Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Να πω τη γνώμη μου και γω.

Οι Ελληνίδες καταρχήν δεν μπαίνουν όλες μέσα σε ένα σακί. Άλλο η πιτσιρίκα, άλλο η σαραντάρα, άλλο η Αθηναία, άλλο η χωριατοπούλα κλπ.

Υπάρχει τεράστια επιρροή από Αμερική στη χώρα μας και απλά προσαρμοζόμαστε, συμβαίνει και πιο παλιά αλλά τώρα πιο έντονα.

Αν θέλετε γκομενα, βγείτε από το σπίτι σας, κοινωνικοποιηθείτε, κατεβάστε τα οποία στάνταρ έχετε και τέλος. Αν είστε από αυτούς με κόμπλεξ κατωτερότητας, νάρκισσοι, πεισματάρηδες ή και μίζεροι, θα περάσετε άσχημα στη ζωή σας. Ένα κλικ παραπάνω αν είστε και ψεύτες.

Ο αμπαλος που γράφει άρθρα επειδή βαριέται είναι απλά ο κλασικός Γρηγόρης, για όσους έβλεπαν είσαι το ταίρι μου. Ο κόσμος είναι μια χαρά, ζευγαράκια παντού, οικογένειες, χαρά, χαμόγελο. Ναι, υπάρχουν και δύσκολες στιγμές γιατί έτσι είναι οι σχέσεις. Κανείς δεν προσπαθεί να σας πληγώσει ή να σας εξαπατήσει.

Όλα αυτά για ακριβά αμάξια και κοπέλες με τουπέ υπήρχαν πριν γεννηθώ. Αποτελούν μειονότητα και ο έξυπνος άντρας έχει το μυαλό να τα δει και να τα αποφύγει.

Το γαμησατε το μπου, κάποτε διαβάζαμε τις κριτικές και κάναμε χαβαλέ, τώρα έχεις ένα σωρό ηλίθια σχόλια παντός τύπου και δάκρυα. Ο άντρας, Χρηστάκη, δε γκρινιάζει. Αυτό κράτα.

Αν απο αυτα που γραφω καταλαβες οτι γκρινιαζω, δικαιωμα σου.

Σε αυτο που γραφεις εδω "Κανείς δεν προσπαθεί να σας πληγώσει ή να σας εξαπατήσει." μαλλον δεν εχεις καν τι συμβαινει γυρω σου και εισαι στη δικη σου γυαλα οπως ολοι οι κλασικοι αρνητες της αληθειας.

Ειδικα αυτο που εγραψες "κατεβάστε τα οποία στάνταρ" , κατεβασε τα δικα σου αν θες. Ως γνησιος αντρας που εισαι και βολεψου με οτι σου κατσει μετα απο το προσκυνημα και αυτα που θα εχεις ανεχτει απο τη καθε γαμιολα. Οι αντρες εχουν στανταρ, δεν βολευονται, ουτε ανεχονται ουτε τα κατεβαζουν.

Το Χρηστακη, κρατα το για καποιον που τον ξερεις και εχετε την οικειοτητα, οχι με καποιον που δεν ξερεις και κρινεις ως χαρισματικος ψυχοαναλυτης.

Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εισαι μεσα στις σχεσεις τους σε καθημερινη βαση για να ξερεις αν χαλανε ή οχι και το πως φερονται στον αντρα τους.

Το πουτανιλικι καταρχην, το εχουν στο πολυ πιο ευκολα, γενικα οι ξενες. Δεν δειχνουν πολλα, κανουν πολλα. Τα παραδειγματα για κοπελες απο Γαλλια, Αγγλια, Σουηδια, Νορβηγια, Δανια, Ολλανδια, Βελγιο απλα τα ξεχναμε. Για πολλους λογους. Εντελως διαφορετικη αποψη περι σχεσης-γαμου-οικογενεια που οταν θα εχεις μπει, θα ειναι αργα. Τωρα για καλοκαιρακι που ετσι και αλλιως ερχεται η καθε κοπελα με καλη διαθεση να περασει καλα, να φαει και πουτσα και ευχαριστηθει τις διακοπες της, ναι. Μην μπερδευεσαι στο οτι ειναι ετσι και οταν θα εχεις σχεση-γαμο-οικογενεια μαζι της στη χωρα της. Καμια σχεση. Ειδικα αν εχεις κανει παιδια μαζι της και γινει η μαλακια και θελησει να σε στιψει, θα γινει πολυ χειροτερη απο οτι η ελληνιδα.

Ακομα και στη καλυτερη να πεσει ο κλασικος Ελληνας αντρας, ναι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να τη χαλασει και αυτη. Σιγα σιγα θα τα καταφερει. Ειναι ανικητος σε κατι τετοια, δεν χανει ποτε.

Υπενθυμιζω οτι ο κλασικος Ελληνας αντρας της εποχης μας, λεει πραγματα τα οποια δεν γνωριζει, κανει πραγματα τα οποια δεν εχει ιδεα για τις οποιες πιθανες προεκτασεις-εξελιξεις, ειναι δηθεν σχεδον στα παντα, ειναι φιγουρατζης, επιπολαιος, ανηθικος, λαμογιο, για παρτη του, ανηθικος, γεματος βλαχομαγκια, ξερολιδης για πραγματα που ουτε καν γνωριζει στην ουσια, αναπαραγωγος της καθε μαλακιας χωρις να εχει δικη του αποψη που να πηγαζει απο τη δικη του γνωση, λιγουρης, ο χειροτερος οταν του δοθει μια μορφη εξουσιας-δυναμης στα χερια του, δειλος, τολμηρος σε πραγματα που δεν θα επρεπε καν να ασχολειται, ανοητος, ανωριμος και πολλα αλλα.

Παρατηρησε προσεκτικα το τι ακριβως συμβαινει γυρω σου. Παντου. Δες τη καταντια της κοινωνιας σε ολα τα επιπεδα. Παρε δειγματα απο παντου. Μελετα, κανε ερευνα. Κρινε χωρις συναισθηματα, ψυχρα. Δες την αληθεια.

Οταν μαθεις να βγαζεις τα συναισθηματα στην ακρη, τοτε και μονο τοτε εχεις ελπιδες να δεις την αληθεια σε καθε θεμα.

Το να λεμε ο καθενας αυτα που λεει επειδη μας τσουζει το θεμα και δεν θελουμε να το αποδεχτουμε οτι ειμαστε οι χειροτεροι, ειναι αλλο θεμα. Το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να βαλουμε στην ακρη τον εγωισμο μας και να δουμε την αληθεια διοτι η αληθεια παντα τσουζει, ενοχλει. Ειδικα αυτος που τη λεει, μας γινετε αντιπαθης, του βγαζουμε μισος. Για πολλους λογους, οχι μονο επειδη ειπε την αληθεια αλλα κυριως γιατι αυτος καταφερε να τη γνωρισει και σταματησε να ζει στα συννεφακια. Παντα ο γνωστης σε καθε θεμα, ειναι μισητος απο τους διαφορους συννεφακηδες και ουτοπικους-φαντασιακους τυπους.

Αν θεωρει καποιος οτι αυτη η χωρα ειναι οκ, οτι ειμαστε στο επιπεδο που θα επρεπε να ειμαστε στα παντα, εγω δεν συμφωνω.

Αυτη η χωρα θα μπορουσε να ειναι πολυ πιο ψηλα, πιο δυνατη, πιο ικανη, στα παντα. Σε ολα τα επιπεδα.

Το γεγονος οτι εχει γινει αυτο που εχει γινει και συνεχιζει να γινεται μια λεηλασια ανευ προηγουμενου σε ολα τα επιπεδα, αυτο μαρτυρα πολλα για τη καταντια των αντρων της χωρας.

Να θυμησω ως ενα ελαχιστο παραδειγμα τη τακτικη του κανω τα παντα να διορισω το παιδι μου στο δημοσιο και στα αρχιδια μου για ολα τα υπολοιπα παιδια. Στα αρχιδια μου αν ετσι αδικω καποια παιδια που αξιζουν οντως πιο πολυ απο το παιδι μου για αυτη τη θεση. Στα αρχιδια μου αν αυτος που θα διορισει το παιδι μου ειναι λαμογιο, απατεωνας και βοηθησει στο να πιασει πατο η χωρα. Εγω θα τον ενισχυσω για να διορισει το παιδι μου. Γιατι το παιδι μου εχει παραπανω αξια απο ολα τα υπολοιπα παιδια. Γιατι το παιδι μου ειναι το καλυτερο. Γιατι ειμαι εγω ο καλυτερος πατερας και για αυτο εχω το καλυτερο παιδι. Γιατι μετα θα πουλαω μουρη στο σοι και στους γυρω μου οτι το παιδι μου τα καταφερε, με την αξια του. Εκανα τελεια δουλεια ως πατερας. Θα το λενε παντου και ολοι θα με θαυμαζουν.

Ενα κλασικο παραδειγμα που μαστιζε τη χωρα και συνεχιζει να τη μαστιζει.

Λεφτα, παρακαλια, δωρακια, τα παντα. Γιατι; Για να ερθει ο γιος μου μεταθεση και να μη του πεσει ο κωλος εκει που το στειλανε να υπηρετησει τη πατριδα. Γιατι εγω αγαπω τη πατριδα αλλα να πανε τα αλλα παιδια, οχι το δικο μου. Μετα θα λεω για το γιο μου που ηταν ο ραμπο του ΕΣ. Τωρα πρεπει να φερω το παιδι εδω κοντα μας. Ειναι θεμα γοητρου και μουρης απεναντι σε ολους οτι ειμαι ικανος-δικτυωμενος, ειναι θεμα ασφαλειας γιατι θα παιξουν τηγανιες απο τη μανα του αν δεν τα καταφερω. Τερμα, θα κανω τα παντα και ο Λακης μας θα ερθει εδω, θα ειναι συνεχεια εξω, στο σπιτι μας. Να τρωει σπιτικο φαγακι απο τη μανουλα.

Κλαμα στην ορκομοσια, ταπερακια και κλαμα. Λες και πηγαινουν για το χ πολεμο των αστρων.

Τωρα να μη μιλησουμε για το πως ο κλασικος Ελληνας πατερας μεγαλωνει τη κορη του και τι της καλλιεργει απο μικρη ηλικια γυρω απο το ατομο της. Αστο. Τολμα αν εισαι ο καλυτερος παιδοψυχιατρος-επιστημων να του πεις οτι κανει καπου λαθος στο ολο θεμα να δεις. Μια δοκιμη θα σε πεισει. Ο καλυτερος επιστημων πανω στο θεμα να εισαι, να σε εχει προσκυνησει ολη η επιστημονικη κοινοτητα της Αμερικης, τι μας λες ρε αμπαλε; Τι λες για το παιδι μου; Το παιδι μου ειναι το καλυτερο. Ξερεις ποιος ειμαι εγω; Ε; Ξερεις;

Τα απλα και τραγικα παραδειγματα, ειναι γυρω μας καθημερινα και ειναι χιλιαδες. Αν θελει καποιος να δει την αληθεια, θα τη δει αμεσως. Αν δεν θελει να δει, δεν θα δει ουτε πυρηνικη εκρηξη στα 100 μετρα και θα μας λεει οτι δεχομαστε επιθεση απο εξωγηινους.

Μην αγχωνεσαι, ο γιος του, που στο στρατο ηταν ραμπο, θα μας σωσει. Γιατι; Γιατι ο γιος του ειναι ο καλυτερος ρε. Γιατι; Γιατι ο πατερας που τον μεγαλωσε ειναι ο καλυτερος ρε. Οχι; Κατσε καλα ε; Προσεχε πως μιλας. Ξερεις ποιος ειμαι εγω; Ξερεις τι θα παθεις ρε μαλακα; Ε; Αντε να μη σου γαμησω...που θα τολμησεις να πεις για το παιδι μου οτι δεν ειναι ο ραμπο.

Γιαννη...; Τι ειναι αυτα; Τι ειναι αυτη η ιστοσελιδα που εχεις ανοιχτη; Τι ειναι αυτα που γραφεις; Τι ξεβρακωτες ειναι αυτες; Ρε γυναικα δεν ειναι αυτο που νομιζεις...σε παρακαλω, ηρεμισε. Τι να ηρεμισω ρε ξεφτιλισμενε..; Εξω ρε μαλακα ανωμαλε εξω. Αυτα καθεσαι και κανεις ε; Και εγω μεσα σου μαγειρευω (εφτιαξε σαλατα να φανε τα σουβλακια που εφερε ο ντελιβερι και τα εβαλε μεσα στα πιατα) δουλευω ολη μερα στο γραφειο σαν σκυλι (σαν σκυλι γαμιεται στα 4 στο ημιδιαμονης με τον χ που γνωρισε μεσα στο ενα απο τα 100 προφιλ που εχει παντου και μπαινει απο το γραφειο)...εμενα βρε αχαριστε;

Χιλιαδες παραδειγματα για την αντροσυνη του Ελληνα της εποχης μας. Ατελειωτα. Κωμικοτραγικα.

Τωρα αν υπαρχουν εξαιρεσεις. Παντα υπαρχουν σε ολα. Ειναι ομως αυτο που ακριβως γραφει. Εξαιρεσεις.

Απλα.

Πασατεμπο, λεμοναδιτσα, ξιδακι. Αντε και ενα διπλο με απο ολλα.

Τα λεμε, αντρακλες του συμπαντος. Καλα ξεμπερδεματα με τη Νιτσα που σας επιασε εδω μεσα (διοτι απετυχαν οι 28 σελιδες οδηγιων για το πως θα κρυφτειτε).
συμφωνώ για άλλη μια φορά..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο κόσμος είναι μια χαρά, ζευγαράκια παντού, οικογένειες, χαρά, χαμόγελο. Ναι, υπάρχουν και δύσκολες στιγμές γιατί έτσι είναι οι σχέσεις. Κανείς δεν προσπαθεί να σας πληγώσει ή να σας εξαπατήσει.

Κι εγώ αυτό βλέπω,άσχετα εαν εδώ πολλοί επιμένουν ότι όλες οι σχέσεις είναι σκατά,ότι όλοι υποκρίνονται και το να γαμάς μόνο πουτάνες είναι το νόημα της ζωής.Δεν είναι έτσι.Εαν βρεις κάποια,θες με κωλοφαρδία,θες με οτιδήποτε,που είναι όπως τη θες,περνάς μια χαρά.

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Αν απο αυτα που γραφω καταλαβες οτι γκρινιαζω, δικαιωμα σου.

Σε αυτο που γραφεις εδω "Κανείς δεν προσπαθεί να σας πληγώσει ή να σας εξαπατήσει." μαλλον δεν εχεις καν τι συμβαινει γυρω σου και εισαι στη δικη σου γυαλα οπως ολοι οι κλασικοι αρνητες της αληθειας.

Ειδικα αυτο που εγραψες "κατεβάστε τα οποία στάνταρ" , κατεβασε τα δικα σου αν θες. Ως γνησιος αντρας που εισαι και βολεψου με οτι σου κατσει μετα απο το προσκυνημα και αυτα που θα εχεις ανεχτει απο τη καθε γαμιολα. Οι αντρες εχουν στανταρ, δεν βολευονται, ουτε ανεχονται ουτε τα κατεβαζουν.

Το Χρηστακη, κρατα το για καποιον που τον ξερεις και εχετε την οικειοτητα, οχι με καποιον που δεν ξερεις και κρινεις ως χαρισματικος ψυχοαναλυτης.

Έχεις μπλέξει αγόρι μου... εχεις μπλέξει...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Αυτή τη στιγμή, χέζω.

Σκέφτομαι, όλα ΟΚ. Πλουπ.

Προσωπικά, η υπερβολική ασχολία με τις γυναίκες και τι είναι, πως είανι κλπ., είναι χάσιμο χρόνου.

Επίσης, όταν κάποιος θεωρεί ότι ο κόσμος εκεί έξω θέλει να τον φάει, νομίζει ότι είναι εκλεκτός. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν έιναι εκλεκτός, απλά κάπως πρέπει να ξεχωρίσει.

Π

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Κι εγώ αυτό βλέπω,άσχετα εαν εδώ πολλοί επιμένουν ότι όλες οι σχέσεις είναι σκατά,ότι όλοι υποκρίνονται και το να γαμάς μόνο πουτάνες είναι το νόημα της ζωής.Δεν είναι έτσι.Εαν βρεις κάποια,θες με κωλοφαρδία,θες με οτιδήποτε,που είναι όπως τη θες,περνάς μια χαρά.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι υπαρχει εν ετη 2019 γυναικα 20-30 ετων, ομορφη 7αρακι και πανω που θα ειναι οπως τη θες και θα περνας καλα (οπως εγραψες) ενω της εχεις δωσει αξια (τη σεβεσαι και εισαι καλος μαζι της) και ολο αυτο θα κρατησει;

Απο τη πολυ μικρη τους ηλικια μαθαινουν οτι αυτος που τις σεβεται ειναι ο nice guy, needy, beta. Και να μη τα γνωριζουν, θα φροντισει το συστημα που ειναι δομημενο γυρω τους στο να το μαθουν. Πλυση εγκεφαλου απο παντου γυρω απο το θεμα.

Τη μεγαλυτερη ζημια τη κανουν οι μπαμπαδες. Οχι οι μαμαδες τους.

Ο πατερας της καθε κοπελας ευθυνεται για την επιλογη συζυγου που εκανε, για το πως φερθηκε μεσα στο γαμο του, για το πως μεγαλωσε τη κορη του, για τα παντα. Ο αντρας εχει την ευθυνη των επιλογων του.

Καθε κοπελα, εχει ενα πατερα, ισως και ενα αδελφο. Ισως και καποιον θειο. Παππου. Γενικα υπαρχουν αντρες συγγενεις γυρω της που ευθυνονται για το πως θα μεγαλωσει.

Ο πολεμος σε πνευματικο επιπεδο ειναι τεραστιος και σε εκταση και σε ενταση εκ μερους του συστηματος. Ο κλασικος πατερας, ειναι καταδικασμενος στο να αποτυχει. Θα πρεπει να ειναι μεγαλος μαγκας για να λειτουργησει ως ασπιδα και να προστατεψει τη κορη του απο ολο αυτο το εκτρωμα που εχουν ονομασει life style. Θα πρεπει να τα εχει καταφερει και σαν συζυγος (πρωτα απο ολα), να ειναι ολα οπως πρεπει να ειναι, ο καθενας στο ρολο του, να σεβεται ο καθενας πρωτα τον εαυτο του και μετα να δωσει αξιες και παραδειγμα στη κορη του. Να εχει τον θαυμασμο της και το σεβασμο της ωστε να δεχτει τα οσα θα της πει-διδαξει.

Οταν ο χ μαλακας δεν σεβεται τον εαυτο του, τους γυρω του και γενικα δεν σεβεται τα αρχιδια του σαν αντρας και απλα μπηκε σε ενα γαμο-οικογενεια για λογους που ουτε αυτος γνωριζει και ψαχνει πως να ξεσπασει με καθε τροπο (κρυβεται κιολας φοβουμενος τις συνεπειες) τι αλλο θα πρεπει να πουμε ωστε να καταλαβετε οτι για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε και θα φτασουμε εκει που συντομα θα φτασουμε (στα πραγματικα τραγικα επιπεδα).

Ελαχιστοι αντρες σεβονται τα αρχιδια τους. Ειδος υπο εξαφανιση, οχι λογω απειλης αλλα λογω ανοθευτης μαλακιας.

Απο τον αντρα ξεκινανε ολα. Ολες αυτες οι γυναικες, ειχαν εναν πατερα, θειο, αδερφο, καποιον που δεν ασχοληθηκε ή τα εκανε σκατα.

Δεν φταινε οι γυναικες, η ελλειψη αντρισμου φταιει. Οχι μονο για τη καταντια των γυναικων, αλλα σχεδον για ολα.

Εν ετη 2019 υπαρχουν τυπακια που τα βλεπουν ολα μια χαρα, οτι σε γενικες γραμμες ειμαστε ενταξει και ολα οκ.

Δικαιωμα τους, οπως και δικαιωμα του καθενα που τα εχει γραψει ολα αυτα στα αρχιδια του και απλα ακολουθει τα θελω του και κανει αυτο που θελει και οχι αυτο που μπορει.

Δεν εχω παιδια, ουτε θελω ποτε να κανω αλλα ουτε ποτε θα επιτρεψω στη χ γυναικα να παει να το "ριξει" αν τελικα μεινει απο εμενα εγκυος και το μαθω.

Οσοι ομως εχετε παιδια, δειτε την αληθεια και οχι αυτο που εσεις γουσταρετε να ονομαζετε αληθεια και καντε οτι αρμοζει στη καθε περισταση.

Να σας ζησουν τα παιδακια σας και καλη δυναμη στο δυσκολο και σημαντικο εργο σας.

Ο εγωισμος ειναι αυτο που κρατα τον καθε ανθρωπο τυφλο στο να δει και να πραξει-αλλαξει-βελτιωσει τον εαυτο του.

Οι γυναικες και τα παιδια εχουν δικαιωμα στην επιπολαιοτητα και στη μαλακια. Ο αντρας οχι. Φερθειτε αναλογα.

Αν θεωρειτε οτι τα εχετε παει καλα, ολα αυτα τα δυστυχισμενα πλασματα εκει εξω που ξεσπανε με καθε τροπο για να ξεχασουν τα δεκαδες ψυχολογικα προβληματα τους...τι ειναι;

Εκτος αν θεωρειτε μια χαρα τη κατασταση των σημερινων νεων παιδιων. Τοσο εγωιστες; Τοσο που αρνειστε να δειτε την αληθεια για να μη τσουξει και φτυσετε στο καθρεφτη;

Ελαχιστα παιδια εχουν καταφερει μεσα σε μια αρρωστημενη κοινωνια να διαφυλαξουν τη ψυχικη τους υγεια, ελαχιστα. Μπραβο σε αυτους τους γονεις και μπραβο σε αυτα τα παιδια για το ηθος τους.

Τα υπολοιπα, ζουν μεσα στα σοσιαλ, στα κλαματα για τον χ διασημο, την μιμηση σε οτι τους σερβιρει το συστημα ως μοδα-ταση-must.

Ζουν οπως τους λεει το συστημα, τρωνε οπως τους λεει, "διασκεδαζουν" οπως τους λεει, κανουν σεξ οπως τους λεει, ντυνονται οπως τους λεει, ζουν γενικα πιστα συμφωνα με τις επιταγες του συστηματος. Προσωπικοτητα δικη τους, μηδεν. Προβατακια, στα παντα. Αυτο, δεν ειναι ψυχικη υγεια. Για αυτο ξεσπουν σε καθε ειδους μαλακια μετα. Ολα αυτα τα παιδια, εχουν ενα πατερα. Αυτος ευθυνεται. Αυτα τα κοριτσια μετα μεγαλωνουν και τα βρισκετε εξω και βλεπετε τη συμπεριφορα τους. Δυστυχως, ο Ελληνας πατερας των τελευταιων 30 ετων ειναι οτι χειροτερο για αυτα τα παιδια. Αποδειξη...; Βλεπουμε τους καρπους των εργων του εξω.

Ο σκιζω γατες μαγκας. Μπραβο ρε μαγκα. Καλα τα καταλαβες.

Κοιτα βγες πριν γυρισει η Νιτσα σπιτι και φας κανα τηγανι αν σε δει εδω μεσα, προσεχε μη κολλησεις και τιποτα και γινεις ρεζιλι και ασε τις μαγκιες.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
η μεση δυτικη δεν διαφερει σε τιποτε σε σχεση με την μεση ελλεεινιδα αφου στο ιδιο γυναικοκεντρικο καζινοκαπιταλιστικο συστημα δρουν και οι μεν και οι δε αρα με τους ιδιους ορους

το ζητημα ειναι η κατεδαφιση αυτου του συστηματος το οποιο μονο οι ινσελ και οι mgtow συμβαλλουν στην επιταχυνση του γκρεμισματος του με το να μην το εξυπηρετουν

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
και οσο για τις δυτικες που λετε οτι δεν χαλανε μαλλον δνε βλεπετε ξενα βιντεακια στα οποια μολις ο ανδρας χασει την δουλεια του η μειωθουν οι αποδοχες του πραγμα που οδηγει στην μη συνεχιση εξυπυρετησης ενος επιπεδου ζωης τον παρατανε στα κρυα του λουτρου με τις διατροφες ή πανε στον επομενο διατροφη η συνεχιζουν το κυνηγι του προμηθευτη ενω ειναι ανεβασμενες στο καρουζελ πουτσων που εχουν σε αγφθονια οποιαδηποτε στιγμη διαθεσιμο

για να μην ζειτε με ψευδαισθησεις,εξ'ου και η γιγαντωση των mgtow παγκοσμιως

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τι σε κανει να πιστευεις οτι υπαρχει εν ετη 2019 γυναικα 20-30 ετων, ομορφη 7αρακι και πανω που θα ειναι οπως τη θες και θα περνας καλα (οπως εγραψες) ενω της εχεις δωσει αξια (τη σεβεσαι και εισαι καλος μαζι της) και ολο αυτο θα κρατησει;

Εσύ όταν κυκλοφορείς έξω,δεν βλέπεις γυναίκες που τουλάχιστον εμφανισιακά σε καλύπτουν;Δεν εννοώ μόνο τις μουνάρες αλλά που έχουν ένα ωραίο σωματάκι και προσωπάκι.Και που με κάποιες από αυτές θα μπορούσες να σε φανταστείς και ζευγάρι;Δεν μπορεί δηλαδή όλες όσες μας αρέσουν να είναι όλες ακατάλληλες για σχέση.

Και σ'αυτό που με ρωτάς,ναι πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιες γυναίκες γιατί τις βλέπω αλλά δεν μπορώ να τις έχω.Είτε γιατί δεν θα είναι ποτέ μόνες τους,είτε γιατί δεν υπάρχει τρόπος να τις γνωρίσω,είτε απλά γιατί εγώ είμαι ο άτυχος και ο άλλος που τη χαίρεται ο τυχερός.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εσύ όταν κυκλοφορείς έξω,δεν βλέπεις γυναίκες που τουλάχιστον εμφανισιακά σε καλύπτουν;Δεν εννοώ μόνο τις μουνάρες αλλά που έχουν ένα ωραίο σωματάκι και προσωπάκι.Και που με κάποιες από αυτές θα μπορούσες να σε φανταστείς και ζευγάρι;Δεν μπορεί δηλαδή όλες όσες μας αρέσουν να είναι όλες ακατάλληλες για σχέση.

Και σ'αυτό που με ρωτάς,ναι πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιες γυναίκες γιατί τις βλέπω αλλά δεν μπορώ να τις έχω.Είτε γιατί δεν θα είναι ποτέ μόνες τους,είτε γιατί δεν υπάρχει τρόπος να τις γνωρίσω,είτε απλά γιατί εγώ είμαι ο άτυχος και ο άλλος που τη χαίρεται ο τυχερός.

Είτε γιατί αποπνέεις μιζέρια και κλάψα,είτε γιατί δεν περιποιείσαι την εικόνα σου.
Για αυτό δεν τις έχεις.
Δούλεψε με τον εαυτό σου!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.000
Πόντοι
1.446

Όλα τα μπάζα οι Δυτικές, μαζί και οι Ελλεινιδες έχουν γίνει φεμηνιστριες ...

Ρωσσιδες, Ρουμάνες, Βραζιλιάνες  γιατί δεν ειναι φεμηνιστριες ...

Όταν η γυναίκα ειναι όμορφη όλα της πάνε καλά ... όταν ειναι μπάζο όλα της πάνε στραβά ...

... απλά τα πράγματα ...!

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Είτε γιατί αποπνέεις μιζέρια και κλάψα,είτε γιατί δεν περιποιείσαι την εικόνα σου.
Για αυτό δεν τις έχεις.
Δούλεψε με τον εαυτό σου!

ειπε ο γυναικοκεντρικος παντοφλακιας pua

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
οκ καληνυχτακια οπαδου του κουλη μπουλη :2funny: :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ετσι είναι όπως τα λες.Απλά διαφέρουν οι αναλογίες.Εγώ μπορεί να τους πω να αφιερώσουν 70% του χρόνου στη δουλειά,20% στο καμάκι και 10% στο γυμναστήριο,εσύ μπορεί να πεις 60% στη δουλειά,10% στο καμάκι και 30% στο γυμναστήριο αλλά ενώ η φόρμουλα αλλάζει το γεγονός της προσπάθειας παραμένει.Αν κάποιος ψωλάρει και πει όχι ρε εγώ δε θα δουλέψω για να βγάλω γκόμενες,δε θα πάω γυμναστήριο δε θα κάνω ταξίδια,ούτε θα χάσω χρόνο να καμακώνω μετά γίνεται πικεριστής να γαμάει Μεταξουργείο με 10 ευρώ πουτάνες έσχατης διαλογής και να του σκίζουν τη σούφρα μελαμψοί ή καταλήγει Mgtow να χαιδεύει την ψώλα του ως τον ουρανό σαν πιο ψαγμένος.
Κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα πώς να το κάνουμε.
Η ζωή είναι δύσκολη για μη πούστηδες.
Αμα βέβαια κάποιος πουστέψει έλυσε το πρόβλημά του που λένε.Γελάει κάτω από τα μουστάκια του με κώλο φινιστρίνι.

:coffee: :coffee: :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom