Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μια φορα στο παρελθον, μια τυπισσα μου μιλαγε για αγαπες και λοιπες παπαριες.

Μετα το σεξ, μπηκα για μπανιο και οταν βγηκα και αραξα στο μπαλκονι (ειχαμε παει σε ξενοδοχειο στην Ευβοια για διημερο) για να πιω ενα ποτακι με θεα τη θαλασσα, ειχε κατσει και αυτη διπλα και αρχισε να μου λεει αν εχω σκεφτει το γαμο κτλπ και πως θελει να ειναι μαζι μου και λοιπες μαλακιες.

Της λεω, τι εχω να κερδισω απο αυτο;

Απανταει: Εμενα (οπως ακριβως το ειπες), θελω να σου αφοσιωθω κτλπ...

Δεν ειπα τιποτα. Το αφησα να περασει ετσι στο φλου και συνεχισα το προγραμμα, γαμησι συνεχως. Μπανιο γαμησι, λιγο φαγητο και παλι απο την αρχη. Συνεχεια.

Επιστρεφουμε Αθηνα, την αφηνω σπιτι της.

Μου λεει μετα απο 2 μερες να βγουμε εξω για ποτακια, δεχομαι και της δινω ραντεβου σε ενα μαγαζι ενος φιλου.

Εχω παει νωριτερα στο μαγαζι μαζι με ενα τερμα καυλα ξεκωλο μουνετο, προστυχο γαμησε τα. Μοντελακι της πιπας που κανουν διαφημιστικα για ρουχα κτλπ, δυνατο καυλακι (Λακη φορουσε που και που και αυτη stan smith ρε γαμωτο, δεν γνωριζα τοτε τον χρυσο κανονα σου να μη γαμαω οσες φορανε τα εν λογω παπουτσια :S :S :S).

Ερχεται η αλλη και με βλεπει στο τραπεζι με το καυλακι.

Το καυλακι, στο κοσμο του, στη μουναρα της ολα, ειχε το ποδι της πανω στο δικο μου και ειχε πεσει πανω μου.

100 χρωμματα της βιβεχρωμ ειχε αλλαξει η αλλη σε 3 λεπτα. Της λεω, η κοπελια απο εδω, προσφερει τον εαυτο της οποτε μπορουμε, περναμε καλα και δεν ζηταει γαμο, δεν θελει να μου αφοσιωθει...αν θες, φευγουμε παρεα και γινομαστε 3 για αποψε.

Μου αδειασε το ποτηρι στα μουτρα, με εβρισε και εφυγε.

Με παρηγορουσε ολη νυχτα μετα το καυλακι, το χτυπημα ηταν βαρυ.  :2funny: :2funny: :2funny:

:hi:

:2funny: :2funny: :2funny:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ισχύει φίλε!

Με πλησιάζουν που και πού 1-2 πρώην  του που με ξέρουν και με ρωτάνε με δήθεν ενδιαφέρον για το τι κάνει και αν είναι χαρούμενος με τη Σέρβα ενώ μέσα τους καίγονται διότι συνεχώς ψάχνουν προβλήματα ! Αν δηλαδή συνεννοούνται,  αν του λείπει η Ρόδος κτλ!

Σε σένα γιατί δεν κάθονται ρε τύπε;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εγώ τον είδα τον Μουνοκωλαράκη να τον γλεντάει.(άλλη μια φορά)
Τελευταίο χαρτί των ....εμπεροσαντμαναίων...είναι ο ιος ! Μπορεί ο ένας να τον έχει και κάδρο σπίτι του!
Νομίζει πως θα εξισώσει τους πάντες προς τα κάτω ...
Τόσο ζώο είναι!
Και στη νέα κατάσταση αυτοί που βγαζαν λεφτα και γαμούσαν  μουνιά θα βρουν τρόπο να κάνουν το ίδιο !Τα μουνιά πάλι θα έχουν το ένστικτο να μην κάθονται σε αυτούς που περιμένουν το τέλος του κόσμου για να γαμήσουν!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σε σένα γιατί δεν κάθονται ρε τύπε;
Τη μια που ήταν πολύ ωραία την έκανα πάσα σε έναν κοινό μας φίλο που του το χρωστούσαμε και οι δύο!
Τη  προορίζαμε και για ομαδικό αλλά βρήκε έναν πιρφοράκο μετά και πλέον  γνεφόμαστε και κλίνουμε ματάκια από μακρυά! 

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Η "ανεξαρτησια" ειναι η μεγαλυτερη παπατζα που εχουν ταϊσει τον πληθυσμο και τις ελλεεινιδες.
Παραδειγμα "ανεξαρτητου" παντρεμενου 1: με παιδια, ειναι "ανεξαρτητος" με επιδοματα και ενοικια των γονιων του.
Παραδειγμα "ανεξαρτητου" 2: μενει ή σε αλλον οροφο απο τους γονεις του ή σε αποσταση 2 τετραγωνων.
Παραδειγμα "ανεξαρτητου" 3: μενει μονος σαν τον σκυλο σε διαμερισματακι της συμφορας και εξοδα να τρεχουν και να μην φτανει, μεροδουλι μεροφάι, αλλα ο καφες εξω ή πακετο.
Παραδειγμα "ανεξαρτητου" 4: μενει μονος του αυτος και ο πονος του, μπακουρος με ενα καρο εξοδα, σκλαβος στον εργοδοτη, στον ιδιοκτητη του διαμερισματος, στη δεη, στην ευαθ, κλπ για να μην τον πουν μαμακια. Στην πραγματικοτητα χρειαζονταν μονο μια καψουλα, να μπαινει και να συνδεεται στο ιντερνετ να περασει η μερα.
κλπ κλπ κλπ.
Παραδειγμα παντρεμενου 5 πολυ κοινο στην ελλαδα: απο τους γονεις κατευθειαν στο σπιτι της γυναικας που ειχε προικα απο τους γονεις της.

Γενικα η "ανεξαρτησια" ειναι μια μαλακια της εποχης, για να κανει τους νεους σκλαβους για παντα χωρις καμια δυνατοτητα αποκαταστασης. Τρελα εξοδα (μη μου πειτε για την "ανεξαρτησια" της συγκατοικησης σαν τα ποντικια τους αγγλους), πολυ λιγα εσοδα, καμια δυνατοτητα αγορας σπιτιου κλπ οπως ειχαν οι προηγουμενες γενιες. Οταν ειναι ο καθενας μονος του ξοδευει απειρα λεφτα και "κινειται η αγορα" με τα κορόιδα. Ενας αλλος γνωστος και αυτος μονος εμενε αλλα τουλαχιστον αυτο ηταν λογω δουλειας και "αγορασε" σπιτι, μεταφραση καταχρεωθηκε και καθε μηνα δινει 500αρες + εξοδα.
Στην αμερικη κλαιγονται οι "ανεξαρτητοι" millenials που εχουν καταχρεωθει και ειναι και ανεργοι με τις μαλακιες που σπουδασαν  :2funny: Ομως "ανεξαρτητοι" κατα τ'αλλα γιατι εφυγαν απο το σπιτι :tooth: 

Και στην τελικη, αν καποιος ειναι ανεξαρτητος, δεν εχει καμια ορεξη να φορτωθει ελλεεινιδα να του τα πρηζει. Υπαρχουν οι πουτανες.  Τι εχει η ελλεεινιδα να προσφερει σε εναν ανεξαρτητο? Θα μαγειρευει? Θα δωσει προικα? Μπαααα τσιγαρουκλα, μαγκια κλανια και εξατμιση, και "χειραφετηση". Ειδικα αν ηταν και "ανεξαρτητη" θα εχει φαει καμια 100αρα πουτσες πιο πριν. Οποτε στα @@ μας τι θελουν οι ελλεεινιδες και οποιος ασχολειται ειναι πιρφορος μαλακας.

Μια χαρα ειναι η ανεξαρτησια, και καλα κανουν και τη θελουν ολοι. Το προβλημα οπως σε ολα αλλωστε στη χωρα μας, ξεκιναει απο την αγορα. Απο αυτην επηρεαζονται ακομα και οι σχεσεις και ο τροπος που σκεφτονται οι περισσοτεροι-ες οταν εχουν να επιλεξουν συντροφους. Οπως ειπατε παραπανω, κοιτανε προικα κλπ. Αυτο ειναι αποτελεσμα του οτι η αγορα δεν πληρωνει τα στελεχη, επομενως ο μονος τροπος για να κανει καλη ζωη μια γκομενα ειναι ο γαμος με εναν οικονομικα ανετο. Αλλιως την περιμενει το σουπερ μαρκετ με τα 500 ευρω.
Αν η αγορα ηταν κανονικη, δηλαδη μπορουσαν 2 νεοι να βρουνε δουλειες ευκολα και με ικανοποιητικο μισθο, αυτα τα ταμπου θα μειωνοτανε, και θα μπορουσανε οι περισσοτεροι να μεινουνε μονοι τους πιο ευκολα, να ζευγαρωσουνε πιο ευκολα, να συγκατοικησουνε πιο ευκολα και προχωρησουν σε οικογενεια, χωρις πολλα παρε δωσε και εξαρτηση απο γονεις.
Αυτα ομως ειναι ονειρο στην Ελλαδα και τα ζει μονο ενα 5% ολοι οι υπολοιποι ειναι εξαρτημενοι απο γονεις και δε μπορουν να σταθουνε μονοι τους στην αγορα εργασιας-συντηρηση σπιτιου.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Η "ανεξαρτησια" ειναι η μεγαλυτερη παπατζα που εχουν ταϊσει τον πληθυσμο και τις ελλεεινιδες.
Παραδειγμα "ανεξαρτητου" παντρεμενου 1: με παιδια, ειναι "ανεξαρτητος" με επιδοματα και ενοικια των γονιων του.
Παραδειγμα "ανεξαρτητου" 2: μενει ή σε αλλον οροφο απο τους γονεις του ή σε αποσταση 2 τετραγωνων.
Παραδειγμα "ανεξαρτητου" 3: μενει μονος σαν τον σκυλο σε διαμερισματακι της συμφορας και εξοδα να τρεχουν και να μην φτανει, μεροδουλι μεροφάι, αλλα ο καφες εξω ή πακετο.
Παραδειγμα "ανεξαρτητου" 4: μενει μονος του αυτος και ο πονος του, μπακουρος με ενα καρο εξοδα, σκλαβος στον εργοδοτη, στον ιδιοκτητη του διαμερισματος, στη δεη, στην ευαθ, κλπ για να μην τον πουν μαμακια. Στην πραγματικοτητα χρειαζονταν μονο μια καψουλα, να μπαινει και να συνδεεται στο ιντερνετ να περασει η μερα.
κλπ κλπ κλπ.
Παραδειγμα παντρεμενου 5 πολυ κοινο στην ελλαδα: απο τους γονεις κατευθειαν στο σπιτι της γυναικας που ειχε προικα απο τους γονεις της.

Γενικα η "ανεξαρτησια" ειναι μια μαλακια της εποχης, για να κανει τους νεους σκλαβους για παντα χωρις καμια δυνατοτητα αποκαταστασης. Τρελα εξοδα (μη μου πειτε για την "ανεξαρτησια" της συγκατοικησης σαν τα ποντικια τους αγγλους), πολυ λιγα εσοδα, καμια δυνατοτητα αγορας σπιτιου κλπ οπως ειχαν οι προηγουμενες γενιες. Οταν ειναι ο καθενας μονος του ξοδευει απειρα λεφτα και "κινειται η αγορα" με τα κορόιδα. Ενας αλλος γνωστος και αυτος μονος εμενε αλλα τουλαχιστον αυτο ηταν λογω δουλειας και "αγορασε" σπιτι, μεταφραση καταχρεωθηκε και καθε μηνα δινει 500αρες + εξοδα.
Στην αμερικη κλαιγονται οι "ανεξαρτητοι" millenials που εχουν καταχρεωθει και ειναι και ανεργοι με τις μαλακιες που σπουδασαν  :2funny: Ομως "ανεξαρτητοι" κατα τ'αλλα γιατι εφυγαν απο το σπιτι :tooth:  

Και στην τελικη, αν καποιος ειναι ανεξαρτητος, δεν εχει καμια ορεξη να φορτωθει ελλεεινιδα να του τα πρηζει. Υπαρχουν οι πουτανες.  Τι εχει η ελλεεινιδα να προσφερει σε εναν ανεξαρτητο? Θα μαγειρευει? Θα δωσει προικα? Μπαααα τσιγαρουκλα, μαγκια κλανια και εξατμιση, και "χειραφετηση". Ειδικα αν ηταν και "ανεξαρτητη" θα εχει φαει καμια 100αρα πουτσες πιο πριν. Οποτε στα @@ μας τι θελουν οι ελλεεινιδες και οποιος ασχολειται ειναι πιρφορος μαλακας.

Τύπε μου φαίνεται οτι έχεις φτιάξει μια εικονική πραγματικότητα για να νιώθει καλά με τις επιλογές σου.
Η ανεξαρτησία είναι ταυτόσημη έννοια με την ελευθερία.
Μοναχός σου χόρευε και οσο θέλεις πήδα που λέει και η παροιμία.
Για να μην στο πάω πιο μακρυα οτι είναι δείγμα επιτυχημένου ανδρός.

Τέλος το τι κοιτά το κάθε φύλο πρέπει να θεωρείτε δεδομένο για κάποιον ο οποίος θέλει να λέγεται άντρας και όχι παιδαρέλι.
Όπως οι γυναίκες κοιτάν την σιγουριά έτσι και οι άντρες κοιτάν την εμφάνιση.
Deal with it, or die trying!
Ακολουθώντας το σκεπτικό σου λοιπόν και μια γυναίκα μπορεί να πεί οτι η εμφάνιση είναι η μεγαλύτερη παπάτζα που έχουν ταίσει τον πληθυσμό.
Και να καταλήξει οτι οι άντρες θα πρέπει να πηγαίνουν με τις πατσαβούρες!  :S :S :S

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Κατηγορείτε τις ελληνιδες, αλλα αυτες ειναι που κρατησαν αμυνα αυτες τις δυσκολες μερες, αλλιως θα μας ειχε παρει σβαρνα ο κορωνοιος. Πρεπει να τις ευγνωμονειτε!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Κατηγορείτε τις ελληνιδες, αλλα αυτες ειναι που κρατησαν αμυνα αυτες τις δυσκολες μερες, αλλιως θα μας ειχε παρει σβαρνα ο κορωνοιος. Πρεπει να τις ευγνωμονειτε!
Γιατι να τις ευγνωμονουμε βρε αδερφε? Αυτες που δεν μπορουν να πανε να γαμηθουν με τους γκομενους και ξεκαβλωνουν σπιτι?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γιατι να τις ευγνωμονουμε βρε αδερφε? Αυτες που δεν μπορουν να πανε να γαμηθουν με τους γκομενους και ξεκαβλωνουν σπιτι?

Ξεκαυλωνουν και κατω απο το σπιτι, στο απο πισω στενακι τυπε για ενα στα γρηγορα.

;)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κατι ξερεις εσυ μουτρο!!!! :grin: :grin: :grin:

Οχι φιλε, εγω δεν ξερω απο αυτα.

Που τετοια μεγαλεια...αυτα ειναι μονο για τους αρχοντες και σκληροακουραστους του σαη...εμεις ειμαστε απλα ταπεινοι, αγαμητοι σαβουρογαμηδες.

:S :S :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μονο αυτοι εχουν προσβαση σε τετοια μουνετα αλλωστε....

Εμεις, μονο ματι παιρνουμε, ουτε καν που θα δουμε τετοια μουνια ποτε απο κοντα.

:S

Συνημμένα

• 0-02-04-5cacab7beb211c971d6a0d691514042c879909beced3bd5dd176ab2832afe0f4_cc97de97.jpg
    0-02-04-5cacab7beb211c971d6a0d691514042c879909beced3bd5dd176ab2832afe0f4_cc97de97.jpg
    100,7 KB · Εμφανίσεις: 51

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τι κωδικο στελνουν στο 13033 σε αυτην την περιπτωση τυπε;

Δεν ξερω τυπε, μπορει να σε ενημερωσει καποιος απο τους σκληρους γαμιαδες του σαη, εγω με τσοντες τη βγαζω, δεν γαμαω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μονο αυτοι εχουν προσβαση σε τετοια μουνετα αλλωστε....

Εμεις, μονο ματι παιρνουμε, ουτε καν που θα δουμε τετοια μουνια ποτε απο κοντα.

Ωπα. Το tineye την βγαζει καθαρη.
Αρα ειναι καποια δικια σου.

Μην μου πεις οτι αυτη ηταν που ηθελε να με γνωρισει?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ωπα. Το tineye την βγαζει καθαρη.
Αρα ειναι καποια δικια σου.

Μην μου πεις οτι αυτη ηταν που ηθελε να με γνωρισει?

Που τετοια μεγαλεια εμεις Αλεξ...αυτα ειναι για σκληρους και ακουραστους γαμιαδες του σαη....

Εγω ενα μπαζακι ηθελα να σου γνωρισω τοτε με τη φιλη της που ειχαμε βγει και σε διαβαζαμε...καμια σχεση με τη κοπελα στη φωτο, ουτε που την εχω δει ποτε μου απο κοντα!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Που τετοια μεγαλεια εμεις Αλεξ...αυτα ειναι για σκληρους και ακουραστους γαμιαδες του σαη....

Εγω ενα μπαζακι ηθελα να σου γνωρισω τοτε με τη φιλη της που ειχαμε βγει και σε διαβαζαμε...καμια σχεση με τη κοπελα στη φωτο, ουτε που την εχω δει ποτε μου απο κοντα!!!

Καλαααααα...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796