Επισκέπτης
τι να κανουμε στα νησια; να μετραμε βοτσαλα;Ρε μάγκες διακοπές σε νησιά δεν πάτε; Εκεί με ποιες το κάνετε;
τι να κανουμε στα νησια; να μετραμε βοτσαλα;Ρε μάγκες διακοπές σε νησιά δεν πάτε; Εκεί με ποιες το κάνετε;
γαμιουνται με αλλους τουριστες μεσα στα χοστελ αντε και με κανεναν ξενοδοχουπαλληλο αν ειναι υπερβολικα ομορφοςΘεσσαλονίκη εν τω μεταξύ,έχουν αρχίσει και σκάνε αρκετές τουρίστριες.Τις προάλλες που ήμουν εκεί,κυκλοφορούσε πολύ ξανθό και άσπρο στην παραλία.Είδα και 3-4 πολύ δυνατά,πρέπει να ήταν Πολωνέζες και Ρωσίδες.Φαντάζομαι τα ίδια και στην Αθήνα γύρω απ'την Ακρόπολη.Άραγε γαμιούνται καθόλου ή απλά έρχονται και φεύγουν;
1.70, 110 κιλα κρυφη ειναι ο νικ. Σαν καλικαντζαρο τον βλεπουν.Είναι καλύτερος ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ.Στο εξωτερικό,εαν είσαι 1,60 με φαλάκρα και κιλά,θα γελάνε μαζί σου.Όπως φυσικά και οι τουρίστριες εδώ.
Βαράτε μετά και μια ομαδικήκαι ύπνο
Εντάξει,Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα δεν βλέπεις αλλά ας πούμε να είναι κάποιος 1.80 και πάνω,αδύνατος,προσεγμένος και να βλέπει τις γκόμενες που του αρέσουν να είναι με χειρότερους από αυτόν, ε δεν θα νιώθει μαλάκας;
Και μη νομίζεις,πολλοί εμφανίσιμοι που δεν έχουν την παρέα να τους γνωρίσει γκόμενα,στην Ελλάδα τον παίζουν.
Κύκλο θες όχι μόνο για σοβαρή σχέση αλλά ακόμα και για μια απλή γνωριμία
1.70, 110 κιλα κρυφη ειναι ο νικ. Σαν καλικαντζαρο τον βλεπουν.
ρε τύπε, αυτά τα σκέφτεσαι μόνο σου ή με βοήθεια..Στην Ελλαδα μετα τα 24 μονο ο αραπης και ο λεφτας γαμανε
επρεπε να επιμεινεις.Θυμάμαι είχα κάνει πέσιμο σε μια ελλεεινιδα και μου έριξε άκυρο...
Γιατί όμως; Δεν της άρεσε η δουλειά μου. Όχι τα μούτρα μου. Η δουλειά μου. Σουβλατζης
Εδώ ένας τύπος τα λέει καλά για τις καμμένες ελεύθερες 30+.Παραδέχεται ότι λέμε κι εμεις,ότι οι καλές είναι πάντα πιασμένες από μικρές
επρεπε να επιμεινεις.
συναδελφισσα μου καθηγητρια πληροφορικης ωραιο μωρακι εφτυνε 6 μηνες και στολιζε τον χασαπη του χωριου μεχρι που του εκατσε και τα φτιαξανε
Τελικά το σουβλάκι ακρίβυνε παντού;Δηλαδή ας πούμε δεν είναι αυτό παράλογο; Προτίμησα να της πω ότι βγάζω τα διπλά από αυτήν που είναι πωλήτρια και την έστειλα. Έσωσα την αξιοπρέπεια μου.
Δηλαδή ας πούμε δεν είναι αυτό παράλογο; Προτίμησα να της πω ότι βγάζω τα διπλά από αυτήν που είναι πωλήτρια και την έστειλα. Έσωσα την αξιοπρέπεια μου.
Τύπε σήμερα μαθαίνεις ότι οι γυναίκες προτιμούν κάποιον επιτυχημένο επαγγελματικά, με καλή θέση, στάτους κλπ; Γυναικεία φύση είναι. Τώρα αν η κάθε κακομοίρη που δεν έχει δεύτερο βρακι να βάλει έχει τρελές απαιτήσεις άλλο αυτό, την στέλνεις όπως λες και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
μονο ο Ταουσοπουλος ηταν καλις σε αυταΑγαπη ή Πορτοφολι ρωταει ο αλλος και η απαντηση στο βιντεο ειναι πραγματικα να γελας