Επισκέπτης
μονο εγω καταλαβαινω το χιουμορ σουΕγω ενα εχω να σου πω
Αν αποδειχθει οτι εισαι ο Boldemort θα σε ξεχέσω εγω πρωτος.
Γιατι απο την αρχη ταχθηκα με την αποψη οτι ΔΕΝ εισαι, και δεν γουσταρω να εχει δικιο ο αλλος κι εγω αδικο
μονο εγω καταλαβαινω το χιουμορ σουΕγω ενα εχω να σου πω
Αν αποδειχθει οτι εισαι ο Boldemort θα σε ξεχέσω εγω πρωτος.
Γιατι απο την αρχη ταχθηκα με την αποψη οτι ΔΕΝ εισαι, και δεν γουσταρω να εχει δικιο ο αλλος κι εγω αδικο
Στα γυμναστήρια, όλοι μαλακίζονται . Και ετοιμάζονται για τον τάφο .
Αν κάποιος γυμνάζεται μόνος του , είναι μάγκας.
Αλλά συνήθως όσους ξέρω και γυμνάζονται μόνοι τους, δεν κοιτάνε ούτε 6 πακ , ούτε ... γάμπες, ούτε ... ραχιαίους , ούτε κοιλιακούς.
Εγώ , επειδή σου έχω γίνει έμμονη ιδέα, κάνω δικές μου ασκήσεις μόνος μου.
Και μια χαρά κατάσταση και δύναμη έχω .
Σωστό χτύπημα δεν υπάρχει .
Υπάρχει αποτελεσματικό και όχι .
Και υπάρχουν ζωντανοί , δαρμένοι και νεκροί .
Με τα γυμναστήρια και με αθλήματα , παίζεις στις 2 τελευταίες κατηγορίες.
Η εμφάνιση και η κοιλιά και η διατροφή , είναι τελείως άλλο θέμα.
Άλλο αν είσαι μάχιμος και άλλο αν θες να δείχνεις όπως οι παίκτες του κολλεγιακού φουτμπολ στις αμερικάνικες ταινίες, γιατί θες να σε γουστάρουν γκόμενες με τέτοιο μυαλό .
O William Ewart Fairbairn ξέρεις ποιός ήταν ;;
Έχεις δει τι σώμα είχε ;
Ήταν σφίκτης ;;;
Δεν ήταν σαν τον σβαρτς !!!!!1
τυπε ο Νορντεν ειναι γνωστος ανακατοσουρας στο σαιτ γενικα ανοιγει και θρεντ για να παιρνει πληροφοριες για ολους σας πιο πολυ ενδιαφέρεται για το τι κάνουν οι άλλοι παρα ο ιδιος. Και ο φυλοβιος απλα θέλει να σπάσει πλάκα.
Δεν εχω καμια σχέση με τον τυπο που λέει , και φυσικα δεν ειμαι ενστολος. Κριμα δεν ειμαι ναυαρχος![]()
![]()
τυπε αφου δεν προκειται να παιξεις ξυλο στο δρομο τι μπλέκεις τέτοιες κουβέντες.
Κανεις λογικος άνθρωπος δεν θα κτυπούσε άλλον στο δρομο ετσι για το θεαθηναι.
Ναύαρχος δεν είπαμε ρε.
Στην ακαδημία του λιμενικού ήσουν !
Από εκεί βγαίνεις όπως στο ΠΝ σημαιοφόρος.
Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια πέρασαν. Αποκλείεται να είσαι ακόμη σημαιοφόρος.
Παίζει για ανθυπλοίαρχος .... ή αν είναι παραπάνω χρονια υποπλοίαρχος ....
να είναι πολύ παραπάνω και να είσαι πλωτάρχης ;;;;;
που πρέπει να λέγεται αλλιώς στο λιμενικό ... αλλά δεν έχει σημασία !!!!!
Ελπιζω να μην εισαι κλωνος του Ισραηλινου ταξιαρχου που εμπαινε εδω μεσα για να αποσπα πληροφοριεςτυπε θα σου πώ κάτι αλλα θα ηθελα να μεινει μεταξύ μας.
Ειμαι ο στρατιώτης Ραϊαν και προσπαθω να αποκρυψω την ταυτοτητα μου για να μην με πιάσουν αιχμαλωτο.
Ελα ρε τύπε πού εισαι, σε περιμεναμεΣήμερα είδα δύο ζευγάρια έξω,στο ένα τύπος που περπάταγε και του βγαινε η μπυροκοιλιά από το μπλουζάκι και στο άλλο τύπος με πόδια σαν γύρους και κώλο διπλάσιο απ'της γκόμενας.Και οι δύο ήταν με καλές γκόμενες,αδύνατες.Τί να πεις,αν κολλήσουν με κάποιον οι ελλεηνίδες καταδέχονται να τις πλακώνουν και οι πατσάδες
Ελπιζω να μην εισαι κλωνος του Ισραηλινου ταξιαρχου που εμπαινε εδω μεσα για να αποσπα πληροφοριες
Μην τολμησεις να γελασεις, εχει ειπωθει και αυτο
1,96 και 93 , είναι παχύσαρκος !!!!!
Εκτίθεσαι .
Εισαι βεβαιος οτι εχεις σωστα αρχεια?
Σε εξιταρισε αυτο ε? χαχαχαχαχαχα
Eγώ και άλλοι,έχουμε πάει πλέον από Αγία Πετρούπολη,μέχρι την τελευταία Τσέχικη κωμόπολη.
Με κάτι μπάρμπες που δήθεν πηγαίνουν και γαμάνε τζάμπα 20χρονες,κανονικά απλά γελάμε,απλά καμιά φορά η υπομονή τελειώνει..
Το bou αρχείο μου λέει ότι μετά το πρώτο γνωστό πτυχίο,υπηρξε και φοιτητής ιατρικής δίχως να περατώσει τις σπουδές του.
στο ταε κβον ντο, απαγορευεται να επιτεθεις πρωτοςΤο ξύλο στο δρόμο δεν το επιλέγεις. Μπορεί να σε βρει αυτό .
Καλό είναι να είμαστε έτοιμοι .
Είναι πιο εύκολο από άθλημα πάντως !
Εχεις κανει δυνατο comeback παντωςΔεν έχεις πάει μάλλον εκτός ευρώπης και ασία, έτσι ;;;; Να πας!
Εγώ , για μένα λες τώρα, δεν είπα ότι πήγα κάπου και πήδηξα τσαμπα 20χρονη.
Απεναντίας ... και όταν ήμουν 20 , γούσταρα μεγαλύτερες. Πάντα πάνω από 22-23.
Τώρα εννοείται κάτω από 27-28 δεν κοιτάω καν . Μόνο μαλακία έχουν επιπλέον . Και φτώχια.
Να διορθώσεις τις σημειώσεις. Το πτυχίο ιατρικής, ήταν 2ο και ... πάρθηκε κανονικά !
Να θυμάσαι πάντως, αυτούς που λένε ότι ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ....
όπου τους πετυχαίνω , τους κράζω και τους λέω να πάνε να γαμηθούν .
απο τοτε που με βγαλανε πλωτάρχη του λιμενικου
τυπε ειπαμε δεν ειμαι ο RYAN. O BRYAN ειμαι![]()
![]()
στο ταε κβον ντο, απαγορευεται να επιτεθεις πρωτος
μπορει να μας συλλαβει στο δρομο;Για πλωτάρχης, είναι απίθανο. Δεν πέρασαν τόσα χρόνια.
Μπορεί ανθυποπλοίαρχος.
Και για υποπλοίαρχος, μάλλον απίθανο είναι , δεν είναι πάρα πολλά τα χρόνια !!!!!
Πιθανόν και σημαιοφόρος ακόμη . Το πιο πιθανό μάλλον !!!!!