Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Εγω εχω ομως γνωστη μου, που ειναι 10 χρονια στην Ελβετια,
βεβαια δεν την λες ομορφη, κανα 4αρι την λες, αλλα απο τσαγανο αλλο τιποτε,
και πλεον βαζει πλωρη να ερχεται πιο συχνα ελλαδα,
γιατι ενω επαγγελματικα παει καλα,
οπως καταλαβαινω εκει δεν την εχει κοιταξει κουνουπι...
πηγε στα 30 της,
ειναι πλεον 40,

Οι ελβετοί είναι μόρτες. Και δεν γουστάρουν μαυριδερές. Και έχουν και πρόχειρα όπλα.
Οπότε αν κάποιος ελβετός βρίσκεται τόσο χαμηλά ώστε να σκεφτεί να μπλέξει με ελληνίδα,
βγάζει την ταινία ασφαλείας από το όπλο της εθνοφυλακής που έχει σπίτι  και από ένα κουτί σφαίρες
και ως άνδρας, προτιμά το απονενοημένο , παρά την ξεφτίλα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ευγε της κοπελας;
Ο γιατρος αγαπητε, δεν εχει χρονο να βγαινει να ....καμακωνει στις καφετεριες και στα μπαρακια.
Θα βγει επιλεγμενες ωρες και φορες.
Αρα, τι περιμενει η καθεμια; Οτι θα πετυχει πχ τον x γιατρο να της κανει καμακι;

Επειδή ξέρω μάλλον αρκετούς ιατρούς ... ο ιατρός κατά 95% είναι κότα.
Μόνο ένα 5% (και πολύ λέω) έχει κότσια να πάρει ανδρίκιους δρόμους, όπως ο δικός μας ο rigor εδώ.
Απλά από το 95% τις κότες, το 90% , έχει καβατζωθεί από συμφοιτήτριες μέχρι τα 25. Σχεσούλες της λάσπης,
που οδηγούν στο γάμο , νωρίς.

Οι υπόλοιποι του άλλου 5%,  ξεμένουν όπως ο τύπος της ιστορίας παραπάνω.

Εξαίρεση οι στρατιωτικοί ιατροί .
Αυτούς τους παρακαλάνε όλα τα μουνιά του σώματος , του νοσοκομείου και όλα τα μουνιά όλων των στρατιωτικών σχολών , όσο είναι στη σχολή. ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΜΩΣ.
Και κοιτάνε από την πρώτη φορά που θα γαμηθούν να τους πάρουν τα φλόκια ακάποτα, για να "δέσουν" το γαμπρό .

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
:2funny: :2funny: :2funny: κλαιω με το στερεοτυπο του μουσατου. Σας ειπε κανενας οτι μουσατος = λεσι και αφραγκος? μαλλον πρεπει να κανετε update το προτυπο στο μυαλο σας

Άσε,εδώ ένας είπε πριν μερικές σελίδες ότι τις μουνάρες τις βλέπει μόνο με κάτι τύπους ότι να ναι.

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.503
Πόντοι
446
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ.Εχουμε και ολες τις πυροβολημενες πρεζουδες(αττενσιον χορ) του ινσταγκραμ-φειςμπουκ να κοιτανε κατω ή ψηλα σε καθε φωτο που ανεβαζουν κανοντας διαγωνισμο γραφικοτητας ολο το καλοκαιρι..την ειδανε μοντελα..ωραια προτυπα ο ελληνικος λαος..αγνο ανοθευτο ελληνικο κομπλεξ..αν βγεις εξω και δν ανεβασεις φωτο δεν περνας καλα..γνωστο αυτο..εντωμεταξυ το 80% με φιλες..προτιμουν το πλακομουνι απο το να δωσουν σημασια σε κανα καλο παιδι..φτανουν τα 40 και μετα γαμιουνται με οτι βρουν..πετυχημενες ελλεινιδικες συνταγες αυτες..α ρε πως καταντησε η κοινωνια..ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ευγε της κοπελας;
Ο γιατρος αγαπητε, δεν εχει χρονο να βγαινει να ....καμακωνει στις καφετεριες και στα μπαρακια.
Θα βγει επιλεγμενες ωρες και φορες.
Αρα, τι περιμενει η καθεμια; Οτι θα πετυχει πχ τον x γιατρο να της κανει καμακι;
Δουλευουν οι ανθρωποι, δεν καθονται....

Αλλα στην Ελλαδαρα της τεμπελχανιας,
ειναι ρετσινια να δουλευει καποιος....
οι κοπριτες περνούν καλύτερα....
Ολο γνωστούς έχεις αλλά γκόμενα ακόμα δεν βρηκες!!!Τι θα γίνει Μπόκολη;;;Σε ποιο κράτος κοιτάς τώρα;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ.Εχουμε και ολες τις πυροβολημενες πρεζουδες(αττενσιον χορ) του ινσταγκραμ-φειςμπουκ να κοιτανε κατω ή ψηλα σε καθε φωτο που ανεβαζουν κανοντας διαγωνισμο γραφικοτητας ολο το καλοκαιρι..την ειδανε μοντελα..ωραια προτυπα ο ελληνικος λαος..αγνο ανοθευτο ελληνικο κομπλεξ..αν βγεις εξω και δν ανεβασεις φωτο δεν περνας καλα..γνωστο αυτο..εντωμεταξυ το 80% με φιλες..προτιμουν το πλακομουνι απο το να δωσουν σημασια σε κανα καλο παιδι..φτανουν τα 40 και μετα γαμιουνται με οτι βρουν..πετυχημενες ελλεινιδικες συνταγες αυτες..α ρε πως καταντησε η κοινωνια..ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ

Μάλλον είσαι μικρός. Αν είσαι γεννημένος το 1988, είσαι πολύ μικρός.
Η ελληνική κοινωνία έγινε βόθρος στο γύρισμα της δεκαετίας , γύρω στο 1990. Ίσως και λίγο νωρίτερα.
Αυτή τη σκατένια εποχή την έζησα ως teenager και νέος , φοιτητής.
Θεωρώ ότι έχω καλή εικόνα , γιατί είχα και κάποιες εικόνες νυχτερινής ζωής και από πρώιμες φάσεις της δεκαετίας του 80,
έστω και αν τότε είχα βγει ως πιτσιρίκος.

Το 1986 θυμάμαι , στην πιανετα τέρα , που ήταν ντίσκο , στο παλιό αεροδρόμιο απέναντι , έμπαιναν όλοι , χωρίς ουρά.
Είχε τεράστια πίστα με φωτορυθμικά και χόρευαν όλοι !!!!
Φυσικά δεν είχε .... φαγητό , σαλάτες και άδειες πιατέλες ΜΕ ΣΚΑΤΑ. που παριστάνουν το φαγητό .
Τα ίδια ήταν και στη μπαρμπαρέλα και στη βίντεο , εκείνα τα χρόνια.
Οι νέοι τότε, ΧΟΡΕΥΑΝ ΕΚΕΙ, ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.
Παρόμοια ήταν και στην ατομίκ , που είχα πάει βρέφος με τους γονείς μου , κάπου το 1980 !
Στη αυτοκίνηση (αργότερα 1987,1988,1989) και στο herodium club απέναντι , στο agora center, ήταν το ίδιο πνεύμα, μέχρι που έκλεισε για καλοκαίρι,
λίγο πριν το καλοκαίρι του 1990.

Όταν ξανάνοιξε, φθινόπωρο του 1990 .... είχε ατέλειωτη ουρά ... πολλούς πορτιέρηδες με ... cb (ούτε μπάτσοι να ήταν),
ο όρος ντισκοτέκ είχε διαγραφεί και είχε αντικατασταθεί από το πομπώδες CLUB-RESTAURANT.

Η πίστα είχε ξηλωθεί , το ίδιο και τα μεγάλα φωτορυθμικά στη μέση. ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΑ.
Ο κόσμος είχε αλλάξει . Δεν ήταν πια αποκλειστικά πιτσιρικάδες. Έπαιζαν και γκριζομάλληδες.
Κάθονταν στα τραπέζια και τους έφερναν μεγάλες πιατέλες με σκατά (σαν αυτές που φωτογραφίζουν τώρα οι καριόλες στο fb).
Εφόσον δεν υπήρχε πίστα, δεν ξεχώριζαν αυτοί που χόρευαν συνεχώς, από αυτούς που δεν χόρευαν γιατί είναι προβληματικοί.
Το περισσότερο που μπορούσε να κάνει κανείς, είναι να κουνιέται επιτόπου, χωρίς να μετακινεί τα πόδια,
σαν να έχει πάρκινσον ή να είναι σπαστικός ή να έχει παρεγκεφαλιδική αταξία !!!!!
Εννοείται κανείς δεν πρότεινε σε γκόμενες να χορέψουν μαζί του ... άλλωστε είχαν πάρει ύφος όλες σαν να τις είχαν πάει εκεί με το ζόρι , να είχαν πιεί ξύδι που τις ξύνισε ολόκληρες και είχαν χεστεί πάνω τους και έτσουζε ο κώλος τους,
οπότε δεν μπορούσαν να κινηθούν .

Αν έκανε κανείς τη μαλακία να μιλήσει σε άγνωστη , τον κοίταγαν με ύφος

"ξέρεις ποια είμαι εγώ ρε ; ο ωνάσης έπλενε το αμάξι του πατέρα μου,
ο νιάρχος του καθάριζε τη βάρκα και ο ιβ σαούντ του γυάλιζε τα παπούτσια"

Ήταν η εποχή της γκλαμουριάς των τιποτένιων και της λάσπης.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Tύποι καλά όλα αυτά,αλλά κάποιοι που επί χρόνια γράφετε τα ίδια,δεν έχετε βαρεθεί;
Όταν κάποιος έχει αποδεχθεί ένα πρόβλημα,δεν προσπαθεί να το λύσει;

Το πρώτο που πρέπει να αποδεχτείτε γενικά,είναι πως η ζωή δεν είναι δίκαιη..

Και μη λέμε μαλακίες,όσοι γεννηθήκαμε δεκαετία 80,μια χαρά παιδικά/εφηβικά/φοιτητικά χρόνια ζήσαμε.

Έχετε ποτέ αναλογιστεί πως ζείτε σε μια χώρα όπου τον τελευταίο αιώνα, νέοι άντρες έχασαν παρθένοι την ζωή τους,σε βαλκανικούς πολέμους,παγκόσμιους,εμφύλιο,κ.λ.π.;

Ότι κάποιοι τη δεκαετία του 70-80 παντρεύονταν με προξενιό στα 20 τους και έζησαν τη ζωή τους έχοντας γαμήσει μονάχα ΜΙΑ γυναίκα,τη στιγμή που οι συνομίληκοί τους παρτουζώνονταν ακάποτα στο Γούντστοκ και στη Γκόα;

Εντάξει,έχουν υπάρξει και κωλόφαρδοι Έλληνες..
Τούβλα που δεκαετίες 80-90 πήγαν και σπούδασαν γιατροί σε βουλγαρορουμανίες και ρωσίες,όπου τότε εκεί υπήρχε καταραμένη φτώχεια και γαμούσαν υπερμουνα τζάμπα..

Αλλά ο κανόνας είναι πως η ζωή είναι άδικη και χρέος σας είναι να βρείτε λύση.

Εγώ στον περίγυρό μου έχω μόνο ΜΙΑ ελληνίδα,στην οποία έχω πει στα ίσια:"Είναι καλό που υπάρχεις στο φιλικό μου περιβάλλον,ώστε να μην ξεχαστώ ποτέ και ξανακάνω τη ΜΑΛΑΚΙΑ να ασχοληθώ με ελληνίδα" :birdman:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Βαλκάνιε ... σε όλους το λες αυτό ;;
Μπορεί ο καθένας από εμάς ή όλοι μαζί να αλλάξουμε τη χώρα ;;;;;;
Όσοι λέμε ότι είναι χάλια, τουλάχιστον αναγνωρίζουμε το πρόβλημα.
Αν ήταν όλοι έτσι , δεν θα ήταν τα σκατά που είναι τώρα, θα ήταν όπως ο υπόλοιπος κόσμος.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, τουλάχιστον από όσα διάβασα εγώ !!!!
Όσοι ήταν ενήλικες πριν το 1985 , γάμαγαν αβέρτα με καμάκι και πολύ πιο εύκολα.
Δεν είχε ξεκινήσει η γκλαμουριά και το χαϊλίκι .
Και δεν υπήρχε και ο φόβος του aids.
Έχω κάποιους συνομίληκους, με αδελφούς άνδρες 7-8 χρόνια μεγαλύτερους.
Έχουν κάνει κουβέντες μεταξύ τους, ανταλλαγές εμπειριών και διηγήσεις για μουνιά.
Οι 20αρες του 1983-1984-1985-1987 γαμιούνταν αβέρτα.
Στις γυναίκες ίδιας ηλικίας του 1992-1995-1998 , υπήρχαν περισσότερες ψωνισμένες, αγάμητες , πανηλίθιες.

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.503
Πόντοι
446
Συμφωνω οτι απο τα 90ς και το τελος της ντισκο αρχισε η κατρακυλα με τα σκυλαδικα και τα δηθενιλικια..Τα τελευταια χρονια ομως με τα καριολια το fb και το instagram πλεον δεν χρειαζεται καν η ελλεινιδα να παει στα club ή παει για να βγαλει φωτο και μονο.Τα πραγματα με τα σοσιαλ μιντια και την αποθεωση του δηθεν-ψευτικου κοσμου που νομιζουν οτι ζουνε εχει καταστρεψει,μιζεροποιησει την ελληνικη κοινωνια σε βαθμο που αναπολουμε ακομα και τα 90ς

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Βαλκάνιε ... σε όλους το λες αυτό ;;
Μπορεί ο καθένας από εμάς ή όλοι μαζί να αλλάξουμε τη χώρα ;;;;;;

Όσοι μένετε Αθήνα,Θεσσαλονίκη ή τουριστικά μέρη,δηλαδή πάνω από τα μισά μέλη του forum,
δεν θα έπρεπε καν να συμμετέχετε σε αυτό το thread.

Εγώ σαν φοιτητής Αθήνα πως δηλαδή την έπεφτα σε τουρίστριες και είχα βρει και που έρχονται οι Σλάβες;
Να αρχίσω να γράφω;
Τα έχω γράψει πολλάκις...

Θες ανθυπομοντέλα από όλο τον κόσμο;
Λοφος Στρέφη,Orion Hotel.
Αράζεις σκαλάκια,ΟΛΕΣ κατεβαίνουν από εκεί και ανοίγεις το στόμα σου και μιλάς.

Απλά είμαστε λαός που για όλα του φταίνε οι άλλοι...
Άσε που αν οι μισοί εδώ μέσα πάνε να ανέβουν τα σκαλάκια του Στρέφη,μέχρι να φτάσουν στο Orion, θα έχουν πάθει καμιά ανακοπή..

Οπότε μίρλα και μιζέρια εις τον αιώνα τον άπαντα..

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου σε κάποιο βαθμό βέβαια. Ως αποτέλεσμα να σέρνουν επί δικαίων και αδίκων ένα αρκετά αντίστοιχο ποσοστό αντρών στον αφανισμό αφού στην τελική αυτοί θα το πληρώσουν όλο αυτό μένοντας στην απέξω.
Και μετά έρχονται και το παίζουν και αμόλυντες. Άμα τα πείς όλα αυτά σε μια γυναίκα σήμερα σε έχει παρατήσει στο δευτερόλεπτο. Σου λέει τι είναι το τούτο εδω πέρα που μας χαλάει την μόστρα.
Βέβαια επειδή θέλω να γίνομαι και δίκαιος φέρνουν και σημαντικό βαθμό ευθύνης και αρκετοί άντρες, ακόμα και κάποιοι που ζημιώνονται απο αυτή την κατάσταση, εξαιτίας της προπαγάνδας που έχουν φάει.
Η ελλάδα είναι ένα κοινωνικό και οικονομικό άουτσβιτς στο οποίο υπάρχουν κάποιες βολεμένες τάξεις και καταστάσεις οι οποίες ζούν εις βάρος των άλλων . Ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού είναι καταδισμένο στον αφανισμό για αυτό και βλέπεις την τελευταία δεκαετία έχει μειωθεί ο πληθυσμός των γηγενών στην ελλάδα κατά 1 εκ. Ασύλληπτα νούμερα σε καιρό ειρήνης.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Συμφωνω οτι απο τα 90ς και το τελος της ντισκο αρχισε η κατρακυλα με τα σκυλαδικα και τα δηθενιλικια..Τα τελευταια χρονια ομως με τα καριολια το fb και το instagram πλεον δεν χρειαζεται καν η ελλεινιδα να παει στα club ή παει για να βγαλει φωτο και μονο.Τα πραγματα με τα σοσιαλ μιντια και την αποθεωση του δηθεν-ψευτικου κοσμου που νομιζουν οτι ζουνε εχει καταστρεψει,μιζεροποιησει την ελληνικη κοινωνια σε βαθμο που αναπολουμε ακομα και τα 90ς

Τα 90's και η συνέχεια, η δεκαετία του 2000 ΗΤΑΝ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
Ο βόθρος, τα πέτρινα χρόνια.
Καλά έκανε  η κρίση ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝΙΛΑ.

Το fb το κλείνεις αν δεν γουστάρεις.
Γκόμενους από το fb, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Πάλι στα εναπομείναντα γκλαμουράδικα τους βρίσκουν .

Μπητσόμπαρα μυκόνου το καλοκαίρι , σαντορίνη και το χειμώνα αράχωβα .

Μακάρι να έμενε η ελλάδα με τόσες δυνατότητες διασκέδασης όσες είχε το ανατολικό μπλοκ πριν το 1989.
Θα έστρωνε.

Το ότι θάβουμε τα κακώς κείμενα, δεν σημαίνει ότι δεν τρώμε και ότι ο καθένας δεν κάνει ό,τι μπορεί .
Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία έλλειψη ή κενό από το 1998 που δουλεύω.
Αυτό δεν σημαίνει ότι μου αρέσει η ελληνική κοινωνία. ΒΟΘΡΟ ΤΗ ΘΕΩΡΩ.

Είχα πάει τουρίστας στην κεντρική ευρώπη και είχα κάνει σχέση εκεί σχεδόν ένα χρόνο και έμεινα εκεί !
Ε πως να το κάνουμε ... δεν είχε καμία σχέση .
Δεν περιμέναμε ποτέ σε ουρά ... να κοιτάμε πλατινέ βαμμένες καριόλες ... και πορτιέρηδες με ενδοσυνενόηση ....
ούτε βρεθήκαμε ποτέ δίπλα σε καριολίδια που παράγγελναν σούσι και αστακομακαρονάδες σε πιατέλες ιπτάμενους δίσκους ....

και σε σένια μέρη που πήγα , έβλεπα άνδρες με κουστούμια και γυναίκες με φορέματα,
όχι υπανθρώπους με σκισμένα τζην , τι σερτ με παγιέτες και πέτσινη σαγιονάρα χιαστί ....
ΑΑΑΑΑΑΑ .... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ... αν όχι είχαν μουστάκια ή μούσια κανονικά ....

όχι αξουρισιά ναυαγού, μούσι αρχιμανδρίτη κοκ ........

Στην ελλάδα το στυλάκι που ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ , ΛΗΓΟΥΡΙΑ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΟΓΑΜΠΡΟΙ , ΤΣΑΤΣΟΙ, ΛΕΦΤΑΔΕΣ, ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .... είναι αυτό του ρώσου μαφιόζου και της πορνοστάρ ....

μόνο που δεν είναι πορνοστάρ ... αγάμητες ή κακογαμημενες καριόλες είναι .......

ludoka64

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Τα 90's και η συνέχεια, η δεκαετία του 2000 ΗΤΑΝ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
Ο βόθρος, τα πέτρινα χρόνια.
Καλά έκανε  η κρίση ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝΙΛΑ.

Το fb το κλείνεις αν δεν γουστάρεις.
Γκόμενους από το fb, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Πάλι στα εναπομείναντα γκλαμουράδικα τους βρίσκουν .

Μπητσόμπαρα μυκόνου το καλοκαίρι , σαντορίνη και το χειμώνα αράχωβα .

Μακάρι να έμενε η ελλάδα με τόσες δυνατότητες διασκέδασης όσες είχε το ανατολικό μπλοκ πριν το 1989.
Θα έστρωνε.

Το ότι θάβουμε τα κακώς κείμενα, δεν σημαίνει ότι δεν τρώμε και ότι ο καθένας δεν κάνει ό,τι μπορεί .
Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία έλλειψη ή κενό από το 1998 που δουλεύω.
Αυτό δεν σημαίνει ότι μου αρέσει η ελληνική κοινωνία. ΒΟΘΡΟ ΤΗ ΘΕΩΡΩ.

Είχα πάει τουρίστας στην κεντρική ευρώπη και είχα κάνει σχέση εκεί σχεδόν ένα χρόνο και έμεινα εκεί !
Ε πως να το κάνουμε ... δεν είχε καμία σχέση .
Δεν περιμέναμε ποτέ σε ουρά ... να κοιτάμε πλατινέ βαμμένες καριόλες ... και πορτιέρηδες με ενδοσυνενόηση ....
ούτε βρεθήκαμε ποτέ δίπλα σε καριολίδια που παράγγελναν σούσι και αστακομακαρονάδες σε πιατέλες ιπτάμενους δίσκους ....

και σε σένια μέρη που πήγα , έβλεπα άνδρες με κουστούμια και γυναίκες με φορέματα,
όχι υπανθρώπους με σκισμένα τζην , τι σερτ με παγιέτες και πέτσινη σαγιονάρα χιαστί ....
ΑΑΑΑΑΑΑ .... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ... αν όχι είχαν μουστάκια ή μούσια κανονικά ....

όχι αξουρισιά ναυαγού, μούσι αρχιμανδρίτη κοκ ........

Στην ελλάδα το στυλάκι που ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ , ΛΗΓΟΥΡΙΑ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΟΓΑΜΠΡΟΙ , ΤΣΑΤΣΟΙ, ΛΕΦΤΑΔΕΣ, ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .... είναι αυτό του ρώσου μαφιόζου και της πορνοστάρ ....

μόνο που δεν είναι πορνοστάρ ... αγάμητες ή κακογαμημενες καριόλες είναι .......

Συνοπτικά δηλαδή, θεωρείς ότι ο υπερκαταναλωτισμός συναρτήσει των αγοραίων σχέσεων και της κακογουστιάς έχει διαφθείρει την Ελληνική Κοινωνία.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
με τοσα ναυαγια αντρες πως να μην γινουν ελλεεινιδες

Έχω και συγκεκριμένο παράδειγμα για την τελευταία περίπτωση:
Ζευγάρι ερωτεύεται και αρραβωνιαζεται. Είναι περίπου τριάντα ετών (ή γυναίκα μάλλον πιο μικρή)
Στην πορεία ο αρραβώνας χαλάει. Τραβάει ο καθένας τον δρόμο του.
Η γυναίκα βρίσκει κάποιον που την αφήνει έγκυο. Το κρατάει και το μεγαλώνει μόνη.
Μετά από χρόνια και ενώ ο γιος της είναι γύρω στα 8, ξαναβρίσκει τον παλιό αρραβωνιάρη. Παντρεύονται. Κάνει άπειρες προσπάθειες να μείνει εγκυο, χωρίς αποτέλεσμα.
Ο τύπος τελικά θα αφήσει μια μεγάλη περιουσία είτε στα ανιψιά του, είτε στο παιδί κάποιου άλλου. Κια δυστυχώς για αυτόν, ζει σε μια γαμημενη μικρή κοινωνία...

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
Ωραια τα λεει ο Fylobios30, ετσι ακριβως ηταν η κατασταση.

Εμενα με ταραζει ομως που ο Τσιλιχρηστος ξαναβγαινει στην αγορα.
Μηπως επιστρεφουμε κι εδω στη "κανονικοτητα"??
Δλδ στα ακουστικα, ενδοσυνεννοηση, πορτες, πορτιερηδες, κρατησεις, μοστροπουτανες
και μαλιστα γοργα?!?

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.158
Πόντοι
446
Η ελληνική κοινωνία έγινε βόθρος στο γύρισμα της δεκαετίας , γύρω στο 1990. Ίσως και λίγο νωρίτερα.
Θεωρώ ότι έχω καλή εικόνα , γιατί είχα και κάποιες εικόνες νυχτερινής ζωής και από πρώιμες φάσεις της δεκαετίας του 80,

Το 1986 θυμάμαι , στην πιανετα τέρα , που ήταν ντίσκο , στο παλιό αεροδρόμιο απέναντι , έμπαιναν όλοι , χωρίς ουρά.
Φυσικά δεν είχε .... φαγητό , σαλάτες και άδειες πιατέλες ΜΕ ΣΚΑΤΑ. που παριστάνουν το φαγητό .
Παρόμοια ήταν και στην ατομίκ , που είχα πάει βρέφος με τους γονείς μου , κάπου το 1980 !
Στη αυτοκίνηση (αργότερα 1987,1988,1989) και στο herodium club απέναντι , στο agora center, ήταν το ίδιο πνεύμα, μέχρι που έκλεισε για καλοκαίρι,

Όταν ξανάνοιξε, φθινόπωρο του 1990 .... είχε ατέλειωτη ουρά ... πολλούς πορτιέρηδες με ... cb (ούτε μπάτσοι να ήταν),
ο όρος ντισκοτέκ είχε διαγραφεί και είχε αντικατασταθεί από το πομπώδες CLUB-RESTAURANT.

Η πίστα είχε ξηλωθεί , το ίδιο και τα μεγάλα φωτορυθμικά στη μέση. ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΑ.
Ο κόσμος είχε αλλάξει . Δεν ήταν πια αποκλειστικά πιτσιρικάδες. Έπαιζαν και γκριζομάλληδες.
Κάθονταν στα τραπέζια και τους έφερναν μεγάλες πιατέλες με σκατά (σαν αυτές που φωτογραφίζουν τώρα οι καριόλες στο fb).
Εφόσον δεν υπήρχε πίστα, δεν ξεχώριζαν αυτοί που χόρευαν συνεχώς, από αυτούς που δεν χόρευαν γιατί είναι προβληματικοί.
Το περισσότερο που μπορούσε να κάνει κανείς, είναι να κουνιέται επιτόπου, χωρίς να μετακινεί τα πόδια,
σαν να έχει πάρκινσον ή να είναι σπαστικός ή να έχει παρεγκεφαλιδική αταξία !!!!!
Εννοείται κανείς δεν πρότεινε σε γκόμενες να χορέψουν μαζί του ... άλλωστε είχαν πάρει ύφος όλες σαν να τις είχαν πάει εκεί με το ζόρι , να είχαν πιεί ξύδι που τις ξύνισε ολόκληρες και είχαν χεστεί πάνω τους και έτσουζε ο κώλος τους,

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Παίζει να είναι το καλύτερο ποστ εδώ και καιρό και το πιο ευστοχο.
Για εμενα τουλάχιστον, που έζησα κι εγώ σαν έφηβος αυτή την εναλλαγή.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96

καπιταλισμος ρε φιλε τι περιμενες?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Τα γαμησε ολα το κωλοπεριοδικο του Κωστοπουλου και μετα ολα οσα βγαινανε σ'αυτο το υφος,το glamour το max και τα συναφη κωλοσφιυγγια!!!

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
Συνοπτικά δηλαδή, θεωρείς ότι ο υπερκαταναλωτισμός συναρτήσει των αγοραίων σχέσεων και της κακογουστιάς έχει διαφθείρει την Ελληνική Κοινωνία.

γυναικοκεντρικος καπιταλισμος ονομαζεται

και οι ινσελς/mgtow θα τον συνθλιψουν με το να μην τον αναπαραγουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom