vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.894
- Πόντοι
- 5.827
Μπορεί και να είναι. Ποτέ δεν ξέρεις. :SΜπρούκλης είσαι τύπε; :S
Μπορεί και να είναι. Ποτέ δεν ξέρεις. :SΜπρούκλης είσαι τύπε; :S
Μπρούκλης είσαι τύπε; :S
Μ'αρέσει που το παίζει σκληρός μύστης. Αν του στερήσουν το αυτοκινητάκι θα πάθει κοκομπλόκο. :SΜπορεί και να είναι. Ποτέ δεν ξέρεις. :S
Η ογκώδης άγνοια αυτό δείχνει γιατί σε άλλο εκανα παράθεση.Οποιος έχει ενα αμαξι ειναι μπρουκλης ;
Η ογκώδης άγνοια αυτό δείχνει γιατί σε άλλο εκανα παράθεση.
Αν παραγγήλεις κάτι και βρέχει πως νομίζεις ότι σου έρχεται, με ντρον;
Ο κινητοποιήσεις των ντελιεβεράδων σου λενε τίποτα;
Ζεις καθόλου στην πραγματικότητα;
Δεν περιμένω απάντηση, με μπρούκληδες δεν μιλάω, άντε γειά
Μπορεί και να είναι. Ποτέ δεν ξέρεις. :S
Από ζάχαρη είσαι τύπε; :S
Δεν ταράχτηκα τύπε, όλα καλά. Ένα γενικό σχόλιο έκανα σε φάση ότι ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς σε ένα ανώνυμο φόρουμ. Ο φίλος για κάποιο λόγο αρπάχτηκε μάλλον γιατί έχετε προηγούμενα ή ενοχλείται από τα ποστ σου. Με βοηθάνε οι απαντήσεις σου, άσχετα αν έχουν δεδομένο το μεταφορικό μέσο.τυπε μην ταράζεσαι κουβέντα κανουμε. Δεν σε έκραξε κανεις επειδη δεν έχεις αμαξι.
Ψυχραιμια δεν τρέχει τιποτα ουτε σου ειπε κανεις να πάρεις αμαξι για να γαμάς γκομενες στην εξοχη.
Κάνουμε λιγο κουβεντα μην ειστε ετοιμοι να αρπαχτειτε. Ουτε ειναι μπρουκλης οποιος έχει αμαξι. Η μιση Ελλάδα και βάλε έχει απο ένα. Τωρα αν εσυ δεν θες να πάρεις επιλογη σου ειναι.
Δεν ταράχτηκα τύπε, όλα καλά. Ένα γενικό σχόλιο έκανα σε φάση ότι ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς σε ένα ανώνυμο φόρουμ. Ο φίλος για κάποιο λόγο αρπάχτηκε μάλλον γιατί έχετε προηγούμενα ή ενοχλείται από τα ποστ σου. Με βοηθάνε οι απαντήσεις σου, άσχετα αν έχουν δεδομένο το μεταφορικό μέσο.
Ακριβώς, το έπιασες το νόημα.Τύπε την γκόμενα ο τύπος τη χαρακτήρισε 5-6άρι, οπότε δε τον κόβω να ψήνεται για πάνω από ένα χύσιμο. Αν δε θέλεις πολύ πρήξιμο αρχιδιών με ελλεηνιδοσύνες, η Φυλής υπερτερεί.
που τα γαμάς άνετα.
είσαι σίγουρος??? γιατί ξέρω πως η χυλόπιτα πάει βροχή γενικά τώρα+ το site
αποδεικνύει πως δεν βρίσκουν τσάμπα γκόμενα πολλοί εντός Ελληνικής επικράτειας
Τυπε μου νομίζω πρώτη φορά σε βλέπω να προβληματίζεσαι για τα λεφτά που ξοδεύεις. Μηπως να το γυρίσεις πάλι στα μασατζιδικα αντί να πηγαίνεις σε όλες τις κατηγορίες μαγαζιών ;αϊ μπας και πέσουμε σε κανα καλο μουνι γιατι με τις πουτανες άκρη δεν βγαινει αμα θές να γαμας κάθε μερα απο 2 φορές οπως εγώ θα πρέπει να πας να σηκώσεις κανα δάνειο.
Πολλα λεφτά ρε μαλακες. Δεν παλευεται.
Αιλυνες ;;;; Τυπε εσύ παίρνεις βραβείο για το πιο απίθανο ορθογραφικό λάθος με το καλημέρα της εμφάνισης σου στο φόρουμΟ Ελλην θυληκος πλυθησμος πασχει απο μυρικαστικα που το παιζουν δυσκολες και μοιραιες,θελουν συνεχως ενεσεις αυτοπεποιθησης πως ειναι ανωτερες απο σενα ,θελουν να τις γαμας καλα ενω ειναι επιπλα και θεωρουν πως σου κανουν χαρη που απλα ανοιγουν τα χοντροποδα τους και καταληγεις ο μαλακας τους να τα κανεις ολα μεχρι να σε κανουν περα επειδη βαρεθηκανε τον ιδιο Κλαρινουπηρετη και ψαχνουν καλυτερο πακετο βλακα.Και επειδη ειμαι σιγουρος πως το μερος τουτο ειναι στεκι τυπων οπου βρισκουν και τα κανουν οι φλομπες, ας πουμε και για τους Αιλυνες που ειναι η αρσενικες εκδοχες μυρικαστικων και θελουν τρομαρα τους και γκομενα της προκοπης.
Επιτηδες το γραφει ρε τύπε ετσιΑιλυνες ;;;; Τυπε εσύ παίρνεις βραβείο για το πιο απίθανο ορθογραφικό λάθος με το καλημέρα της εμφάνισης σου στο φόρουμ