Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Επισκέπτης
Θεσσαλονίκη εν τω μεταξύ,έχουν αρχίσει και σκάνε αρκετές τουρίστριες.Τις προάλλες που ήμουν εκεί,κυκλοφορούσε πολύ ξανθό και άσπρο στην παραλία.Είδα και 3-4 πολύ δυνατά,πρέπει να ήταν Πολωνέζες και Ρωσίδες.Φαντάζομαι τα ίδια και στην Αθήνα γύρω απ'την Ακρόπολη.Άραγε γαμιούνται καθόλου ή απλά έρχονται και φεύγουν;
γαμιουνται με αλλους τουριστες μεσα στα χοστελ αντε και με κανεναν ξενοδοχουπαλληλο αν ειναι υπερβολικα ομορφος

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Βαράτε μετά και μια ομαδική  :jerking: και ύπνο

Αυτα τα καναμε δημοτικο-γυμνασιο τυπε με τα χοτ ντιβιντι  :grin: :grin: :grin: :grin:

Εντάξει,Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα δεν βλέπεις αλλά ας πούμε να είναι κάποιος 1.80 και πάνω,αδύνατος,προσεγμένος και να βλέπει τις γκόμενες που του αρέσουν να είναι με χειρότερους από αυτόν, ε δεν θα νιώθει μαλάκας;

Και μη νομίζεις,πολλοί εμφανίσιμοι που δεν έχουν την παρέα να τους γνωρίσει γκόμενα,στην Ελλάδα τον παίζουν.

Κύκλο θες όχι μόνο για σοβαρή σχέση αλλά ακόμα και για μια απλή γνωριμία

Αρα επιβεβαιωνεις αυτα π εγραψα για σενα οτι στο σχολειο σ και στη σχολη σ ησουν στην απεξω κ δν ειχες κυκλο

Τι να κανεις ετσι ειναι οι ανθρωποι οι σκεπτομενοι οι προβληματισμενοι σαν εσενα

:grin: :grin: :grin: :grin:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.791
Πόντοι
3.936

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.718
Πόντοι
216
Θυμάμαι είχα κάνει πέσιμο σε μια ελλεεινιδα και μου έριξε άκυρο...

Γιατί όμως; Δεν της άρεσε η δουλειά μου. Όχι τα μούτρα μου. Η δουλειά μου. Σουβλατζης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Θυμάμαι είχα κάνει πέσιμο σε μια ελλεεινιδα και μου έριξε άκυρο...

Γιατί όμως; Δεν της άρεσε η δουλειά μου. Όχι τα μούτρα μου. Η δουλειά μου. Σουβλατζης
επρεπε να επιμεινεις.

συναδελφισσα μου καθηγητρια πληροφορικης ωραιο μωρακι εφτυνε 6 μηνες και στολιζε τον χασαπη του χωριου μεχρι που του εκατσε και τα φτιαξανε

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ ένας τύπος τα λέει καλά για τις καμμένες ελεύθερες 30+.Παραδέχεται ότι λέμε κι εμεις,ότι οι καλές είναι πάντα πιασμένες από μικρές

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.275
Πόντοι
216
Εδώ ένας τύπος τα λέει καλά για τις καμμένες ελεύθερες 30+.Παραδέχεται ότι λέμε κι εμεις,ότι οι καλές είναι πάντα πιασμένες από μικρές

1. Ειχες ποτε σχεση με κοπελα για πανω απο 3 μηνες;
2. Ποσο ετων εισαι;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.718
Πόντοι
216
επρεπε να επιμεινεις.

συναδελφισσα μου καθηγητρια πληροφορικης ωραιο μωρακι εφτυνε 6 μηνες και στολιζε τον χασαπη του χωριου μεχρι που του εκατσε και τα φτιαξανε

Δηλαδή ας πούμε δεν είναι αυτό παράλογο; Προτίμησα να της πω ότι βγάζω τα διπλά από αυτήν που είναι πωλήτρια και την έστειλα. Έσωσα την αξιοπρέπεια μου.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δηλαδή ας πούμε δεν είναι αυτό παράλογο; Προτίμησα να της πω ότι βγάζω τα διπλά από αυτήν που είναι πωλήτρια και την έστειλα. Έσωσα την αξιοπρέπεια μου.
Τελικά το σουβλάκι ακρίβυνε παντού;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

Τύπε σήμερα μαθαίνεις ότι οι γυναίκες προτιμούν κάποιον επιτυχημένο επαγγελματικά, με καλή θέση, στάτους κλπ; Γυναικεία φύση είναι. Τώρα αν η κάθε κακομοίρη που δεν έχει δεύτερο βρακι να βάλει έχει τρελές απαιτήσεις άλλο αυτό, την στέλνεις όπως λες και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Αγαπη ή Πορτοφολι ρωταει ο αλλος και η απαντηση στο βιντεο ειναι πραγματικα να γελας

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.718
Πόντοι
216
Τύπε σήμερα μαθαίνεις ότι οι γυναίκες προτιμούν κάποιον επιτυχημένο επαγγελματικά, με καλή θέση, στάτους κλπ; Γυναικεία φύση είναι. Τώρα αν η κάθε κακομοίρη που δεν έχει δεύτερο βρακι να βάλει έχει τρελές απαιτήσεις άλλο αυτό, την στέλνεις όπως λες και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αυτό το γνώριζα ως παρασιτισμό- προικοθηρία - πουτανια και οποιοδήποτε άλλο αρνητικό χαρακτηρισμό.

Τώρα αν στα μυαλά κάποιων έχει γενικότερη αποδοχή τότε να μετονομαστεί και ο τίτλος του νήματος τι μαλακες οι Έλληνες που έλκουν τις Ελληνίδες με το πορτοφόλι τους.

Επισκέπτης
Με το Δημητρακη τον Πορνομεταναστη δε μοιαζει ο καραφλος;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.718
Πόντοι
216
Δες όμως φίλε τι μουνάκια διεκδικεί ο φαλακρός. Κάτι τέτοια βλέπω και προσπαθώ να τα καταλάβω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom