Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445
Ξεκίνησαν τις αναλύσεις τους.. οι ειδικοί γραφολόγοι του Βou..  :cool2:

πυρφορα ελλεηνιδα εχω να συναντησω απο την δεκαετια το 70 που κυνηγούσαν τον Βουτσα και τον Μπαρκουλη ... :S :S

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το Ξ. από κάτω μάλλον θα είναι από καμιά Ξένια

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
οι ελλεεινιδες ειναι η πεμπτη φαλαγγα της πατριδος

Επισκέπτης
Αλβανος ειναι; Ζηλευεις που γινονται Ελληνες; Τον σταυρο τον ειδες;  Τα ελληνικα; Ο Ερντογαν για προδοτης που προσφερεσαι μπορει να σε θελει. Αλλα ειναι σοβαρος ανθρωπος. Δε θελει ανθρωπους εξωλης και προωλης. Θελει θρησκευομενους. Θα Τουρκεψεις κανονικα; Θα γινεις μουσουλμανος;
παρτον στο σπιτι σου αμα τον γουσταρεις τον αλβανιαρη και βαλτον να σου βατεψει και τη γυναικα να μην κουραζεσαι

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
o πυρφορισμός στην ελλάδα καλά κρατεί..  :S
Ο άλλος γράφει με σπρέι στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στην Αθήνα
<<χρόνια πολλά μωρό μου..>>   :S

Θανατος στους πυρφορους!

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.305
Πόντοι
1.056
o πυρφορισμός στην ελλάδα καλά κρατεί..  :S
Ο άλλος γράφει με σπρέι στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στην Αθήνα
<<χρόνια πολλά μωρό μου..>>   :S
Αν κρίνω από τον γραφικό χαρακτήρα και εγώ πιστεύω ότι το έγραψε γυναίκα. Και μάλιστα μια γυναίκα που την λένε Ξένια από το αρχικό Ξ. (αν τελικά το έγραψε άντρας που τον λένε Ξενοφών, αναμενομενο να γίνει "πυρφόρος").

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ξεκίνησαν τις αναλύσεις τους.. οι ειδικοί γραφολόγοι του Βou..  :cool2:
τα γραμματα είναι σιγουρα από γυναικα,
τετοια ωραια γραμματα 12 χρονια καθηγητης δεν εχω δει ποτέ από αντρα. ουτε καν από πουστρακι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εν τω μεταξύ,μόλις γύρισα από έξω και σήμερα έπαιζε αρκετό μάτι από γκόμενες.Λέω τί γίνεται.Και βλέπω τώρα ότι έχει πανσέληνο.Και μάλιστα λέει ότι είναι η πανσέληνος 12 μέρες πριν τα χριστούγεννα,το 12ο μήνα του χρόνου και θα κορυφωθεί στις 12.12 τη νύχτα.

Βγήκα τώρα έξω να δω και ενώ όλη μέρα είχε συννεφιά,τώρα έχει ανοίξει και βλέπεις το φεγγάρι.Τρελά πράγματα 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά κοντά εκεί που μένω μένει μια μούνα πιτσιρίκα (τώρα θα είναι 25 χρονών) και πριν χρόνια ένας μύστης που την κυνηγούσε έγραφε στο δρόμο και στις κολώνες της ΔΕΗ "σ' αγαπώ πολύ τρουφάκι μου!!!", ακριβώς έξω από το σπίτι της. Μια φορά τον είχα πετύχει κι εγώ καθώς γύριζα. Σας πληροφορώ ότι μετά από μερικούς μήνες το έριξε το γκομενάκι με αυτές τις πίπες και τους είδα πρόσφατα να την χαμουρεύει έξω από το σπίτι της που την πήγε για να την αφήσει μετά από (προφανώς) έξοδό τους.

Επισκέπτης
τα γραμματα είναι σιγουρα από γυναικα,
τετοια ωραια γραμματα 12 χρονια καθηγητης δεν εχω δει ποτέ από αντρα. ουτε καν από πουστρακι.
στο πουστρακι ο νους σου ανωμαλε θες να κανεις τραβεστι τα παιδια του κοσμου

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά κοντά εκεί που μένω μένει μια μούνα πιτσιρίκα (τώρα θα είναι 25 χρονών) και πριν χρόνια ένας μύστης που την κυνηγούσε έγραφε στο δρόμο και στις κολώνες της ΔΕΗ "σ' αγαπώ πολύ τρουφάκι μου!!!", ακριβώς έξω από το σπίτι της. Μια φορά τον είχα πετύχει κι εγώ καθώς γύριζα. Σας πληροφορώ ότι μετά από μερικούς μήνες το έριξε το γκομενάκι με αυτές τις πίπες και τους είδα πρόσφατα να την χαμουρεύει έξω από το σπίτι της που την πήγε για να την αφήσει μετά από (προφανώς) έξοδό τους.

Το να ρίξεις ΜΙΑ γυναίκα στη ζωή σου, δεν είναι τόσο δύσκολο. Ακόμη κι αν γίνεις ξεφτίλας ....
ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΑ 25 και πρέπει να το .... ξανακάνεις, είναι λίγο βαρύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom