Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τύπε , αν είχα γαμήσει το 70% όσων είχα βγει για καφέ, θα είχα γαμήσει περισσότερες από το σπαλιάρα.
Δεν είναι όμως ούτε το 5% .

Υψηλο ποσοστο αποτυχιας, 95%. Κατι κανεις λαθος. Δεν σου λεω να γαμας το 100% αλλα και το 95% αποτυχια ειναι καπως υψηλο...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Εδω, θα συμφωνησω με sadman.
Αν καποιος εχει περασει τα 35, δυσκολα θα παιξει 20αρα.
Οι μικρες, οντως ειναι πιο ακομπλεξαριστες.
Αυτος ομως που εχει μια ηλικια πια, και αναγκαζεται να παιξει με 35+,
αυτες οι ελλεεινιδες εχουν οτι μαλακια θες στο κεφαλι και στη συμπεριφορα τους.

Σαν να λεμε, τις μικρες δεν τις φτανουμε, τις μεγαλες που παιζουμε ειναι για καψιμο.
Αρκετα δυσκολη κατασταση.
Εξαιρεσεις στη χαση και στη φεξη μπορει να τυχουν, αλλα ο κανονας δεν αλλαζει.

Τραβα με καλα μουνια συνεχομενες φορες σε 2-3 μαγαζια που μαζευει μικρες και ελα να μου πεις μετα.

Θα ερθουν να καρφωθουν πανω στη πουτσα σου εαν δουν οτι εισαι αξιος παιχτης και ας εισαι και 50...τι δεν εχεις καταλαβει; Γιατι να ερθουν οταν εισαι μιζερος;

Δοκιμασε το, να δεις μετα πως θα γαμας τις φιλες απο τις σερβιτορες-μπαργουμαν που συχναζουν εκει για να βλεπουν τη κολλητη τους...και ελα πες μου μετα. Μονες τους θα στη πεφτουν. Καντο μερικες φορες με διαφορετικη μουναρα καθε φορα, στησε το ονομα σου την εικονα σου στο μαγαζι και ελα μετα να μου πεις.

Μαθε να ντυνεσαι, φροντισε την εμφανιση σου, εχε τη τσεπη για να βγαινεις συχνα (οχι υπερβολες, νορμαλ λογαριασμο αλλα να πηγαινεις συχνα να σε βλεπουν καθε φορα και με αλλη τερμα μουνα) και εχε το στυλ που ουτε καν τις κοιτας, παιζε με τη μουνα που εχεις μαζι, δειξε σεξουαλισμο (οσο επιτρεπεται σε δημοσιο χωρο), δειξε οτι ξερεις να φερεσαι σε μια γυναικα και να δεις πως θα κρυφοσταζουν τα μουνακια τους μετα...θα σε τρυπανε με τα ματια τους μετα απο λιγο καιρο.

Οταν εισαι μιζερος-μπακουρας-αποτυχημενος-μπαζογαμης δεν γαμας μικρουλες και καλα κανουν. Αντρα θελουν οχι ναυαγιο. Εμπειριες ψαχνουν να ζησουν οχι να κανουν χαρες και ψυχικα. Τα νιατα της δινει, δεν τα χαραμιζει οπου να ναι και καλα κανει η καθε νεα κοπελα. Να μαθει θελει, οχι να σου μαθει. Να νιωσει πιο κατω απο εσενα θελει, να ταπεινωθει στον αντρισμο σου οχι να σιχαθει τη μιζερια σου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.450
Πόντοι
3.936
Η φωτό που ανεβάζω είναι απο γάμο αρχές ιουλίου. Την ψάρεψα απο το facebook μιας και που η κοπέλα ήταν παλιά μου συμμαθήτρια στο σχολείο, το 1990 είμαστε γεννημένοι. Ο άντρας της δεν ξέρω. Η κοπέλα είναι 3άρι και ο άλλος 6άρι. Κάλυψα τα πρόσωπα για προφανής λόγους.
Μπορεί να έχει χοντρό πουγκί η χονδρή τύπε. Δηλαδή Προίκα.
Και έτσι να τσίμπησε το παλικάρι.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Σωστος. Η διαφορα βεβαια στους ανθρωπους ειναι οτι σχεδον ο καθενας μπορει να βελτιωθει συνειδητα και να φτασει στο σημειο να ειναι αυτος που γαμαει, αντι να παραπονιεται ολη μερα οτι οι γκομενες δε του καθονται επειδη ειναι καριολες και πανε με τους φραγκατους, δεν θελουν τα "καλα παιδια' κλπ κλπ

"σχεδον ο καθενας μπορει να βελτιωθει συνειδητα και να φτασει στο σημειο να ειναι αυτος που γαμαει"

έτσι νομίζεις ότι θα είσαι εσύ ο τυχερός και θα τα καταφέρεις να είσαι ο 1 στους 10 και καλά κάνεις. Πάντα όμως θα υπάρχουν οι 9 στους 10 που προσπάθησαν όπως εσύ νομίζοντας ότι θα τα καταφέρουν και απέτυχαν. Όπως στις πανελλήνιες πχ, οι βάσεις κυμαίνονται ανάλογα με τη ζήτηση, δεν είναι σταθερές να πεις ότι "θα διαβάσω και θα περάσω". Είναι 10 θέσεις για 100 άτομα.
Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά με το τι γίνεται στα ζώα. Όλα να αυτοβελτιωθούν προσπαθούν αλλά ένα τα καταφέρνει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.450
Πόντοι
3.936
Εστω καφες = 5 ευρω x2 ατομα = 10 ευρω.
Εστω ποσοστο επιτυχιας 4%.
10 ευρω x (100% / 4%  = 25 καφεδες για 1 επιτυχια) = 250 ευρω σε καφεδες για να γαμησεις :S :S :S
Αμα βαλουμε και ποτα ξεφυγαμε :idiot:
Ο μονος τροπος να κανεις "αποσβεση" στο παραπανω ειναι η γκομενα που τελικα θα κατσει να βγαλει πολλα γαμησια :2funny:

Σημερα το πρωι ειδα μια ελεϊνιδα με τατουαζ 27-28 χρονων την εκοβα, με παιδικο καροτσακι. Το παιδακι στο καροτσακι ηταν καφετουλι με χαρακτηριστικα ρουθουνια μαυρου και μπουκλε μαλλι... Καλα τα καταφερε και αυτη :vomit:

Το απογευμα στο τρενο βλεπω αλλη με εναν αραπη με ραστα τον κοιταγε και ελιωνε... αυτη ηταν πιο μεγαλη κανα 35-40, αυτος κανα 30αρι φαινοταν, θηριο... αλλα ηταν η τυπισσα λες και ειχε πιασει το joker με τη παρτη του... κατι σε στυλ βροχοπουλου-φραν  :vomit: :vomit: :vomit:
Οι αραπάδες που βρίσκουν λεφτά για τόσους καφέδες? Προφανώς αρχίζει το μάτς με αυτούς απο το πρώτο ραντεβού. Ενώ με τους Έλληνες το παίζουν κυρίες των τιμών, και το ρίχνουν στο πάμε εδώ και πάμε εκεί.. για να μην τις πουν  ..τάνες. Τραγική η κατάσταση, γκόμενα για τριτοκόσμιους. Και όταν πάμε εμείς με ανατολικές ή τουρίστριες πέφτουν να μας φάνε..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.450
Πόντοι
3.936
"σχεδον ο καθενας μπορει να βελτιωθει συνειδητα και να φτασει στο σημειο να ειναι αυτος που γαμαει"

έτσι νομίζεις ότι θα είσαι εσύ ο τυχερός και θα τα καταφέρεις να είσαι ο 1 στους 10 και καλά κάνεις. Πάντα όμως θα υπάρχουν οι 9 στους 10 που προσπάθησαν όπως εσύ νομίζοντας ότι θα τα καταφέρουν και απέτυχαν. Όπως στις πανελλήνιες πχ, οι βάσεις κυμαίνονται ανάλογα με τη ζήτηση, δεν είναι σταθερές να πεις ότι "θα διαβάσω και θα περάσω". Είναι 10 θέσεις για 100 άτομα.
Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά με το τι γίνεται στα ζώα. Όλα να αυτοβελτιωθούν προσπαθούν αλλά ένα τα καταφέρνει.
Έλα ρε τύπε. Μ@υνί έχει για όλους. Και έμεις όταν μας έκαναν τσαλιμάκια οι ελλεεινίδες το ρίξαμε στις αλλοδαπές. Απαραίτητες οι ξένες γλώσσες, γιατί αλλιώς Μαριγούλα-Μαριγώ.. Τα λέω και στα ανίψια μου αυτά.. Άμα περιμένεις μόνο με τα ελληνικά τα το παίξεις πλέι μπόι, ζήσε Μάη μου..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Παλια, εβλεπες και αδικιες αρκετα συχνα. Εβλεπες κατι τερμα μαλακες με καλα μουνια. Τωρα δεν υπαρχει αυτο.

Τί δεν υπάρχει;Και τώρα με τους τέρμα μαλάκες γαμιούνται πρώτα.Δεν είναι τυχαίο που οι πιο πολλοί απ'αυτούς πάντα έχουν γκόμενα.Ενώ άλλοι πιο σοβαροί,καλλιεργημένοι κλπ παίρνουν τ'αρχίδια τους γιατί θεωρούνται απ'τις καλές γκόμενες ξενέρωτοι ή καλοί για φιλενάδες.

Τραβα με καλα μουνια συνεχομενες φορες σε 2-3 μαγαζια που μαζευει μικρες και ελα να μου πεις μετα.

Αυτό στο έχουμε ξαναπεί,πού να τα βρούν οι πιο πολλοί τα καλά μουνιά για να βγούνε μαζί τους;Να τα νοικιάσουν με την ώρα από κανα νταβατζή;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ειμαι στο  δρομο  εχτες ... εχω παρκαρει και  περπατω στο  δρομο .. ωρα 20 50 το  βραδυ ......
ξαφνικα ερχονται διπλα  μου 2  γκομενακια γυρω στα 30 ...
με ρωτανε ... ξερεις που εχει  εδω κοντα  καταστημα με ηλεκτρικα / ανεμιστηρες...;;;
σκεφτομαι και μου ερχεται  ενα στο μυαλο  σε αποσταση  1 χιλιομετρο ..
τους το λεω ... και  λεω να βιαστουν γιατι  στις 21 00  κλεινουν τα μαγαζια ..
με ευχαριστουν και  πανε στην κατευθηνση που τους εδωσα ...
μετα απο λιγο σκεφτομαι ....ευκαιρια λεω ..
μπαινω στο αμαξι  και  ακολουθω  το δρομο που τους ειχα υποδειξει .. τις βρισκω να τρεχουν να  προλαβουν ..
σταματω ... και με θρασος  τους λεω ... μπειτε μεσα να σας παω  γιατι  δεν θα προλαβετε ...!!!!
δεν το σκεφτηκαν ΚΑΘΟΛΟΥ !! και  η μια εκατσε και μπροστα ...
τις  πηγα αγορασαν τον ανεμιστηρα με χιλιοευχαριστησαν και  μετα προσφερθηκα να παμε  εκει κοντα  για καφε ...
απο  τη μια  πηρα  κινητο  τηλ ... και  εχουμε κανονισει  βολτα σημερα .......

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ  ΘΡΑΣΟΣ ...

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

Η διαφορά μας είναι ότι οι άνθρωποι έχουμε συνείδηση και καταλαβαίνουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε.

Βασικά πράγματα όπως το να βελτιώνεται κάποιος συνεχώς δεν υπάρχει δικαιολογία να μην τα κανείς. Δηλαδή να κοιτάς να γίνεσαι καλύτερος στον επαγγελματικό σου τομέα, να φτιάξεις το σώμα σου, το ντύσιμο, να βελτιώσεις το λέγειν και γενικά το στυλ απέναντι σε γκόμενες κλπ κλπ.

Σίγουρα δεν είμαστε όλοι εκ γεννετης χαρισματικοί, αλλά αυτά είναι πράγματα που μπορεί να τα κάνει ο καθένας αν αφιερώσει χρόνο κι έχει και θέληση και θα φτάσει σίγουρα σε καλύτερο σημείο. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην το κάνει κάποιος άντρας, αντί να κλαίγεται ότι οι γυναίκες είναι έτσι κ είναι αλλιώς.

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
ειμαι στο  δρομο  εχτες ... εχω παρκαρει και  περπατω στο  δρομο .. ωρα 20 50 το  βραδυ ......
ξαφνικα ερχονται διπλα  μου 2  γκομενακια γυρω στα 30 ...
με ρωτανε ... ξερεις που εχει  εδω κοντα  καταστημα με ηλεκτρικα / ανεμιστηρες...;;;
σκεφτομαι και μου ερχεται  ενα στο μυαλο  σε αποσταση  1 χιλιομετρο ..
τους το λεω ... και  λεω να βιαστουν γιατι  στις 21 00  κλεινουν τα μαγαζια ..
με ευχαριστουν και  πανε στην κατευθηνση που τους εδωσα ...
μπαινω στο αμαξι  και  ακολουθω  το δρομο που τους ειχα υποδειξει .. τις βρισκω να τρεχουν να  προλαβουν ..
σταματω ... και με θρασος  τους λεω ... μπειτε μεσα να σας παω  γιατι  δεν θα προλαβετε ...!!!!
δεν το σκεφτηκαν ΚΑΘΟΛΟΥ !! και  η μια εκατσε και μπροστα ...
τις  πηγα αγορασαν τον ανεμιστηρα με χιλιοευχαριστησαν και  μετα προσφερθηκα να παμε  εκει κοντα  για καφε ...
απο  τη μια  πηρα  κινητο  τηλ ... και  εχουμε κανονισει  βολτα σημερα .......

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ  ΘΡΑΣΟΣ ...
αρέσεις αγόρι μου :worship:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.450
Πόντοι
3.936
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ  ΘΡΑΣΟΣ ...
Μπράβο τύπε!!
Τώρα να ετοιμαστείς για επίθεση με φίδια απο τους κακοπροαίρετους του σάιτ.

kavlanter86

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Η διαφορά μας είναι ότι οι άνθρωποι έχουμε συνείδηση και καταλαβαίνουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε.

Βασικά πράγματα όπως το να βελτιώνεται κάποιος συνεχώς δεν υπάρχει δικαιολογία να μην τα κανείς. Δηλαδή να κοιτάς να γίνεσαι καλύτερος στον επαγγελματικό σου τομέα, να φτιάξεις το σώμα σου, το ντύσιμο, να βελτιώσεις το λέγειν και γενικά το στυλ απέναντι σε γκόμενες κλπ κλπ.

Σίγουρα δεν είμαστε όλοι εκ γεννετης χαρισματικοί, αλλά αυτά είναι πράγματα που μπορεί να τα κάνει ο καθένας αν αφιερώσει χρόνο κι έχει και θέληση και θα φτάσει σίγουρα σε καλύτερο σημείο. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην το κάνει κάποιος άντρας, αντί να κλαίγεται ότι οι γυναίκες είναι έτσι κ είναι αλλιώς.

δεν κοιτάω να βελτιωθώ αυτό είναι το πρόβλημα μάλλον

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
δεν κοιτάω να βελτιωθώ αυτό είναι το πρόβλημα μάλλον

Αυτό πρωτίστως το κανείς για τον εαυτό σου και κανέναν άλλον. Οι γκόμενες θα είναι φυσικό επακόλουθο μόλις έχεις φτάσει τον εαυτό σου σε τέτοιο σημείο.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
τις  πηγα αγορασαν τον ανεμιστηρα με χιλιοευχαριστησαν και  μετα προσφερθηκα να παμε  εκει κοντα  για καφε ...
:grin: θα σε ξαναπάρουν τηλέφωνο τύπε το χειμώνα, όταν είναι να αγοράσουν και θερμάστρα!

Πέρα από την πλάκα καλό βόλι!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Αυτό πρωτίστως το κανείς για τον εαυτό σου και κανέναν άλλον. Οι γκόμενες θα είναι φυσικό επακόλουθο μόλις έχεις φτάσει τον εαυτό σου σε τέτοιο σημείο.

Σωστος, ετσι ακριβως ειναι.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
ειμαι στο  δρομο  εχτες ... εχω παρκαρει και  περπατω στο  δρομο .. ωρα 20 50 το  βραδυ ......
με ρωτανε ... ξερεις που εχει  εδω κοντα  καταστημα με ηλεκτρικα / ανεμιστηρες...;;;
μπαινω στο αμαξι  και  ακολουθω  το δρομο που τους ειχα υποδειξει .. τις βρισκω να τρεχουν να  προλαβουν ..
σταματω ... και με θρασος  τους λεω ... μπειτε μεσα να σας παω  γιατι  δεν θα προλαβετε ...!!!!
τις  πηγα αγορασαν τον ανεμιστηρα με χιλιοευχαριστησαν και  μετα προσφερθηκα να παμε  εκει κοντα  για καφε ...

Σαν να το πιασες το νόημα εσύ τυπε μου. Αν δεν κάνεις χοντρη μαλακια σε βλέπω να βρέχεις κάλτσα σύντομα!

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216

Τυπε οι γαμιαδες πάντα θα έχουν υπερπροσφορά. Το ζήτημα είναι ότι οι γκόμενες, που είναι και περισσότερες από τους άντρες αριθμητικά, δεν θα περιμενουν μια ζωή τον πιο δημοφιλή να τις ρίξει μια πουτσα. Το μουνακι τους στάζει και πρέπει να γαμηθει.
Στους ανθρώπους υπάρχει και η ζήλια στην μέση. Δεν ειναι πολλές γκόμενες διατεθημενες ούτε να περιμένουν πότε θα φιλοτιμηθει να τις γαμησει ο alpha male, αλλά ούτε και να τον μοιραστούν όπως κάνουν τα υπόλοιπα ζικεζωα!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το ζήτημα είναι ότι οι γκόμενες, που είναι και περισσότερες από τους άντρες αριθμητικά, δεν θα περιμενουν μια ζωή τον πιο δημοφιλή να τις ρίξει μια πουτσα. Το μουνακι τους στάζει και πρέπει να γαμηθει.
Στους ανθρώπους υπάρχει και η ζήλια στην μέση. Δεν ειναι πολλές γκόμενες διατεθημενες ούτε να περιμένουν πότε θα φιλοτιμηθει να τις γαμησει ο alpha male, αλλά ούτε και να τον μοιραστούν όπως κάνουν τα υπόλοιπα ζικεζωα!

Κι όμως,πολλές περιμένουν.Και πολλές δεν έχουν πρόβλημα να τρώνε και κέρατο από αυτούς,να τσακώνονται με άλλες γι'αυτούς κλπ.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Δεν γαμαει ο πιο ωραιος αλλα ο πιο ΓΕΝΝΑΙΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom