Πισω απο τα πληκτρα ο καθενας γραφει οτι γουσταρει και το παιζει οτι θελει.
Οποιος εχει στοιχειωδη γνωση για το αθλημα, ξερει και μπορει να καταλαβει και χωρις να δει απο κοντα. Και μονο απο τα γραφομενα και τις αντιδρασεις ενος ανθρωπου καταλαβαινεις πολλα. Θα κρυφτει μια, δυο, τρεις. Μετα θα αποκαλυφθει. Δεν μπορει σε 200-300 ποστ να κρυβεται. Ενας εμπειρος παιχτης θα τον "πιασει" και απλα θα του στειλει πμ να βρεθουν απο κοντα, στο φιλικο. Εκει πλεον δεν μπορεις να κρυψεις τιποτα.
Παλαιοτερα που ειχα πιο πολλες καυλες και ηθελα να αποδειξω κτλπ λογω επαρσης, ναι το εκανα και εβγαινα με ανθρωπους μονο και μονο για να τους ξεφτυλισω και να τους κολλησω την αληθεια στα μουτρα. Πλεον στα 40 μου θεωρω οτι κατι τετοιο θα ηταν ανωριμο απο πλευρας μου, δεν ειμαι 20-30. 40 ειμαι, δεν μου αρμοζει να ασχοληθω με τον καθε πιθηκο στα σοβαρα. Παλια ναι, τσιμπαγα και εκλεινα ραντεβου. Οχι για ξυλο και μαλακιες, δεν χρειαζεται να τον κανεις ηρωα. Μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το να τον βαλεις στον κοσμο σου για μια νυχτα και να νιωσει πιο κοντος και απο το τριτο υπογειο, δεν υπαρχει. Στο ομορφο, στο φιλικο. Απλα να βιωσει την αληθεια που κρυβεται πισω απο τα πληκτρα.
Τα πιο πολλα παιδια σε ολο τα φορουμ, ειναι ταλαιπωρημενα απο τη ζωη καλα παιδια. Ελαχιστοι ειναι οι πραγματικοι αλητες και κακα παιδια. Συνηθως αυτοι δεν μπαινουν καν σε φορουμ κτλπ. Εγω για δικους μου λογους, μπαινω και γραφω τα οσα γραφω.
Νοημα για εμενα δεν εχει ουτε να πειραξω καποιον, ουτε να πουλησω μαγκιες ουτε φιγουρες. Νοημα εχει να μαθω και εγω απο καποιον κατι, να μαθει και απο εμενα καποιος αλλος κατι. Το θεωρω χρεος προς τη ζωη, να μοιραστω απλα τις σκεψεις μου που πηγαζουν μεσα απο τα βιωματα μου. Σε πολλους ακουγονται φιδια και λενε αυτα που λενε. Στα αρχιδια μου. Δεν ειδα ομως κανεναν απο αυτους να μου στελνει πμ και να ερχεται να μας δειξει απο κοντα τα αρχιδια του οταν ειπα οτι οσα ξοδεψει τη βραδια που θα βγουμε, θα ξοδεψω τα διπλα. Οσα και να βαλει, παντα θα βαζω τα διπλα. Κανεις δεν ειπε, ναι ρε μαγκα, παμε να ξοδεψω 50.000 και βαλε μετα τα διπλα να σε δουμε. Κανεις. Παμε να φερω το χαρεμι μου, να δω και εσυ τι θα φερεις μετα. Κανεις. Μονο ειρωνιες και προσβολες. Περιμενα να φερθουν εξυπνα και μεσα απο αυτο να γνωρισω εναν ακομα παιχτη μετα χαρας και να περναμε ομορφα. Καθε γνωριμια με αληθινο παιχτη, καλη ειναι. Αντιθετως, γνωρισα την ανθρωπινη βλακεια και ανοησια στο επακρο και εχω ξενερωσει και δεν θελω να γνωρισω κανεναν πλεον. Εδωσα ομως ευκαιρια-πατηματα σε καποιον που θα ειχε καλη προθεση να με προκαλεσει εξυπνα και να περνουσαμε ομορφα. Δημιουργικα και οχι σαν κακομαθημενα μαλακισμενα να γραφουμε μαλακιες.
Το προβλημα του σαντ και του καθε σαντ ξεκινα απο τη παιδικη ηλικια και τα βιωματα απο το σπιτι, γονεις, θειους κτλπ. Σας εχουν μεγαλωσει καλοι ανθρωποι και σας εχουν δωσει αρχες και οι πιο πολλοι ειστε οπως ειπα και πριν καλα παιδια. Αυτο φταιει με τις γυναικες. Δεν καυλωνουν με τα καλα παιδια ποτε. Τα καλα παιδια ειναι για σχεσεις, γαμο, οικογενεια. Οχι για καυλες. Οποιος ειναι παιχτης, μπορει να με καταλαβει. Οποιος δεν μπορει να το καταλαβει, δεν μπορω να τον βοηθησω.
Αυτο που γραφω συνεχως, δεν ειναι ολα για ολους. Δεν ειναι κακο να μην μπορω να ειμαι χειρουργος ουτε σημαινει οτι ειμαι κατωτερος σαν ανθρωπος απο ενα χειρουργο για παραδειγμα. Ο καθενας ειναι αυτο που ειναι, ειναι ανοητο να βγαζουμε κακια ο ενας για τον αλλον ανευ λογου. Γενικα η κακια δεν οδηγει πουθενα, την εχω ζησει και την εχω σιχαθει. Ο διαλογος και η ανταλλαγη γνωσης, αυτο ειναι το νοημα. Περα απο μικροψυχιες-πονηριες-μαλακιες. Διαλογος και αν μπορουμε γιατι οχι, να βοηθηθει και καποιος μεσα απο ενα δημιουργικο διαλογο γυρω απο ενα θεμα.
Τωρα για αυτους που ειναι αδιορθωτοι και τερμα μαλακες, λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ασχοληθω μαζι τους. Μετα χαρας ας πανε στα μερη μας και ας τα πουν εκει τα οσα εχουν να πουν. Υπαρχουν καυλωμενα παιδια που θα ασχοληθουν με τη μαλακια τους, αυτο ψαχνουν. Εγω δεν θα μπορεσω. Δεν μου αρμοζει και για αυτο και δεν θα απανταω πλεον στο καθε μαλακα. Ας παρει τα χαπια του και ας κανει καμια βολτα στο παρκο να ηρεμισει.
Σαντ αν θελεις πραγματικα να αλλαξεις και να βελτιωσεις τη ζωη σου, ασε τον εγωισμο σου στην ακρη και απλα ακου. Εχει αρκετα μελη εδω μεσα που μπορεις να μιλησεις και να βοηθηθεις μεσα απο τα γραφομενα τους. Απλα σταματα τις μαλακιες και τη κλαψα. Αρχικα τολμα αυτο στη ζωη σου, ζησε χωρις κλαψα. Ακομα και το νικ σου ειναι κλαψιαρικο. Εχεις ταυτιστει ρε φιλε και κανεις πλυση εγκεφαλου στον εαυτο σου καθημερινα, και μονο με αυτο το νικ.
Οποιος εχει κατι να πει ομορφα, θα μιλαμε και θα περναμε δημιουργικα το χρονο μας. Μαγκιες και ειρωνιες στα αρχιδια μου, βαριεμαι, δεν εχει νοημα.