Ποιους Ανατολικούς?? Τους Ρώσους?? Πρόσεχε γιατί τιο σπέρμα τους περιέχει αλκοόλ.
ζουλευω γτ εσεις να εχετε ρωσσιδες ε;;;;
Ποιους Ανατολικούς?? Τους Ρώσους?? Πρόσεχε γιατί τιο σπέρμα τους περιέχει αλκοόλ.
Δηλητήριο είναι η αισχρή Σιωνιστική προπαγάνδα και η θεμελίωση του ρατσισμού πάνω στο δόγμα του "εκλεκτού" λαού του Θεού.
Με 4630 post μπορω και εγώ να φανταστώ την σεξουαλική ζωή της μουνίτσας... Ελπίζω τουλάχιστον να ανακυκλώνεις τις μπαταρίες του δονητή.
That's all folks, που λένε και στα καρτούν. Δεν ξανασχολούμαι με τη κάμπια...
Το ανθρώπινο σώμα έχει αποδειχθεί ότι είναι ακατάλληλο για καύσιμο.
Επίσης έχει αποδειχθεί ότι τα αποθέματα καυσίμων των Στρατοπέδων συγκέντρωσης των ναζί δεν έφθαναν για να κάψουν ούτε το 1% αυτών που τους αποδίδουν ότι σκότωσαν.
με το καλημερα σας σε αφορουν τα δικα μου ποστς και η δικη μου σεξουαλικη ζωη? πηγαινε μεχρι τη γωνια να δεις αν ερχομαι και ενημρεωσε με....
ΕΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ναι ξεχασα να στο πω εσενα αυτο.......δωσε προσοχη λιγο.......οι ρωσσιδες ειναι ΓΑΜΑΟΥΑ γκομενες ειπαμε ναι? οι σουπερ ντουπερ καλλονες και δε συμμαζευεται και καθονται στον ανατολοαγαμητο και κατι αλλα μπουζουκια τζαμπα........οι δυτικοευρωπαιες το ιδιο (για καποιους αλλους)
αυτα ειναι γνωστα.........
αυτο που ΔΕΝ ηξερες ομως ειναι το εξης........
αλβανοι, ρουμανοι, ρωσσοι, πολλωνοι: ειναι αλκοολικοι, βαρανε, αγρικοι (αρα ξενερωτοι σε σχεση με τους ελληνες)
γερμανοι,σουηδοι, γαλλοι, αγγλοι: ειναι αλκοολικοι επισης, πολυ ξενερωτοι ρε παιδι μου αυτοι οι δυτικοι, τι να πιασουν μπροστα στο ελληνικο ταμπεραμεντο του 1.73 (μεσος ορος)
αραβες, αιγυπτιοι, τουρκοι, μαροκινοι, αφρικανοι: τα σχολια περριτευουν εδω......ειναι απλα ΓΥΦΤΟΙ
οι ιταλοι και οι ισπανοι σαν μεσογειοι εραστες ειναι λιγο μεσα στον ανταγωνισμο αλλα μονο ΛΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟ.......
γιατι σε περιπτωση που δεν το καταλαβες οι ελληνιδες ειναι μπαλοτσες και ολες οι ξενες θεες.........το ακριβως αντιστροφο ισχυει για τους αντρες![]()
Είσαι άρρωστη, μικρή μου ΠΟΡΝΗ. Εκτός από διαστρέβλωση, εφευρίσκεις και πράγματα που ΠΟΤΕ δεν είπα. Λέγε...Λέγε...στο τέλος κάτι θα μείνει...
ανατολ..........μαζεψε τη γλωσσα σου γιατι μπορω ανετα να σε κανω να την καταπιεις ;)
σερνονται και εμφραγματα......το νου σου.......
Απολύτως ανακριβές.
εγω βλεπω την ευκολια με την οποια καιει η μανα μου οποιοδηποτε φαγητο. αρα συμφωνω με τον βολταιρο. μεχρι και τον καφε εκαψε σημερα μεσα στην καφετιερα
Τετράγωνη λογική, ρε παιδί μου αυτή η τέκτων. Ο καφές, η μάνα της και το Ολοκαύτωμα.
εσυ δεν μας εχεις πει σε ποιο τομεα εχεις τα πτυχια
Ποια γλώσσα μου, βρε ανόητη?? Μόνη σου παραδέχεσαι ότι είσαι ιερόδουλη, δηλ.ΠΟΡΝΗ. Ό,τι λες, λέω. Και τις απειλές σου αλλού.
Ποια γλώσσα μου, βρε ανόητη?? Μόνη σου παραδέχεσαι ότι είσαι ιερόδουλη, δηλ.ΠΟΡΝΗ. Ό,τι λες, λέω. Και τις απειλές σου αλλού.
το εχω παρατηρησει οτι σε μερικα μονο θρεντς παει. καμια φορα εχω την εντυπωση οτι με ακολουθει κιολας.εχεο βαλει αυτοσκοπο του να κουοταρει καθε μας ποστ.......δεν το χεις καταλαβει ακομα? πλεον δεν απανταει σε αλλα θρεντς......χαχαχαχαχα
υ.γ. εγω το χω ξαναπει...υποψιες μου μπαινουν....πολυ στην κυριολεξια τα παιρνει ολα.....χμμμμμμ
υ.γ.2 καλα ρε πως τον εκαψε μες την καφετιερα? μη χειροτερα![]()
το εχω παρατηρησει οτι σε μερικα μονο θρεντς παει. καμια φορα εχω την εντυπωση οτι με ακολουθει κιολας.
ασε που δεν αναγνωριζει την πλακα απο το σοβαρο
αφησε ολη την μερα την καφετιερα αναμενη και αρχισα πριν λιγο να ακουω κατι ποπ και παω και βλεπω ο καφες να εχει εξατμηστει και μια μαυρη κρουστα στην κανατα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η μουνιτσα σαν ροκου που ειναι![]()
,δεν πρεπει να συγκαταλεγεται στις ελλεεινιδες !!
αντιοξειδωτικο αμεσα γιατι θα θετε καινουργια
και οχι μονο ροκου μωρο μου εεεε???????? ;) ;)