Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Η κοκο πάντως έλεγε να φοράμε ένα κόκκινο κραγιό  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ο χασοδικης ο ινφλουενσερ που χάθηκε πήγε στον καθρέφτη και τραβάει φωτό με την τήβεννο περούκα και σαγιονάρα διχάλα; :2funny:
Εφοσον μπηκε στο νημα και γραφει η τεραστια Εριναλ ειπα να κάνω λιγο στην ακρη τύπε

Δυσκολα θα χωρεσουμε δυο τοσο μεγαλα διαμετρηματα ταυτοχρονα

Δεν ειναι τυχαιο οτι εγω και η Ερη εχουμε τα περισσοτερα ποσταρισματα αυτη τη στιγμη στο μπου κομ σε σχεση με ολα τα υπολοιπα ενεργα νικνειμς

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Εφοσον μπηκε στο νημα και γραφει η τεραστια Εριναλ ειπα να κάνω λιγο στην ακρη τύπε

Δεν ειναι τυχαιο οτι εγω και η Ερη εχουμε τα περισσοτερα ποσταρισματα αυτη τη στιγμη στο μπου κομ σε σχεση με ολα τα υπολοιπα ενεργα νικνειμς

Τι σχέση έχεις με το εξάρχειο ;;;;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
Τι είναι αυτό ρε τυπε ;
:S :S :S

hipster.png

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Εχει εξαρχειο η θεσσαλονικη?

Οι αναρχό βρωμιάρες εκεί , όλο και κάποιο στέκι θα έχουν .... μαζί με τους χασικλήδες τους ...

παντού έχει τέτοια βοθρο στέκια.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606

Τυπε όταν λες διαμέτρημα να φανταστώ μιλάς για την περιφέρεια ε; :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
Τι εχει η περιφερεια μου ρε καργιολη?
Χαδοδικη ινφλουενσερ κανόνισε να σε δω στην παραλία της Φώκαιας που παν και ποζαρουνε οι νύφες στο ηλιοβασίλεμα πάνω σε κάνα αυτοσχέδιο έδρανο με το κινητό και σελφομπαστουνο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Χαδοδικη ινφλουενσερ κανόνισε να σε δω στην παραλία της Φώκαιας που παν και ποζαρουνε οι νύφες στο ηλιοβασίλεμα πάνω σε κάνα αυτοσχέδιο έδρανο με το κινητό και σελφομπαστουνο
Τύπε αρχιζω να πιστευω οτι δεν εχω αρκετα μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου οπως θα επρεπε

Ο κοσμος με χρειαζεται κι εγω ειμαι απαραδεκτα μετριοπαθης

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
Τύπε αρχιζω να πιστευω οτι δεν εχω αρκετα μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου οπως θα επρεπε

Ο κοσμος με χρειαζεται κι εγω ειμαι απαραδεκτα μετριοπαθης
τυπε αν μετά την φωτογράφηση είπες να βρέξεις λίγο τα πόδια σου και είδες ότι  περπατας πάνω στο νερό μην νομίσεις ότι είσαι ο θεός απλά οι πλάκες φτάνουν μέχρι την θάλασσα μέσα γι'αυτό δεν κάνει κανένας μπάνιο εκεί  :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
ενώ πριν με έπαιρνες σοβαρά; χαχαχα χαχαχα μόλις είδες ότι έχω γάτο ψιλο λυπηθηκες; ρε μπας κ είσαι ανήλικο; :2funny:

Το πως φερεσαι, δειχνει ξεκαθαρα οτι εισαι για λυπηση. Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι ενα ατομο που βριζει-ειρωνευεται-προκαλει-ενοχλει-χλευαζει εναν ανθρωπο που δεν τον ενοχλησε και δεν τον ξερει καν;

Τραγικη περιπτωση στιμμενου ανθρωπου απο τη ζωη και τις περιστασεις.

Καλο θα ηταν να ζητησεις βοηθεια απο καποιον ειδικο, δεν ειναι ντροπη. Τουλαχιστον να σε βοηθησει να περιορισεις τα ξεσπασματα σου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
χαχαχα χαχαχα Κλαίω μσλακα εσύ είσαι μεγάλο νούμερο

Νουμερο που λατρευεις να μισεις και να φθονεις γιατι σου καιει τα σωθικα με αυτα που γραφει. Ξερεις οτι ειναι ακριβως οπως τα λεω, για αυτο φλεγεσαι και σε πιανει πανικος που σε οδηγει στο μισος.

Εισαι σε συγχυση, δεν ξερεις τι να πρωτοπεις στο να με πειραξεις-απαξιωσεις. Σε καιει, χαιρομαι.

Καθε φορα που ενας ψυχοπαθης μου τη "πεφτει" ενω δεν τον εχω ενοχλησει, καταλαβαινω το ποσο δικιο εχω σε αυτα που γραφω.

Αν εγραφα μαλακιες, θα με ειχες προσπερασει. Δεν θα εβγαζες μισος σε καποιον που δεν σε ενοχλησε, που δεν ξερεις. Εβγαλες μισος σε καποιον που αυτα που εγραψε σε εκαψαν μεσα σου, σου θυμησαν τη τραγικη σου και μιζερη κατασταση που βρισκεσαι και που προσπαθεις να ξεχνας καθημερινα με διαφορους τροπους και που τα λογια μου στη θυμησαν. Και σε πονεσε, σε εκαψε μεσα σου, σε τσακισε τοσο πολυ που εκανες επιθεση σε εναν ανθρωπο που δεν σε ενοχλησε, που δεν τον ξερεις. Φαντασου ποσο ψυχοπαθης εισαι, ποσο αρρωστη, ποσο στιμμενη.

Πηγαινε καλη μου σε καναν ειδικο να σε βοηθησει να διαχειριστεις τα προβληματα σου, ο γατος σου δεν μπορει να στα λυσει. Δεν εισαι μικρο παιδι πλεον, μετα τα 50 αρχιζουν σιγα σιγα και βγαινουν στην επιφανεια, ηδη εχεις χασει τον ελεγχο. Πηγαινε πριν σε ριξουν στα πατωματα. Αν δεν σε εχουν ηδη ριξει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
τύπε έχω δει τον Σαββίδη προς τα τέλη καλοκαιριού στο Μoorings παρέα με δύο μελαγχρινές μ@υνάρες που μου κόπηκε η μιλιά. Χώρια το αυτοκίνητο που έσκασε μύτη..

Τι της λες αδερφε...θα αρχισουν τωρα να κανουν επιθεσεις και σε εσενα...

Ευχαριστω παντως, τουλαχιστον ενας που με γνωριζει ειπε την αληθεια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
τυπε στα μεγάλα τριχωτά αρχιδια του θείου του γάτου μου

θα θελες και εσυ να σε παρει ενας αντρας και να σε γυριζει σε ομορφα μερη και να περνας καλα μαζι του...

Βολεψου με το γατο και την αρρωστημενη σου ψυχη τωρα, καλα ειναι. Μπαινε και εδω να κανεις τα μπαμ σου, τα ξεσπασματα σου, πιες και καμια λεμοναδιτσα, κανα κρασακι και νταξει...στα αρχιδια σου ολα. Καλη καρδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom