Λακη ολα τα επαγγελματα τα τιμια καλα ειναι..απο την αλλη και οποιος εχει λεφτα καλως τα εχει και ζει ομορφα και κιμπαρικα...εγω προσωπικα εχω παει παντου δεν εχω τετοια κολληματα..απο ολα τα κυριλε μαγαζια μεχρι Μενιδι.κερατσινι,Μπουρναζι κλπ..επισης τα μεγαλυτερα μουνοπανα που εχω γνωρισει ηταν οι και καλα καθως πρεπει νεοπλουτοι μουνοπαναδες...τα τζακια οχι ηταν αξιοπρεπεστατοι..
Τύπε ... εσύ ... για να προσπαθήσεις να μου την πεις .... λογικό είναι .... το μίσος σου για μένα είναι ασυγκράτητο ...
έπιασες μια παπαριά που έγραψα ... και είπες ότι ξέρεις εκαλιώτες από το 1988 ... και παλιά τζάκια και τα @@ μου...
Τα παλιά τζάκια , στην ελλάδα, είναι δεν είναι 4ψηφιο νούμερο ατόμων , αν εξαιρέσεις τους πολιτικούς και τα κομματόσκυλα . Εσύ μέχρι οικοδομικές ή άλλες εργασίες μπορεί να τους έχεις κάνει , μιλώντας όμως με υπαλλήλους τους.
Και οι περισσότεροι από δαύτους, δεν μένουν στην εκάλη. Η εκάλη έγινε το 1970 και μετά ...
Το ψυχικό έγινε τέλη δεκαετίας του 1920 ....
Πιο πριν , οι πολύ παλιοί μέναν αλλού ....
Αυτοί που πήγαν εκάλη το 1980 που λες εσύ ... είχα τόση σχέση με παλιά τζάκια , όσο η κοζάνη με τη λωζάνη ....
Όταν θα έχω κέφια, μπορεί να σας γράψω για τη .... vogue !!!!!!
Ο barock αντίστοιχα .... μπορεί να σας πει για τις ... ακριβές βότκες που πίνουν οι ... "θαμώνες"
στα μαγαζιά που δούλευε !!!!!!!
Καλό Κυριακάτικο θα είναι !!!!!!!
Πιασάρικο !!!!!!!