Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 867 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 574 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.954

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.817
Like
15.558
Πόντοι
3.656
Τυπε εχω δηλωσει απο την αρχη οτι δεν ειναι δικες μου, τι δεν εχεις καταλαβει;


τυπε οπως ειναι ψεμματα τα 10αρια μουνετα που γαμας,μηπως ειναι και ψεμματα το χιλτον,και τελικα μενεις σε κανενα υπογειο στον αγιο παντελεημονα;     :S :S :S
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.817
Like
15.558
Πόντοι
3.656
tenor.gif


:2funny: :2funny: :2funny:


τυπε ο τυπος παει να οδηγησει τωρα τη συλλογη με φεραρι που εχει    :S :S :S


800px-2010-05-30_Wrecked_Honda_Civic_DX_on_Gregson_St_in_Durham.jpg
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ενταξει ολοι μπαινουμε εδω για να κανουμε τον χαβαλε μας, να σκοτωσουμε την ωρα μας αλλα κατι τυποι μπαινουν χωρις να πουν τιποτα, απλα μονο βαζουν φατσουλες, κοροϊδευουν νομιζοντας οτι κανουν χιουμοριστικο τρολαρισμα και σπαμαρουν χωρις νοημα.

πχ

μαρκοσπ, εχει παρει φωτια ο κωλος του να αποδειξει οτι ο στεκας ειναι ενας συγγραφεας,
ειτε ειναι ειτε δεν ειναι στα αρχιδια μας ρε τυπε. τι το φοβερο ειναι αν εξω πλασσαρεται ως πιρφορος ρομαντικος συγγραφεας. εμενα προσπαθει να με βγαλει πουστη και δεν του εχει βγει πουθενα, κανει την τριχα τριχια, λεει εκει εκανες ενα κοπλιμεντο στην νινα την τρανς και οτι η ιδια η νινα με εχει κατηγορησει οτι ολο περναω και δεν ψωνιζω τρανς το κανει γαργαρα.

τρουμπακης, θυμιζει τζωννυ στα πολιτικα, οταν δεν εχει τι να πει, δεν εχει επιχειρηματα σου πεταει φατσουλες να τραβανε μαλακία. δεν μπορει και αυτος να αρθρωσει λογο και νομιζει οτι ετσι σε ταπωνει? τι να πω? σε ασχετα θεματα ειτε μιλαμε για ποδοσφαιρο, ειτε για πολιτικα, ειτε για γκομενες, ετσι του την βαραει και πεταει και αυτος ενα εισαι ΜΠΟΥΣΤΗΣ, χιουμορ 1ης γυμνασιου απο τους ψευτομαγκες προεδρους ντουβαρια της ταξης, τουλαχιστον μεχρι την τριτη γυμνασιου ειχαν βρει κατι πιο εξυπνο να λενε, ο τρουμπακης οχι.

ιακωβος , μαλλον ο λιγοτερο τοξικος μπαχαλακιας,  1 στις 3 ιστοριες μπορει να ειναι παραμυθι, προφανως για να αξιζει καποιος να γραψει την ιστορια του κατι ασυνηθιστο του ετυχε, αυτος απλα πεταει εικονα με φιδι και τελειωνει εκει δεν προσβαλει.

βαν νορντεν, απολυτα δικαιολογημενα ψηφισμενος μαλακας και μπαναρισμενος, ομοφυλοφιλος ο ιδιος, παει να βγαλει και αυτος αλλους ομοφυλοφιλους για να μην αισθανεται κατωτερος, τρολαρει με αποψεις του τυπου ειναι φιλοι μας οι τουρκοι που περιμενουν πότε θα μας σφαξουν, οποτε αξια συναγωνιστρια στην μαλακια η επομενη η...

η πενταγιωτισσα, οτι ειναι κοινως αποδεκτο ως κακο, ανηθικο, προδοτικο, θα το υποστηριξει, αν ο ιδιος τυπος ειναι πολωνος δεν θα το πει οτι εκανε σεξ μαζι του, αν ειναι σκοπιανος και θα παει μαζι του και θα το λεει ετσι γιατι λεει πρεπει να δινει εκτιμηση στους ανθρωπους, το οτι ο τουρκος και ο σκοπιανος εκεινη την στιγμη την βριζουν λεγοντας απο μεσα τους πουτανα ελληνιδα σε γαμησα, δεν εχει την νοημοσυνη να καταλαβει οτι την προσβαλει και την υποτιμα ως γυναικα, ως ανθρωπο, ως ελληνιδα.

χελρεηζερ, το τερματιζει και αυτος, στα χιλια ποστ το 1 λεει κατι στα αλλα απλα μπαχαλευει και το θεωρει και αυτος χιουμορ να πεταει μαλακιες αντι να συζηταει, τελικα δεν απαντησε στον λαδακη αν εχει ελληνικο πτυχιο ή αγορασμενο απο εξω κανει την παπια.

ρε μαλακισμενα αν δεν εχετε 12χρονους φιλους να παιξετε και να λετε τις μαλακιες σας, εμεις τι φταιμε εδω να βλεπουμε τα ποστ σας? πολυ σωστα ειχε ζητησει επιλογη ο λακης να μπορεις να επιλεγεις να μην φαινονται τα ποστ καποιων ηλιθιων και τσατιζεσαι ασκοπα. οπως κανεις μπλοκ σε πολλα σαητ και δεν μπορουν να σου στειλουν μηνυμα καποια μελη , ετσι να μην φαινονται τα ποστ τους και σκοτιζεσαι. τοσο δυσκολο ειναι?

μπορει να εχω τσακωθει και να εχω διαφωνησει με πολλους, με τον τραμουτανα και τον αλεξ στα θρησκευτικα, με τον τζωννυ στα πολιτικα, με τον ραουπαου και τον μπαροκ στα αθλητικα, αλλα συζηταμε, εχουμε επιχειρηματα, σου λεει ο αλλος που το ειδες το πεναλντι και κανω σκρινσοτ την στιγμη της επαφης με το πεναλντι και παμε παρακατω,
ε στην ιδια κουβεντα θα πεταχτει ενας μπαχαλακιας δηθεν τρολλ μονο για να βρισει. γιατι να βλεπω τις μαλακιες του 12χρονου μυαλου του, ενα κλικ και τερμα η φασαρια συνεχιζω και διαβαζω ενα καθαρο απο μαλακιες φορουμ.
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.683
Κριτικές
6
Like
11.071
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

  • αρχείο λήψης (16).jpg
    αρχείο λήψης (16).jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 13
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Μια χαρα ειναι η ανεξαρτησια, και καλα κανουν και τη θελουν ολοι. Το προβλημα οπως σε ολα αλλωστε στη χωρα μας, ξεκιναει απο την αγορα. Απο αυτην επηρεαζονται ακομα και οι σχεσεις και ο τροπος που σκεφτονται οι περισσοτεροι-ες οταν εχουν να επιλεξουν συντροφους. Οπως ειπατε παραπανω, κοιτανε προικα κλπ. Αυτο ειναι αποτελεσμα του οτι η αγορα δεν πληρωνει τα στελεχη, επομενως ο μονος τροπος για να κανει καλη ζωη μια γκομενα ειναι ο γαμος με εναν οικονομικα ανετο. Αλλιως την περιμενει το σουπερ μαρκετ με τα 500 ευρω.
Αν η αγορα ηταν κανονικη, δηλαδη μπορουσαν 2 νεοι να βρουνε δουλειες ευκολα και με ικανοποιητικο μισθο, αυτα τα ταμπου θα μειωνοτανε, και θα μπορουσανε οι περισσοτεροι να μεινουνε μονοι τους πιο ευκολα, να ζευγαρωσουνε πιο ευκολα, να συγκατοικησουνε πιο ευκολα και προχωρησουν σε οικογενεια, χωρις πολλα παρε δωσε και εξαρτηση απο γονεις.
Αυτα ομως ειναι ονειρο στην Ελλαδα και τα ζει μονο ενα 5% ολοι οι υπολοιποι ειναι εξαρτημενοι απο γονεις και δε μπορουν να σταθουνε μονοι τους στην αγορα εργασιας-συντηρηση σπιτιου.

Γενικα εχουν αλλαξει τα παντα στην ελληνικη οικονομια. Πριν 30 με 50 χρονια, δλδ στη προηγουμενη γενια των πατεραδων μας, η αποκτηση σπιτιου μεσω της δουλειας ενος μεσαιου εργαζομενου δεν ηταν κατι το ακατορθωτο. Και αυτο πολλες φορες χωρις ουτε καν να δουλευει η γυναικα.

Δλδ ενας μισθωτος μπορει να αγοραζε διαμερισμα σε καλη περιοχη και μετα απο λιγα χρονια να ειχε αγορασει και εξοχικο σε καποια παραθαλασσια περιοχη της αττικης. Η οικοδομη ηταν φθηνη, τα σπιτια ηταν προσιτα σε σχεση με τους μισθους, ο μισθος δε πηγαινε ολος για βιοποριστικους λογους οπότε με λιγο καλη διαχειριση η αυτονομια (σε στεγαση) επιτυγχανονταν σχετικα ευκολα. Πολλοι γονεις εξασφαλισαν με τη παραπανω μεθοδο μεχρι και ολα τους τα παιδια... δλδ δουλευε ξερω-γω ο πατερας σε μια τραπεζα, ειχε και 2 παιδια, μεχρι να ενηλικιωθουν τα παιδια ο τυπος μπορει να ειχε φτιαξει απο ενα σπιτι στο γιο και ενα σπιτι στη κορη... ή να χε σηκωσει κανα τριοροφο να βολευτουν ολοι.

Σημερα αυτο δεν ειναι εφικτο ακριβως λογω της αγορας/οικονομιας που εχει αλλαξει τελειως. Πλεον οχι τα παιδια του δε μπορει να εξασφαλισει καποιος αλλα ουτε να αγορασει σπιτι για τον ιδιο. Αν το σπιτι θελει 200-300 χιλιαρικα τοτε η ανεξαρτησια, οπως ειπε ο εταιρος συναγωνιστης, κατανταει σκλαβια. Ειτε καποιος θα ειναι σκλαβος στον ιδιοκτητη (ως ενοικιαστης), ειτε σκλαβος της τραπεζας ως δανειοληπτης. Δλδ αγοραζεις ενα σπιτι και μετα δουλευεις για τα επομενα 30 χρονια για να ξοφλας τη τραπεζα. Αυτο εχει τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα απ'την ανεξαρτησια που απολαμβανε οντως η προηγουμενη γενια (δυνατοτητα αγορας σπιτιου) σε σχεση με τις τωρινες.

Η πλακα ειναι οτι αυτη την αδυναμια των τωρινων γενεων να εχουν μια προσιτη στεγη ηρθε να καλυψει το στεγαστικο δανειο, προ 15ετιας... οι τραπεζες πατησαν στο ονειρο του καθενα να εχει την ανεξαρτησια του και μετα αφου δοθηκαν τα δανεια εσκασαν τα μνημονια και τον ηπιανε ολοι οι δανειοληπτες - ακομα και αυτοι που θεωρητικα ειχαν λεφτα βρεξει-χιονισει, οπως μισθωτοι/συνταξιουχοι...

Τωρα οσον αφορα το τι θελουν οι ελληνιδες, αν καποιος ειναι "ανεξαρτητος" αλλα το κοστος της "ανεξαρτησιας" σε νοικι/στεγαστικο κτλ τον περιοριζει σε επιπεδα να φυτοζωει, αυτου του ειδους η ανεξαρτησια ειναι υποδεεστερη σε σχεση με εναν γονο για παραδειγμα που ζει σε μια βιλα τεραστια, με τους γονεις του, οι οποιοι θα του αφησουν την οικογενειακη επιχειρηση που κοβει πολυ χρημα καθε μηνα.

Εχω γνωστες ελλεϊνιδες που εχουν παντρευτει τετοιους τυπους ακριβως επειδη ειχαν λεφτα και παραβλεποντας χοντρα κουσουρια στους γονους (πχ καταστρεπτικες εξαρτησεις). Στο μουνι τους η "ανεξαρτησια" μπροστα στα λεφτα που ειχε ο αλλος ακομα και μεσω των γονιων του. Το βλεπουν πραγματιστικα... σε στυλ "Απο δω εχει καλοπεραση απ'την αλλη εχει μιζερια. Ποιος τη γαμει την ανεξαρτησια αμα ειναι να ζουμε μιζερα? Ας ζουμε και με τους γονεις του... καποια στιγμη θα πεθανουν, που θα παει..." :2funny:

Οπως τραγουδησε και η Τζουλια...

Γυναικεία ψυχολογία style, χρήμα και γοητεία
Η γυναικεία ψυχολογία δεν την αντέχει τη δυστυχία

Στόχος είναι τα λεφτά
έτσι μου 'πε η μαμά έτσι μου 'πε κι ο μπαμπάς
τότε να τον αγαπάς
Στόχος είναι τα λεφτά
που να πας χωρίς αυτά
δεν αγάπησε κανείς τους φτωχούς τους συγγενείς

 

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Μηνύματα
1.336
Κριτικές
61
Like
3.050
Πόντοι
7.216
Γενικα εχουν αλλαξει τα παντα στην ελληνικη οικονομια. Πριν 30 με 50 χρονια, δλδ στη προηγουμενη γενια των πατεραδων μας, η αποκτηση σπιτιου μεσω της δουλειας ενος μεσαιου εργαζομενου δεν ηταν κατι το ακατορθωτο. Και αυτο πολλες φορες χωρις ουτε καν να δουλευει η γυναικα.

Δλδ ενας μισθωτος μπορει να αγοραζε διαμερισμα σε καλη περιοχη και μετα απο λιγα χρονια να ειχε αγορασει και εξοχικο σε καποια παραθαλασσια περιοχη της αττικης. Η οικοδομη ηταν φθηνη, τα σπιτια ηταν προσιτα σε σχεση με τους μισθους, ο μισθος δε πηγαινε ολος για βιοποριστικους λογους οπότε με λιγο καλη διαχειριση η αυτονομια (σε στεγαση) επιτυγχανονταν σχετικα ευκολα. Πολλοι γονεις εξασφαλισαν με τη παραπανω μεθοδο μεχρι και ολα τους τα παιδια... δλδ δουλευε ξερω-γω ο πατερας σε μια τραπεζα, ειχε και 2 παιδια, μεχρι να ενηλικιωθουν τα παιδια ο τυπος μπορει να ειχε φτιαξει απο ενα σπιτι στο γιο και ενα σπιτι στη κορη... ή να χε σηκωσει κανα τριοροφο να βολευτουν ολοι.

Τύπε συμφωνώ εν γένη μαζί σου. Αλλά από την κατάσταση που περιγράφεις δεν άλλαξε μόνο η οικονομία. Αλλάξαμε και εμείς ως άνθρωποι.
Τότε οι μισοί έλληνες δούλευαν οικοδόμοι. Οπότε το να χτίσεις ενα σπίτι σου έβγαινε φθηνότερα γιατί έπαιζε προσωπική εργασία. Όπως κάνουν σημερα οι αλβανοί. Συν το γεγονός οτι οι κατασκευές τότε ήταν φθηνότερες. Σήμερα οι περισότεροι δεν ξέρουν να βάλουν μια πρόκα στον τοίχο.
Επίσης εχουν αλλάξει και τα γούστα. Το 80 που μεγάλωσα εγώ δεν είχαμε αυτοκινητο στην οικογένεια. Και δεν ήταν κάτι τόσο τραγικό.
Τώρα το κωλοπαιδο θέλει αμάξι απο τα 18. Για να μην μιλήσω για άλλες ανέσεις που τότε δεν υπήρχαν καν ως έννοιες π.χ. κινητά, ιντερνετ...
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε εμένα γιατί δεν με έβαλες στη λίστα? Δεν αξίζω το μίσος σου?
εσυ εισαι στην δευτερη κατηγορια διαφωνεις και λες τι πιστευεις, σαν τον ραοπαο, αλεξ, τραμουντανα, δεν πετας μονο εμοτικον και βρισιες σαν την τσουτσου να πεταγεσαι χωρις λογο.

ο τζωννυ ειναι μισος μισος δεν ξερω σε ποια κατηγορια να τον ενταξω.
αρχιζει λεει οτι πχ η νδ εκανε 1 εκατομυριο διορισμους για εντυπωσιασμο,
τον διορθωνω εγω οτι δεν διοριστηκαν 1 εκατομυριο ατομα αλλα πχ ο πυροσβεστης 4 φορες και εγω που ημουν προσωρινος καθηγητης αλλες 3

...και μετα αρχιζει τις φατσουλες με την μαλακια γιατι δεν εχει τι να απαντησει
 

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Μηνύματα
5.037
Like
197
Πόντοι
66
εσυ εισαι στην δευτερη κατηγορια διαφωνεις και λες τι πιστευεις, σαν τον ραοπαο, αλεξ, τραμουντανα, δεν πετας μονο εμοτικον και βρισιες σαν την τσουτσου να πεταγεσαι χωρις λογο.

ο τζωννυ ειναι μισος μισος δεν ξερω σε ποια κατηγορια να τον ενταξω.
αρχιζει λεει οτι πχ η νδ εκανε 1 εκατομυριο διορισμους για εντυπωσιασμο,
τον διορθωνω εγω οτι δεν διοριστηκαν 1 εκατομυριο ατομα αλλα πχ ο πυροσβεστης 4 φορες και εγω που ημουν προσωρινος καθηγητης αλλες 3

...και μετα αρχιζει τις φατσουλες με την μαλακια γιατι δεν εχει τι να απαντησει
:thumbsup:
Εγώ πάντως συμπαθώ τρουμπάκη, χελ, ιακοβο, ραοπάο, σελεμπρε, βιρλα.
Αλεξ θεωρώ ότι είναι ο σοβαρότερος εδώ μέσα, ορθολογιστής.
Τζώννυ είναι ΠΑΣΟΚ. Μονο και μόνο γιαυτο έχει την συμπαθεια μου.
Τραμουντάνα είναι δεξιός αλλά πηδάει κάτι καλές international.

Είσαι άδικος με κάποιους, τα πάιρνεις σοβαρα...
 

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Μηνύματα
455
Like
251
Πόντοι
21

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.947
Κριτικές
27
Like
2.372
Πόντοι
6.955
Σημερα αυτο δεν ειναι εφικτο ακριβως λογω της αγορας/οικονομιας που εχει αλλαξει τελειως. Πλεον οχι τα παιδια του δε μπορει να εξασφαλισει καποιος αλλα ουτε να αγορασει σπιτι για τον ιδιο. Αν το σπιτι θελει 200-300 χιλιαρικα τοτε η ανεξαρτησια, οπως ειπε ο εταιρος συναγωνιστης, κατανταει σκλαβια. Ειτε καποιος θα ειναι σκλαβος στον ιδιοκτητη (ως ενοικιαστης), ειτε σκλαβος της τραπεζας ως δανειοληπτης. Δλδ αγοραζεις ενα σπιτι και μετα δουλευεις για τα επομενα 30 χρονια για να ξοφλας τη τραπεζα. Αυτο εχει τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα απ'την ανεξαρτησια που απολαμβανε οντως η προηγουμενη γενια (δυνατοτητα αγορας σπιτιου) σε σχεση με τις τωρινες.

Η πλακα ειναι οτι αυτη την αδυναμια των τωρινων γενεων να εχουν μια προσιτη στεγη ηρθε να καλυψει το στεγαστικο δανειο, προ 15ετιας... οι τραπεζες πατησαν στο ονειρο του καθενα να εχει την ανεξαρτησια του και μετα αφου δοθηκαν τα δανεια εσκασαν τα μνημονια και τον ηπιανε ολοι οι δανειοληπτες - ακομα και αυτοι που θεωρητικα ειχαν λεφτα βρεξει-χιονισει, οπως μισθωτοι/συνταξιουχοι...

Τωρα οσον αφορα το τι θελουν οι ελληνιδες, αν καποιος ειναι "ανεξαρτητος" αλλα το κοστος της "ανεξαρτησιας" σε νοικι/στεγαστικο κτλ τον περιοριζει σε επιπεδα να φυτοζωει, αυτου του ειδους η ανεξαρτησια ειναι υποδεεστερη σε σχεση με εναν γονο για παραδειγμα που ζει σε μια βιλα τεραστια, με τους γονεις του, οι οποιοι θα του αφησουν την οικογενειακη επιχειρηση που κοβει πολυ χρημα καθε μηνα.

Επιβεβαιώνω.....
Έτσι ανεξάρτητος είμαι εγω.....δουλεύω, μένω μόνος, έχω αυτοκίνητο (φτηνό), σκούτερ και σπίτι το οποίο αποπληρώνω μέσω του στεγαστικού δανείου με τους όρους που αναφέρεις εις την προηγούμενη παράγραφο. Δεν έχω λεφτά για μπουζούκια, ούτε για ταξίδια, ούτε για λούσα, ούτε για για αλλάξω αμάξι με ένα που να έχει κάποιο στάτους, ούτε για να χρηματοδοτήσω βελτίωση στην εκπαίδευση μου. (μεταπτυχιακό ή ξένη γλώσσα) Η ζωή μου είναι αυτό που λέει ο λαός ίσα βάρκα ίσα νερά. Το αποτέλεσμα είναι πως δεν έχω δει και καμία σημαντική διαφορά στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε σύγκριση με παλιά που δεν ήμουν ανεξάρτητος. Έχω ακούσει πάντως να μου λένε "μπράβο" που ζω μόνος..ως εκεί...κοκό ή παρέα δεν έχει.
 

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.753
Like
8.508
Πόντοι
2.356
Επιβεβαιώνω.....
Έτσι ανεξάρτητος είμαι εγω.....δουλεύω, μένω μόνος, έχω αυτοκίνητο (φτηνό), σκούτερ και σπίτι το οποίο αποπληρώνω μέσω του στεγαστικού δανείου με τους όρους που αναφέρεις εις την προηγούμενη παράγραφο. Δεν έχω λεφτά για μπουζούκια, ούτε για ταξίδια, ούτε για λούσα, ούτε για για αλλάξω αμάξι με ένα που να έχει κάποιο στάτους, ούτε για να χρηματοδοτήσω βελτίωση στην εκπαίδευση μου. (μεταπτυχιακό ή ξένη γλώσσα) Η ζωή μου είναι αυτό που λέει ο λαός ίσα βάρκα ίσα νερά. Το αποτέλεσμα είναι πως δεν έχω δει και καμία σημαντική διαφορά στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε σύγκριση με παλιά που δεν ήμουν ανεξάρτητος. Έχω ακούσει πάντως να μου λένε "μπράβο" που ζω μόνος..ως εκεί...κοκό ή παρέα δεν έχει.

τυπε ειπαν παραπανω "μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα" ως επιχειρημα για να δικαιολογησουν την παραμυθα της "ανεξαρτησιας". Αφου δεν πηδας ελλεεινιδες που εκτιμουν την ανεξαρτησια σου οπως λες, μπορεις να κανεις αλματακια για να γινεις φιτ.  :S
 

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.753
Like
8.508
Πόντοι
2.356
ρε τυποι, η πνταγιωτισσα δεν ηταν η σουπερ ανεξαρτητη γουαου μηχανικος, που στα 28 οι πολυεθνικες επεφταν στα ποδια της? Γιατι θελει να γυρισει αρον αρον στην ψωροκωσταινα και εχει αποκλειστει και στο αεροδρομιο?  :think:
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Επιβεβαιώνω.....
Έτσι ανεξάρτητος είμαι εγω.....δουλεύω, μένω μόνος, έχω αυτοκίνητο (φτηνό), σκούτερ και σπίτι το οποίο αποπληρώνω μέσω του στεγαστικού δανείου με τους όρους που αναφέρεις εις την προηγούμενη παράγραφο. Δεν έχω λεφτά για μπουζούκια, ούτε για ταξίδια, ούτε για λούσα, ούτε για για αλλάξω αμάξι με ένα που να έχει κάποιο στάτους, ούτε για να χρηματοδοτήσω βελτίωση στην εκπαίδευση μου. (μεταπτυχιακό ή ξένη γλώσσα) Η ζωή μου είναι αυτό που λέει ο λαός ίσα βάρκα ίσα νερά. Το αποτέλεσμα είναι πως δεν έχω δει και καμία σημαντική διαφορά στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε σύγκριση με παλιά που δεν ήμουν ανεξάρτητος. Έχω ακούσει πάντως να μου λένε "μπράβο" που ζω μόνος..ως εκεί...κοκό ή παρέα δεν έχει.

Πολυ πιθανο να εχεις λαθος συμπεριφορα και look φιλε, κατι απο τα δυο ή και τα δυο.

Σχεδον παντα, ο χ αντρας που δεν εχει επιτυχια με τις γυναικες, αρνειται να διαπιστωσει το προβλημα και τα ριχνει αλλου, συνηθως κατηγορει τις γυναικες.

Ολα αλλαζουν, εαν πραγματικα το θελουμε.

Καποια πραγματα δεν αλλαζουν οπως το να ειναι καποιος 1,50 σε υψος ή το να ειναι μιζερομαλακας (αυτο δεν αλλαζει ποτε), ολα τα αλλα ομως αλλαζουν.

Και η συμπεριφορα αλλαζει και το look, ολα στο χερι μας ειναι αρκει να ξερουμε τι ειμαστε και τι θελουμε να κανουμε.

 :hi:

 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.047
Κριτικές
4
Like
16.708
Πόντοι
3.936
Πολυ πιθανο να εχεις λαθος συμπεριφορα και look φιλε, κατι απο τα δυο ή και τα δυο.

Σχεδον παντα, ο χ αντρας που δεν εχει επιτυχια με τις γυναικες, αρνειται να διαπιστωσει το προβλημα και τα ριχνει αλλου, συνηθως κατηγορει τις γυναικες.


Καποια πραγματα δεν αλλαζουν οπως το να ειναι καποιος 1,50 σε υψος ή το να ειναι μιζερομαλακας (αυτο δεν αλλαζει ποτε), ολα τα αλλα ομως αλλαζουν.

Δεν είμαστε όλοι τυχεροί να έχουμε την εμφάνιση,το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά σου... :(
Προσόντα που σε αναδεικνύουν σε αδιαμφισβήτητο Mr.Malaka ever... :S :S :S
 

Συνημμένα

  • Στιγμιότυπο οθόνης (10).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (10).png
    868,2 KB · Εμφανίσεις: 34

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom