fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
To τσεμπουρέκ μην ξεχάσεις Λάκη
Άργησες τύπε απόψε.
Γάμαγες ;;
To τσεμπουρέκ μην ξεχάσεις Λάκη
Άργησες τύπε απόψε.
Γάμαγες ;;
Εκανα γυμανστικη και ειδα ταινια. Εγω προσφερω 100 ευρω για να γαμησει ο sadman. Αν θελετε βαλτε και οι υπολοιποι απο κατι να του εξασφαλισουμε κατι καλο μολις τελειωσει η καραντινα.
7.5 χιλιομετρα με καποια σπριντακια . Μια χαρα πηγε κομπελε ολα. Μαλακια δεν εχω αναγκη φιλε. Γαμαω δοξα το ΘεοΚαλή η γυμναστική;
Εσυ δεχεσαι να πας κ ενα καλο call girl?Καλή η γυμναστική;
Εγω γαμαω ρε αδελφε. Και σιγουρα θα ξαναπαω . Εσυ τι κανεις? Ο κοσμος σκυλογαμιεται κι εσυ καθεσαι και μιζεριαζεις. Καποια στιγμη θα το μετανιωσειςΓιατί δεν πας εσύ ρε φίλε;
Εμενα η προσφορα μου ισχυει, οποιος θελει να μαζεψουμε λεφτα μπας και ξεστραβωθει εγω δινω 100 γιουρια.
Τύπε, σε τέτοιες περιπτώσεις , σώζουν οι πουτάνες.
Στα φοιτητικά μου χρόνια, είχα μεγάλες περιόδους που δεν γνώριζα ενδιαφέρουσες γκόμενες.
Με 5 βίζιτες το μήνα και 15 μπουρδέλα, ήμουν κύριος.
Αλλιώς θα έπεφτα στα μπάζα και θα χόρευα συρτά σε ρεμπετάδικα ακούγοντας τον καπετανάκη και τον πότε βούδα πότε κούδα.
εχεις σκεφτει οτι η κοπελα που ποσταρες μαλλον ειναι κατω απο 1.70 οποτε απορριπτεται εξ αρχηςΣου δίνει παρακάτω την απάντηση που χρειάζεσαι !
Δεν θέλει ρε.
Με το ζόρι να τον κάνετε να γαμήσει .
Αν δεν πάει η μπορόκα , να τον παρακαλάει να τη γαμήσει , δεν γαμάει ο τύπος.
Να τον παρακαλάει κανά χρόνο όμως έτσι ;
Όχι τον πρώτο μήνα που θα τον παρακαλέσει , να τη γαμήσει.
Μη το γαμήσουμε !!!!!!
Περα απ την πλακα ,εγω το χω πει ,κατι πρεπει να κανουμε να τον βοηθσουμε.
Εξω ο κοσμος σκυλογαμιεται και ο κακομοιρης ο sadman την παιζει μονος του χωρις να υπαρχει φως στο τουνελ,με τα μυαλα που κουβαλαει.
Τύπε, σε τέτοιες περιπτώσεις , σώζουν οι πουτάνες.
Στα φοιτητικά μου χρόνια, είχα μεγάλες περιόδους που δεν γνώριζα ενδιαφέρουσες γκόμενες.
Με 5 βίζιτες το μήνα και 15 μπουρδέλα, ήμουν κύριος.
Αλλιώς θα έπεφτα στα μπάζα και θα χόρευα συρτά σε ρεμπετάδικα ακούγοντας τον καπετανάκη και τον πότε βούδα πότε κούδα.