Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Κι άλλος φεμινιστής απο'δω.Όλο και αυξάνεστε δυστυχώς.

Ο άντρας να έχει το ένα,να έχει το άλλο,αλλά η γυναίκα ένα τούβλο χωρίς δεύτερο βρακί να είναι,αν έχει μια καλή εμφάνιση κι έναν ωραίο κώλο,την κυνηγάνε όλοι,μορφωμένοι και αμόρφωτοι,πλούσιοι και μπατίρηδες,έξυπνοι και μαλάκες.Αυτή είναι η διαφορά.

διπλοπροφιλα ειναι μην δινεις σημασια παικταρα μου (αν και δεν ειναι περιεργο στην ελλαδα το προτεκτορατο της απολυτης αιδοιοδουλιας)

τωρα που καταρρεει ο καπιταλισμος,το κρατος θα δημιουργησει το καταλληλο πλαισιο για να ικανοποιει επαρκως ο καθε αυτοχθων ανδρας  τις αναγκες του και στον σεξουαλικο τομεα και αυτο των σχεσεων.λιγο υπομονη θα σε παρακαλανε γονατιστο :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εσύ ρε κοντόχοντρε είσαι δηλαδή στο 10% που θέλουν οι γυναίκες;Πεσ'το μας να πεθάνουμε στα γέλια.
Ρε τύπε, το γεγονος οτι συμφωνει μαζι σου ο emperor, σε βαζει σε κανενα προβληματισμο  ή μπα?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
διπλοπροφιλα ειναι μην δινεις σημασια παικταρα μου (αν και δεν ειναι περιεργο στην ελλαδα το προτεκτορατο της απολυτης αιδοιοδουλιας)

τωρα που καταρρεει ο καπιταλισμος,το κρατος θα δημιουργησει το καταλληλο πλαισιο για να ικανοποιει επαρκως ο καθε αυτοχθων ανδρας  τις αναγκες του και στον σεξουαλικο τομεα και αυτο των σχεσεων.λιγο υπομονη θα σε παρακαλανε γονατιστο :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε εχεις πεσει απο μεγαλο υψος οταν ησουν μωρο;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Καλά όλα αυτά που είπες, αλλά αυτό το Σάββατο βράδυ δεν μου κάθεται καλά. Εδώ και χρόνια έχω σταματήσει να βγαίνω τα Σαββατόβραδα. Δεν μου αρέσει να βγαίνω στην ανούσια πολυκοσμία και στο στριμωξίδι για το τίποτα. Δε γουστάρω το Σαββατόβραδο που θα βγει ο κάθε πικραμένος. Καθημερινές που έχει λίγο κόσμο και καλό.

Οι γκόμενες τα Σάββατα δεν βγαίνουν για να πηδηχτούν. Βγαίνουν για την δωρεάν διασκέδαση, κερασμένα όλα από τους επίδοξους λατίνους εραστές του ονείρου της θερινής νυκτός (τους πικραμένους που είπαμε πιο πάνω) και για να τρολάρουν. Καθημερινές έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Τα εχουμε αναλυσει πολλακις αυτα, η νυχτα και κυριως τα Σαββατα γαμηθηκαν οταν εφυγαν οι ντισκο και αντικατασταθηκαν απο κλαμπορθαδικα που κοιταει ο ενας τον αλλον. Ευτυχως υπαρχουν τα μπουζουκια αλλιως η μονη λυση ειναι εξωτερικο, οπου εκει φυσικα η νουμερο ενα μερα ειναι το Σαββατο

υ.γ. Δεν ξερω αν υπαρχει σχετικο νημα, αλλα θα ειχε ενδιαφερον να ειχαμε μια συζητηση + δημοσκοπηση για αγαπημενη μερα εξοδου. Αν δε βαριεται καποιος ας ανοιξει ενα θεμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
στο μυαλο μου εισαι
αν μη τι αλλο αυτο ειναι το πιο ανησυχητικο
Τύπε ενα βασικο μου κριτηριο για το αν πορευομαι σωστα, ειναι να βλεπω αν συμφωνουν μαζι μου σοβαροι άνθρωποι ή γραφικοί.

Οταν συμφωνουν μαζι σου γραφικοι, κατι κανεις λαθος

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
σοβαροι = αιδοιοδουλοι ραγιαδες παντοφλακηδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λεφτα, μαζευονται, ας μη βγεις 5 Σαββατα, και μαζεψε λεφτα να βγεις το εκτο. Μιλαμε για 50-100 ευρω οχι για χιλιαδες.

Ορεξη για κουβεντα και χαβαλε, ειναι το αντικειμενο της συζητησης μας, και σου λεω οτι αν εχεις τα παραπανω, παιζεις ανετα μπαλα, ακομη και αν εχεις μη ομορφο προσωπο.

Σορρυ, αλλα αν δε μπορει καποιος να βγει Σαββατο βραδυ με ενα ωραιο ντυσιμο και να ειναι περιποιημενος, η αν δε μπορει να κρατησει το κορμι του ισιο και να μιλησει δυνατα, καλυτερα ας καθησει να παιζει πλειστεισιον και ας αφησει το μουνι για αλλους

Tύπε σάββατο βράδυ μόνος, είναι σαν να έχεις βάλει φωτεινή επιγραφή που γράφει ...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΕ, ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ, ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΑΓΙΟ, ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥΝΙ ....

Ειδικά σε δηθενιές μέρη ;;; ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ , ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

Μοναδική εξαίρεση παίζει σε μπουζούκι , αλλά αν είσαι χορευταράς-ιστορία-λεζάντας

Καλά εγγυημένη αποτυχία είναι τα νησιά της νεολαίας καλοκαίρι χωρίς γκόμενα.
ΠΑΡΟ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ;;; χωρίς γκόμενα ;;;;;;;;;
Κανείς δεν γαμάει.

Χειμώνα ΑΡΆΧΩΒΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ;;; Ούτε κατά λάθος δεν γαμάς.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Η γραφή θυμίζει sadman πάντως...αν δεν είναι αλτ, ταιριάζουν αρκετά...θα ήταν καλό να βρεθούνε για κάνα καφέ, να συζητήσουν για το μίσος τους προς το αντίθετο φύλο..και που ξέρεις..αυτό το μίσος ίσως τους ενώσει και στο κρεβάτι. Έτσι θα ικανοποιηθούν και σεξουαλικά.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
θα σου ερθουν και οι ομορφες μικρος εισαι.
εγω την πρωτη που θα χαρακτηριζα ομορφη την ειχα στα 27. οι προηγουμενες 7 πρωτες ηταν μπαζα.
μετα ηρθαν καλυτερες μερες. συνεχισα να γαμαω μπαζα αλλα τελικα γαμησα και 10 ωραιες.

Σε μπαζογαμίαση το προτρέπεις το παιδί?

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Παρασκευή για μένα είναι η καλύτερη μέρα...αν και γενικά έχω παρατηρήσει ότι οι καλύτερες μέρες/ώρες/μέρη είναι αυτές που η άλλη δεν περιμένει το πέσιμο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Tύπε σάββατο βράδυ μόνος, είναι σαν να έχεις βάλει φωτεινή επιγραφή που γράφει ...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΕ, ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ, ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΑΓΙΟ, ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥΝΙ ....

Μοναδική εξαίρεση παίζει σε μπουζούκι , αλλά αν είσαι χορευταράς-ιστορία-λεζάντας

Κανείς δεν γαμάει.

Καταρχήν δε μίλησα για μονος. Αλλα αυτο δεν εχει σημασια μπροστα σε αυτο:

ΕΣΥ, Ο ΛΑΚΗΣ, ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΚΑΜΑΚΙ;

Εσυ δεν ελεγες παντα οτι το καλυτερο παιχνιδι ειναι να την πεφτεις σα μοναχικος λυκος εξω απο μαγαζια, Γλυφαδες, κλπ αβερτα; Η κανω λαθος;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
γενικά έχω παρατηρήσει ότι οι καλύτερες μέρες/ώρες/μέρη είναι αυτές που η άλλη δεν περιμένει το πέσιμο.

Έτσι κάνεις δουλίτσα, ανέξοδα , χωρίς μαλακίες. Και είσαι άνδρας μυστήριο .
Έχεις δικαιολογία να είσαι έξω ....

σε νυχτερινά κέντρα ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ, φαίνεσαι μαλάκας .... δεν μπαλώνεται εύκολα .....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
εκει τυπε πηδανε μονο οι τσομπαναρεοι που καναν τα χειμαδια σαλέ για να τους τα ακουμπάνε οι φλωροαθηναίοι

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Κανείς δεν γαμάει.

εκλασα στο γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom