Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Επισκέπτης
η φωτο με την ιταλιδα που κατουραει τα ξυλα ειναι ελεεινη.MASTURBATION MUST STOP :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πωπω οποτε διαβαζω ποστ του παλιου ειναι σα να παθαινω ντεζα βου......τσκ τσκ τσκ......και εγω παντως την αναγκη μου εκει σε κατι κουτσουρα στην αυλη παω και την κανω.......λετε να με τραβηξει καμια φωτο κανενας απο τους απλους καθημερινους μου γειτονες και να με ποσταρει σε κανα φορουμ? γιατι εμεις στη γειτονια ειμαστε πολυ απλοι καθημερινοι και απελευθερωμενοι οφειλω να σας πω......

μαρη λαμουναααααααααα πες του βλαχομπαροκ πτυχιουχου οτι δεν εισαι κλωνος μου....... :2funny:

η μαλλον αστον να το πιστευει εχει πιο πολυ πλακα.......... :P :P

ο ανατολ εν τω μεταξυ ή ποσταρει τις ιδιες απλες καθημερινες ρωσιδες ή απλα μοιαζουν μεταξυ τους :2funny: (σαν τους κινεζους ενα πραμα που δεν τους ξεχωριζεις)

ας μου πει βρε παιδια και μενα καποιος ενα σαιτ με ελληνιδες "νυφες" ή τελος παντων κατι αντιστοιχο να ανεβασουμε και μεις μερικες "απλες καθημερινες ελληνιδες" να του κανουμε τη μουρη κρεας :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
πωπω οποτε διαβαζω ποστ του παλιου ειναι σα να παθαινω ντεζα βου......τσκ τσκ τσκ......και εγω παντως την αναγκη μου εκει σε κατι κουτσουρα στην αυλη παω και την κανω.......λετε να με τραβηξει καμια φωτο κανενας απο τους απλους καθημερινους μου γειτονες και να με ποσταρει σε κανα φορουμ? γιατι εμεις στη γειτονια ειμαστε πολυ απλοι καθημερινοι και απελευθερωμενοι οφειλω να σας πω......

Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια μουνίτσα!

Οι περισσότερες που ποστάρετε συχνά εδώ μέσα υποτίθεται είσαστε επιπέδου ct, γκομενάρες, υπεραπελευθερωμένες, καραταυλιάρες, ρίχνετε 15 νουνιά στην καθισιά σας και διάφορες τέτοιες λαλακίες και δεν έχετε ποστάρει ούτε καν το βυζάκι σας...Από λόγια μπίρι-μπίρι...Κλασικές ελεεινίδες δηλαδή, μικρά, μίζερα, σοβαροφανή, τρομακρατημένα πλάσματα σε μία ελεεινική κοινωνία γεμάτη κουτσοβλαχιά, μουλωχτή υποκρισία και κομπλεξο-χολή....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
μαρη λαμουναααααααααα πες του βλαχομπαροκ πτυχιουχου οτι δεν εισαι κλωνος μου....... :2funny:

η μαλλον αστον να το πιστευει εχει πιο πολυ πλακα.......... :P :P

ο ανατολ εν τω μεταξυ ή ποσταρει τις ιδιες απλες καθημερινες ρωσιδες ή απλα μοιαζουν μεταξυ τους :2funny: (σαν τους κινεζους ενα πραμα που δεν τους ξεχωριζεις)

ας μου πει βρε παιδια και μενα καποιος ενα σαιτ με ελληνιδες "νυφες" ή τελος παντων κατι αντιστοιχο να ανεβασουμε και μεις μερικες "απλες καθημερινες ελληνιδες" να του κανουμε τη μουρη κρεας :2funny:

Μάλλον έχεις ζαλιστεί και δεν ξέρεις τι λες. Δε μπορείς καν να ξεχωρίσεις διαφορετικά πρόσωπα. Άντε λοιπόν. Βάλτε φωτο καθημερινών Ελληνίδων να κάνουμε τη σύγκριση. Και να δούμε ποιανού η μούρη θα γίνει κρέας...Αν τολμάτε...Θρασύδειλα τσουτσουνάκια.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια μουνίτσα!

Οι περισσότερες που ποστάρετε συχνά εδώ μέσα υποτίθεται είσαστε επιπέδου ct, γκομενάρες, υπεραπελευθερωμένες, καραταυλιάρες, ρίχνετε 15 νουνιά στην καθισιά σας και διάφορες τέτοιες λαλακίες και δεν έχετε ποστάρει ούτε καν το βυζάκι σας...Από λόγια μπίρι-μπίρι...Κλασικές ελεεινίδες δηλαδή, μικρά, μίζερα, σοβαροφανή, τρομακρατημένα πλάσματα σε μία ελεεινική κοινωνία γεμάτη κουτσοβλαχιά, μουλωχτή υποκρισία και κομπλεξο-χολή....

που εχω γραψει εγω τετοιες παπαριες ρε παλιε? ισα ισα εγω λεω οτι εχω κωλαρα και μπουταρες :cheesy: :cheesy: δεν πας να δεις λοιπον αν ερχομαι? ουτε γκομενα το χω παιξει ποτε ουτε τιποτα......

ανατολ αμα μου βρεις κανενα τετοιο σαιτ με ελληνιδες "νυφες" ή "απλες καθημερινες ελληνιδες" με τετοιες "Ερασιτεχνικες" φωτογραφιες πες το μου να παω να βρω καμια φωτο :2funny:

μου θυμιζουν αυτες οι φωτογραφιες κατι και καλα "amateur" τσοντες :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε μουνίτσα όλη η γραφή σου είναι δήθεν-υποκριτικο-χεσμεντέν. Το παίζεις απελευθερωμένη αλλά δεν είσαι!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
ανατολ αμα μου βρεις κανενα τετοιο σαιτ με ελληνιδες "νυφες" ή "απλες καθημερινες ελληνιδες" με τετοιες "Ερασιτεχνικες" φωτογραφιες πες το μου να παω να βρω καμια φωτο :2funny:

μου θυμιζουν αυτες οι φωτογραφιες κατι και καλα "amateur" τσοντες :2funny:

Όπως τόπες...σου θυμίζουν. Αλλά ΔΕΝ είναι. Δικιά σας δουλειά να βρείτε φωτο. Άντε...να γίνει η μούρη σας ΚΡΕΑΣ.

Επισκέπτης
Την Πασιονάρια είχε γκόμενα.
http://[URL unfurl="true"]www.marxists.org/archive/ibarruri/collage.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Πλάκα πλάκα αυτή ήταν ... μουνάρα μπροστά σε άλλες κουμμουνίστριες.
Αν τη συγκρίνεις με τη Ρόζα Λούξεμπουργκ
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/52/Rosa_Luxemburg.jpg/250px-Rosa_Luxemburg.jpg

ή τη Σιμόν Ντε Μπουβουάρ
http://[URL unfurl="true"]www2.hu-berlin.de/sexology/GESUND/ARCHIV/GIF/SIMONE1.GIF[/img[/URL]]

Καλά την ελληνίδα Ηλέκτρα Αποστόλου δεν τη βάζω γιατί θα καούν οι οθόνες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Άλλος ένας ΑΣΧΕΤΟΣ ελάλησε. Του μαγειρέψανε και οι...Αγγλίδες.

Μη γίνεσαι κι εσύ απόλυτος.
Έχω φάει σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο από Αγγλίδα και ήταν γαμάτο.
Μιλάμε για λαό 60 μύρια ,από τα οποία τα 30 είναι γυναίκες.
Υπάρχουν πολλές βρωμιάρες, βρωμοπόδαρες , που δεν ξερουν να μαγειρέψουν κτλ.
Δεν είναι όμως και τα 30 μύρια έτσι.

Εμένα η πιο όμορφη γυναικα της ζωής μου ήταν αυστριακιά.
Ήξερε να μαγειρεύει , να φτιάχνει τον κήπο , να σιδερώνει , από υπολογιστές , πιάνο και ήταν και θεά από εμφάνιση.
Η μόνη μαλακία ήταν ότι δεν την παντρεύτηκα τότε , πριν 10 χρόνια.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
Μη γίνεσαι κι εσύ απόλυτος.
Έχω φάει σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο από Αγγλίδα και ήταν γαμάτο.

Ρε φίλε παίξε 6 αριθμούς στο τζόκερ. Είναι ακριβώς ίδιες οι πιθανότητες. ίσως κερδίσεις.

LaMUna

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γαμει μωρο.. γαμησε τους δεν ξερουν αυτοι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.