ΣΟΣ ΣΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
α ρε κακομοιρηδες α ρε καρομοιρηδες α ρε καραγκιοζηδες καποιοι
εχθες λοιπον εγω πηγα σττο κεντρο που ειχα πει
ειχα ποσοσοστο επιτυχιας λοιπον 100% μιλησα σε δυο διαφορετικες και πηρα το φβ και απο τις δυο
η πρωτη περιπτωση δυο φιλες μοιαζουν 18γαλακτος ηταν 23 φοιτητριες επαιξα πολυ χαλαρη μπαλιτσα και λιγο πριν φυγουν ζητησα απο τη μια που ειχα στο επικεντρο
η δευτερη περιπτωση επαιξα πιο χοντρη μπαλιτσα γιατι πηγα και χωθηκα αναμεσα σε δυο που ειχαν φαει ακυρο αλλα δεν φευγαν μπαινω αναμεσα και κανα το σπασιμο
εκει λοιπον εβγαλα πολλα συμπερασματα
πρωτον οι τυποι που φαγαν το ακυρο ηταν βεβαια μαλακισμενα πιτσιρικια που προσπαθησουν να κερδισουν την προσοχη με καραγκιοζιλικια
λοιπον εκει ηταν τρεις πιο φτιαγμενες την πεφτω στη μια που ειχε μεινει μονη κανα εικοσαλεπτο γιατι οι αλλες κατουραγανε
εκει λοιπον ξερετε πως μπαινω???
εχουν πει οι αλλοι ειναι δυσκολες και τους κανω σιγα ρε
και μπαινω ως εξης
της λεω χρονια πολλα και τετοια να σου κανω μια ερωτηση τι του εκανες και κλαει του διπλα
μου λεει γιατι??
γιατι λεω του εριξες τραμπουκισμα και εβαλε τα κλαμματα
και μου λεει ηταν μαλθακος κατι τετοιο
λοιπον με τα πολλα ο τυπος ερχεται και μου λεει ε τι σου πε τι γινεται ειχε κλασει πατατες
λοιπον στο μπουρου μπουρου γυρναν οι φιλες κοντεσσες απο το wc ,μου ριξαν μεγαλη απαξιωση που μιλαγα με τη φιλη τους
με τα πολλα δε κωλωσα και ιγο πριν φυγω εκανα πιο ζεστη πεσιματικη
εμαθα οτι ηταν και πηρα και το φβ χαιρετησα και εφυγα
λοιπον φλωρακια
πηρα ενα καλο ποσοστο σε δυο που μιλησα πηγα σχετικα καλα πηρα τα φβ μια χαρα
υγ1
πουλι χθες πηγες οικονομοπουλο. με ποσα φβ τηλ γυρισες????
θα σε παω κωλοφερατζα και στο μεγαλο τελικο και στα τηλ
ηδη χανεις 2-0
υγ2
φλωρακια οσο εσεις παιζεται το πουλακι σας καποιοι κανουν τα κουμαντα τους
αιντε τωρα να κλαψετε με τους αποτυχημενους
να κλειδωθει το θρεντ παρακαλω
υγ3
στη πρωτη περιπτωση επαιξα χαλαρα μιλαγα και με τις δυο σε ποσοστο 60-40 σε αυτη που με ενδιεφερε πιο πολυ, ηταν πολυ πιο ανοικτες και πηγα πολυ χαλαρα χωρις να χωθω
στη δευτερη περιπτωση μιλησα αποκλειστηκα με την μια δεν ασχοληθηκα με τις αλλες , σκεφτειται οταν της ζητησα το φβ και αυτα της λεω ελα παραπερα και οι αλλες κοιταγανε με ζηλεια ειχαν σκυλιασει γιατι την ειχα τραβηξει και καθοταν αυτη