argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.931
- Πόντοι
- 9.297
Για να χωθεις σε κοριτσοπαρεα πρεπει να βγαινουν τα μαρκαρισματα.Δεν γινεται ενας να την πεφτει σε τρια κοριτσια η να την πεφτουν τρεις σε εξι.
Σαλονικεις γνωστοι μου μου ελεγαν παντως και απο οτι ειχα δει οσες φορες ειχα ανεβει οτι ηταν πολυ πιο προσεγγισιμες παντωςΣαλονικιες απο τις πιο ομορφες γυναικες και πριν χρονια που ειχα επαφες μπεσαλουδες..τωρα ας με διαφωτισει καποιος αν ισχυει ακομα
Κοιτα τυπε, ομορφες ναι, ΠΑΡΑπροσεγμενες επισης, μπεσαλουδες τις λες αλλα και το τουπε, τουπε.
Δυσκολα προσεγγισιμες ανεκαθεν. Απλα η Θεσσαλονικη ειναι η κλασσικη πολη/ τασακι, ολοι γνωριζουν ολους.
παει η αλλη να παρει τσιγαρα με τη γοβα και την τρεσαμου γκρεμισες ενα ισχυρο πιστευω μουισχυει ειναι καλυτερα μουνιαΣαλονικιες απο τις πιο ομορφες γυναικες και πριν χρονια που ειχα επαφες μπεσαλουδες..τωρα ας με διαφωτισει καποιος αν ισχυει ακομα
πιο κομπλεξικες βλαχαρες ομως η πλειοψηφια
πως να μην ειναι η μυτη στον θεο μετα κομπλα σκετη
Σαλονικεις γνωστοι μου μου ελεγαν παντως και απο οτι ειχα δει οσες φορες ειχα ανεβει οτι ηταν πολυ πιο προσεγγισιμες παντωςΣαλονικιες απο τις πιο ομορφες γυναικες και πριν χρονια που ειχα επαφες μπεσαλουδες..τωρα ας με διαφωτισει καποιος αν ισχυει ακομα
Κοιτα τυπε, ομορφες ναι, ΠΑΡΑπροσεγμενες επισης, μπεσαλουδες τις λες αλλα και το τουπε, τουπε.
Δυσκολα προσεγγισιμες ανεκαθεν. Απλα η Θεσσαλονικη ειναι η κλασσικη πολη/ τασακι, ολοι γνωριζουν ολους.
Σαλονικιες απο τις πιο ομορφες γυναικες και πριν χρονια που ειχα επαφες μπεσαλουδες..τωρα ας με διαφωτισει καποιος αν ισχυει ακομα
Κυκλο που να μπορει να οδηγησει σε γνωριμιες ισως εχουν ατομα παρομοιας ηλικιας χωρις οικογενειακες υποχρεωσεις(ιδανικο τετοιο παραδειγμα οσοι δουλευουν σε καφετεριες που τωρα ειναι σχεδον ανεργοι). .Οσοι στο επαγγελματικο τους περιβαλλον εχουν παντρεμενους αποκλειονται και η προσπαθουν μονοι τους η αποσυρονται απο καθε προσπαθεια.
Η φοιτητρια που θα μοιραζει ακυρα-οπως πολυ σωστα ειπε προηγουμενος συναγωνιστης-εχει σχεση δι'αλληλογραφιας με καποιον συγχωριανο της.Γενικως στοχοι για ματι η και για καμακι δεν λειπουν.Ομως διαθεσιμες για φαση ΔΕΝ ειναι ολες ακομα και αν ειναι προκλητικα ντυμενες ...Ποτε δεν ξερουμε τι θελουν διοτι (πολυ απλα) σε πολλες περιπτωσεις ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...
Ολες αυτες οι ελλεεινιδες, που ειχαν περι πολλου ολους τους κάγκουρες, μπαρμαν, γκαρσονια, κλπ,
τωρα που ολα αυτα ειναι κλειστα....και αν ανοιξουν ....θα ξανακλεινουν μαλλον καθε λιγο,
τι εχουν να πουν;
Καλα παιδια με νορμαλ δουλειες, ηταν εκτος 'δικτυων΄, και μαζευαν ολες τις γκομενες ολοι οι τυπαδες στα μαγαζια...
Τωρα μετρανε μαζι τα κουκια της ανεργιας;
Για πολυ ξυλο...
Αυτα ισχυουν ως ενα βαθμο για τις πιτσιρικες..εμεις δεν ειμαστε πιτσιρικαδες οποτε...Ολες αυτες οι ελλεεινιδες, που ειχαν περι πολλου ολους τους κάγκουρες, μπαρμαν, γκαρσονια, κλπ,
τωρα που ολα αυτα ειναι κλειστα....και αν ανοιξουν ....θα ξανακλεινουν μαλλον καθε λιγο,
τι εχουν να πουν;
Καλα παιδια με νορμαλ δουλειες, ηταν εκτος 'δικτυων΄, και μαζευαν ολες τις γκομενες ολοι οι τυπαδες στα μαγαζια...
Για πολυ ξυλο...
Σαλονικιες απο τις πιο ομορφες γυναικες και πριν χρονια που ειχα επαφες μπεσαλουδες..τωρα ας με διαφωτισει καποιος αν ισχυει ακομα
Κύκλο στην Θεσσαλονίκη μονο από νύχτα. Οσοι είναι στην νύχτα ναι ξέρουν ο ένας τον άλλο. Οι άλλοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Εγώ που μένω δυτικά δεν γνωριζομαι με αυτούς στα ανατολικά, ούτε με αυτούς στο κέντρο. Είναι πόλη του ενός εκατομμύριο + δεν μπορεί να ξέρουν όλοι-όλους. Απλά επειδή οι πιατσες για καφέ και ποτό είναι συγκεκριμένες εκεί υπάρχει μια κλίκα που είναι συνήθως η πλεμπα της νύχτας) αφεντικά, υποδοχές, πόρτες, μπάρμαν, σερβιτόροι κλπ λιμα). Όσο για την ομορφιά των θεσσαλονοκιων γυναικών, αυτά είναι υπερβολές. Απλά η Θεσσαλονικια είναι βλάχα-χωριαταρεα και μέχρι το περίπτερο θα βαφτεί σαν νύφη. Όσες φορές έχω έρθει Αθήνα τα ίδια μουνια έβλεπα εμφανισιακά. Οι Ελληνίδες έχουν το κλασσικό κάστανο η μαύρο μακρύ μαλλί, μετρίο ανάστημα σε μέσο όρο προς το κοντό(αν και οι νέες γενιές πιο ψηλές).Από την Μακεδονία μέχρι την Κρήτη έτσι είναι η μέση Ελληνίδα. Οπως και ο μέσος κλαρινογαμπροελληνας με τα μούσια σαν λεσι.
Ούτε ημιπιτσιρικαδες μαλλον...Αυτα ισχυουν ως ενα βαθμο για τις πιτσιρικες..εμεις δεν ειμαστε πιτσιρικαδες οποτε...Ολες αυτες οι ελλεεινιδες, που ειχαν περι πολλου ολους τους κάγκουρες, μπαρμαν, γκαρσονια, κλπ,
τι εχουν να πουν;
Για πολυ ξυλο...
ε ρε φιλε αν ειναι δυνατον δηλαδη..σιγα οι 30αρες και πανω ας πουμε μην θελουν κοπροσκυλα ντι-τζευ για σχεση η pr να πουμε..μεχρι 25 βια παιζουν ετσι μπαλιτσα καποιες η αυτες που θελουν να γαμηθουν μοναχα και οχι πανταΟύτε ημιπιτσιρικαδες μαλλον...Αυτα ισχυουν ως ενα βαθμο για τις πιτσιρικες..εμεις δεν ειμαστε πιτσιρικαδες οποτε...Ολες αυτες οι ελλεεινιδες, που ειχαν περι πολλου ολους τους κάγκουρες, μπαρμαν, γκαρσονια, κλπ,
τι εχουν να πουν;
Για πολυ ξυλο...
Κύκλο στην Θεσσαλονίκη μονο από νύχτα. Οσοι είναι στην νύχτα ναι ξέρουν ο ένας τον άλλο. Οι άλλοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Εγώ που μένω δυτικά δεν γνωριζομαι με αυτούς στα ανατολικά, ούτε με αυτούς στο κέντρο. Είναι πόλη του ενός εκατομμύριο + δεν μπορεί να ξέρουν όλοι-όλους. Απλά επειδή οι πιατσες για καφέ και ποτό είναι συγκεκριμένες εκεί υπάρχει μια κλίκα που είναι συνήθως η πλεμπα της νύχτας) αφεντικά, υποδοχές, πόρτες, μπάρμαν, σερβιτόροι κλπ λιμα). Όσο για την ομορφιά των θεσσαλονοκιων γυναικών, αυτά είναι υπερβολές. Απλά η Θεσσαλονικια είναι βλάχα-χωριαταρεα και μέχρι το περίπτερο θα βαφτεί σαν νύφη. Όσες φορές έχω έρθει Αθήνα τα ίδια μουνια έβλεπα εμφανισιακά. Οι Ελληνίδες έχουν το κλασσικό κάστανο η μαύρο μακρύ μαλλί, μετρίο ανάστημα σε μέσο όρο προς το κοντό(αν και οι νέες γενιές πιο ψηλές).Από την Μακεδονία μέχρι την Κρήτη έτσι είναι η μέση Ελληνίδα. Οπως και ο μέσος κλαρινογαμπροελληνας με τα μούσια σαν λεσι.
Δε σου ειπα εσυ απο τον ευοσμο να ξερεις το Σακη τον περιπτερα στην Περαια. Αλλα στη Θεσσαλονικη η μιση τουλαχιστον πολη διασκεδαζει στο κεντρο. Και εχει ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑ μαγαζια που ειναι ο ορισμος του παρειστικου και την τριτη φορα που θα πας ο μπαρμαν θα ξερει το ποτο σου και ο ντιτζει το κομματι σου.
Ε, αν δε γνωρισεις και 4-5 μουνακια καθε φορα εκει μεσα, τι να σου πω, πειτε τα με το σαδμαν.
Νομιζει κανεις οτι η ελλεεινιδα που ηταν εδω και χρονια με ταβερνιαρηδες, καφετεριαρχες σερβιτορους η καγκουροειδη της νυχτας θα συμβιβασθει με καποιον που δουλευει σε εργοστασιο σε χωραφι η στην καλυτερη περιπτωση στο Δημοσιο;Χλωμο....θα μεινει αγαμητη για μηνες η και για χρονια ωσπου να βρει καποιον απο το γνωστο της περιβαλλον.Εκτος αν φαει καμμια χοντρη φρικη και "υποκυψει " στις τρεις κατηγοριες συμβιβασμου.
Δε σου ειπα εσυ απο τον ευοσμο να ξερεις το Σακη τον περιπτερα στην Περαια. Αλλα στη Θεσσαλονικη η μιση τουλαχιστον πολη διασκεδαζει στο κεντρο. Και εχει ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑ μαγαζια που ειναι ο ορισμος του παρειστικου και την τριτη φορα που θα πας ο μπαρμαν θα ξερει το ποτο σου και ο ντιτζει το κομματι σου.
Ε, αν δε γνωρισεις και 4-5 μουνακια καθε φορα εκει μεσα, τι να σου πω, πειτε τα με το σαδμαν.
Αναφέρεσαι για την νύχτα όπως σου προείπα πιο πάνω. Ναι, αν έχεις γνωστούς στη νυχτα η και δουλεύεις ο ίδιος ίσως κάνεις έναν κύκλο(αφου η πιάτσα είναι συγκεκριμένη). Εγώ όμως δεν αναφέρομαι για την νύχτα, αναφέρομαι για τον μέσο όρο. Το αν θα γνωρίσω μουνι το βράδυ στο μπαρ δεν σημαίνει ότι θα κάνω κύκλο. Ούτε επειδή θα μάθει ο μπάρμαν τι ποτό πίνω επειδή με βλέπει κάθε Σάββατο βράδυ. Κυκλος εκτός νύχτας στην Θεσσαλονίκη είναι σχετικά δύσκολο. Εμένα οι παρέες μου είναι όλοι από σχολείο και μαθητικά χρόνια και τα τελευταία 2 χρόνια αρχίσαμε να σπάμε με τις δουλειές μας κλπ. Σίγουρα η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα αλλά δεν είναι και χωριό οπότε καλό θα είναι να μην γράφουμε βλακειες.
Τώρα με κλειστά μαγαζιά και σχολές,όλες μαζεύονται παραλία.Χαμός γίνεται,ειδικά όταν έχει καλή μέρα.
Αλλά κάθονται δυο-δυο,τρεις-τρεις και μιλάνε μόνο η μια με την άλλη.Με άντρα μιλάνε μόνο αν περάσει κανας γνωστός τους ή κάθονται ήδη μαζί του.
Εχω καιρο να κατεβω παραλια...και με την μασκα δεν γουσταρω καθολου να παιζω μπαλα.Πιστευω απο Μαιο και μετα θα καλυτερεψει το πραγμα αν και καποια μετρα πιθανοτατα θα μεινουν.