οι πικεριστες μεινετε στο θρεντ του πικη
τα μεταξοκοριτσα που σας δακτυλιαζουν δεν ειναι ελλεηνιδες
σου εμαθε καλα ο νταμιτζανας το στραποναρισμα αλα νταρια ;;;;
αααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα
οι πικεριστες μεινετε στο θρεντ του πικη
τα μεταξοκοριτσα που σας δακτυλιαζουν δεν ειναι ελλεηνιδες
ε ρε τυπε στην ελλαδα ειμαστε χαιρω πολυ οποιος δεν εχει βυσμα παιρνει τα αρχιδια του ακομα και στις γκομενες αλλα βεβαια ολα αυτα δεν πρέπει να σε αποθαρρυνουν απο το να παιζεις μπάλα.
Πρέπει συνεχως να ψάχνεις που βρισκεται η πηγη και να προσεγγισεις. Ολο και κάτι θα κάτσει να εγω μεχρι πριν λιγο καιρο ειχα μια γκομενιτσα αλλο αν βγηκε με ενα καρο κολληματα. Εχουν πολλα κολληματα οι γκομενες δεν ειναι σαν και εμάς.
Πες του εσύ που έχεις ξεσκιστεί να γαμάς τί να κάνει.
καμακι μπορεις να κανεις ΠΑΝΤΟΥ
την βασικη γκομενα μου την γνωρισα στο μετρο
Τι παντου ρε τυπε αμα ειναι να χάνεις ετσι ενεργεια και χρονο γάμησετα
στο τέλος θα σου κάτσει η ευκαιρια και δεν θα έχεις ψυχολογικά αποθέματα να την αντιμετωπισεις.
Μαθετε μπαλίτσα με τα μουνιά απο Acapoeiraτο καμακι και το μουνι ειναι χομπυ
δεν χρειαζεσαι ψυχολογικα αποθεματα για χομπυ ρε τυπε
το καμακι και το μουνι ειναι χομπυ
δεν χρειαζεσαι ψυχολογικα αποθεματα για χομπυ ρε τυπε
δεν τελεσφόρησε τελικά ο χορός, ε τύπε;ρε τυπε μετα απο καμια 10αρια άκυρα δηλαδη δεν θα άρχιζες να ενοχλεσαι οτι κάτι δεν κάνεις καλα;;;
ρε τυπε μετα απο καμια 10αρια άκυρα δηλαδη δεν θα άρχιζες να ενοχλεσαι οτι κάτι δεν κάνεις καλα;;;
δεν τελεσφόρησε τελικά ο χορός, ε τύπε;
δες το σαν εξασκηση τυπε
εχε κατα νου πως και αν τα κανεις ολα σωστα και η γκομενα σε γουσταρει παλι μπορει να φας ακυρο
και αυτο μεσω της εξασκησης το εμαθα
ποιος χορος ρε τυπε; του ζαλογγου;
δεν τελεσφόρησε τελικά ο χορός, ε τύπε;
[/q uote]
εγώ πάντως τύπε που και γκόμενα έχω αυτή την περίοδο, τις πουτάνες δε τις κόβω και δε θα το κάνω ΠΟΤΕ. Μπορεί να μην τις επισκέπτομαι τόσο τακτικά πλέον αλλά και μουνάρα γκόμενα να έχεις, με τις πουτάνες είσαι σε άλλη διάσταση πέραν του ότι καυλαντίζεις το βράδυ σου και με κανέναν κολλητό. Μέχρι και socializing κάνεις αν είσαι λίγο κοινωνικό άτομο να πεις εκεί 2-3 μαλακίες να ξεχαστείς. Ο άλλος στο Κίεβο τις σπονσοράρει και τις έχει και για συντροφιά.
Το να περνάς το βράδυ με γκόμενα που λες τι σου προσφέρει; Απλά θα την γαμάς πιο πολύ ώρα. Το τίμημα όμως που πληρώνεις είναι πολλαπλάσιο, ψυχικό-οικονομικό.
OXI.ρε τυπε μετα απο καμια 10αρια άκυρα δηλαδη δεν θα άρχιζες να ενοχλεσαι οτι κάτι δεν κάνεις καλα;;;
εχω δει αντρες φτωχους, ανεργους, ασχημους, χοντρους, κοντους, φαλακρους, καμπουρες με γυναικα ομορφη διπλα τους και ωραια παλικαρια να ειναι μπακουρια.
οποιος μιλαει και χωνεται γαμαει και εκει.Άμα οι άσχημοι είναι πιο κοινωνικοποιημένοι από τους ωραίους,γαμάνε πιο εύκολα.Αυτή είναι η Ελλάδα.
Βάλε και τους δυο σε μια χώρα του εξωτερικού,χωρίς παρέες και μαλακίες,και θα δούμε ποιος θα γαμάει εκεί πέρα.
Άμα οι άσχημοι είναι πιο κοινωνικοποιημένοι από τους ωραίους,γαμάνε πιο εύκολα.Αυτή είναι η Ελλάδα.
Βάλε και τους δυο σε μια χώρα του εξωτερικού,χωρίς παρέες και μαλακίες,και θα δούμε ποιος θα γαμάει εκεί πέρα.