analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
την εχω ενημερωσει anal...να΄σαι καλα!
εσυ την ενημερωσες.αυτη(και οι υπόλοιπες)έστειλε τα πμ που πρεπει???
την εχω ενημερωσει anal...να΄σαι καλα!
Δεν ειμαι η νταντα τους,ας κανουν οτι θελουν και νομιζουν σωστο οι ιδιες...εσυ την ενημερωσες.αυτη(και οι υπόλοιπες)έστειλε τα πμ που πρεπει???
Δεν ειμαι η νταντα τους,ας κανουν οτι θελουν και νομιζουν σωστο οι ιδιες...
Γενικα μιλαω...οσο για τα πμ δεν νομιζω να το κανουμε αθλημα!!!
Ναι καλε μου εννοειτε...thanks!!!!ε τοτε τι ενημερωση εκανες???δεν ειναι αθλημα ενα πμ ειναι, για καθε νεο μελος που μπαινει στο φορουμ.να το ξαναπω?lakis33 και αν δεν ειναι εύκαιρος στον anatolgami.δεν ειναι δυσκολο και το λεω για εσας.εγω αν ερχομουν στο κοσμο,δεν θα μου ελεγες τι πρεπει να κανω?????
Ναι καλε μου εννοειτε...thanks!!!!
Dont worry... ;)
Αλήθεια, την έκανε τη ζημιά και τώρα χάθηκε...θα σπασουμε το φραγμα των 1000 σελιδων??? ουαο!!!!!!!!!!!!
α ρε φρεντυ που να ξερες τι τοπικ ανοιγες τοτες....
Χαχαχα. Πολύ εύστοχο!πλακα εχει που ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΤΕ τα ιδια... ανα 200 σελιδες αυτο γινεται... *P
Ανατολάκο... Πες κι άλλα... Με τιμά να μου μιλάς εσύ έτσι...Τι λες ρε τρελογιατρε?? Σοβαρέψου, επιτέλους. Γαμπρέ του (Κολω)νακίου.
δεν ειναι αθλημα ενα πμ ειναι, για καθε νεο μελος που μπαινει στο φορουμ.να το ξαναπω?lakis33 και αν δεν ειναι εύκαιρος στον anatolgami.δεν ειναι δυσκολο και το λεω για εσας.
με απειλης ρε ρωσοπροσφυγα?
αντε μην ερθω και σε πατησω !
θα πρασινισω και θα χασω?
ρε ισα λεμε!
Ελα, ΟΞΩ οι ΣΚΥΛΟΧΑΜΟΥΡΕΣ απ' το site. Τόπο στα ΡΩΣΑΚΙΑ!!
πολυ κρυοκωλος έχεις γίνει εσύ απο την τελευταία φορά που σε διάβασα.. ;)
αυτες τι ειναι..
ε χριστούγεννα τώρα μη σας βάλουμε κάνα στολίδι?
NOT καλως σε βρηκα παλι ρε κωλογερεΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ !
Άμα σου γνωρίσω την πρώην σύζυγο μου , ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ !
ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ !
μουχριτσα στουσ λιμονεσ,στι στεπα κανι κριο και βρεχι λιγοη μακρα συναναστροφη με τις μουχριτσες της στεπας φταιει μαλλον (α ρε σπαιιιι)
Το τι είστε το ξέρουμε πολύ καλά. 40 χρόνια φουρναραίοι...