alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αφου ειναι ολα αυτα, τότε πώς ειναι παραπανω απο 8αρια?
Συνήθως τέτοιες είναι μπουζούκόβιες ,καπνίστριες,αγύμναστες,θρασύτατες,αμόρφωτες και καμμένες...
Αφου ειναι ολα αυτα, τότε πώς ειναι παραπανω απο 8αρια?
Συνήθως τέτοιες είναι μπουζούκόβιες ,καπνίστριες,αγύμναστες,θρασύτατες,αμόρφωτες και καμμένες...
Ελπίζω Στο νήμα των λάθρο με τη φώτο που έβαλε να τρολάρει! Αλλά σπάει νεύρα ακόμα και σε αυτό!Μαλλον δεν εχεις καταλαβει καποια πραγματα
Ελπίζω Στο νήμα των λάθρο με τη φώτο που έβαλε να τρολάρει! Αλλά σπάει νεύρα ακόμα και σε αυτό!
Θα ηθελε κανεις ποτε να ειναι με γυναικα που θα παντρευοταν με ΕΠΟΠ του 1000ρικου για να αποκατασταθει;
Ειτε αυτη ειναι 8ρι, η 9ρι η 10ρι η 100ρι η 1000ρι;
Αν ειχε καποια προυπηρεσια ως βιζιτα, εστω και ερασιτεχνικα για μικρο διαστημα, θα ηταν κοκκινη γραμμη?Εγώ μόνο αν ήταν με αράπηδες ή πάκηδες,δεν θ'ασχολιόμουν μαζί τους.Αυτό είναι κόκκινη γραμμή
Δεν νομίζω να υπάρχει ΕΠΟΠ με πάνω από 7άρι στην καλύτερη του εμφάνιση που αν την δεις χωρίς μακιγιάζ και κολάν σύσφιξης θα είναι 5άρι!Αφου ειναι ολα αυτα, τότε πώς ειναι παραπανω απο 8αρια?
Αν ειχε καποια προυπηρεσια ως βιζιτα, εστω και ερασιτεχνικα για μικρο διαστημα, θα ηταν κοκκινη γραμμη?
Δεν νομίζω να υπάρχει ΕΠΟΠ με πάνω από 7άρι στην καλύτερη του εμφάνιση που αν την δεις χωρίς μακιγιάζ και κολάν σύσφιξης θα είναι 5άρι!
Ισως παλαιοτερα πριν το ιντερνετ να ξεγελιοταν καμια σε μικρη ηλικια, με την πιεση απο γονεις για αποκατασταση κλπ
Πλεον δε νομιζω να υπαρχει γυναικα 8ρι πανω απο 12 χρονων που θα καταδεχοταν να παντρευτει ΕΠΟΠ για να αποκατασταθει
Απο τα 1200 like του instagram της δηλαδη, να διαλεξει τον κατιμα
Απλα δε γινεται
Γενικώς οι Στρατιωτικοί δεν έχουν ωραίες γυναίκες!Και από τον στρατό το θυμάμαι αυτό, που πήγα προ εποχής ίντερνετ, με μόνο μια εξαίρεση ενός ωραίου τυπά που απορώ πως έμπλεξε με το στρατό.. Δεν νομίζω να έμεινε πολύ! Αλλά και τα καλοκαίρια που πάω για μπάνιο σε μια παραλία που ο δρόμος περνάει από το θερινό θέρετρο των αξιωματικών απο τις δεκάδες γυναίκες καμιά ποτέ δεν ξεχώριζε! Ούτε καν οι κόρες τους...Ισως παλαιοτερα πριν το ιντερνετ να ξεγελιοταν καμια σε μικρη ηλικια, με την πιεση απο γονεις για αποκατασταση κλπ
Πλεον δε νομιζω να υπαρχει γυναικα 8ρι πανω απο 12 χρονων που θα καταδεχοταν να παντρευτει ΕΠΟΠ για να αποκατασταθει
Απο τα 1200 like του instagram της δηλαδη, να διαλεξει τον κατιμα
Απλα δε γινεται
Όχι αγόρι μου! Κανένας δεν σου πρότεινε να γίνεις στρατιωτικός για να βγάζεις μουνιά!Υπάρχει και η τύχη
Να είναι το ένα 8αρι στα τόσα και αυτός να το πέτυχε
Όχι αγόρι μου! Κανένας δεν σου πρότεινε να γίνεις στρατιωτικός για να βγάζεις μουνιά!
Όχι αγόρι μου! Κανένας δεν σου πρότεινε να γίνεις στρατιωτικός για να βγάζεις μουνιά!
Εγώ Φίλε έχω προτείνει τρόπο να γαμήσει ο Σαντ Μαν ! Άχαστο μάλιστα --->
Ένα Χρόνο στη Ρόδο!
Δεν λεω να είσαι ντε και καλά στρατιωτικός.
Και σε οποιαδήποτε δουλειά,αν πχ έχεις συνάδελφο 8αρι που τύχει να είναι ελεύθερη εκείνη την περίοδο και είσαι εσύ ο πιο κοντινός της,μπορεί να σου κάτσει.Αυτό λεω τύχη
ΝΑΙ.Αυτος ειναι που θελει να κάνει κυκλο και να κοινωνικοποιηθει ρε ανθρωπε
Τι να του πουμε δηλαδη, κλεισου σπιτι σου και συνεχιζε να κλαψομουνιαζεις?
Εσυ εχεις κατι να προτεινεις?