Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Για 7 δεν είναι για 5 ίσως
Κάπου την έχω ξαναδεί αυτήν την φωτο εδώ μέσα με κομμένο κεφάλι
(δεν θυμάμαι ποιός την πόσταρε).
Για 7 δεν είναι για 5 ίσως
Κάπου την έχω ξαναδεί αυτήν την φωτο εδώ μέσα με κομμένο κεφάλι
(δεν θυμάμαι ποιός την πόσταρε).
Και γιατί το αποκεφάλισες μικρέ ;
Τελικά το άλογο στο βαρέλι
δεν ήταν του σαβ ;;;
ήτο ιντερνετικόν ;;;;;;;
Δλδ η φωτο ηταν ripped απ'το ιντερνετ και με κομμενο κεφαλι? :S :S :S
Από κοντά ;;;;
Από το φόρουμ !
Αν θες σε πληρώσω κιόλας cash
Δεν χρεώνω τύπε.
Δωρεάν είναι.
Είμαι φτωχος, αλλά έχω αυτά τα λίγα που θέλω να για ζήσω.
Δεν ψάχνω μεροκάματο εδώ !
Τελικα οποιος παει στο Σαββιδη για μουνετα θα πεσει σε κανα κινητο συνεργειο αφαιρεσης νεφρων και λοιπων οργανων
Τελικα οποιος παει στο Σαββιδη για μουνετα θα πεσει σε κανα κινητο συνεργειο αφαιρεσης νεφρων και λοιπων οργανων
Και κανεις δε θα μπορει να τον ψεξει... το χει πει... δουλευει με μουνετα-δολωματα
Λες γι'αυτό να φοβούνται ο Λάκης και ο Άλεξ να πάνε;Μη φύγουν με κανα νεφρό λιγότερο;
Λες γι'αυτό να φοβούνται ο Λάκης και ο Άλεξ να πάνε;Μη φύγουν με κανα νεφρό λιγότερο;
Δεν το πιστεύω!Αν είναι δυνατόν?
Ο Χρήστος Σαββίδης,ο alpha male της καρδιάς μας,ο άνθρωπος που έβγαλε δισεκατομμυρία πουλώντας κομποσκοίνια και κομπολόγια,το ον που δίδαξε σε εκατομμύρια ανθρώπους την αξία του Τάλισκερ,ο άντρας που ξεπέρασε σε κατακτήσεις τον Πέτρο Τατσόπουλο(βλέπε μισή Αθήνα),μας έδειξε μουνέτο από ίντερνετ αντί αυτών που γαμάει όλη μέρα στο Χίλτον?
Γιατί δεν μας ενδιαφερει να γνωρίσουμε άνδρες τύπε.Οπως εσένα δεν σε ενδιαφέρει να γαμήσεις.
Γιατί δεν μας ενδιαφερει να γνωρίσουμε άνδρες τύπε.Οπως εσένα δεν σε ενδιαφέρει να γαμήσεις.
Ετσι φαινεται τυπε :S :S :S
Με στενοχώρησες πολύ απόψε Καμπουρδίδη.Γκρεμίστηκε το είδωλο εκατομμύρια ανδρών εν μια νυκτί. :S
:S :S :S :S :S :S :S :S :S
Έχει κάτι ξαδέρφες που θέλει να παντρέψει και ψάχνει γαμπρούς εδώ