Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Που είναι ο μπραμπ το ναυάγιο; φοβήθηκε τον Λάκη; εμ βέβαια που να βρει σωβρακο κίτρινο να ποσταρει.. Μόνο ο Λάκης έχει τέτοια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
Που είναι ο μπραμπ το ναυάγιο; φοβήθηκε τον Λάκη; εμ βέβαια που να βρει σωβρακο κίτρινο να ποσταρει.. Μόνο ο Λάκης έχει τέτοια

Έχω και γω σώβρακο κίτρινο (μπροστά), θεωρούμαι πετυχημένος και αλφαμειλ;  :S :S :S

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.095
Πόντοι
2.606
σημερα πηγαινα με μουσικη φαιη ρουμπινη στο τερμα το τραγουδι ενοχη καρδια

γενικα μουσικη παντα ετσι στο τερμα εχω

περναω διπλα απο ενα νετο που μολις ειχε βγει απο το αμαξι της

την κοζαρω με τη μουσικη με κοιταει και αρχιναει να χορευει τσιφτετελι στο δρομο για λιγο

της κανω πωπωπωπωπω

και προχοραω

το καλο ειναι οτι ξερω που μενει και περναω απο εκει οπωτε ελπιζω να τη ξαναδω να της προτεινω να την παω κανα μπουρναζι το σαββατο να τηνς ανοιξω καμια σαμπανια να γουσταρει

ωραιο μουνακι 25αρα- 30 παρα μαξ

γουσταρα που γουσταρε καυλαντα η μικρη

να την πεφτετε ρε μαλακες στις γκομενες να χωνεστε ρε μαλακες

κρα  κανουν για πουτσα αλλα οχι απο ξενερωτους απο λεβεντες αλανια

αριστερή σαμπάνια?
την εγκρίνει το κόμμα?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
κοίτα να δεις που ήμουν γόνος  αριστοκρατικής οικογένειας και δεν το γνώριζα  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
κοίτα να δεις που ήμουν γόνος  αριστοκρατικής οικογένειας και δεν το γνώριζα  :grin:

Σαν τον επιστάτη από τις άγριες μέλισσες, ένα πράμα. Που νόμιζε ότι γεννήθηκε σε ένα φτωχόσπιτο στην κοκκινιά, ενώ ήταν εξώγαμο της αδελφής του μεγαλύτερου τσιφλικά της θεσσαλίας. :)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
[size=15pt] να μην περιαυτολογησω αλλα εχω λιωσει στη μαλακια  [/size]

εχω παντως πολυ ανωμαλιαρα παλαμη να ξερεις..  :grin:

εχε χαρη που δεν μπορω να αντισταθω στην γοητεια της παλαμης μου αλλιως θα σου λεγα εσενα  :grin:

χαιρω άκρας υγείας και η ψωλη μου αναπαύεται μεσιστια στην παλάμη μου  :2funny:

μας εγκαβλωσες πετάγομαι να φούσκωσω την κούκλα κι Έρχομαι!

ερη εχω κατουροκαβλες θα καμεις τιποτα η να τον εμπαιξω με κανενα γκιφακι?  :tooth:

Πάνω να την κάνω η κούκλα φούσκωσε  :grin: καλό βράδυ γαμησαμε κι απόψε  :tooth: :tooth:

να μην σας χαλασω το ονειρο αλλα δεν ειμαι κανας γαμιας της προκοπης  :dunno:

φιλε αυτο δεν ειν κακο εχω προβλημα προωρης εκσπερματωσης η παλαμη μου διαμαρτυρεται οτι δεν μπορουμε να τελειωσουμε ποτε μαζι  :grin:

Σήμερα Πισω απο το Μετρο του Αγιου Αντωνίου  κατέβηκε μια γκόμενα γυρς στα 25-30 με σωματαρα ματα γκρι  κολαν ψηλή με γόβες ψηλές τρελλο περπατημα και κώλο ποιήμα.!!!Αφου ρωτησε για μια οδο σε ενα περιπτερο συνεχισε να περπαταει με κατευθυνση το μπουρνάζι.Δεν αντισταθηκα και την ακολουθησα και την ρωτησα τι κανεις κουκλα...Αφου σαστισε στην αρχη σταματαει και ειμασταν τετ α τετ.την ρωταω που παει αν επιτρεπεται και μου λεει ΄΄ολο καπου παω και εγω'' με καλη διάθεση και χαμογελαστή παντως.της λεω αν εχει χρόνο να βρεθουμε.είτε για χοτελ είτε για μια αλλη φορα καποιο τηλ..η φεισμπουκ.και μου λεει οχι,κοιταζομασταν για αρκετη ωρα και δεν εδειχνε να βιάζετε. και της λες καλα να περασεις. και εκανα τελικα αναστροφη και εφυγα με την καυλα..!!αυτη έμεινε να δει τι θα κάνω..θελω να σας ρωτησω εκανα καλα??

σαν πιο εμπειροι..ηταν η πρωτη γκόμενα που την επεσα στο δρόμο..εκανα καλα???Αυτη τη ρολο βαραγε??να ηταβ ερασιτεχνης η επαγγελματιας?ελπιζω να καταλαβε τι ηθελα εγω απο αυτην παντως..!μηπως επρεπε να της πς κατευθειαν για λεφτα??η οχι?για λεφτα δεν αναφερθηκα.ντραπηκα..ηταν η πρωτη μου φορα σας ξαναλεω!

[size=17pt]τον παίζω στο σπίτι μόνος [/size]

[size=32pt] Βοηθουσε κι εκεινη με στραπωναρισματα  τελειωσα σχετικα γρηγορα. [/size]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Εύγε! Τον ξεμπροστιάσατε.

Οφείλει πλέον να βάλει ως υπογραφή το: "Λακογαμημένος".

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εύγε! Τον ξεμπροστιάσατε.

Οφείλει πλέον να βάλει ως υπογραφή το: "Λακογαμημένος".

Πιστεύω έχει πέσει η δημοτικότητα του φόρουμ ...
και είμαι η τελευταία εφεδρεία τους .... οπότε έβαλαν εγκάθετο τον αναγνώστη μυθιστορημάτων μπράμπους να ζητήσει τη βοήθειά μου !

Απλά το έκανε με άκομψο τρόπο , γιατί δεν είναι πολύ έξυπνος ....

Ξέρουν ότι σε κάποια πράγματα δεν αντιστέκομαι ....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το νήμα πήρε την κατηφόρα εδώ και κάποιες σελίδες  :thubsdown:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Γυρναγα απο πορνοδουλεια με τρενο σαββατο βραδυ... σαββατο βραδυ γινεται του μουνιου σε τρενα/λεωφορεια γιατι ολες πανε να συναντησουν φιλες/γκομενους, κτλ. Αλλα επειδη οι αντρες εχουν μηχανακια-αμαξια, οι γκομενες μονοπωλουν περισσοτερα τα ΜΜΜ.

Ηταν μια, μπαινει, καθεται απεναντι, σωμα 7, φατσα 6-7 λογικα (φοραγε μασκα), την ειδα με κοιταξε και λεω οκ τη κοιταω και γω διακριτικα/διερευνητικα, τιποτα εντονο... αλλα δε πολυκοιταγε και λεω οκ, στ'αρχιδια μας, ουτως ή αλλως δεν ειχα ορεξη, ημουν χορτατος και πιο πολυ για τη καυλαντα - να μη με παρει ο υπνος απ'τη κουραση μεχρι να γυρισω σπιτι.

Τεσπα, σε καποια φαση μπαινουν σε μια σταση 2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ξανθο + καστανοξανθο... καθονται αριστερα στο πλαϊ (ειχε χωρο για να καθομαστε)... αυτα τα πολυ καλα ηταν 8+ σωμα/φατσα (ανευ μασκας) και ηταν και σχετικα ψηλες. Με βλεπει η αλλη που κοιταω τις αλλες και τρωει κατι ψυχολογικες φρικες οπου καθεται και χαζευει τις μουναρες με ΦΘΟΝΟ... παιζει αμα ειχε κανα βιτριολι να τους το χωνε :2funny: :2funny: :2funny: Αυτο ειναι για βιντεο, επρεπε να το δειτε αυτο, δεν περιγραφεται... και εβλεπα μονο τα ματια της που ηταν δολοφονικα, ουτε καν το στομα λογω μασκας.

Αφου τις κοιταγε για ωρα με φθονο μετα με "θυμηθηκε" και κοιταγε προς τα μενα... σου λεει για να δουμε τωρα που μπηκαν οι αλλες οι μουνες, εμενα περναει η μπογια μου? Θυμηθηκε μετα να παιξει... βρε ουστ :grin:

Μιλαμε για πολλα ψυχολογικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom