Μια φορα στο παρελθον, μια τυπισσα μου μιλαγε για αγαπες και λοιπες παπαριες.
Μετα το σεξ, μπηκα για μπανιο και οταν βγηκα και αραξα στο μπαλκονι (ειχαμε παει σε ξενοδοχειο στην Ευβοια για διημερο) για να πιω ενα ποτακι με θεα τη θαλασσα, ειχε κατσει και αυτη διπλα και αρχισε να μου λεει αν εχω σκεφτει το γαμο κτλπ και πως θελει να ειναι μαζι μου και λοιπες μαλακιες.
Της λεω, τι εχω να κερδισω απο αυτο;
Απανταει: Εμενα (οπως ακριβως το ειπες), θελω να σου αφοσιωθω κτλπ...
Δεν ειπα τιποτα. Το αφησα να περασει ετσι στο φλου και συνεχισα το προγραμμα, γαμησι συνεχως. Μπανιο γαμησι, λιγο φαγητο και παλι απο την αρχη. Συνεχεια.
Επιστρεφουμε Αθηνα, την αφηνω σπιτι της.
Μου λεει μετα απο 2 μερες να βγουμε εξω για ποτακια, δεχομαι και της δινω ραντεβου σε ενα μαγαζι ενος φιλου.
Εχω παει νωριτερα στο μαγαζι μαζι με ενα τερμα καυλα ξεκωλο μουνετο, προστυχο γαμησε τα. Μοντελακι της πιπας που κανουν διαφημιστικα για ρουχα κτλπ, δυνατο καυλακι (Λακη φορουσε που και που και αυτη stan smith ρε γαμωτο, δεν γνωριζα τοτε τον χρυσο κανονα σου να μη γαμαω οσες φορανε τα εν λογω παπουτσια :S :S :S).
Ερχεται η αλλη και με βλεπει στο τραπεζι με το καυλακι.
Το καυλακι, στο κοσμο του, στη μουναρα της ολα, ειχε το ποδι της πανω στο δικο μου και ειχε πεσει πανω μου.
100 χρωμματα της βιβεχρωμ ειχε αλλαξει η αλλη σε 3 λεπτα. Της λεω, η κοπελια απο εδω, προσφερει τον εαυτο της οποτε μπορουμε, περναμε καλα και δεν ζηταει γαμο, δεν θελει να μου αφοσιωθει...αν θες, φευγουμε παρεα και γινομαστε 3 για αποψε.
Μου αδειασε το ποτηρι στα μουτρα, με εβρισε και εφυγε.
Με παρηγορουσε ολη νυχτα μετα το καυλακι, το χτυπημα ηταν βαρυ.