Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μικρε γελιε πεοζητουλα για να μεινει μια γυναικα εγκυος πρεπει να ειναι στις γονιμες τις μερες αν δεν ειναι στις γονιμες τις μερες και 100 κιλα σπερμα να αδειασεις μεσα τις δεν θα μεινει εγκυος ποσο μαλλον οταν δεν τελιωνεις μεσα τους

τωρα οι γκομενες που δεχονται να κανουν ακαποτο συνηθως
1)γνωριζουν αν ειναι σε γονιμες μερες
2)περνουν αντισυλληπτικα

ακομη και να δεχτουμε οτι ο acapoeira γαμαει την ιδια γκομενα ολα αυτα τα χρονια
να δεχτουμε ακομη οτι η γκομενα δεν παιρνει αντισυλιπτικα
να δεχτουμε ακομη οτι το κανουν και τις γονιμες μερες της
παλι κατα 80% η γκομενα δεν θα μεινει εγκυος
και αν γνωριζεις περι ποσοστων μικρε γελοιε θα καταλαβεις οτι το 80% δεν συμαινει οτι
καθε 10 φορες που γινεται στις δυο θα εχουμε εγκυμοσυνη

ας το δουμε ποιο απλα ελπιζω ο εγκεφαλος σου να μπορεσει να καταλαβει το παραδειγμα
παρε ενα κερμα και παιξε κορωνα γραμματα βαση των στατιστικων εχεις 50% να ερθει κορωνα 50% να ερθει γραμματα
αυτο δεν συμαινει οτι αν ριξεις το κερμα 10 φορες θα εχεις 5 κορωνα 5 γραμματα αλλα οτι για καθε φορα που ριχνεις το κερμα εχεις 50% πιθανοτητα να ερθει κορωνα ή γραμματα
δηλαδη θελεις να μας πεισεια οτι ενας αντρας που απο τα 16 εως τα 40 γαμαει μονο ακαποτα και συμφωνα με τα λεγομενα του γαμαει αβερτα πολλες διαφορετικες ερωτικες συντροφους ειναι στατιστικα φυσιολογικο ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΟΜΜΕΝΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ να μην εχει πιασει ποτε παιδι

τι αλλη μαλακια θα υποστηριξεις ρε τυπε για να βοηθησεις τον απεγνωσμενο διαγαλαξιακο μαλακα που λεει οτι κατουραει αναμεσα στα γαμησια και τη βγαζει καθαρη;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
δηλαδη θελεις να μας πεισεια οτι ενας αντρας που απο τα 16 εως τα 40 γαμαει μονο ακαποτα και συμφωνα με τα λεγομενα του γαμαει αβερτα πολλες διαφορετικες ερωτικες συντροφους ειναι στατιστικα φυσιολογικο ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΟΜΜΕΝΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ να μην εχει πιασει ποτε παιδι

τι αλλη μαλακια θα υποστηριξεις ρε τυπε για να βοηθησεις τον απεγνωσμενο διαγαλαξιακο μαλακα που λεει οτι κατουραει αναμεσα στα γαμησια και τη βγαζει καθαρη;

Αν την τινάζει 3 φορές και άνω στο κατούρημα είναι εντάξει τύπε.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

οσοι εχουν φυσιολογικη σεξουλικη ζωη σε κατουρανε
συνελθε

Κοντεύω 40. Έχουν περάσει απο την ζωή μου 15-20 γκόμενες.
Πολλές απο αυτές τις έχω πηδήξει ακαποτα, αλλά συστηματικά αυτές που είχα μακροχρόνιες σχέσεις δηλαδή 5-6 από το παραπάνω σύνολο.
Απο όσο ξέρω μεχρι σήμερα παιδί δεν έχω...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κοντεύω 40. Έχουν περάσει απο την ζωή μου 15-20 γκόμενες.
Πολλές απο αυτές τις έχω πηδήξει ακαποτα, αλλά συστηματικά αυτές που είχα μακροχρόνιες σχέσεις δηλαδή 5-6 από το παραπάνω σύνολο.
Απο όσο ξέρω μεχρι σήμερα παιδί δεν έχω...

Off topic,αλλά εσένα σου βγάζω το καπέλο όταν ξεφτιλίζεις κάτι Σαντμανίδια κλπ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
συνελθε
κι εγω σου λεω οτι εχεις πει φραση σταθμο και πας τσιφ για μιστερ μαλακας φετος

σε εκανα ηδη υπογραφη

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Δεν πιανει παιδι ετσι ευκολα η γυναικα αν δεν ειναι στις γονιμες ημερες και αν δεν χυσεις μεσα της.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
συνελθε
και το πουλι και ο μπαροκ οτι ξερουν για σεξ ειναι οτι εχουν δει στο νασιοναλ γεωγραφικ
οποτε λογικο ειναι απο την στιγμη που βλεπουν οτι ο λιονταρινος γαμαει την λιοντραρινα και μετα αυτη μενει εγκυος να θεωρουν οτι ετσι γινεται και με τους ανθρωπους που να μαθουν οτι το προφυλακτικο εχει 95% επιτυχια στην αντισυλληψη
θα θεωρησουν οτι οι πουτανες μενουν εγκυος καθε τριτη μερα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν πιανει παιδι ετσι ευκολα η γυναικα αν δεν ειναι στις γονιμες ημερες και αν δεν χυσεις μεσα της.
μην τα λες σε εμενα
στις γυναικες που κανουν 300.000 εκτρωσεις καθε χρονο στην ελλαδα πες τα επειδη νομιζαν οτι ειναι δυσκολο να μεινουν εγκυες εχοντας υπολογισει τις γονιμες μερες και χυνοντας απεξω

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μην τα λες σε εμενα
στις γυναικες που κανουν 300.000 εκτρωσεις καθε χρονο στην ελλαδα πες τα επειδη νομιζαν οτι ειναι δυσκολο να μεινουν εγκυες εχοντας υπολογισει τις γονιμες μερες και χυνοντας απεξω

μπορει να ειναι πουτανες μπουρδελων αφου οι καποτες προστατευουν κατα 95%
κανε τους υπολογισμους :jerking:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
μην τα λες σε εμενα

Φορας με ολες οσες εχεις γαμησει προφυλακτικο; Δεν μιλαμε για τις επαγγελματιες, μιλαμε για μη επαγγελματιες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
και το πουλι και ο μπαροκ οτι ξερουν για σεξ ειναι οτι εχουν δει στο νασιοναλ γεωγραφικ
οποτε λογικο ειναι απο την στιγμη που βλεπουν οτι ο λιονταρινος γαμαει την λιοντραρινα και μετα αυτη μενει εγκυος να θεωρουν οτι ετσι γινεται και με τους ανθρωπους που να μαθουν οτι το προφυλακτικο εχει 95% επιτυχια στην αντισυλληψη
θα θεωρησουν οτι οι πουτανες μενουν εγκυος καθε τριτη μερα

Το οτι το πουλι δεν γαμαει ουτε με αιτηση το εχω ακουσει και εγω... :hi:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
στην ελλαδα ζουν 5 εκατομμυρια γυναικες
απο αυτες τα 2 εκατομμυρια ειναι σε παραγωγικη ηλικια
καθε χρονο γινονται 300.000 εκτρωσεις
καντε τις αναγωγες σας για την επιτυχια της μεθοδου αντισυλληψης - κατουρημα κσι γονιμες μερες που λενε οι βλαμμενοι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Φορας με ολες οσες εχεις γαμησει προφυλακτικο; Δεν μιλαμε για τις επαγγελματιες, μιλαμε για μη επαγγελματιες.
τυπε γαμαω αποκλειστικα επαγγελματιες μονο με τη χρηση φτηνου κινεζικου προφυλακτικου

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
στην ελλαδα ζουν 5 εκατομμυρια γυναικες
απο αυτες τα 2 εκατομμυρια ειναι σε παραγωγικη ηλικια
καθε χρονο γινονται 300.000 εκτρωσεις
καντε τις αναγωγες σας για την επιτυχια της μεθοδου αντισυλληψης - κατουρημα κσι γονιμες μερες που λενε οι βλαμμενοι
υπολογισμος αλλα πουλι
μια πουτανα εχει κατα μεσο ορο 20 πελατες την ημερα επι 365 μερες=7300 πελατες τον χρονο
αν τωρα δεχτουμε οτι ολοι το κανουν με καποτα και γνωριζουμε οτι μονο κατα 95% υπαρχει προφυλαξη τοτε εχουμε 365 εγκυμοσυνες για μια μονο πουτανα να βαλουμε οτι υπαρχουν 1000 πουτανες νατες οι εκτρωσεις
οπως ειπα και στην αρχη ο υπολογισμος αυτος γινεται με βαση την λογικη που εχει το πουλι
δηλαδη με βαση ενα διαταραγμενο σε σημειο αηδιας εγκεφαλικο συμπλεγματικο εκτρωμα που υπαρχει στο κρανιο του πουλιου και οι επιστημονες το βαφτισαν χαριστικα, εγκεφαλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom