα μασουρια εσυ δεν εβγαλες..
δεν πειράζει έχεις γνώμη σε ειδικού περιεχομένου θέματα. Εμπειρία και γεγονόταΓνώμη ; Δεν έχω γνώμη !
Για όσους έχουν ... εμπειρία και γεγονότα λέω !
πακο τα ευρωπουλα σε στοιχημα με τον Λακη και λακισεεβγαλε ο μπαροκ μασουρια ?
Μαλάκα εχω χάσει πολλα με το γαμημενο το φορουμ που ειχαν αλλαξει
Αν δεν ειχε και αυτα τα θεματα με την τελική καταμέτρηση , που λιγα λεπτα πριν λήξει επεφταν 20χιλιαδες ψηφοιΗ αλήθεια να λέγεται είναι γαμω τους διαγωνισμούς
αν δεν βαλεις λινκ ειναι σαν να μην εχει γινει.πακο τα ευρωπουλα σε στοιχημα με τον Λακη και λακισε
δεν γαμιεσαι και εσυ ρε;;που να το βρω;ρωτα οποιον θες μασουρια τα ευρω ο μπαροκος και ο Λακης δνε εβαλε ουτε σεντσιαν δεν βαλεις λινκ ειναι σαν να μην εχει γινει.
Ο Λακης όλα σε λινκ τα βαζει , με αποδείξεις
με γεώτρηση δεν ειστε εκει πάνω ? που τα τρως τα λεφτα ρε μπαγασα, αφου δεν σε αφηνει να αγορασεις τιποτααλλα επειδη εγω δεν ειμαι λεφτας σαν τον ΛΑΚΗ θα πιω μια περδικα σε λιγο γιατι το 12αρι το τσακισα και εχει λιγο και τα ευρωπουλα βγαινουν δυσκολα
μηπως ειχε κανει καμιά τσαντιά με μηχανακι απο συνταξιουχο που ειχε παει πρν ΑΤΜ ?δεν γαμιεσαι και εσυ ρε;;που να το βρω;ρωτα οποιον θες μασουρια τα ευρω ο μπαροκος και ο Λακης δνε εβαλε ουτε σεντσι
μαζευω για τα γεραματαμε γεώτρηση δεν ειστε εκει πάνω ? που τα τρως τα λεφτα ρε μπαγασα, αφου δεν σε αφηνει να αγορασεις τιποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μηπως ειχε κανει καμιά τσαντιά με μηχανακι απο συνταξιουχο που ειχε παει πρν ΑΤΜ ?
του αρέσει να βρίζει, να κάνει τον πλούσιο από κληρονομιά και να βάζει στοιχήματα για να εξαφανίζεται. Μετά έρχεται η μόρα στον ύπνο και η νέμεσις στον ξύπνιο και κλαίει.ρε Πριγκηψ εχει μανια καταδιωξης...πιστευει οτι ολοι τον μισουν.οτι ζηλευουμε που εχει λεφτα-αν εχει,πιστευει οτι εχω θεμα που ειμαι μισθωτος και οτι ειναι ντροπη για μενα η ΜΑΒΙΛΗ.
Τύπε ... σχετικά με το θέμα του παρόντος !!!!
εντωμεταξυ ειμαι απο τους ελαχιστους που δε του την πεφτω..αβυσσοςτου αρέσει να βρίζει, να κάνει τον πλούσιο από κληρονομιά και να βάζει στοιχήματα για να εξαφανίζεται. Μετά έρχεται η μόρα στον ύπνο και η νέμεσις στον ξύπνιο και κλαίει.
πες στον μαλακοκαυλη τον νιπλη για το στοιχημα γιατι ειναι ξεμωραμενοςΠες μας καμία ιστορία επί του παρόντος, πως βγάζεις γκόμενα σε μπιτσόμπαρο;