pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Θα πετάω κ εγώ πιάτα. Πιθανόν και ντομάτες.
εχω και δασυτριχο στηθος να γουσταρεις
Που είναι ο μπραμπ το ναυάγιο; φοβήθηκε τον Λάκη; εμ βέβαια που να βρει σωβρακο κίτρινο να ποσταρει.. Μόνο ο Λάκης έχει τέτοια
εμ. Πάω να κοιμηθώΈχω και γω σώβρακο κίτρινο (μπροστά), θεωρούμαι πετυχημένος και αλφαμειλ; :S :S :S
εμ. Πάω να κοιμηθώ
σημερα πηγαινα με μουσικη φαιη ρουμπινη στο τερμα το τραγουδι ενοχη καρδια
γενικα μουσικη παντα ετσι στο τερμα εχω
περναω διπλα απο ενα νετο που μολις ειχε βγει απο το αμαξι της
την κοζαρω με τη μουσικη με κοιταει και αρχιναει να χορευει τσιφτετελι στο δρομο για λιγο
της κανω πωπωπωπωπω
και προχοραω
το καλο ειναι οτι ξερω που μενει και περναω απο εκει οπωτε ελπιζω να τη ξαναδω να της προτεινω να την παω κανα μπουρναζι το σαββατο να τηνς ανοιξω καμια σαμπανια να γουσταρει
ωραιο μουνακι 25αρα- 30 παρα μαξ
γουσταρα που γουσταρε καυλαντα η μικρη
να την πεφτετε ρε μαλακες στις γκομενες να χωνεστε ρε μαλακες
κρα κανουν για πουτσα αλλα οχι απο ξενερωτους απο λεβεντες αλανια
εμ. Πάω να κοιμηθώ
αριστερή σαμπάνια?
την εγκρίνει το κόμμα?
κοίτα να δεις που ήμουν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και δεν το γνώριζαΠου είναι ο μπραμπ το ναυάγιο; φοβήθηκε τον Λάκη; εμ βέβαια που να βρει σωβρακο κίτρινο να ποσταρει.. Μόνο ο Λάκης έχει τέτοια
μυστηρια μας τα λες..Περίμενε μωρή, θα ανεβάσω και γελοου σλιπ πικ
Έχω και γω σώβρακο κίτρινο (μπροστά), θεωρούμαι πετυχημένος και αλφαμειλ; :S :S :S
κοίτα να δεις που ήμουν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και δεν το γνώριζα
[size=15pt] να μην περιαυτολογησω αλλα εχω λιωσει στη μαλακια [/size]
εχω παντως πολυ ανωμαλιαρα παλαμη να ξερεις..
εχε χαρη που δεν μπορω να αντισταθω στην γοητεια της παλαμης μου αλλιως θα σου λεγα εσενα
χαιρω άκρας υγείας και η ψωλη μου αναπαύεται μεσιστια στην παλάμη μου
μας εγκαβλωσες πετάγομαι να φούσκωσω την κούκλα κι Έρχομαι!
ερη εχω κατουροκαβλες θα καμεις τιποτα η να τον εμπαιξω με κανενα γκιφακι?
Πάνω να την κάνω η κούκλα φούσκωσε καλό βράδυ γαμησαμε κι απόψε
να μην σας χαλασω το ονειρο αλλα δεν ειμαι κανας γαμιας της προκοπης
φιλε αυτο δεν ειν κακο εχω προβλημα προωρης εκσπερματωσης η παλαμη μου διαμαρτυρεται οτι δεν μπορουμε να τελειωσουμε ποτε μαζι
Σήμερα Πισω απο το Μετρο του Αγιου Αντωνίου κατέβηκε μια γκόμενα γυρς στα 25-30 με σωματαρα ματα γκρι κολαν ψηλή με γόβες ψηλές τρελλο περπατημα και κώλο ποιήμα.!!!Αφου ρωτησε για μια οδο σε ενα περιπτερο συνεχισε να περπαταει με κατευθυνση το μπουρνάζι.Δεν αντισταθηκα και την ακολουθησα και την ρωτησα τι κανεις κουκλα...Αφου σαστισε στην αρχη σταματαει και ειμασταν τετ α τετ.την ρωταω που παει αν επιτρεπεται και μου λεει ΄΄ολο καπου παω και εγω'' με καλη διάθεση και χαμογελαστή παντως.της λεω αν εχει χρόνο να βρεθουμε.είτε για χοτελ είτε για μια αλλη φορα καποιο τηλ..η φεισμπουκ.και μου λεει οχι,κοιταζομασταν για αρκετη ωρα και δεν εδειχνε να βιάζετε. και της λες καλα να περασεις. και εκανα τελικα αναστροφη και εφυγα με την καυλα..!!αυτη έμεινε να δει τι θα κάνω..θελω να σας ρωτησω εκανα καλα??
σαν πιο εμπειροι..ηταν η πρωτη γκόμενα που την επεσα στο δρόμο..εκανα καλα???Αυτη τη ρολο βαραγε??να ηταβ ερασιτεχνης η επαγγελματιας?ελπιζω να καταλαβε τι ηθελα εγω απο αυτην παντως..!μηπως επρεπε να της πς κατευθειαν για λεφτα??η οχι?για λεφτα δεν αναφερθηκα.ντραπηκα..ηταν η πρωτη μου φορα σας ξαναλεω!
[size=17pt]τον παίζω στο σπίτι μόνος [/size]
[size=32pt] Βοηθουσε κι εκεινη με στραπωναρισματα τελειωσα σχετικα γρηγορα. [/size]
Εύγε! Τον ξεμπροστιάσατε.
Οφείλει πλέον να βάλει ως υπογραφή το: "Λακογαμημένος".
0+0+0+0+0
μια ζωή ένα μηδενικό είσαι ....
τράβα ψόφα ....
δεν ξαναμπαίνω μέχρι .... κυριακή !!!!!!
να σέρνεσαι εδώ χωρίς ζωή ναυάγιο ...........