Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οι Ελληνίδες μια χαρά πηδιουνται.ειναι και θέμα τύχης.εχω ρίξει από ινσταγκραμ τουλάχιστον δέκα που τους πρότεινα να πάμε σε ξενοδοχείο κατευθείαν.βεβαια μετά από κανένα μήνα συνομιλίας.δεν είναι ιδιαίτερα εμφανισημος .αν είσαι ωραίο παιδί και έχεις μια Ευγενεια και ένα μυστήριο δεν παίζει να μην γαμησεις.
Υπάρχουν τα ψώνια κτλ εκεί δεν χάνεις τον χρόνο σ ..

Αξιος φιλε.

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτοι με τους κοιλιακους ειναι στην ακρη απαξιωμενοι τυπε, τα καλυτερα μουνια τα γαμανε τυποι που ειναι φυσιολογικοι αντρες, οχι οι φετες.

Οι φετες, γαμανε πολλες εαν ειναι γνωστοι ή πλουσιοι οποτε λειτουργουν ως στοχοι.

Όποιος έχει φέτες και είναι απαξιωμένος,ας πέσει από τον λευκό πύργο αφού πρώτα αυτομαστιγωθεί

Ο φέτας και μόνο που θα βγει στην παραλία χωρίς μπλουζάκι,μια έστω γκόμενα θα του την πέσει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Όποιος έχει φέτες και είναι απαξιωμένος,ας πέσει από τον λευκό πύργο αφού πρώτα αυτομαστιγωθεί

Ο φέτας και μόνο που θα βγει στην παραλία χωρίς μπλουζάκι,μια έστω γκόμενα θα του την πέσει

Εσυ δηλαδη έχεις μπυροκοιλι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ισχυει σε μεγαλο βαθμο

Ετσι ακριβως και χειροτερα.

Εαν μετρησουμε το ποσοι ειναι οι αγαμητοι, πιο πολλοι ειναι αυτοι με τις φετες. Αλλο εαν τρεχουν δεξια αριστερα με τις χ γκομενες, για αξεσουαρ τους εχουν ή στη καλυτερη κανα ξενερωτο σεξ για να τους κρατησουν για κουβαλητες-προστατες-συνοδους-παροχους.

Με νορμαλ στην εμφανιση αντρες ξεκωλιαζονται τα μουνετα και τρεμουν και ουρλιαζουν απο καυλα.

Οχι με τους φετες.

:hi:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Τύπε , έχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο στη ζωή μου. Είμαι καλός στο να μελετώ τις ζωές τους.
Συγκεκριμένο παράδειγμα που το ξέρω καλά, είναι μια δεύτερη ξαδέλφη μου.
Η τύπισα είναι κάπου 1.85, έχει γκρι μάτια , καστανόξανθο μαλλί μπουκλέ και επιδερμίδα που μαυρίζει εύκολα.
Γενικά όταν περπατάει στο δρόμο και τώρα, βλέπεις ότι τη βγάζουν κάντιτς οι τηλεφωνάκηδες του σκοτωμού
για να έχουν ... homework !!!!!

Έχει παντρευτεί έναν κοντό , μαυριδερό , καράφλα , σχεδόν χοντρό
ο οποίος βάφει μηχανάκια , μαύρα, σε ένα υπόγειο της γιαγιάς του.
Δεν έχει χαρτιά, δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του.
Του τύπου του δίνει χαρτζηλίκι τις περισσότερες μέρες, για να αγοράζει καφέ από το γρηγόρη και τσιγάρα ....

Όποτε τη βλέπω , της λέω να του πάρει τουλάχιστον μια φραπεδιέρα, γιατί τέτοιος μαλάκας δεν αξίζει να αγοράζει καφέ έτοιμο.

Τη του βρηκε η ξαδερφη σου αυτου του τυπου;;;;

Δεν μετανιωσε ακομη; Ευτυ-χεσμενη μαζι του;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.548
Πόντοι
12.756
Ετσι ακριβως και χειροτερα.

Εαν μετρησουμε το ποσοι ειναι οι αγαμητοι, πιο πολλοι ειναι αυτοι με τις φετες. Αλλο εαν τρεχουν δεξια αριστερα με τις χ γκομενες, για αξεσουαρ τους εχουν ή στη καλυτερη κανα ξενερωτο σεξ για να τους κρατησουν για κουβαλητες-προστατες-συνοδους-παροχους.

Με νορμαλ στην εμφανιση αντρες ξεκωλιαζονται τα μουνετα και τρεμουν και ουρλιαζουν απο καυλα.

Οχι με τους φετες.

:hi:
απο ολα εχει ο μπαξες..εδω εχω γνωστες που μου λενε αντρα χωρις μαξιλαρακι δεν τον θελουμε και πραγματι οσους ειχαν ηταν με μπακακι η μπακα :grin:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
απο ολα εχει ο μπαξες..εδω εχω γνωστες που μου λενε αντρα χωρις μαξιλαρακι δεν τον θελουμε και πραγματι οσους ειχαν ηταν με μπακακι η μπακα :grin:

Υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις.

Γιατι ομως εχεις σκεφτει; Το εχεις μελετησει;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τύποι είναι γνωστό ότι το χειμώνα γαμάει ο ''χοντρούλης'' με το χιούμορ και τα λεφτά αισθήματα και τη ζεστή μεζονέτα και το καλοκαίρι γαμάει ο γυμνασμένος με τα τατοο και τα γένια και τα 3 τίντερ  :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.548
Πόντοι
12.756
τύποι είναι γνωστό ότι το χειμώνα γαμάει ο ''χοντρούλης'' με το χιούμορ και τα λεφτά αισθήματα και τη ζεστή μεζονέτα και το καλοκαίρι γαμάει ο γυμνασμένος με τα τατοο και τα γένια και τα 3 τίντερ  :tooth:
:grin: :grin:
Υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις.

Γιατι ομως εχεις σκεφτει; Το εχεις μελετησει;
μαλλον υποσυνειδητα πιστευουν οτι θα περασουν καλα,θα εχουν αφθονια και το βασικοτερο για μενα οτι δε θα πουν κατι για τις δικες τους ατελειες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
εδω εχω γνωστες που μου λενε αντρα χωρις μαξιλαρακι δεν τον θελουμε και πραγματι οσους ειχαν ηταν με μπακακι η μπακα :grin:

Όσα δεν φτάνει η αλεπού

Να τις δω όταν είναι με τον μπάκα στην παραλία και περνάει κανας φέτας από μπροστά τους.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.548
Πόντοι
12.756
Όσα δεν φτάνει η αλεπού

Να τις δω όταν είναι με τον μπάκα στην παραλία και περνάει κανας φέτας από μπροστά τους.
στο μουνι τους σαντ και στο λεω γιατι τις εχω δει αρκετες φορες..
και μην παρεξηγηθω προτιμω να ειμαι αν οχι φετες γιατι ειναι δυσκολο αλλα εστω στεγνος αλλα πως να το κανουμε μια χαρα γαμανε και αυτοι και ολοι αρκει να ξερουν τι και πως κλπ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
:grin: :grin:μαλλον υποσυνειδητα πιστευουν οτι θα περασουν καλα,θα εχουν αφθονια και το βασικοτερο για μενα οτι δε θα πουν κατι για τις δικες τους ατελειες

Ολες οι γυναικες αλλα ειδικα οι ανω του 7 σε ομορφια, προσεχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μη γαμηθει ο ναρκισσισμος τους απο εναν αντρα διοτι τοτε και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ μπαινουν στο drama junkie mode και ο τυπος πλεον αποτελει για αυτες την αστειρευτη πηγη δραματος στη ζωη τους και δεν το θελουν αυτο.

Δεν το θελουν διοτι ενω τους χαριζει απειρη καυλα και συνεχομενα γαμησια σε ολες τις στασεις, τους σμπαραλιαζει τη ψυχη διοτι συνηθως αυτος ο τυπος γνωριζει πολυ καλα το αθλημα και τι να κανει και στο τελος (πολυ συντομα) θα τις αφησει ψυχικα αναπηρες και κατακρεουργημενες. Δεν το θελουν αυτο διοτι γνωριζουν πολυ καλα οτι μετα για αντρα θα μπορουν να βρουν μονο κανα μουνοδουλακο που μονο αυτος θα μπορει να τις ανεχτει με ολα τα απωθημενα που θα εχουν μαζεψει απο τον αλλον.

Το 99% των 7 σε ομορφια και ανω, σε αυτη τη φαση ειναι πλεον. Σμπαραλιασμενες και ψυχικα αναπηρες, ειτε μονες απο πουτσα σε πουτσα ειτε μαζι με καποιον που δεν καυλωνουν και απλα τον εχουν για αλλες χρησεις.

Το μυαλο τους το εχει στοιχειωσει ομως εκεινος, εκεινον μισουν και για εκεινον χυνουν, ασχετα ποιος τις γαμαει τη καθε φορα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μπουκάλια σημερα ε;

Περα απο βαρετες παπαρολογιες, εχεις κατι αλλο να πεις ρε τυπε;

Τοσο καιρο, τρολαρεις αλλα δεν λες κατι.

Βαρετος καταντησες, θα σταματησω να σου απανταω.

Για αυτο δεν γαμας τυπε, εχεις απωθημενα και οσο δεν γαμας γεμιζεις ακομα με πιο πολλα και τα βγαζεις με λαθος τροπο με το να παπαρολογεις συνεχως.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.548
Πόντοι
12.756
Ολες οι γυναικες αλλα ειδικα οι ανω του 7 σε ομορφια, προσεχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μη γαμηθει ο ναρκισσισμος τους απο εναν αντρα διοτι τοτε και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ μπαινουν στο drama junkie mode και ο τυπος πλεον αποτελει για αυτες την αστειρευτη πηγη δραματος στη ζωη τους και δεν το θελουν αυτο.

Δεν το θελουν διοτι ενω τους χαριζει απειρη καυλα και συνεχομενα γαμησια σε ολες τις στασεις, τους σμπαραλιαζει τη ψυχη διοτι διοτι συνηθως αυτος ο τυπος γνωριζει πολυ καλα το αθλημα και τι να κανει και στο τελος (πολυ συντομα) θα τις αφησει ψυχικα αναπηρες και κατακρεουργημενες. Δεν το θελουν αυτο διοτι γνωριζουν πολυ καλα οτι μετα για αντρα θα μπορουν να βρουν μονο κανα μουνοδουλακο που μονο αυτος θα μπορει να τις ανεχτει με ολα τα απωθημενα που θα εχουν μαζεψει απο τον αλλον.

Το 99% των 7 σε ομορφια και ανω, σε αυτη τη φαση ειναι πλεον. Σμπαραλιασμενες και ψυχικα αναπηρες, ειτε μονες απο πουτσα σε πουτσα ειτε μαζι με καποιον που δεν καυλωνουν και απλα τον εχουν για αλλες χρησεις.

Το μυαλο τους το εχει στοιχειωσει ομως εκεινος, εκεινον μισουν και για εκεινον χυνουν, ασχετα ποιος τις γαμαει τη καθε φορα.
δνε διαφωνω πολλες ειναι οι χαροκαμενες εκει εξω και πρηζουν πουτσια στους επομενους..ειναι ικανες να θυμουνται ακομα και εναν τετοιο τυπο στα 20 ξερω γω

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
δνε διαφωνω πολλες ειναι οι χαροκαμενες εκει εξω και πρηζουν πουτσια στους επομενους..ειναι ικανες να θυμουνται ακομα και εναν τετοιο τυπο στα 20 ξερω γω

Τυπε σε εχει καλεσει ποτε τυπισσα στο γαμο της; Σου εχει πει ποτε οτι θα αυτοκτονησει εαν δεν τη γαμησεις για τελευταια φορα λιγες μερες πριν το γαμο της για να σε ξεπερασει και καλα;

Αντε ρε Λακη στησε αυτο το νημα να μπουμε να γραψουμε ρε φιλε, αντε.

Αθηναιε, μεινε συντονισμενος φιλε, με χαρα θα διαβαζω και τα οσα θα γραφεις.

:hi: :hi: :hi:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.548
Πόντοι
12.756
Τυπε σε εχει καλεσει ποτε τυπισσα στο γαμο της; Σου εχει πει ποτε οτι θα αυτοκτονησει εαν δεν τη γαμησεις για τελευταια φορα λιγες μερες πριν το γαμο της για να σε ξεπερασει και καλα;

Αντε ρε Λακη στησε αυτο το νημα να μπουμε να γραψουμε ρε φιλε, αντε.

Αθηναιε, μεινε συντονισμενος φιλε, με χαρα θα διαβαζω και τα οσα θα γραφεις.

:hi: :hi: :hi:
ψεμματα δεν θα πω οχι σε μενα αλλα σε γνωστο μου και μαλιστα απαιτουσε να γινει και κουμπαρος της

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ψεμματα δεν θα πω οχι σε μενα αλλα σε γνωστο μου και μαλιστα απαιτουσε να γινει και κουμπαρος της

Γαμησε τα φιλε, ετσι ακριβως και χειροτερα.

Θα τα κρατησω για να τα γραψουμε στο νημα του Λακη, μη τα γραφουμε δυο φορες.

Αντε ρε Λακη που ειναι το νημα;

Τι εγινε ρε επεσες κατω απο το πιωμα; Ηπιες ολο το μπουκαλι σφηνακι φιλε;

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom