Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ανετα της τα έρχινα στους υπεραναπτυγμενους μαστικούς της αδενες, ή της εδινα και μια -πανυγυρικη- τσιμπουκα (οσο μεγαλωνω αντιλαμβανομαι οτι μειωνεται η επιλεκτικοτητα μου, και ο πυχης πεφτει)...

Πρέπει να αρχίσεις να γαμάς 2 φορές τη μέρα πουτάνες για τουλάχιστον 3 μήνες.
Κι αν προλάβεις.

Αν μετά τη συγκεκριμένη θεραπεία , δεν σου περάσει ... μη διστάσεις ...
revolver-in-open-dresser-drawer-elevated-view-picture-id200142843-001

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.267
Πόντοι
216
γιατί ξέρουν ότι οι άντρες που βρίσκονται στο "top" ( εξαψήφια ποσά εισοδήματος κάθε χρόνο, εμφανίσιμοι κλπ.) ψάχνουν για γάμο και οικογένεια, η έστω για σταθερή σχέση,

;;; Απο Κουβειτ γραφεις;

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Πρέπει να αρχίσεις να γαμάς 2 φορές τη μέρα πουτάνες για τουλάχιστον 3 μήνες.
Κι αν προλάβεις.

Αν μετά τη συγκεκριμένη θεραπεία , δεν σου περάσει ... μη διστάσεις ...
revolver-in-open-dresser-drawer-elevated-view-picture-id200142843-001

Φίλε τη συγκεκριμένη πίπα στη τουαλέτα χύσιμο μάπα ξεφτίλισμα και φωτογραφία και μετά κλωτσιές και δρόμο...συμφωνώ μαζί σου απολύτως..και δε μίλησα για φώκιες για ομορφούλες 19αρες μίλησα..εγώ προσωπικά νιώθω νεκρόφιλος με 50άρα θέλω να κάνω εμετό αλλά ο καθένας ότι προτιμά..  :vomit: :vomit:

Απλά εγώ είπα οτι υπάρχουν τόσο μουνόδουλοι που θα τη κράταγαν μόνιμα αυτή τη μπαλότσα με όση πούτσα θα έχει φάει και θα πίστευαν ότι έπιασαν και τη καλή  :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Τη συγκεκριμένη , δεν το εξέταζα ως ενδεχόμενο να της τον βάλω. Ποτέ . Με τίποτε.
Και 70 χρονών να ήμουν , δεν τη γάμαγα. Μιλάμε για τελείως σκρόφα.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Τη συγκεκριμένη , δεν το εξέταζα ως ενδεχόμενο να της τον βάλω. Ποτέ . Με τίποτε.
Και 70 χρονών να ήμουν , δεν τη γάμαγα. Μιλάμε για τελείως σκρόφα.

Και ξαναλέω συμφωνώ μαζί σου απολύτως...καρκίνος φαίνεται και αυτή όπως και πολλές άλλες σαν αυτή  :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Εϊναι και σχιστομάτα πανάθεμά την , εκτός από χοντρή ;;;;; Τάπα επίσης είναι σίγουρα, φαίνεται από τα χέρια της .
Τελείως ανάποδο γαμώτο .

Φιλοσοφική απορία. Αυτός που γαμάει αυτή, είναι ανώτερος από αυτόν που γαμάει γίδια ;;

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
καλυτερα να την εχωνα σε μυρμηγκοφωλια παρα σ αυτο το μυγοχεσμα...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
Φιλοσοφική απορία. Αυτός που γαμάει αυτή, είναι ανώτερος από αυτόν που γαμάει γίδια ;;
ασχημη δεν την λες την γιδα.... blowjob/handjob ομως δε μπορει να κανει, ουτε εχει βυζια πελωρια

.....η χοντρη σου προσφερει ολο το πακετο

URL]]

Επισκέπτης
ανετα της τα έρχινα στους υπεραναπτυγμενους μαστικούς της αδενες, ή της εδινα και μια -πανυγυρικη- τσιμπουκα (οσο μεγαλωνω αντιλαμβανομαι οτι μειωνεται η επιλεκτικοτητα μου, και ο πυχης πεφτει)...

η αληθεια ομως ειναι οτι προ εικοσαετιας, κατι τετοια παρτσακλα περισσοτερο τα κοροιδευαμε και γελαγαμε, παρα πηγαινε το μυαλο μας στο σεξουαλικο... κι αυτο θεωρω οτι δεν εχει να κανει τοσο με την ηλικια μας  (τοτε ειμασταν πιο επιλεκτικοι), οσο με το οτι κατι τετοιες κοπελιτσες λογω της επικρατουσας ηθικης δεν "εξεπεμπαν" καθολου σεξουαλικοτητα...
με λιγα λογια, η συγκεκριμενη προ εικοσατιας μπορει να ηταν και εντελως αγαμητη (διοτι η ιδια δεν θα ενεδιδε), ενω σημερα λογω της νεας ηθικης που θελει τη γυναικα απελευθερωμενη σεξουαλικα, έχει μετατραπει σε μια...συλλεκτρια ψωλων!

Το scape ειναι γκευ μπαρ στο Γκαζι.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Τα ξερετε τα πουστραδικα οι πικεριστες
Γιατι δεν παιρνεις τον Picker καμια βολτα? Η εχετε παει ηδη?
o bignik14100001 ο κολητος σου εψαχνε  για gay σαουνες... λες  να του πουμε να παει εκει καμια  βολτα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
o bignik14100001 ο κολητος σου εψαχνε  για gay σαουνες... λες  να του πουμε να παει εκει καμια  βολτα;
θα κοψεις να λες ψεματα για μενα πουσταρα ψευτη.

α, ο μπιγκνικ καμμια σχεση δεν εχει με μενα, αλλη ηλικια, αλλο υψος , μονο το ονομα και η πολη ειναι κοινα, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ

αλλο ρωταω και αλλο ψαχνω.
αλλο κανω κοπλιμεντ στην επιδερμιδα της τζενης οπως ο μαστορακης και αλλο γουσταρω και κανω σεξ μαζι της.

κοψε τα πουστριλικια σε κολλησαν τα φιλαρακια να φερεσαι υπουλα και να λες ψεματα.

ΠΟΥΣΤΑΡΑ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
Κάτι συμμαθήτριες ημίμπαζα που μου είχαν κάνει ερωτική εξομολόγηση , τις έκανα και έπαθαν ψυχολογικά προβλήματα.
Καταστράφηκαν τελείως. Δεν με πειράζει καθόλου , ούτε το μετανιώνω.

θα εδινα και το δεξι μου αρχιδι για να ακουσω σκληροπυρηνικες ιστοριες από χυλοπιτες του λακαρου... :heavymetalbig:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
εχει σκαλωμα με τις συμμαθητριες ο λακης  :grin:

κατά τις 10 το βραδυ που θα εχει κατεβασει μισο μπουκαλι λαγκαβουλιν, θα αρχισει να κελαιδαει ο λακαρος και οποιον/οποια παρει ο χαρος!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom