Εδω και χρονια εχω γνωρισει μεσω της δουλειας μια 45-50αρα, κοντουλα, ωραιο σωματακι, ωραιο προσωπο που αρχιζει ομως να "σπαει" πολυ, και πολυ καυλιαρικη φωνη. Εξωτερικη συνεργατις, που σημαινει μπορει να τη δω να περναει καθε 15 ημερες, καθε μηνα, μπορει να τη δω μετα απο ενα εξαμηνο. Οποτε τυχει. Αλλα τη γνωριζω χρονια. Καποια μερα που ειχε ερθει αρχιζει και μου κανει απο μονη της με τα δυο χερια μασαζ στον αυχενα και τους ωμους. Με κοσμο τριγυρω. Εμενα μου αρεσε τοσο που καυλωσα. Αυτη ηταν ετσι ο χαρακτηρας της, διαχυτικη, αφου απο μενα που εφευγε και την εβλεπα να μιλαει και με αλλους, ηταν ετσι με το χαμογελο. Δε ξερω αν εκανε και σε αλλους μασαζ. Αυτο με το μασαζ συνεχιζοταν και αλλες φορες που περναγε. Αφου αν δε το εκανε, της το ζηταγα εγω. Και αρχιζε κανονικα. Καποια στιγμη τη ρωταω -<αν ειναι παντρεμενη>, και μου απανταει <ναι, πολλα χρονια.> Και εληξε εκει. Τις φορες που ερχοταν, τη λιγη ωρα που ειχαμε για να μιλησουμε, συνηθως μιλαγαμε για μουσικες σκηνες, αν πηγε σε κανενα καλο σχημα φετος, για τραγουδιστες. Του εντεχνου, και λαικου, και οι δυο μας. Εγω της ελεγα πηγα ειδα τον Κοτσιρα, τη Βιταλη, τον Μακεδονα, Γερασιμο Ανδρεατο, Μελινα Κανα, Ελενη Πετα, Τσαλιγοπουλου κ.α. Κι εκεινη μου ελεγε που πηγαινε σε εντεχνα, στον Μανωλη Λιδακη, σε Κρητικα κλπ. Καποια στιγμη βγαινουν τα κινητα με τις φωτογραφιες, και μου λεει -<ελα να σου δειξω τις φωτογραφιες που εβγαλα που ειχα βγει εξω.> Και μου δειχνει μια φωτογραφια με εκεινη, μαζι 3 φιλες, να ποζαρουν μεσ τη τρελη χαρα σε νυκτερινο κεντρο, και εναν αντρα μαζι. -<ο αντρας σου;>, τη ρωταω; -<Οχι, ενας φιλος.> -<εισαι ακομα παντρεμενη;>, τη ρωταω. -<Ναι. Αλλα βγαινω πολυ συχνα εξω βραδυ, μπορει και καθε Παρασκευη η Σαββατο. Μου αρεσει πολυ. Και του αντρα μου δε του αρεσει. Οποτε ειμαστε μια παρεα που βγαινουμε συχνα εξω μαζι.>