barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
μονο εσυ θα μπορουσες να την βγαλεις με μαλακια στην ρωσια
ακομα και ο δημητρακης γαμαει εκει
Κατάλαβες οτι μόλις προδώθηκες και μολόγησες χωρίς ξύλο;
μονο εσυ θα μπορουσες να την βγαλεις με μαλακια στην ρωσια
το πουλι στη μοσχα εδωσε πανω απο 50.000 ρουβλια σε 3-4 μερες αλλα γαμησε κατι πλασματα που εσυ δεν τα βλεπεις ουτε στο πορνχαμπμονο εσυ θα μπορουσες να την βγαλεις με μαλακια στην ρωσια
Την τοποθεσια την ενεταξα στην σκηνοθεσια, γι αυτο και τοσο υψηλη βαθμολογια στον τομεα αυτο...
χαχα! Γαμας αγρια φιλε.Τυπε Θ. ξενερωσε με το τηλ και οχι fb γιατι ηθελε να σε τσεκαρει καλα καλα πριν, να σε περασει ακτινογραφια, να στειλει το προφιλ στις φιλες για επιπλεον τσεκ, κουτσομπολιο κλπ. Το δικο τους και το εχουν ραφιναρισμενο καταλληλα και ξερουν οτι στα @@ μας εμας κωστης παλαμας το τι μαλακιες λενε και που βγαινουν φωτο. Και αυτο το "Εντάξει ίσως φταίει το γεγονός ότι είναι 27" πολυ πλακα. 27 χρονων γαϊδουρες που κανονικα επρεπε να εχουν 2 παιδια θεωρουνται μαλακισμενα νηπια στην ελλεεινιδοχωρα χαχα
τις εκτρωσεις τις πληρωνετε 50 50 η τις περνας στα εταιρικα εξοδα;τυπε τα ακα μην σε παραξενευουν
η δουλεια μου μεταξυ αλλων τις προδιαθετει οτι ειμαι υγειης
ακομα και απο επαγγελματιες τα παιρνω με σχετικη ευκολια
τυπε τα ακα μην σε παραξενευουν
τυπε τα ακα μην σε παραξενευουν
τις εκτρωσεις τις πληρωνετε 50 50 η τις περνας στα εταιρικα εξοδα;
να σε ρωτησω κατικατουρημα πριν τον δευτερο γυρο να καθαρισει το αυλακι και ολα καλα
Και η γαλλιδα πιλοτος ηταν τυπε?
κατουρημα πριν τον δευτερο γυρο να καθαρισει το αυλακι και ολα καλα
να σε ρωτησω κατι
σοβαρα τωρα
εχεις παει ποτε με γυναικα;
να σε ρωτησω κατι
σοβαρα τωρα
εχεις παει ποτε με γυναικα;
καταλαβαινεις οτι αλλαξα υπογραφηναι τυπε απο τα ακα δεν γκακστρωνεις αν δεν πεσει κρεμπιες
και αν κατουρας μεταξυ των πιστολιων
καταλαβαινεις οτι αλλαξα υπογραφη
σημερα ξεπερασες τον εαυτο σου, παιζεις μεγαλη μπαλα, με κανεις περηφανο που εδω και 1,5 χρονο σε εχω ανακαλυψει απο τα τσικο τι διαγαλαξιακος μαλακας εισαι
τον κοβω πως πιστευεις πως αν τον βρεξεις εστω μια φορα θα την γκαστρωσεις ενω θα εχεις κολλησει aids εμπολα και πανωλη
Ακαποέιρα είχε γίνει λόγος για το υψος σου.Πόσο είσαι?