pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Θα στην φυλάξω για πρωινό.
μονο πρωι γαμαω κομπλε ;)
Θα στην φυλάξω για πρωινό.
μονο πρωι γαμαω κομπλε ;)
Γιατί;
Τις υπόλοιπες ώρες μισογαμάς;
ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο θα εχει βαλει δαχτυλο η μικρη
σιγουροτατος
καυλωνει που μας καυλωνει
ειμαι πρωινος τυπος αντε το πολυ μεχρι να γινει το μεσημεριανο
Έχω παθιαστεί με τον δικό σου, από τότε που μου τον απαγόρευσες.
Μετά σε πιάνει βαρυστομαχιά από τα σουτζουκάκια;
ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο θα εχει βαλει δαχτυλο η μικρη
σιγουροτατος
καυλωνει που μας καυλωνει
ποτε στο απαγορευσα?
Πουτανάκι ολκής.
Με είχε βάλει να της κάνω "πινέλο" στα κωλομάγουλα, και μόλις πήγα να της τον καρφώσω, τον μάζεψε.
ποτε στο απαγορευσα?
Δεν πρόλαβα.
Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει ελλεηνιδα? Ουτε για τις φιλες δεν σας εχουν! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!αυτα π ελεγε ηταν μουφα δεν τον ξερω φιλες εχω αλλα τις εχω για καλυτερα λολλ
ξερακιανες εννοει ρωσσιδες!!! ΞΥΠΝΑΤΕ! Σας θελουν καταναλωτικα γουρουνια, σας κρεμασανε κουδουνια!!!τι εμπλεξες κι εσυ με τις ξερακιανες?
H αληθεια ειναι οτι το τελευταιο πραγμα που θα εκανα, θα ηταν να παντρευτω γυναικα με παιδια.Το θεωρω αδιανοητο. Δεν βλεπω κανενα λογο να το κανω.
Ποτέ μη λες ποτέ.
Άμα ήταν χοντρή και την καψουρευόσουν;
Eίναι γνωστό στο forum ότι έχεις μηδενικές αντιστάσεις στα ισχυρά βαρυτικά πεδία :S
θελω να μου απαντησεις σε μια ερωτηση μιας και μεγαλυτερος σε ηλικια απο εμενα κατι περισσοτερο θα ξερεις. εχω μια γκομενιτσα ρωσιδα η οποια ειναι σε αναλογιες μοντελου σωμα και προσωπο. 1.70 ξανθια ασπρο δερμα με γλυκα χαρακτηριστικα προσωπου.
πιστευεις οτι μπορει καποια στιγμη στη ζωη της να εκανε βιζιτες εστω και part time;
απλα με εβαλε σε σκεψεις ο βασιλιας μ' αυτο που επαθε και ειπα να σε ρωτησω.
επισης αν καποιος αλλος θελει να απαντησει και να την γνωμη του θα του ημουν ευγνωμων
Kαι να έκανε δεν έχεις πως να το μάθεις.. επομένως κάνε πως δεν έκανε.. και ζήσε το τώρα..πιστευεις οτι μπορει καποια στιγμη στη ζωη της να εκανε βιζιτες εστω και part time;
Ρε μαν. Ποσο ανασφαλεια ποια ?
Δηλαδη απο ενα δημοσιευμα στην τηλεοραση βρηκες πατημα για να μιζεριασεις τη ζωη σου?
Βαζεις τρικλοποδια στον εαυτο σου, πυροβολεις τα ποδια σου. Πως αλλιως να στο πω. Αν σου κανει για το σκοπο που τη θες,
τι σε νοιαζει τι εκανε πριν ?
Εσυ ποοοοσο καλυτερη συμπεριφορα ειχες στη ζωη σου σε σχεση με εκεινη οσον αφορα τις σχεσεις σου με τις γυναικες ?
Ξεκολλα, περνα καλα αγορι μου. Αστο τι εκανε πριν!