enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.699
- Πόντοι
- 3.656
Τυπε δεν μπορω να συνεχισω να μιλαμε.
Τα λεμε ξανα την επομενη χρονια, αρκετα πηρες προσοχη για σημερα.
:S
τυπε εισαι πολυ σκληρος χυστης :S :S :S
Τυπε δεν μπορω να συνεχισω να μιλαμε.
Τα λεμε ξανα την επομενη χρονια, αρκετα πηρες προσοχη για σημερα.
Τυπε εχω δηλωσει απο την αρχη οτι δεν ειναι δικες μου, τι δεν εχεις καταλαβει;
Μου θυμιζει εποχη γυμνασιου κατι χαζοχαρουμενα.
Φίδια και φιδάκια άρχισαν τις επιθέσεις τους πάλι και χύνουν δηλητήριοαρκετα πηρες προσοχη για σημερα
Μια χαρα ειναι η ανεξαρτησια, και καλα κανουν και τη θελουν ολοι. Το προβλημα οπως σε ολα αλλωστε στη χωρα μας, ξεκιναει απο την αγορα. Απο αυτην επηρεαζονται ακομα και οι σχεσεις και ο τροπος που σκεφτονται οι περισσοτεροι-ες οταν εχουν να επιλεξουν συντροφους. Οπως ειπατε παραπανω, κοιτανε προικα κλπ. Αυτο ειναι αποτελεσμα του οτι η αγορα δεν πληρωνει τα στελεχη, επομενως ο μονος τροπος για να κανει καλη ζωη μια γκομενα ειναι ο γαμος με εναν οικονομικα ανετο. Αλλιως την περιμενει το σουπερ μαρκετ με τα 500 ευρω.
Αν η αγορα ηταν κανονικη, δηλαδη μπορουσαν 2 νεοι να βρουνε δουλειες ευκολα και με ικανοποιητικο μισθο, αυτα τα ταμπου θα μειωνοτανε, και θα μπορουσανε οι περισσοτεροι να μεινουνε μονοι τους πιο ευκολα, να ζευγαρωσουνε πιο ευκολα, να συγκατοικησουνε πιο ευκολα και προχωρησουν σε οικογενεια, χωρις πολλα παρε δωσε και εξαρτηση απο γονεις.
Αυτα ομως ειναι ονειρο στην Ελλαδα και τα ζει μονο ενα 5% ολοι οι υπολοιποι ειναι εξαρτημενοι απο γονεις και δε μπορουν να σταθουνε μονοι τους στην αγορα εργασιας-συντηρηση σπιτιου.
Γυναικεία ψυχολογία style, χρήμα και γοητεία
Η γυναικεία ψυχολογία δεν την αντέχει τη δυστυχία
Στόχος είναι τα λεφτά
έτσι μου 'πε η μαμά έτσι μου 'πε κι ο μπαμπάς
τότε να τον αγαπάς
Στόχος είναι τα λεφτά
που να πας χωρίς αυτά
δεν αγάπησε κανείς τους φτωχούς τους συγγενείς
Γενικα εχουν αλλαξει τα παντα στην ελληνικη οικονομια. Πριν 30 με 50 χρονια, δλδ στη προηγουμενη γενια των πατεραδων μας, η αποκτηση σπιτιου μεσω της δουλειας ενος μεσαιου εργαζομενου δεν ηταν κατι το ακατορθωτο. Και αυτο πολλες φορες χωρις ουτε καν να δουλευει η γυναικα.
Δλδ ενας μισθωτος μπορει να αγοραζε διαμερισμα σε καλη περιοχη και μετα απο λιγα χρονια να ειχε αγορασει και εξοχικο σε καποια παραθαλασσια περιοχη της αττικης. Η οικοδομη ηταν φθηνη, τα σπιτια ηταν προσιτα σε σχεση με τους μισθους, ο μισθος δε πηγαινε ολος για βιοποριστικους λογους οπότε με λιγο καλη διαχειριση η αυτονομια (σε στεγαση) επιτυγχανονταν σχετικα ευκολα. Πολλοι γονεις εξασφαλισαν με τη παραπανω μεθοδο μεχρι και ολα τους τα παιδια... δλδ δουλευε ξερω-γω ο πατερας σε μια τραπεζα, ειχε και 2 παιδια, μεχρι να ενηλικιωθουν τα παιδια ο τυπος μπορει να ειχε φτιαξει απο ενα σπιτι στο γιο και ενα σπιτι στη κορη... ή να χε σηκωσει κανα τριοροφο να βολευτουν ολοι.
εσυ εισαι στην δευτερη κατηγορια διαφωνεις και λες τι πιστευεις, σαν τον ραοπαο, αλεξ, τραμουντανα, δεν πετας μονο εμοτικον και βρισιες σαν την τσουτσου να πεταγεσαι χωρις λογο.Τύπε εμένα γιατί δεν με έβαλες στη λίστα? Δεν αξίζω το μίσος σου?
εσυ εισαι στην δευτερη κατηγορια διαφωνεις και λες τι πιστευεις, σαν τον ραοπαο, αλεξ, τραμουντανα, δεν πετας μονο εμοτικον και βρισιες σαν την τσουτσου να πεταγεσαι χωρις λογο.
ο τζωννυ ειναι μισος μισος δεν ξερω σε ποια κατηγορια να τον ενταξω.
αρχιζει λεει οτι πχ η νδ εκανε 1 εκατομυριο διορισμους για εντυπωσιασμο,
τον διορθωνω εγω οτι δεν διοριστηκαν 1 εκατομυριο ατομα αλλα πχ ο πυροσβεστης 4 φορες και εγω που ημουν προσωρινος καθηγητης αλλες 3
...και μετα αρχιζει τις φατσουλες με την μαλακια γιατι δεν εχει τι να απαντησει
Μια φορα στο παρελθον, μια τυπισσα μου μιλαγε για αγαπες και λοιπες παπαριες.
Μετα το σεξ, μπηκα για μπανιο και..............................
Σημερα αυτο δεν ειναι εφικτο ακριβως λογω της αγορας/οικονομιας που εχει αλλαξει τελειως. Πλεον οχι τα παιδια του δε μπορει να εξασφαλισει καποιος αλλα ουτε να αγορασει σπιτι για τον ιδιο. Αν το σπιτι θελει 200-300 χιλιαρικα τοτε η ανεξαρτησια, οπως ειπε ο εταιρος συναγωνιστης, κατανταει σκλαβια. Ειτε καποιος θα ειναι σκλαβος στον ιδιοκτητη (ως ενοικιαστης), ειτε σκλαβος της τραπεζας ως δανειοληπτης. Δλδ αγοραζεις ενα σπιτι και μετα δουλευεις για τα επομενα 30 χρονια για να ξοφλας τη τραπεζα. Αυτο εχει τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα απ'την ανεξαρτησια που απολαμβανε οντως η προηγουμενη γενια (δυνατοτητα αγορας σπιτιου) σε σχεση με τις τωρινες.
Η πλακα ειναι οτι αυτη την αδυναμια των τωρινων γενεων να εχουν μια προσιτη στεγη ηρθε να καλυψει το στεγαστικο δανειο, προ 15ετιας... οι τραπεζες πατησαν στο ονειρο του καθενα να εχει την ανεξαρτησια του και μετα αφου δοθηκαν τα δανεια εσκασαν τα μνημονια και τον ηπιανε ολοι οι δανειοληπτες - ακομα και αυτοι που θεωρητικα ειχαν λεφτα βρεξει-χιονισει, οπως μισθωτοι/συνταξιουχοι...
Τωρα οσον αφορα το τι θελουν οι ελληνιδες, αν καποιος ειναι "ανεξαρτητος" αλλα το κοστος της "ανεξαρτησιας" σε νοικι/στεγαστικο κτλ τον περιοριζει σε επιπεδα να φυτοζωει, αυτου του ειδους η ανεξαρτησια ειναι υποδεεστερη σε σχεση με εναν γονο για παραδειγμα που ζει σε μια βιλα τεραστια, με τους γονεις του, οι οποιοι θα του αφησουν την οικογενειακη επιχειρηση που κοβει πολυ χρημα καθε μηνα.
Επιβεβαιώνω.....
Έτσι ανεξάρτητος είμαι εγω.....δουλεύω, μένω μόνος, έχω αυτοκίνητο (φτηνό), σκούτερ και σπίτι το οποίο αποπληρώνω μέσω του στεγαστικού δανείου με τους όρους που αναφέρεις εις την προηγούμενη παράγραφο. Δεν έχω λεφτά για μπουζούκια, ούτε για ταξίδια, ούτε για λούσα, ούτε για για αλλάξω αμάξι με ένα που να έχει κάποιο στάτους, ούτε για να χρηματοδοτήσω βελτίωση στην εκπαίδευση μου. (μεταπτυχιακό ή ξένη γλώσσα) Η ζωή μου είναι αυτό που λέει ο λαός ίσα βάρκα ίσα νερά. Το αποτέλεσμα είναι πως δεν έχω δει και καμία σημαντική διαφορά στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε σύγκριση με παλιά που δεν ήμουν ανεξάρτητος. Έχω ακούσει πάντως να μου λένε "μπράβο" που ζω μόνος..ως εκεί...κοκό ή παρέα δεν έχει.
Επιβεβαιώνω.....
Έτσι ανεξάρτητος είμαι εγω.....δουλεύω, μένω μόνος, έχω αυτοκίνητο (φτηνό), σκούτερ και σπίτι το οποίο αποπληρώνω μέσω του στεγαστικού δανείου με τους όρους που αναφέρεις εις την προηγούμενη παράγραφο. Δεν έχω λεφτά για μπουζούκια, ούτε για ταξίδια, ούτε για λούσα, ούτε για για αλλάξω αμάξι με ένα που να έχει κάποιο στάτους, ούτε για να χρηματοδοτήσω βελτίωση στην εκπαίδευση μου. (μεταπτυχιακό ή ξένη γλώσσα) Η ζωή μου είναι αυτό που λέει ο λαός ίσα βάρκα ίσα νερά. Το αποτέλεσμα είναι πως δεν έχω δει και καμία σημαντική διαφορά στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε σύγκριση με παλιά που δεν ήμουν ανεξάρτητος. Έχω ακούσει πάντως να μου λένε "μπράβο" που ζω μόνος..ως εκεί...κοκό ή παρέα δεν έχει.
Πολυ πιθανο να εχεις λαθος συμπεριφορα και look φιλε, κατι απο τα δυο ή και τα δυο.
Σχεδον παντα, ο χ αντρας που δεν εχει επιτυχια με τις γυναικες, αρνειται να διαπιστωσει το προβλημα και τα ριχνει αλλου, συνηθως κατηγορει τις γυναικες.
Καποια πραγματα δεν αλλαζουν οπως το να ειναι καποιος 1,50 σε υψος ή το να ειναι μιζερομαλακας (αυτο δεν αλλαζει ποτε), ολα τα αλλα ομως αλλαζουν.