Κυριακη βραδυ σε μπαρακι πισω απο το Χιλτον.
Τρεις γυναικες μονες σε ενα τραπεζι. Στο μαγαζι υπηρχαν 2 παρεες αντρων, 2 ατομα η μια και 3 ατομα η αλλη. Οι υπολοιποι πελατες ηταν ανα ζευγαρια.
Μπαινουμε με εναν γνωστο μου και καθομαστε μπαρα (καλος γνωστος μου ο μπαρμαν).
Η παρεα με τους 3 αντρες καθεται διπλα μας. Πιανουμε τυχαια κουβεντα και γινομαστε ολοι μαζι μια παρεα.
Τους λεω, 500 ευρω τωρα σε αυτον που θα παρει τηλεφωνο απο τις κοπελες (2 6αρακια και μια 8αρακι).
Αρχιζουν και λενε τις καθε ειδους δικαιολογιες και μαλακιες και καθονται στα αυγα τους και οι 4. 35 ετων και ανω ολοι τους. Μια χαρα σε εμφανιση. Φοβικοι και ανευ αυτοπεποιθησης.
Οσο το συζηταμε και τους κραζω για να χωθουν, οι γκομενες εχουν σηκωθει για να φυγουν. Παω στο τραπεζι τις βουταω απο το χερι (τις 2 νορμαλ το 8αρακι το εγραψα στα αρχιδια μου σκοπιμως ετσι για να λυσσαξει) και τις "σερνω" στη παρεα μας. Τη μια την εχω πιασει απο τη μεση και την αλλη συνεχιζω και τη κραταω απο το χερακι. Οχι προστυχα, ουτε σαν αδερφος τους.
Οι γκομενες γελανε αμηχανα και περιμενουν να δουν τι παιζει. Τους λεω την αληθεια, οτι εχω βαλει στοιχημα για ενα σας τηλεφωνο και τωρα που φευγετε μου χαλατε το παιχνιδι.
Και οι 4 ΜΑΛΑΚΕΣ μιλια ! ! ! Δεν μιλησαν καν. Ηταν πιο αμηχανοι απο τις κοπελες. Ξεφτιλα. Λιγο χιουμορ κατι...τιποτα. Κιχ κανεις τους. Με τραβανε οι κοπελες πιο διπλα και αρχιζουν να με ρωτανε ονομα-δουλεια-καταγωγη κτλπ. Μιλαμε για κανα 15 λεπτο και μεσα σε αυτο το χρονο εχω κερασει σφηνακια ετσι για το χαρηκα για τη γνωριμια. Δεν δινουν τηλεφωνο αλλα δινουν ημερα-ωρα στο ιδιο μαγαζι για ραντεβου. Το εκλεισα. θα παω μαζι με κοπελα. Αν ερθουν, θα κοψω αντιδρασεις και θα ευχαριστηθω τη βραδια. Αν δεν ερθουν, θα περασω απλα τη βραδια με τη κοπελα που ηδη θα εχω μαζι μου.
Φευγουν τα κοριτσια, πληρωνω το λογαριασμο της δικης μας παρεας και φευγω.
Ποιος φταιει που 4 μαλακες σκεφτοντουσαν το τι πως κτλπ μια ωρα;
Εγω σου λεω οτι ετρωγα ακυρο-σφαλιαρα-μπινελικι-ξινιλες. Και τι εγινε; Γιατι θα πρεπει να δισταζω και να μην κανω αυτο που θελω; Γιατι θα πρεπει να φοβαμαι την ηττα πριν καν αρχισει το ματς; Και τι εγινε αν δεν ερθουν καν στο ραντεβου που μου εδωσαν; Εγω σου λεω δεν ερχονται, και τι εγινε; Αλλες γκομενες δεν υπαρχουν εκει εξω;
Φοβικοτητα, αμπαλιαση, μαλακια, πιθηκισμος. Των αντρων. Αυτο φταιει. Οχι τα καριολακια. Αυτες αυτο ηταν, αυτο ειναι και αυτο θα ειναι για παντα. Γυναικες.
Οι αντρες ειναι αυτοι που μαλακιζονται και δεν εχουν αντρικη συμπεριφορα και αντρικο τροπο ζωης γενικοτερα.
Τωρα, για τον οποιο πιθηκο ξεκινησει να ειρωνευεται και να λεει τα δικα του υπαρχει το εξης:
1) Συναντηση στο μαγαζι και 5.000 ευρω στοιχημα για το αν λεω αληθεια ή οχι. Μαλακιες και μαγκιες πισω απο πληκτρα, ας τα γραφει και ας απαντα μαζι με τους αλλους πιθηκους του συνασπισμου.