Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τους ίδιους άνδρες όταν φύγουν από την Ελλάδα , γιατί μπορεί να τους δεις αραχτούς σε κανένα πεζοδρόμιο να πίνουν μπύρες κατάχαμα;
Γιατί εκεί και έτσι γαμάνε. Δεν χρειάζεται να το παίξουν τίποτε άλλο πέρα από Αρσενικοί! Ενώ εδώ πρέπει να το παίξουν πλούσιοι , χλιδάτοι , με καλή δουλειά κτλ κτλ κτλ.
Έλα βρε Λάκη τώρα, είπαμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση. Αφού και εσύ το έχεις γράψει πως οι Ελληνίδες είναι εύκολες στο σεξ. Θέλει λίγο παραπάνω προσπάθεια απλώς.
Και ούτε έχουν όλες κόλλημα με τα λεφτά και τα αξιώματα. Ξέρω διάφορες που τα φτιάχνουν ή το κανουν με μπάτσους, πίτσα-μποϋς, κλπ... Χαλάρωσε.
Έχεις δει παλιές ελληνικές ταινίες;
Φαντάζομαι ναι.
Και θα έχεις δει και ξένες.
Έχεις δει σε ταινίες από άλλη χώρα να είναι τόσο δημοφιλές το θέμα με τις διάφορες ληγούρες να κυνηγάνε πλούσιους ;
Ναι σ'άυτό έχεις απόλυτο δίκιο.
Όταν ανακάλυψα αυτές τις ταινίες, έμεινα με το στόμα ανοικτό.
Αλλά τότε δεν το σκέφτηκα όπως το λες εσύ που δηλώνεις "φασίστας".
Ανάποδα το πήρα εγώ που δηλώνω "αριστερός": κοίτα ρε κάτι πρότυπα που καλλιεργεί ή κατστημένη κουλτούρα στα κοριτσάκια. Πως πρέπει μονο να είναι ομορφούλικα, τσαχπινούλικα και πονηρούλικα για να τυλίξουν τον πλούσιο γαμπρο.
Ήτοι, ή κότα ή το αυγό?
Το άλλο που το βάζεις;
Ξέρεις τύπους που έφυγαν από εδώ στα 19 για σπουδές , γύρισαν στα 23-24 και στα 30-35 τους έχουν πηδήξει 2-3 γκόμενες στην Ελλάδα και στα 3-4 χρόνια έξω πήδηξαν 40.Αυτό πως εξηγείται;
Το ότι παντού οι Έλληνες κυνηγάνε ξένες το αμφισβητείς;
Είτε τουρίστριες , είτε μετανάστριες , ό,τι ξενο μουνλι παίζει!
Από την εποχή του Βόγλη που έκανε το βοσκό!!!!!!!!
Μεγάλη συζήτηση. Οι ξένες είναι ίσως πιο μοναχικές (μην νομίζεις πως βρίσκουν εύκολα πήδο και αυτές γιατί και οι άντρες εκεί είναι  :jerking:), έχουν λιγότερες κοινωνικές αναστολές, δεν τους ξέρει ούτε ο γείτονας οπότε αποκλείεται να τις πουν πουτάνες κλπ, κλπ...

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ευγε ευγε!Σε προτεινω για μοντ!Να οριστε ατομα που ενδιαφερονται και λιγο για το καλο του δυσμοιρου σερβερ που τραβαει τα πανδεινα!
Τα βλεπετε ρε ρεμαλια που σπαμαρετε ολοι μερα και εχετε ξεκωλωσει το σιτε?
τα βλεπουμε και λυπουμαστε να στειλω και καρτα συλληπητηριων;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και γω έκανα παραθερισμό στην κύπρο.
τι σημαίνει αυτό ότι μπορείς να με παραθείζεις όποτες γουστάρεις;

θείο εισαι;ειχα ενα μπαρμπα μεχρι να πεθανει το καβλι ορθιο τον ξερεις;

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
λακηηηηηηηηηηη,λακηηηηηηηηηη ελα πες κι αλλα τετοια αμερικανικα που λες συνηθος.
Τι?
δεν ειμαστε αμερικανακια?
Ειμαστε ομως με τον ομπαμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θεία όχι θείο.......
το μόνο μπάρμπα με καβλί όρθιο που ξέρω είναι ο γκουσγκούνης

ο θειος γαμουσε την θεια μεχρι τα γεραματα και ζητουσε και δωματιο χωρια ασε μεγαλη καβλα το γονιδιο

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ευγε ευγε!Σε προτεινω για μοντ!Να οριστε ατομα που ενδιαφερονται και λιγο για το καλο του δυσμοιρου σερβερ που τραβαει τα πανδεινα!
Τα βλεπετε ρε ρεμαλια που σπαμαρετε ολοι μερα και εχετε ξεκωλωσει το σιτε?

περιμενε να χιλιαρισουν οι σελιδες και να πεθανει ο σερβερ :uglystupid: :headbang: :jerking:

Οκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

Ωραίος!Κόλλησες τώρα με αυτό.Λες κ είπα εγώ ότι το πήρα πατριωτικά με την βάση του φόρουμ.. :P
Ανατολικό ζήτημα (κ κυριολεκτικά κ μεταφορικά) το κάναμε τώρα γιατί έκανα απλά μια παρατηρηση π
σέρνεται το φόρουμ.. :P π στο κάτω-κάτω είναι εκνευριστικό..

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

Ωραίος!Κόλλησες τώρα με αυτό.Λες κ είπα εγώ ότι το πήρα πατριωτικά με την βάση του φόρουμ.. :P
Ανατολικό ζήτημα (κ κυριολεκτικά κ μεταφορικά) το κάναμε τώρα γιατί έκανα απλά μια παρατηρηση π
σέρνεται το φόρουμ.. :P π στο κάτω-κάτω είναι εκνευριστικό..
Κοίτα, τον Ασπρούλη εσύ δεν τον ξέρεις.
Εγώ τον συμπαθώ γιατί είναι ειλικρινής και αυθόρμητος, παρά το ότι συχνά δεν έχει το κοντρόλ του τι γράφουν τα δάκτυλά του στο πληκτρολόγιο.
Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα από τα πιο μπαναρισμένα μέλη του Φόρουμ!!!
Πως λέμε φυλακόβιος με 10 συλλήψεις και ισάριθμες αποδράσεις!

Οπότε, και χωρίς ίχνος ειρωνείας για αυτόν, κάνει τρομερή υπέρβαση που σου μιλάει τόσο ευγενικά!
Να θεωρήσεις αυτό ως μέγιστη φιλοφροσύνη εκ μέρους του. Δεν μπορείς να διανοηθείς το πόσο έχει καταπιέσει τον εαυτό του.

Ρε Whitey, δεν σε αναγνωρίζω. Μη μας το παίξεις αγαπούλης και εσύ τώρα...  :)

Επισκέπτης
Με εκανες και κατουρηθηκα στο γελιο :2funny: Σε ευχαριστω και για αυτο και για τα καλα σου λογια :boobies: :boobies: :boobies: :) Να σαι καλα!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ τον συμπαθώ γιατί είναι ειλικρινής και αυθόρμητος, παρά το ότι συχνά δεν έχει το κοντρόλ του τι γράφουν τα δάκτυλά του στο πληκτρολόγιο.

Οπότε, και χωρίς ίχνος ειρωνείας για αυτόν, κάνει τρομερή υπέρβαση που σου μιλάει τόσο ευγενικά!
Να θεωρήσεις αυτό ως μέγιστη φιλοφροσύνη εκ μέρους του. Δεν μπορείς να διανοηθείς το πόσο έχει καταπιέσει τον εαυτό του.

χαχαχα!Δεν διαφωνώ,έχω προσέξει ότι αν κ υπερβολικός καμιά φορά  στέκει πιο καλά από κάτι άλλους.
Άσε που έφτασα σε σημείο να αναρωτηθώ μήπως σπάω πούτσους με το forum κ την βάση δεδομένων του..
Απαπα δεν ξαναλέω για αυτό.. :rolleyes:

Επισκέπτης
χαχαχα!Δεν διαφωνώ,έχω προσέξει ότι αν κ υπερβολικός καμιά φορά  στέκει πιο καλά από κάτι άλλους.
Άσε που έφτασα σε σημείο να αναρωτηθώ μήπως σπάω πούτσους με το forum κ την βάση δεδομένων του..
Απαπα δεν ξαναλέω για αυτό.. :rolleyes:

Μολις προσθεσες ενα μηνυμα ακομα σε αυτο το καταραμενο θρεντ!Ενα λιθαρακι ακομα στην καταρευση του σερβερ! :tickedoff:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

μετά τη συμφιλίωσή μου με τον φέθρυ, ο ασπρούλης παίρνει ταβόρ.......

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
      Σίγκ άθλιε σταμάτα να σπαμάρεις το αγαπημένο μου νήμα με σοβαρά πόστ  :rockon:

Άμα θέλεις φτιάξε νέο με τίτλο "Ελληνική διαπαιδαγώγηση" όπου να αναλύουμε τις ποικίλες επιροές που έχουν οδηγήσει σημαντικό αριθμό συμμπατριωτών μας σε αντιλήψεις που αντιφάσκουν με την πραγματικότητα, καθώς και σε συμπεριφορές αμφιβόλου αποτελέσματος προκειμένου να επιτευχθούν δυσανάλογοι κοινωνικοί και συναισθηματικοί στόχοι. Υπόσχομαι να ποστάρω κι εγώ.  :headbang:

Αλλά τιμή και σεβασμό στην καθημερινή κωμωδία μάς.
      Καμμία κατανόηση πιά! :tickedoff:        

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom