Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
πουτσα και σπέρμα δωσε τυπε
Εσένα όσο σε διαβάζω σε πάω ρε!
πουτσα και σπέρμα δωσε τυπε
Αυτή είναι η πρόθεσή μουπουτσα και σπέρμα δωσε τυπε
Οι τωρινοί πιτσιρικάδες δεν γαμάνε πουτάνες γιατί δεν έχουν ανάγκη να πάνε σε πουτάνες.
Πες τα ρε φίλε. Αλλα μη νομίζεις και στη δική μας γενιά υπήρχαν αρκετοί σκατοφλωροιΟι πιτσιρικάδες οι τωρινοί , δεν γαμάνε πουτάνες, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΙ"
τους έπεισαν δηλαδή ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΛ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Τους έπεισαν επίσης ότι ... δεν είναι σωστό να λένε ψέμματα στις γκόμενες και να γαμάνε πουτάνες στα κρυφά.
ΚΟΝΤΟΛΟΓΗΣ, ΓΙΝΑΝ ΠΙΟ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ. Και στην εμφανιση και στις διαστασεις και στο γαμησι .
Τώρα καμαρώνει το φλωράκι , που είναι 21 και έχει σταθερή σχέση από τα 17 , που είναι και η μόνη που γάμησε.
Και όταν την πρωτογάμησε, ήταν παρθένος και το ήξερε κι η γκόμενα.
Ο μάγκας του 1985, άρχιζε στα 13 να γαμάει στα μπουρδέλα και μέχρι τα 16-17 που το καθόταν η πρώτη συνομίληκη καριολίτσα,
είχε γαμήσει 100 φορές στο μπουρδέλο , αν ήταν μπατήρης. Αν είχε φράγκα , είχε γαμήσει και σε μασατζίδικα και βίζιτες.
Τώρα είναι σχεσάκιας , φλώρος.
Πες τα ρε φίλε. Αλλα μη νομίζεις και στη δική μας γενιά υπήρχαν αρκετοί σκατοφλωροι
Άπαιχτος!!!!Τύπε δεν γελάω!
Λέγε λέγε με έπεισες
Τελικά ασπάστηκα τον σαντμανισμό!
Παιδιά υπάρχει πρόβλημα.
Το αθηναϊκό καπιταλιστικό μοντέλο, έχει μαζέψει όλα τα μουνιά από την επαρχία τα οποία γαμάει μια μικρή μερίδα της αθηναϊκής ελίτ.
Και εμείς τα φτωχά, πλην τίμια παλικάρια της επαρχίας αναγκαζόμαστε να την βγάζουμε με εργόχειρο.
Πρέπει να αντιδράσουμε με πορείες διαμαρτυρίας!
Για την ώρα ας φτιάξω εναν φραπέ!
ο ιδιος 21χρονος θα ωταν παρθενος τοτε. Τα σημερινα μαγκακια τις παιρνουν παρτουζα και το γραφουν βιντεο. Τι να τα κανουν τα δεκαλεπτα ξεπεταγματα;Οι πιτσιρικάδες οι τωρινοί , δεν γαμάνε πουτάνες, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΙ"
τους έπεισαν δηλαδή ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΛ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Τους έπεισαν επίσης ότι ... δεν είναι σωστό να λένε ψέμματα στις γκόμενες και να γαμάνε πουτάνες στα κρυφά.
ΚΟΝΤΟΛΟΓΗΣ, ΓΙΝΑΝ ΠΙΟ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ. Και στην εμφανιση και στις διαστασεις και στο γαμησι .
Τώρα καμαρώνει το φλωράκι , που είναι 21 και έχει σταθερή σχέση από τα 17 , που είναι και η μόνη που γάμησε.
Ο μάγκας του 1985, άρχιζε στα 13 να γαμάει στα μπουρδέλα και μέχρι τα 16-17 που το καθόταν η πρώτη συνομίληκη καριολίτσα,
είχε γαμήσει 100 φορές στο μπουρδέλο , αν ήταν μπατήρης. Αν είχε φράγκα , είχε γαμήσει και σε μασατζίδικα και βίζιτες.
Ετσι τυπε. Εμεις τα καλοκαιρια παιζαμε μπαλα και με τουριστριες. Με μηχανες και συνεχομενο κλαμπινγκ. Αυτοι οι πιτσιρικαδες τωρα ζουν λες και ειναι συνταξιουχοι. Με μια ελλεινιδουλα μια ζωη και ζετεμ, τα προβατα της μονογαμιας.Οι πιτσιρικάδες οι τωρινοί , δεν γαμάνε πουτάνες, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΙ"
Ετσι τυπε. Εμεις τα καλοκαιρια παιζαμε μπαλα και με τουριστριες. Με μηχανες και συνεχομενο κλαμπινγκ. Αυτοι οι πιτσιρικαδες τωρα ζουν λες και ειναι συνταξιουχοι. Με μια ελλεινιδουλα μια ζωη και ζετεμ, τα προβατα της μονογαμιας.
Φίλε δεν είμαι απο αυτούς που έχουν γαμήσει πολλές τουρίστριες(πάνω απο δυο δεν πρέπει), αλλά εσύ που δεν έχεις φορτώσει ποτέ , δεν μου φαίνεται παράξενο που νομίζεις ότι όλοι λέμε παραμύθια εδώ μέσα. Πρέπει να αποδεχτείς ότι υπάρχει κόσμος που περνάει καλά και γαμάειΚαλά,αυτό που γαμούσαν τότε όλοι τουρίστριες είναι και ψιλοπαραμύθι των παλαιότερων.Πάλι λίγοι γαμούσαν και βασικά όσοι έμεναν μόνιμα σε τουριστικά μέρη (Ρόδο,Κω,Κρήτη,Κατερίνη κλπ).Οι υπόλοιποι πού τις έβλεπαν τις τουρίστριες;
Φίλε δεν είμαι απο αυτούς που έχουν γαμήσει πολλές τουρίστριες(πάνω απο δυο δεν πρέπει), αλλά εσύ που δεν έχεις φορτώσει ποτέ , δεν μου φαίνεται παράξενο που νομίζεις ότι όλοι λέμε παραμύθια εδώ μέσα. Πρέπει να αποδεχτείς ότι υπάρχει κόσμος που περνάει καλά και γαμάει
Φίλε δεν είμαι απο αυτούς που έχουν γαμήσει πολλές τουρίστριες(πάνω απο δυο δεν πρέπει), αλλά εσύ που δεν έχεις φορτώσει ποτέ , δεν μου φαίνεται παράξενο που νομίζεις ότι όλοι λέμε παραμύθια εδώ μέσα. Πρέπει να αποδεχτείς ότι υπάρχει κόσμος που περνάει καλά και γαμάει
Δεν ξερω τι εκαναν οι αλλοι, αλλα θα σου πω για μενα. Μεχρι τωρα βγαζω τουριστριες, βεβαια οχι οπως πρωτα..Καλά,αυτό που γαμούσαν τότε όλοι τουρίστριες είναι και ψιλοπαραμύθι των παλαιότερων.Πάλι λίγοι γαμούσαν και βασικά όσοι έμεναν μόνιμα σε τουριστικά μέρη (Ρόδο,Κω,Κρήτη,Κατερίνη κλπ).Οι υπόλοιποι πού τις έβλεπαν τις τουρίστριες;
Αυτό σημερινό!
Οι ξένες κάνουν τη μούρη των Ελλεινίδων και του Sad Man κιμά!!!!
Τύπε τα έχω γράψει και στο νήμα της Ουκρανίας πως με κάτω απο 7 δεν ασχολούμαι !Μήπως είναι καμιά τέτοια;
Ναι ρε παίχτη , το έχω προσέξει κι εγώ. Κορδώνονται που έχουν γίνει νοικοκυρούλες και έχουν μάθει στους πόσους βαθμούς θα βάλουν πλυντήριοΚαι είναι και πιο δυνατός παίχτης στο μαγείρεμα, πλύσιμο/σιδέρωμα κυλότας , πλύσιμο πιάτων ... ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ !!!!! Ο παλιότερος μαλάκας, ντρεπόταν λίγο . Ο τωρινός κλαρινομουσάτος, όχι δεν ντρέπεται .. καμαρώνει κι όλας.