Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο θα εχει βαλει δαχτυλο η μικρη

σιγουροτατος

καυλωνει που μας καυλωνει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο θα εχει βαλει δαχτυλο η μικρη

σιγουροτατος

καυλωνει που μας καυλωνει

Πουτανάκι ολκής.

Με είχε βάλει να της κάνω "πινέλο" στα κωλομάγουλα, και μόλις πήγα να της τον καρφώσω, τον μάζεψε.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ηρθε η μοσχαριωτισα, και για λιγο μπουτι, σπαλα κτλ γινεται πλειστηριασμος των ιδανικων του αντι πιρφοριακου αγωνα, ξεπουλαμε τα παντα. Η τιμη στο μεταξι πηγε 15ε, ο πικερισμος καταρρεει, οι ελλεηνιδες εξακολουθουν να εχουν θαυμαστες δηλ πιρφορισμος κτλ.
Η κατασταση γινεται τραγικη, καλητερα να το κλεισουμε το σαητ!
Οποιος μπορει ας πορνομετανστευσει. Σωζων εαυτον σωθητω.
υγ.
Το χειροτερο ειναι οτι το σαητ μετατρεπεται σε προξενητρα, τουλαχιστον αυτες παλια εδιναν και προικα, ενω εδω τις παιρνεται μονο με το βρακι τους και ανευ εγκεφαλου.
ΙΔΟΥ
αυτα π ελεγε ηταν μουφα δεν τον ξερω φιλες εχω αλλα τις εχω για καλυτερα λολλ
Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει ελλεηνιδα? Ουτε για τις φιλες δεν σας εχουν! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!
τι εμπλεξες κι εσυ με τις ξερακιανες?
ξερακιανες εννοει ρωσσιδες!!! ΞΥΠΝΑΤΕ! Σας θελουν καταναλωτικα γουρουνια, σας κρεμασανε κουδουνια!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.320
Πόντοι
3.656
H αληθεια ειναι οτι το τελευταιο πραγμα που θα εκανα, θα ηταν να παντρευτω γυναικα με παιδια.Το θεωρω αδιανοητο. Δεν βλεπω κανενα λογο να το κανω.

Ποτέ μη λες ποτέ.
Άμα ήταν χοντρή και την καψουρευόσουν;
Eίναι γνωστό στο forum ότι έχεις μηδενικές αντιστάσεις στα ισχυρά βαρυτικά πεδία :S

Αν και το έχω ξαναγράψει, σε παραπέμπω στα δεκάδες βίντεο που υπάρχουν στο Διαδύκτιο για το θέμα. ΜΑΚΡΥΑ από μοναχικές μητέρες. Η Σειρά προτεραιότητας που έχουν είναι η εξής 1. τα παιδιά τους 2. οι ίδιες 3. η οικογένειά τους 4. το κατοικίδιο 5. ο γκόμενος. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κατοικίδιο είναι ανόητο να είσαι ο τελευταίος στη σειρά και να στριμώχνεσαι σε κάποια άδεια στιγμή τους. 

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
θελω να μου απαντησεις σε μια ερωτηση μιας και μεγαλυτερος σε ηλικια απο εμενα κατι περισσοτερο θα ξερεις. εχω μια γκομενιτσα ρωσιδα η οποια ειναι σε αναλογιες μοντελου σωμα και προσωπο. 1.70 ξανθια ασπρο δερμα με γλυκα χαρακτηριστικα προσωπου.

πιστευεις οτι μπορει καποια στιγμη στη ζωη της να εκανε βιζιτες εστω και part time;

απλα με εβαλε σε σκεψεις ο βασιλιας μ' αυτο που επαθε και ειπα να σε ρωτησω.

επισης αν καποιος αλλος θελει να απαντησει και να την γνωμη του θα του ημουν ευγνωμων

Ρε μαν. Ποσο ανασφαλεια ποια ?

Δηλαδη απο ενα δημοσιευμα στην τηλεοραση βρηκες πατημα για να μιζεριασεις τη ζωη σου?

Βαζεις τρικλοποδια στον εαυτο σου, πυροβολεις τα ποδια σου. Πως αλλιως να στο πω. Αν σου κανει για το σκοπο που τη θες,
τι σε νοιαζει τι εκανε πριν ?

Εσυ ποοοοσο καλυτερη συμπεριφορα ειχες στη ζωη σου σε σχεση με εκεινη οσον αφορα τις σχεσεις σου με τις γυναικες ?

Ξεκολλα, περνα καλα αγορι μου. Αστο τι εκανε πριν! 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.789
Πόντοι
3.936
πιστευεις οτι μπορει καποια στιγμη στη ζωη της να εκανε βιζιτες εστω και part time;
Kαι να έκανε δεν έχεις πως να το μάθεις.. επομένως κάνε πως δεν έκανε.. και ζήσε το τώρα..
Εχει και μια ξένη παρομία για αυτό.. << ένα πλυμένο μ*υνί , είναι πάντα σαν καινούργιο >>.  :thumbsup:

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Ρε μαν. Ποσο ανασφαλεια ποια ?

Δηλαδη απο ενα δημοσιευμα στην τηλεοραση βρηκες πατημα για να μιζεριασεις τη ζωη σου?

Βαζεις τρικλοποδια στον εαυτο σου, πυροβολεις τα ποδια σου. Πως αλλιως να στο πω. Αν σου κανει για το σκοπο που τη θες,
τι σε νοιαζει τι εκανε πριν ?

Εσυ ποοοοσο καλυτερη συμπεριφορα ειχες στη ζωη σου σε σχεση με εκεινη οσον αφορα τις σχεσεις σου με τις γυναικες ?

Ξεκολλα, περνα καλα αγορι μου. Αστο τι εκανε πριν! 

+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom