Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Για να χωθεις σε κοριτσοπαρεα πρεπει να βγαινουν τα μαρκαρισματα.Δεν γινεται ενας να την πεφτει σε τρια κοριτσια η να την πεφτουν τρεις σε εξι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Σαλονικιες απο τις πιο ομορφες γυναικες και πριν χρονια που ειχα επαφες μπεσαλουδες..τωρα ας με διαφωτισει καποιος αν ισχυει ακομα:grin:

Κοιτα τυπε, ομορφες ναι, ΠΑΡΑπροσεγμενες επισης, μπεσαλουδες τις λες αλλα και το τουπε, τουπε.

Δυσκολα προσεγγισιμες ανεκαθεν. Απλα η Θεσσαλονικη ειναι η κλασσικη πολη/ τασακι, ολοι γνωριζουν ολους.
Σαλονικεις γνωστοι μου μου ελεγαν παντως και απο οτι ειχα δει οσες φορες ειχα ανεβει οτι ηταν πολυ πιο προσεγγισιμες παντως

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Σαλονικιες απο τις πιο ομορφες γυναικες και πριν χρονια που ειχα επαφες μπεσαλουδες..τωρα ας με διαφωτισει καποιος αν ισχυει ακομα:grin:
ισχυει ειναι καλυτερα μουνια

πιο κομπλεξικες βλαχαρες ομως η πλειοψηφια
μου γκρεμισες ενα ισχυρο πιστευω μου:confused:
παει η αλλη να παρει τσιγαρα με τη γοβα και την τρεσα
πως να μην ειναι η μυτη στον θεο μετα κομπλα σκετη :blowup:
:tooth::tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Πιο καλα με γοβα και τρεσα στο περιπτερο παρα με παντοφλα και φορμα...καγκουρογυφτια...ουτε στο χωριο ετσι.Η λαμπερη και στυλατη γκομενα δημιουργει θετικη προδιαθεση για τα παντα...στο κατω - κατω και ακυρο να δωσει τρωγεται...ενω αν σε απορριψει ναυαγιο με φορμα και παντοφλα...δεν εχει πιο κατω, τι να λεμε...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506

Κοιτα τυπε, ομορφες ναι, ΠΑΡΑπροσεγμενες επισης, μπεσαλουδες τις λες αλλα και το τουπε, τουπε.

Δυσκολα προσεγγισιμες ανεκαθεν. Απλα η Θεσσαλονικη ειναι η κλασσικη πολη/ τασακι, ολοι γνωριζουν ολους.
Σαλονικεις γνωστοι μου μου ελεγαν παντως και απο οτι ειχα δει οσες φορες ειχα ανεβει οτι ηταν πολυ πιο προσεγγισιμες παντως

Εξαρταται που θα πεσεις. Συνηθως αν εισαι ανθρωπος του εξω, κοινωνικος και προσεγμενος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην κανεις γνωριμιες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Για το περαιτερω ειναι καθαρα θεμα δικο σου.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Κύκλο στην Θεσσαλονίκη μονο από νύχτα. Οσοι είναι στην νύχτα ναι ξέρουν ο ένας τον άλλο. Οι άλλοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Εγώ που μένω δυτικά δεν γνωριζομαι με αυτούς στα ανατολικά, ούτε με αυτούς στο κέντρο. Είναι πόλη του ενός εκατομμύριο + δεν μπορεί να ξέρουν όλοι-όλους. Απλά επειδή οι πιατσες για καφέ και ποτό είναι συγκεκριμένες εκεί υπάρχει μια κλίκα που είναι συνήθως η πλεμπα της νύχτας) αφεντικά, υποδοχές, πόρτες, μπάρμαν, σερβιτόροι κλπ λιμα). Όσο για την ομορφιά των θεσσαλονοκιων γυναικών, αυτά είναι υπερβολές. Απλά η Θεσσαλονικια είναι βλάχα-χωριαταρεα και μέχρι το περίπτερο θα βαφτεί σαν νύφη. Όσες φορές έχω έρθει Αθήνα τα ίδια μουνια έβλεπα εμφανισιακά. Οι Ελληνίδες έχουν το κλασσικό κάστανο η μαύρο μακρύ μαλλί, μετρίο ανάστημα σε μέσο όρο προς το κοντό(αν και οι νέες γενιές πιο ψηλές).Από την Μακεδονία μέχρι την Κρήτη έτσι είναι η μέση Ελληνίδα. Οπως και ο μέσος κλαρινογαμπροελληνας με τα μούσια σαν λεσι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
Κυκλο που να μπορει να οδηγησει σε γνωριμιες ισως εχουν ατομα παρομοιας ηλικιας χωρις οικογενειακες υποχρεωσεις(ιδανικο τετοιο παραδειγμα οσοι δουλευουν σε καφετεριες που τωρα ειναι σχεδον ανεργοι). .Οσοι στο επαγγελματικο τους περιβαλλον εχουν παντρεμενους αποκλειονται και η προσπαθουν μονοι τους η αποσυρονται απο καθε προσπαθεια.
Η φοιτητρια που θα μοιραζει ακυρα-οπως πολυ σωστα ειπε προηγουμενος συναγωνιστης-εχει σχεση δι'αλληλογραφιας με καποιον συγχωριανο της.Γενικως στοχοι για ματι η και για καμακι δεν λειπουν.Ομως διαθεσιμες για φαση ΔΕΝ ειναι ολες ακομα και αν ειναι προκλητικα ντυμενες ...Ποτε δεν ξερουμε τι θελουν διοτι (πολυ απλα) σε πολλες περιπτωσεις ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...

Αυτο παιζει παρα πολυ αλλα το μυριζεσαινκαι φροντιζεις να τρεξεις οσο πιο γρηγορα μπορεις.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.513
Πόντοι
216
Ολες αυτες οι ελλεεινιδες, που ειχαν περι πολλου ολους τους κάγκουρες, μπαρμαν, γκαρσονια, κλπ,
τωρα που ολα αυτα ειναι κλειστα....και αν ανοιξουν ....θα ξανακλεινουν μαλλον καθε λιγο,
τι εχουν να πουν;
Καλα παιδια με νορμαλ δουλειες, ηταν εκτος 'δικτυων΄, και μαζευαν ολες τις γκομενες ολοι οι τυπαδες στα μαγαζια...
Τωρα μετρανε μαζι τα κουκια της ανεργιας;
Για πολυ ξυλο...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
Ολες αυτες οι ελλεεινιδες, που ειχαν περι πολλου ολους τους κάγκουρες, μπαρμαν, γκαρσονια, κλπ,
τωρα που ολα αυτα ειναι κλειστα....και αν ανοιξουν ....θα ξανακλεινουν μαλλον καθε λιγο,
τι εχουν να πουν;
Καλα παιδια με νορμαλ δουλειες, ηταν εκτος 'δικτυων΄, και μαζευαν ολες τις γκομενες ολοι οι τυπαδες στα μαγαζια...
Για πολυ ξυλο...

Τυπε και σενα σου εχει φαει γκομενα μπαρμαν οπως και του λακη;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
τι εχουν να πουν;
Για πολυ ξυλο...
Αυτα ισχυουν ως ενα βαθμο για τις πιτσιρικες..εμεις δεν ειμαστε πιτσιρικαδες οποτε...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506

Κύκλο στην Θεσσαλονίκη μονο από νύχτα. Οσοι είναι στην νύχτα ναι ξέρουν ο ένας τον άλλο. Οι άλλοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Εγώ που μένω δυτικά δεν γνωριζομαι με αυτούς στα ανατολικά, ούτε με αυτούς στο κέντρο. Είναι πόλη του ενός εκατομμύριο + δεν μπορεί να ξέρουν όλοι-όλους. Απλά επειδή οι πιατσες για καφέ και ποτό είναι συγκεκριμένες εκεί υπάρχει μια κλίκα που είναι συνήθως η πλεμπα της νύχτας) αφεντικά, υποδοχές, πόρτες, μπάρμαν, σερβιτόροι κλπ λιμα). Όσο για την ομορφιά των θεσσαλονοκιων γυναικών, αυτά είναι υπερβολές. Απλά η Θεσσαλονικια είναι βλάχα-χωριαταρεα και μέχρι το περίπτερο θα βαφτεί σαν νύφη. Όσες φορές έχω έρθει Αθήνα τα ίδια μουνια έβλεπα εμφανισιακά. Οι Ελληνίδες έχουν το κλασσικό κάστανο η μαύρο μακρύ μαλλί, μετρίο ανάστημα σε μέσο όρο προς το κοντό(αν και οι νέες γενιές πιο ψηλές).Από την Μακεδονία μέχρι την Κρήτη έτσι είναι η μέση Ελληνίδα. Οπως και ο μέσος κλαρινογαμπροελληνας με τα μούσια σαν λεσι.

Δε σου ειπα εσυ απο τον ευοσμο να ξερεις το Σακη τον περιπτερα στην Περαια. Αλλα στη Θεσσαλονικη η μιση τουλαχιστον πολη διασκεδαζει στο κεντρο. Και εχει ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑ μαγαζια που ειναι ο ορισμος του παρειστικου και την τριτη φορα που θα πας ο μπαρμαν θα ξερει το ποτο σου και ο ντιτζει το κομματι σου.
Ε, αν δε γνωρισεις και 4-5 μουνακια καθε φορα εκει μεσα, τι να σου πω, πειτε τα με το σαδμαν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Νομιζει κανεις οτι η ελλεεινιδα που ηταν εδω και χρονια με ταβερνιαρηδες, καφετεριαρχες σερβιτορους η καγκουροειδη της νυχτας θα συμβιβασθει με καποιον που δουλευει σε εργοστασιο σε χωραφι η στην καλυτερη περιπτωση στο Δημοσιο;Χλωμο....θα μεινει αγαμητη για μηνες η και για χρονια ωσπου να βρει καποιον απο το γνωστο της περιβαλλον.Εκτος αν φαει καμμια χοντρη φρικη και "υποκυψει " στις τρεις κατηγοριες συμβιβασμου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
τι εχουν να πουν;
Για πολυ ξυλο...
Αυτα ισχυουν ως ενα βαθμο για τις πιτσιρικες..εμεις δεν ειμαστε πιτσιρικαδες οποτε...
Ούτε ημιπιτσιρικαδες μαλλον...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
τι εχουν να πουν;
Για πολυ ξυλο...
Ούτε ημιπιτσιρικαδες μαλλον...
ε ρε φιλε αν ειναι δυνατον δηλαδη..σιγα οι 30αρες και πανω ας πουμε μην θελουν κοπροσκυλα ντι-τζευ για σχεση η pr να πουμε..μεχρι 25 βια παιζουν ετσι μπαλιτσα καποιες η αυτες που θελουν να γαμηθουν μοναχα και οχι παντα

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Δε σου ειπα εσυ απο τον ευοσμο να ξερεις το Σακη τον περιπτερα στην Περαια. Αλλα στη Θεσσαλονικη η μιση τουλαχιστον πολη διασκεδαζει στο κεντρο. Και εχει ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑ μαγαζια που ειναι ο ορισμος του παρειστικου και την τριτη φορα που θα πας ο μπαρμαν θα ξερει το ποτο σου και ο ντιτζει το κομματι σου.
Ε, αν δε γνωρισεις και 4-5 μουνακια καθε φορα εκει μεσα, τι να σου πω, πειτε τα με το σαδμαν.

Αναφέρεσαι για την νύχτα όπως σου προείπα πιο πάνω. Ναι, αν έχεις γνωστούς στη νυχτα η και δουλεύεις ο ίδιος ίσως κάνεις έναν κύκλο(αφου η πιάτσα είναι συγκεκριμένη). Εγώ όμως δεν αναφέρομαι για την νύχτα, αναφέρομαι για τον μέσο όρο. Το αν θα γνωρίσω μουνι το βράδυ στο μπαρ δεν σημαίνει ότι θα κάνω κύκλο. Ούτε επειδή θα μάθει ο μπάρμαν τι ποτό πίνω επειδή με βλέπει κάθε Σάββατο βράδυ. Κυκλος εκτός νύχτας στην Θεσσαλονίκη είναι σχετικά δύσκολο. Εμένα οι παρέες μου είναι όλοι από σχολείο και μαθητικά χρόνια και τα τελευταία 2 χρόνια αρχίσαμε να σπάμε με τις δουλειές μας κλπ. Σίγουρα η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα αλλά δεν είναι και χωριό οπότε καλό θα είναι να μην γράφουμε βλακειες.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Νομιζει κανεις οτι η ελλεεινιδα που ηταν εδω και χρονια με ταβερνιαρηδες, καφετεριαρχες σερβιτορους η καγκουροειδη της νυχτας θα συμβιβασθει με καποιον που δουλευει σε εργοστασιο σε χωραφι η στην καλυτερη περιπτωση στο Δημοσιο;Χλωμο....θα μεινει αγαμητη για μηνες η και για χρονια ωσπου να βρει καποιον απο το γνωστο της περιβαλλον.Εκτος αν φαει καμμια χοντρη φρικη και "υποκυψει " στις τρεις κατηγοριες συμβιβασμου.

Μαν κανένας σοβαρός δεν ασχολείται με τα παρταλια της νύχτας. Οι περισσότερες είναι κοκουδες βίζιτες και κλαρίνα που τα γαμανε αφεντικά και ματσομενοι. Ο σοβαρός ο άνδρας δεν θα ψάξει κάτι σοβαρό με τύπισσα της νύχτας απλά και κατανοητά. Η νύχτα ιδίως στην Θεσσαλονίκη αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από κοκακηδες. Υπάρχεις σοβαρός άνδρας ή γυναίκα που θα κάτσει να ασχοληθεί με τέτοια άτομα? Γι'αυτο και όπως εγραψες τα βρισκουν μεταξύ τους. Και καλά κάνουν τα σκουπίδια με τα σκουπίδια.. :shit::shit::shit:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506

Αναφέρεσαι για την νύχτα όπως σου προείπα πιο πάνω. Ναι, αν έχεις γνωστούς στη νυχτα η και δουλεύεις ο ίδιος ίσως κάνεις έναν κύκλο(αφου η πιάτσα είναι συγκεκριμένη). Εγώ όμως δεν αναφέρομαι για την νύχτα, αναφέρομαι για τον μέσο όρο. Το αν θα γνωρίσω μουνι το βράδυ στο μπαρ δεν σημαίνει ότι θα κάνω κύκλο. Ούτε επειδή θα μάθει ο μπάρμαν τι ποτό πίνω επειδή με βλέπει κάθε Σάββατο βράδυ. Κυκλος εκτός νύχτας στην Θεσσαλονίκη είναι σχετικά δύσκολο. Εμένα οι παρέες μου είναι όλοι από σχολείο και μαθητικά χρόνια και τα τελευταία 2 χρόνια αρχίσαμε να σπάμε με τις δουλειές μας κλπ. Σίγουρα η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα αλλά δεν είναι και χωριό οπότε καλό θα είναι να μην γράφουμε βλακειες.

Μα το ιδιο λεμε απλα εγω εννοω οτι μπορεις να κανεις και το δικο σου κυκλο σαν πελατης.

Τωρα για τις συνθηκες καθημερινοτητας και ειδικα σε μεγαλυτερες ηλικιες με υποχρεωσεις συμφωνουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Τώρα με κλειστά μαγαζιά και σχολές,όλες μαζεύονται παραλία.Χαμός γίνεται,ειδικά όταν έχει καλή μέρα.

Αλλά κάθονται δυο-δυο,τρεις-τρεις και μιλάνε μόνο η μια με την άλλη.Με άντρα μιλάνε μόνο αν περάσει κανας γνωστός τους ή κάθονται ήδη μαζί του.

Εντωμεταξυ μεσα στο φεβρουαριο εχω δει περισσοτερα βυζια στις παραλιες απ'οσα ειχα δει περυσι ολο το χρονο. Και δε το εννοω απο αποψη μαυρισματος... οι μισες και βαλε τα δειχνουν επιτηδες... πας να περασεις απο μπροστα και θα θυμηθει εκεινη την ωρα να "αλλαξει"... ή θα ναι η αλλη διπλα και θα ανοιξει τη πετσετα υπο γωνια για να βλεπεις.. Ή θα τραβαει/αφηνει το μαγιο να γλυστραει να βλεπεις ρωγιδι... εχουν πλακα :sunglasses:

Και εδω το φαινομενο 2-2, 3-3, 4-4 ειναι συνηθες. Τα δε ποσοστα ειναι 70-30 γυναικες-αντρες. Οταν ειναι 3-4, παρατηρω ανταγωνισμο στα "στησιματα"... ποια θα στηθει πιο προκλητικα. Τις προαλλες εχω βγει απ'τη θαλασσα και περπαταω περα-δωθε τη παραλια να στεγνωσει το μαγιο... βγαινει ενα πουτανακι μπροστα μου ακριβως και σκυβει φουλ ανευ λογου και αιτιας (δεν φανηκε να εχει κατι κατω ή δε θυμαμαι τι ειχε γιατι προσεχα τον κωλο που τουρλωνε οσο εσκυβε)... αχνοφανηκε κωλομουνοτρυπιδι που θα λεγε και ο ιακωβος :2funny: Μιλαμε τωρα σε αποσταση ουτε 2 μετρα οπου κοντοσταθηκα κιολας μη πεσω πανω της. Μας κουφανε το πορνιδιο.

Εντωμεταξυ απ'ολες τις ελλεηνιδες, μου μιλησαν ...2 ρωσιδες ή ουκρανεζες που η πρωτη μου σκεψη ειναι οτι ειναι εσκορτακια. Τωρα τι δουλεια κανουν εδω μεσ'το φεβρουαριο δεν εχω ιδεα. Μασαζ/στουντιο/βιζιτονια κτλ? Παντως δε τις εχω πετυχει σε καμμια λιστα...

Διορθωση: Μιλησε και μια ελλεηνιδα απο παρεα τεσσαρων που ηταν στη παραλια. Οταν φευγαν με το αμαξι, και εγω εφευγα περπατωντας απ'το πεζοδρομιο, οταν περναγαν απο διπλα ειχε κατεβασμενο παραθυρο... κατι μου φωναξε απ'το παραθυρο και χαμογελαγε αλλα δεν καταλαβα τι ειπε οπότε τη κοιταγα με απορια. Τοση ωρα στη παραλια δε μιλαγαν, μετα "μιλησε" εκ του ασφαλους...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εχω καιρο να κατεβω παραλια...και με την μασκα δεν γουσταρω καθολου να παιζω μπαλα.Πιστευω απο Μαιο και μετα θα καλυτερεψει το πραγμα αν και καποια μετρα πιθανοτατα θα μεινουν.

Ολοι παντως τη μασκα τη φορανε ΜΕΧΡΙ τη παραλια, οχι στην παραλια. Εχω δει βεβαια και κατι γερους (ελαχιστους) που κολυμπανε ΜΕ μασκα, οι οποιοι το τερματισαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom