Τώρα με κλειστά μαγαζιά και σχολές,όλες μαζεύονται παραλία.Χαμός γίνεται,ειδικά όταν έχει καλή μέρα.
Αλλά κάθονται δυο-δυο,τρεις-τρεις και μιλάνε μόνο η μια με την άλλη.Με άντρα μιλάνε μόνο αν περάσει κανας γνωστός τους ή κάθονται ήδη μαζί του.
Εντωμεταξυ μεσα στο φεβρουαριο εχω δει περισσοτερα βυζια στις παραλιες απ'οσα ειχα δει περυσι ολο το χρονο. Και δε το εννοω απο αποψη μαυρισματος... οι μισες και βαλε τα δειχνουν επιτηδες... πας να περασεις απο μπροστα και θα θυμηθει εκεινη την ωρα να "αλλαξει"... ή θα ναι η αλλη διπλα και θα ανοιξει τη πετσετα υπο γωνια για να βλεπεις.. Ή θα τραβαει/αφηνει το μαγιο να γλυστραει να βλεπεις ρωγιδι... εχουν πλακα
Και εδω το φαινομενο 2-2, 3-3, 4-4 ειναι συνηθες. Τα δε ποσοστα ειναι 70-30 γυναικες-αντρες. Οταν ειναι 3-4, παρατηρω ανταγωνισμο στα "στησιματα"... ποια θα στηθει πιο προκλητικα. Τις προαλλες εχω βγει απ'τη θαλασσα και περπαταω περα-δωθε τη παραλια να στεγνωσει το μαγιο... βγαινει ενα πουτανακι μπροστα μου ακριβως και σκυβει φουλ ανευ λογου και αιτιας (δεν φανηκε να εχει κατι κατω ή δε θυμαμαι τι ειχε γιατι προσεχα τον κωλο που τουρλωνε οσο εσκυβε)... αχνοφανηκε κωλομουνοτρυπιδι που θα λεγε και ο ιακωβος
Μιλαμε τωρα σε αποσταση ουτε 2 μετρα οπου κοντοσταθηκα κιολας μη πεσω πανω της. Μας κουφανε το πορνιδιο.
Εντωμεταξυ απ'ολες τις ελλεηνιδες, μου μιλησαν ...2 ρωσιδες ή ουκρανεζες που η πρωτη μου σκεψη ειναι οτι ειναι εσκορτακια. Τωρα τι δουλεια κανουν εδω μεσ'το φεβρουαριο δεν εχω ιδεα. Μασαζ/στουντιο/βιζιτονια κτλ? Παντως δε τις εχω πετυχει σε καμμια λιστα...
Διορθωση: Μιλησε και μια ελλεηνιδα απο παρεα τεσσαρων που ηταν στη παραλια. Οταν φευγαν με το αμαξι, και εγω εφευγα περπατωντας απ'το πεζοδρομιο, οταν περναγαν απο διπλα ειχε κατεβασμενο παραθυρο...
κατι μου φωναξε απ'το παραθυρο και χαμογελαγε αλλα δεν καταλαβα τι ειπε οπότε τη κοιταγα με απορια. Τοση ωρα στη παραλια δε μιλαγαν, μετα "μιλησε" εκ του ασφαλους...