Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.541
Πόντοι
506
σημερα μια χοντρη μου ζητησε να τη βγαλω φωτογραφια με κατι δικους της σε ενα σεμιναριο. Μου ειπε να βαλω τα δυνατα μου να μη φαινεται χοντρη.

τελικα ειδε τη φωτο και δεν της αρεσε και εδωσε το κινητο σε αλλον. Φαινεται δεν ειμαι καλος φωτογραφος.

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Ενώ ο άλλος θα τη βγάλει μοντέλο. Αντί να κάνει διατροφή ψάχνει μάγο φωτογράφο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σημερα μια χοντρη μου ζητησε να τη βγαλω φωτογραφια με κατι δικους της σε ενα σεμιναριο. Μου ειπε να βαλω τα δυνατα μου να μη φαινεται χοντρη.

τελικα ειδε τη φωτο και δεν της αρεσε και εδωσε το κινητο σε αλλον. Φαινεται δεν ειμαι καλος φωτογραφος.

και εσυ ρε τυπε μην βγαζεις ολοσωμη επρπε να την εβγαζες απο στηθος και πανω καπως να την εκοβες :2funny: :2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Αυτά είναι,όταν δεν φέρνεις λεφτά στο σπίτι ή φέρνεις λιγότερα απ'την κυρά σου,χάνεις κάθε σεβασμό.Αν τα φέρνεις,
δεν σου λέει κανένας τίποτα.Το'χω ξαναπεί,άντρας χωρίς λεφτά=άντρας χωρίς _ρχίδια.
Και που είναι η ισότητα σήμερα, όλα ο άντρας πρεπει να τα κάνει;
Ποιές είναι αυτές και τι προσφέρουν στην τελική, που τα θέλουν όλα στα πόδια τους..
Αν δούμε πιο καθάρα γύρω μας το 60% και παραπάνω των ελλεεινίδων σε εμφάνιση είναι για κλάμματα!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.541
Πόντοι
506
και εσυ ρε τυπε μην βγαζεις ολοσωμη επρπε να την εβγαζες απο στηθος και πανω καπως να την εκοβες :2funny: :2funny:
Οντως ετσι κανουν αυτες στο ιντερνετ. Βγαζουν φωτο κεφαλι - βυζαρες μονο, κι οποιον παρει ο χαρος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Χαμός σήμερα έξω με τη Black friday.Ξεχύθηκαν όλες στην αγορά,είχε και καλή μέρα και γινόταν της πουτάνας.Έχει πολλά καλά μουνάκια η νέα γενιά 18-25,λίγο νεότεροι να'μασταν γαμώτο εμεις οι 30+ θα κάναμε καλό παιχνίδι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Χαμός σήμερα έξω με τη Black friday.Ξεχύθηκαν όλες στην αγορά,είχε και καλή μέρα και γινόταν της πουτάνας.Έχει πολλά καλά μουνάκια η νέα γενιά 18-25,λίγο νεότεροι να'μασταν γαμώτο εμεις οι 30+ θα κάναμε καλό παιχνίδι.

ψωνισες τιποτε sad manoylh?

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Τι διαφορά υπάρχει στο 30+ με το 18-25. Κοντά είστε από τον κώλο στο μουνί...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Όμως δεν είσαι νεότερος,get over it και κοίτα τι θα κάνεις..

Αν θες να γαμάς 18-25 πλησιάζοντας τα σαράντα,πρέπει να έχεις κάτι που θέλουν.
Έχεις;Προφανώς όχι.
Προκειται να το έχεις στο μέλλον;
Μάλλον όχι,μιας και δεν κάνεις φαίνεται να αλλάζει η κατάσταση σου.

Επομενη λύση να γαμάς 18-25 πουτάνες.Στην Ελλάδα είναι φθηνό το πληρωμένο,βρες σε ποια ρδέλα εχει μικρές και πήγαινε γάμα τες.

Άλλη λύση δεν υπάρχει για να γαμάς 18-25 ενώ πλησιάζεις τα 40.
Ξέρω ότι ο μέσος Έλληνας δυσκολεύεται να αποδεχθεί την πραγματικότητα,αλλά όσο πιο νωρίς,τόσο πιο καλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως σίγουρα έχουν αυξηθεί τα σπονσοριλίκια Ελλάδα.Πριν από πέντε-δέκα χρόνια Γκάζι δεν κοίταζε καμία,όλες ξινομούρες.Τώρα πολλά μικρά καρφώνουνε όταν κατεβαίνω Ελλάδα,βέβαια έχει πέσει και το επίπεδο,οι δικές μας ήταν καλύτερες πιο ψηλές και εντυπωσιακές με κωλάρες.Τώρα κοντές και υποσιτισμένες ή χοντρομπούτες καρνάβαλος από το σοβά.Σίγουρα έχει γίνει και μιξ με Αλβανία,Αραβία κτλ,δεν μπορεί να είναι όλες αυτές Ελληνίδες.
Και οι νέοι πολύ άφραγκοι και συλλογισμένοι μέσα στα μούσια φαίνονται,σε εμάς δεν ήταν έτσι,όλοι στο πουλ μουρ και τη γκλαμουριά ήτανε.Γενικά μεγάλες αλλαγές.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πάντως σίγουρα έχουν αυξηθεί τα σπονσοριλίκια Ελλάδα.Πριν από πέντε-δέκα χρόνια Γκάζι δεν κοίταζε καμία,όλες ξινομούρες.Τώρα πολλά μικρά καρφώνουνε όταν κατεβαίνω Ελλάδα,βέβαια έχει πέσει και το επίπεδο,οι δικές μας ήταν καλύτερες πιο ψηλές και εντυπωσιακές με κωλάρες.Τώρα κοντές και υποσιτισμένες ή χοντρομπούτες καρνάβαλος από το σοβά.Σίγουρα έχει γίνει και μιξ με Αλβανία,Αραβία κτλ,δεν μπορεί να είναι όλες αυτές Ελληνίδες.
Και οι νέοι πολύ άφραγκοι και συλλογισμένοι μέσα στα μούσια φαίνονται,σε εμάς δεν ήταν έτσι όλοι στο πουλ μουρ και τη γκλαμουριά ήτανε.Γενικά μεγάλες αλλαγές.
τυπε μου οποτε γινεται μιξ ελληνων με αλλοδαπους το αποτελεσμα ειναι παντα καλυτερο
οι γνησιες ελληνιδες ειναι απο τις ασχημοτερες και με το χειροτερο σωματοτυπο γυναικες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όμως δεν είσαι νεότερος,get over it και κοίτα τι θα κάνεις..

Αν θες να γαμάς 18-25 πλησιάζοντας τα σαράντα,πρέπει να έχεις κάτι που θέλουν.
Έχεις;Προφανώς όχι.
Προκειται να το έχεις στο μέλλον;
Μάλλον όχι,μιας και δεν κάνεις φαίνεται να αλλάζει η κατάσταση σου.

Επομενη λύση να γαμάς 18-25 πουτάνες.Στην Ελλάδα είναι φθηνό το πληρωμένο,βρες σε ποια ρδέλα εχει μικρές και πήγαινε γάμα τες.

Άλλη λύση δεν υπάρχει για να γαμάς 18-25 ενώ πλησιάζεις τα 40.
Ξέρω ότι ο μέσος Έλληνας δυσκολεύεται να αποδεχθεί την πραγματικότητα,αλλά όσο πιο νωρίς,τόσο πιο καλά.

40 είναι μακριά,ακόμα προς τα 30 με βάζω.

Και μια χαρά αποδέχομαι την πραγματικότητα,απλά κάνω σύγκριση των νέων με τις συνομήλικες που είναι όλες σχεδόν ξινές,ανέραστες,απαιτητικές,για τον πούτσο εντελώς.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Και μια χαρά αποδέχομαι την πραγματικότητα,απλά κάνω σύγκριση των νέων με τις συνομήλικες που είναι όλες σχεδόν ξινές,ανέραστες,απαιτητικές,για τον πούτσο εντελώς.

ελα ρε τυπε εχουμε αρκετες συνομιληκες καριολες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τυπε μου οποτε γινεται μιξ ελληνων με αλλοδαπους το αποτελεσμα ειναι παντα καλυτερο
οι γνησιες ελληνιδες ειναι απο τις ασχημοτερες και με το χειροτερο σωματοτυπο γυναικες

Μίξη Ελλήνων με Σλάβες παράγει σερβικό φαινότυπο δηλαδή μουνάρες.Οι Ελληνες ομόρφυναν και τις Αγγλίδες ακόμα όπως δείχνει η Τζούλια.
Βασικά οι Ελληνίδες έχουν ωραίο πηγούνι,καλοσχηματισμένα δόντια και δυνατά μαλλιά και αυτό δίνει κάτι εξωτικό στους συνδυασμούς όπως και ο πεταχτός κώλος.
Απλά τώρα βλέπεις πολύ μιξ από Αλβανία,Αραβία κτλ,όχι τόσο με Σλάβες ή Δυτικές.
Δηλαδή οι Ελληνοσλάβες μάλλον μετανάστευσαν Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία,Ρωσία λόγω οικονομικής κατάστασης όπως και οι Ελληνοδυτικές.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Εγώ πάντως που κατέβηκα Ελλάδα πρόσφατα μια χαρά προσγειωμένες όσο αφορά τις απαιτήσεις τους τις είδα τις μικρές..
Και κάτι φίλοι μου 30+ που πηδάνε μικρές,τις κρατάνε με πολύ φθηνα ανταλλάγματα..

Και κατι πρώην φοιτήτριές μου που είναι πλέον 23-26 και έχουμε κρατήσει επαφή,είναι τελείως προσγειωμένες στα θέλω τους.
Επί κρίσης μεγάλωσαν, τι απαιτήσεις να έχουν και από ποιον;

Εκεί που έχω δει να παραμένει το πρόβλημα είναι στις 30+ γεροντοκόρες που είχαν προλάβει να καβαντζωθούν σε κανά πόστο και μεγάλωσαν επί πασοκάρας.
Αυτές παραμένουν βλαμμένες και θα καταλήξουν με κανά κοπάδι γάτες στα γεράματα..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τι διαφορά υπάρχει στο 30+ με το 18-25. Κοντά είστε από τον κώλο στο μουνί...

Ε υπάρχει διαφορά,και σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά.

Οι 30+ μεγάλωσαν σε καλές εποχές,με χρήμα απ'τους γονείς,με μπουζούκια,με Μύκονο,και ακόμα ψάχνουν αυτά.Οι μικρές μεγάλωσαν σε πιο σφιχτό περιβάλλον και είναι πιο προσγειωμένες.Βέβαια αυτές είναι καμμένες απ'τα κινητά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ πάντως που κατέβηκα Ελλάδα πρόσφατα μια χαρά προσγειωμένες όσο αφορά τις απαιτήσεις τους τις είδα τις μικρές..
Και κάτι φίλοι μου 30+ που πηδάνε μικρές,τις κρατάνε με πολύ φθηνα ανταλλάγματα..

Και κατι πρώην φοιτήτριές μου που είναι πλέον 23-26 και έχουμε κρατήσει επαφή,είναι τελείως προσγειωμένες στα θέλω τους.
Επί κρίσης μεγάλωσαν, τι απαιτήσεις να έχουν και από ποιον;

Εκεί που έχω δει να παραμένει το πρόβλημα είναι στις 30+ γεροντοκόρες που είχαν προλάβει να καβαντζωθούν σε κανά πόστο και μεγάλωσαν επί πασοκάρας.
Αυτές παραμένουν βλαμμένες και θα καταλήξουν με κανά κοπάδι γάτες στα γεράματα..

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ πιο πάνω.Αν οι μικρές δεν είχαν και το κάψιμο με τα κινητά,τα ινστα κλπ θα'ταν ακόμα καλύτερες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ πιο πάνω.Αν οι μικρές δεν είχαν και το κάψιμο με τα κινητά,τα ινστα κλπ θα'ταν ακόμα καλύτερες.

Aν,αν...

Μην κάνεις μάταιες σκέψεις..
Κάθε γενιά,άντρες και γυναίκες έχει και κάποια άσχημα γενικά χαρακτηριστικά.
Π.χ.μπορεί τα μικρά να καίγονται με insta και μαλακίες,αλλά έχουν και νοοτροπια πάω γυμναστήριο.
Δεκαετία του 80 θα πετύχαινες γκόμενα που ήξερε να κάνει παστίτσιο και κέικ,αλλά θα είχε περμανάντ,βάτες,τρίχες στη μασχάλη και θα έκανε γυμναστική μόνο αν ήταν αθλήτρια.

Αν γεννιόσουν το 40 το πιο πιθανόν να πέθαινες χωρίς καν να προλάβεις να γαμήσεις.

Μην κάνεις συγκρίσεις,μην βλέπεις τι κάνουν οι σημερινοί 20άρηδες και τα ζευγαράκια που μας αναφέρεις συνεχώς.

Κοίτα τι κάνεις ΕΣΥ

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
524
Πόντοι
96

Πάντως να ξέρεις ότι θα σε βοηθήσει αν συνειδητοποιήσεις ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το τι είσαι και τι κάνεις εσύ, παρά το τι κάνει ο μεσος όρος γυναικών γύρω σου.
Αν εσυ βγαίνεις μόνο Πέμπτη παρά Πέμπτη με κάποιον μπάκουρα φίλο σου με 20 ευρω στην τσέπη χωρίς αμάξι, αγυμναστος, αδούλευτος και απεριποίητος και μιλάτε 3 ώρες για μπάλα, και για την οικονομική κριση, πίνοντας από μία μπύρα, δεν πρόκειται να γαμήσετε ούτε αν βγαίνετε στο Soho του Λονδίνου επί 10 χρόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom